83318 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Conval House Bed & Breakfast [Dufftown]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.11.2017
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
80 lire (aprox 90 EUR)
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 75 GBP  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Conval House Bed & Breakfast - o alegerea inspirată de o fotografie


Urmare de aici

Ne-am oprit la Dufftown, în drumul nostru către Ruta NC500, ca să facem un tur la una din distileriile renumite din zonă. De la Edinburgh am ajuns cu mașina închiriată pe traseul Edinburgh - Dundee - Abroath (pentru abația de acolo) - Montrose (pentru Bazin și rezervația de păsări sălbatice) - Stonehaven (pentru castelul Dunnottar) - Aberdeen (o localitate de coastă căutată, ca și Dundee) - Dufftown. A fost un drum de aprox 200 de mile care se putea face în câteva ore, dar noi l-am făcut într-o zi pentru că ne-am oprit pe traseu, la obiectivele menționate.

Am ales Conval House Bed & Breakfast din Dufftown destul de repede pe booking, pentru că a fost singurul loc, din cele 5 în care ne-am oprit prin Scoția, unde am avut doar o noapte de cazare și știam că mai mult decât să dormim nu aveam să mai facem acolo. Era un loc unde știam că o să ajungem seara, după o zi plină și urma să plecăm dimineața, imediat după micul dejun pentru că, din nou, aveam o zi lungă în față, cu multe opriri. Când aleg cazări pentru mai multe zile mă uit la note de la 9 în sus și sunt mai atentă, dar pentru o noapte-două poate să fie și de la 8 jumate în sus și sunt mai repezită în alegere. Conval House avea 8,6 așa că mi s-a părut potrivită pentru ce ne trebuia nouă.

A mai fost un motiv pentru care am ales Conval și anume faptul că ne-au plăcut foarte mult fotografiile casei, nu neapărat interiorul, cât cele de la exterior. Conval House este o casă foarte veche, în stil victorian după cum am aflat la fața locului, care păstrează foarte mult din caracteristicile casei care a fost și am găsit-o exact așa cum ne-am imaginat-o din poze. În apusul de soare casa ni s-a părut ireală și am avut senzația care avea să ne mai urmărească prin Scoția, că suntem protagoniștii unor filme vechi.

Dufftown este un orășel mic, simplu, cu o stradă principală, care se numește tot Conval, la capătul căreia se afla și casa noastră, așa că n-a fost deloc greu să ajungem la destinație. Am oprit mașina chiar în dreptul casei, recunoscând-o după poze, ea nefiind delimitată de stradă prin gard și după ce am admirat-o puțin pe afară, am luat-o pe aleea în pantă care ne-a dus spre casă, am parcat mașina în curtea din față și imediat am văzut-o pe Linda, care ieșea din casă să ne întâmpine.

Linda ne-a introdus într-un mic hol, numai în geamuri, unde era o masă și o mulțime de sticle de whisky aliniate pe jos, pe lângă perete. După aceea am pătruns într-un alt hol mai lung de unde erau intrări în tot felul de încăperi. Una dintre ele era salonul în care erau câteva mese și acolo ne-a spus că vom lua micul dejun, Conval House fiind una din cele 2 cazări cu MD pe care le-am avut în Scoția. Linda ne tot făcea semn să intrăm și mai mult și nu înțelegeam ce vrea. Până la urmă, după ușă, în partea stângă, nu prea la vedere din holul în care vorbeam noi, l-am văzut pe Garry, partenerul ei, care călca rufe. L-am apreciat și l-am lăudat, iar el ne-a spus că este o ocupație care îi face mare plăcere.

Casa închiriază doar câteva camere, după cum ne-a spus Linda, cred că 3, maxim 4, din câte ne-am dat seama și cu toate că noi știam că închiriasem două camere duble, fiecare cu baia ei, ne-am trezit la fața locului cu o cameră la parter care avea o baie, dar pe hol, în fața ei și o cameră la etaj, care avea doar o toaletă la momentul acela. Când veți ajunge voi, acolo va fi o baie pentru că era un mic șantier, mascat pe timpul vizitei noastre. Nici acum nu știm dacă am avut informația cu baia comună la rezervare și n-am fost atenți, sau gazdele au estimat că vor fi gata și cu baia de sus și n-au fost. Până la urmă n-a fost chiar așa rău și ne-am gospodărit destul de bine. În afară de noi, în casă mai era doar o pereche, pe care am văzut-o doar dimineața la micul dejun, dar ei au avut baia lor.

Cu tot disconfortul creat de lipsa băilor proprii, camerele ne-au plăcut. Foarte înalte ceea ce le făcea luminoase, mai spațioase și decorate un pic diferit decât eram noi obișnuiți. Mobilierul de epocă, cu paturi înalte, cu 6 perne pe care ne-am chinuit să le dăm de colo-colo, lenjerie din bumbac, apretată și chiar dacă în casă se simțea un pic mirosul de vechi, peste tot a fost, extrem, extrem de curat. Patul avea o tablie mare, sculptată și 2 măsuțe rotunde, pe post de noptiere, pe care erau 2 veioze mari, cu lumină bună. În cameră mai erau fotolii, TV, o etajeră deasupra unui șemineu, foarte înaltă pentru noi și două oglinzi.

În șifonier am găsit 2 halate de baie, groase și pufoase cu care am defilat pe holuri, până la baie, dar și papuci călduroși, iar pe una din măsuțe, cană electrică și o tavă plină cu plicuri de ceai, ciocolată caldă, biscuiți, nes, lapte, 2 sticle de apă, 2 căni cu lingurițe. Astea aveau să fie nelipsite peste tot pe unde am ajuns prin Scoția. Nu am avut balcon și nu cred că există vreunul, la vreo cameră, în această casă.

Am găsit în cameră și un biblioraft cu regulile casei, pliante, recomandari pentru ce poți să faci în zonă, unde poți să mănânci, un anunț că acolo găsești adaptoare cu 2 lire (noi cumpărasem din Edinburgh cu 3) și erau descrise cele 3 feluri de mic dejun din care trebuia să ne alegem a 2-a zi. Modelul 1 și 2 erau identice, doar că unul dintre ele avea cantitățile la jumătate, pentru cei care mănâncă mai puțin, iar 3 era vegetarian și trebuia să mergem la micul dejun cu lecția învățată.

Baia, cum spuneam, a fost comună, la parter, așa că ne-am anunțat pe rând, pe măsură ce se elibera. Norocul a fost totuși că era o toaletă și în camera de sus, dar ca naiba, acolo nu era și chiuvetă, tot jos trebuia să ajungi. În fine, dacă alegeți Conval veți găsi o baie și în camera aceea, nu cred că amenajarea de care vă spuneam a mai durat mult. Dacă ați mai citit cumva despre ce pretenții am eu în legătură cu băile, atunci veți ști că la Conval n-am fost chiar nefericită.

Chiuveta de la baie era cu apă caldă, apă rece și dop. Aici, la Linda, a fost singurul loc din Scoția unde nu am putut să folosim chiuveta pentru că apa era ori foarte rece, ori foarte fierbinte. Prin urmare trebuia să punem dopul, să combinăm apa și să ne spălăm ca la lighean, metodă folosită de scoțieni pentru economie. Dar slavă Domnului că exista dușul pe care l-am folosit, iar la chiuvetă ne-am chinuit doar să ne spălăm pe dinți.

Când am coborât la micul dejun am găsit o masă perfect aranjată, elegantă, cu veselă de calitate. În fața fiecăruia era o caserolă cu fructe pe care am mâncat-o înainte de a comanda. Micul dejun a fost super bun. Cu lecția învățată din cameră am optat pentru jumătate de meniu, care și așa s-a dovedit a fi foarte mult pentru mine. Un cârnat, 1 bacon prăjit, ciuperci sotate, un ou, fasole, ½ roșie la grătar, un cartof pane, unt, gem, cafea, ceai. Varianta cealaltă era același lucru doar că ingredientele menționate erau la dublu. Nimeni nu a putut mânca tot. În afară de farfuria pe care ne-a adus-o Linda de la bucătărie, micul dejun era completat de un bufet unde erau sucuri naturale, nectar, cereale, fructe și iaurturi.

Am apreciat mult micul dejun al Lindei. În afară de preparatele bune și proaspete, ne-a plăcut mult de tot servirea și modul în care a fost aranjată masa. Și mai mult decât atât peisajul superb care se vedea, un perete întreg al acestei camere fiind în geamuri.

La Dufftown ni s-a părut mai frig decât la Edinburgh, dar caloriferele mergeau și aici și nicăieri în Scoția n-am suferit de frig. A fost atât de plăcut să ne apuce seara și frigul pe drumuri și când reveneam acasă să ne întâmpine căldura aceea plăcută și moleșitoare...

Casa Conval se află la o scurtă plimbare pe jos de centrul Dufftown-ului și de cele câteva magazine și restaurante, muzeul whisky-ului, dar și de faimoasa distilerie Glenfiddich, distileria Balvenie și Castelul Balvenie, ceea ce ne-a permis și nouă să ajungem cu ușurință, în scurtul timp petrecut aici.

Parcarea a fost gratuită în curtea Lindei și am avut internet care a funcționat foarte bine.

Dar norocul nostru la Conval House s-a numit Garry, partenerul Lindei, cu care am zăbovit o grămadă înainte să plecăm. Garry este șofer de tir și motociclist înrăit, partenerul, nu soțul Lindei și ne-a deturnat total de la traseul nostru. Ne-a adus un album cu hărți, ne-a arătat poze, ne-a scos din autostradă și ne-a băgat pe drumuri secundare și ne-a convins să ne abatem în drumul nostru spre Ruta NC500 la mai multe obiective care nu numai că nu erau pe lista noastră, dar nici nu auzisem de ele atunci când ne-am documentat pentru Scoția.

Așa că, dacă aveți drum prin Dufftown, alegeți cu încredere Conval House. Dați-o-ncolo de baie comună, e doar pentru 2 perechi, dar până ajungeți voi, mai mult ca sigur și camera de sus va avea baia ei, complet utilată și nu doar toaletă așa cum era acum. Pentru micul dejun elegant, pentru imaginea casei și peisajul pe care l-am avut din salonul în care am luat micul dejun, dar mai ales pentru Garry, eu aș alege-o încă o dată.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 25.11.2017 15:11:48

Validat / Publicat: 25.11.17 15:53:30


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în MAREA BRITANIE.
VIZUALIZĂRI: 830


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  57900 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[25.11.17 15:52:29]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   Mutat în rubrica "Conval House Bed & Breakfast [Dufftown], ELGIN" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[25.11.17 16:05:31]
» mesaj pers

   @Aurici: Woow, ce frumos! Tipic englezesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[25.11.17 16:11:33]
» mesaj pers

   @Aurici: E genul de cazare pe care aș fi ales-o la rându-mi. Superbă casa, ca și mobilierul! Și micul-dejun "la jumătate" aș fi ales, oricum arhi-suficient, după cum pare.

   ... Ah! Visez deja la ziua când o să pornesc pe urmele tale, pe drumuri scoțiene! Chiar vorbeam cu fratele meu, să facem împreună un concediu cu mașinile în Scoția...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[25.11.17 17:36:09]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[25.11.17 18:30:50]
» mesaj pers

   @crismis, @zoazore: Abia acum, rememorand, imi dau si eu seama prin ce locuri am fost. Si am realizat inca o data ca am fi extraordinar de norocosi daca am putea sa revenim in locurile care ne-au placut mult si in care am alergat ca disperatii sa vedem, sa vedem, sa vedem...

   Mi-as dori atat de mult sa ma intorc in anumite locuri doar ca sa savurez. Cand esti acolo iti dai seama ca trebuie sa vezi cat de multe poti si alergi permanent.

   Duftown este un orasel in care mi-ar placea sa revin, iar casa Lindei, una in care as mai sta o noapte.

   Offf, niciodata nu suntem multumiti.

   Cristina, iti doresc sa ajungi, mai ales ca ai asa un avantaj cu fratele tau in zona. O sa-ti placa. Si tie Zozo, iti doresc la fel, sa ajungi.

   Va multumesc pentru vizita, va pup, week-end placut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Aurici
[25.11.17 18:32:57]
» mesaj pers

   @webmaster: Multumesc mult, seara buna! Iti doresc si tie sa ajungi in casa Lindei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mika
[26.11.17 12:34:54]
» mesaj pers

   @Aurici: Felicitări pentru alegere. L-am pus pe listă, ca dealtfel toate locurile despre care ne-ai povestit din vacanța petrecută in Scoția.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.11.17 09:30:55]
» mesaj pers

   @webmasterX: Scuze de întârziere. Acolo este, dar pe stânga. Autobuzul din imagine este chiar în fața casei. Cursorul este pe sensul opus. Din fața autobuzului, așa cum este parcat începe aleea care duce spre casă. Aș muta cursorul acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[27.11.17 09:35:44]
» mesaj pers

   @Mika: Mulțumesc pentru vizită. Sper să ajung să și termin povestea Scoției.

   O săptămână ușoară!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[02.12.17 21:36:38]
» mesaj pers

   @Aurici: OOfff, am sperat sa citesc mai in viteza articolul, insa totul a fost atat de frumos incat nu m-am putut abtine sa nu ma rasfat putin cu asa o lectura.

   Un loc intradevar minunat si cel mai potrivit a fost ca l-ati gasit pe Garry si astfel ati vazut partea traditionala si nu cea comerciala.

   Este un loc in care m-as teleporta instantaneu daca nu ar mai fi si munca, insa ma delectez si eu cu peisajele de aici.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[03.12.17 14:31:08]
» mesaj pers

   @mishu: Offf, sper sa te rasfat vesnic :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Conval House, o cazare aleasa dupa fotografiile exterioare ale casei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924785">Şterge vot</a></div><span id="v9924785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Conval House, o cazare aleasa dupa fotografiile exterioare ale casei.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Conval House Bed & Breakfast -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924788">Şterge vot</a></div><span id="v9924788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Conval House Bed & Breakfast
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Conval House Bed & Breakfast - si mai aproape de intrare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924791">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924791"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924791">Şterge vot</a></div><span id="v9924791" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924791)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924791Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924791MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Conval House Bed & Breakfast - si mai aproape de intrare.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Primul hol in care am intrat - plin de feluri de scotch peste tot -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924793">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924793"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924793">Şterge vot</a></div><span id="v9924793" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924793)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924793Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924793MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Primul hol in care am intrat - plin de feluri de scotch peste tot
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Urmatoarea intrare, tot un hol, de unde se intra in incaperile de la parter. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924795">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924795"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924795">Şterge vot</a></div><span id="v9924795" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924795)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924795Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924795MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Urmatoarea intrare, tot un hol, de unde se intra in incaperile de la parter.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Prima incapere care ne-a fost prezentata. Salonul in care urma sa luam micul dejun. Pacat ca n-am surprins peisajul superb care se vedea pe geam. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924796">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924796"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924796">Şterge vot</a></div><span id="v9924796" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924796)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924796Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924796MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Prima incapere care ne-a fost prezentata. Salonul in care urma sa luam micul dejun. Pacat ca n-am surprins peisajul superb care se vedea pe geam.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Dansa era stapana salonului si a casei, cred. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924798">Şterge vot</a></div><span id="v9924798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Dansa era stapana salonului si a casei, cred.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Camera de la parter. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924799">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924799"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924799">Şterge vot</a></div><span id="v9924799" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924799)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924799Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924799MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Camera de la parter.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Semineul si masuta cu toate cele pentru facut ceai/cafea. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924801">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924801"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924801">Şterge vot</a></div><span id="v9924801" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924801)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924801Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924801MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Semineul si masuta cu toate cele pentru facut ceai/cafea.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Camera de la Conval. Foarte curata si calduroasa. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924802">Şterge vot</a></div><span id="v9924802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Camera de la Conval. Foarte curata si calduroasa.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] De prin camera. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924803">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924803"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924803">Şterge vot</a></div><span id="v9924803" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924803)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924803Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924803MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] De prin camera.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Si o canapea pentru relaxare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924804">Şterge vot</a></div><span id="v9924804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Si o canapea pentru relaxare.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Camera destul de mare cu un altfel de suport pentru prosoape. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924806">Şterge vot</a></div><span id="v9924806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Camera destul de mare cu un altfel de suport pentru prosoape.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Holul si intrarea in camera de la etaj. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924807">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924807"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924807">Şterge vot</a></div><span id="v9924807" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924807)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924807Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924807MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Holul si intrarea in camera de la etaj.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] Camera de la etaj care avea doar o toaleta, dar acolo va fi o baie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924809">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924809"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924809">Şterge vot</a></div><span id="v9924809" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924809)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924809Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924809MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] Camera de la etaj care avea doar o toaleta, dar acolo va fi o baie.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Camera de la etaj. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924810">Şterge vot</a></div><span id="v9924810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Camera de la etaj.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] Tavita cu de toate in caz ca vrei ceva cald. Asa am gasit aproape peste tot in Scotia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924812">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924812"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924812">Şterge vot</a></div><span id="v9924812" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924812)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924812Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924812MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] Tavita cu de toate in caz ca vrei ceva cald. Asa am gasit aproape peste tot in Scotia.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Baia, comuna (pentru 2 camere), de la parter. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924813">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924813"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924813">Şterge vot</a></div><span id="v9924813" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924813)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924813Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924813MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Baia, comuna (pentru 2 camere), de la parter.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Micul dejun a inceput cu acest bol de fructe si o masa perfect aranjata. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924816">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924816"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924816">Şterge vot</a></div><span id="v9924816" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924816)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924816Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924816MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Micul dejun a inceput cu acest bol de fructe si o masa perfect aranjata.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Optiunile de mic dejun. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924817">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924817"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924817">Şterge vot</a></div><span id="v9924817" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924817)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924817Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924817MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Optiunile de mic dejun.
foto Aurici [25.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Micul meu dejun, portia la jumatate. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924818">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924818"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924818">Şterge vot</a></div><span id="v9924818" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924818)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924818Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924818MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Micul meu dejun, portia la jumatate.
foto Aurici [25.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] Micul dejun - cereale, iaurturi, sucuri -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924819">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924819"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924819">Şterge vot</a></div><span id="v9924819" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924819)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924819Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924819MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Micul dejun - cereale, iaurturi, sucuri
foto Aurici [25.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Micul dejun pentru cei mai mancaciosi. imposibil de dovedit. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 25.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av924821">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv924821"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=924821">Şterge vot</a></div><span id="v9924821" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(924821)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f924821Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e924821MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Micul dejun pentru cei mai mancaciosi. imposibil de dovedit.
foto Aurici [25.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.199822187424 sec