82606 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Ammoudia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.10.2017
DE
Avatar Carmen Ion
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN București
înscris/ă în 26.03.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

”Teren plat, plajă lată cu nisip: aici e de mine! ”


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Exact așa mi-am zis atunci când am ales Ammoudia în detrimentul Pargăi pentru primul nostru sejur pe litoralul Mării Ionice.

Hei, iubitori ai Pargăi, rogu-vă, nu trageți în pianist! Nu am de gând să vă critic stațiunea preferată, spun doar că pentru noi Ammoudia s-a dovedit a fi o soluție inspirată. N-a trebuit să ne facem griji cu parcarea mașinii, să ne forțăm genunchii grav avariați urcând și coborând de colo până colo, să ne înghesuim fundulețele pe plajă și în apă și să ne zgâriem tălpile gingașe ale picioarelor pe pietricele de la mal și din mare. Și, cireașa de pe tort - cazarea a fost foarte ieftină! :)

Acestea fiind zise, nu pot să nu remarc că Parga are o așezare cu mult mai spectaculoasă, pe care am apreciat-o la justa ei valoare într-o croazieră despre care mi-am propus să fac vorbire într-un alt review. Și că oferta ei de distracții este net superioară. Dar, pe bune, e cam greu să le ai pe toate...

Deci, Ammoudia să fie! Și a fost!

Spune-mi unde, când și cum

Ammoudia este un sat pescăresc care de vreo zece ani, din câte am înțeles, a început să emită pretenții de stațiune. Wikipedia zice că are 300 de locuitori permanenți, dar în sezonul estival, pe lângă turiști, aici își fac veacul și proprietarii de vile cu camere de închiriat și de afaceri cu mâncare, suvenire și vaporașe, altminteri rezidenți în Ioannina, Preveza sau alte orașe mai mult sau mai puțin apropiate.

Sătucul ăsta se află la cca. 25 km sud de Parga: mergând pe direcția nord-sud, la vreo 10 km după ce din șoseaua Igoumenitsa-Preveza se desprinde drumul care duce către Parga, următorul indicator vă invită să cotiți la dreapta și după vreo 5 km veți da de Ammoudia. Acești ultimi kilometri vă vor pune un pic la încercare abilitățile de șofer, dar nu vă faceți griji, serpentinele nu sunt foarte strânse. În schimb, veți avea ocazia să vedeți satul de sus, căci drumul coboară și tot coboară, lăsând în stânga un teren mlăștinos a cărui explicație o să v-o ofer mai încolo, până ce ajunge la acea porțiune plată de la nivelul mării unde au fost ridicate construcțiile. V-am zis doar că localitatea se întinde ca o pleașcă.

I loved it! :*

Am lămurit chestiunea cu ”unde”, e cazul să trecem la ”când”.

Sejurul nostru s-a desfășurat pe parcursul a șapte zile, de pe 29 august până pe 4 septembrie, și am avut parte de vreme excelentă, cu temperaturi care nu au depășit 32 de grade în aer și probabil vreo 26 în apa mării.

”Cum” am ajuns? Evident, cu Loganul din dotare și cu cazări intermediare, distanța de cca. 1050 km dintre București și Ammoudia (nu bag mâna în foc că am socotit bine) neputând fi parcursă de noi dintr-o suflare. Am avut deci la dus cazări intermediare la Vergina și la Perama, lângă Ioannina, iar la întoarcere o singură oprire de o noapte la Chalkidona, prilej cu care am vizitat Pella, capitala lui Filip II și Alexandru cel Mare.

Potcoava

Bun, acum dacă v-ați creat în minte imaginea unei câmpii plicticoase cu ieșire la mare, să știți că vă înșelați. Ammoudia este așezată într-un golf mărginit de ambele părți de dealuri împădurite iar plaja, de peste un kilometru lungime și cu lățimi de 20-30 m are, în chip inevitabil, formă de potcoavă. Nisipul fin e o desfătare pentru picioare, mai ales că se prelungește și în mare, iar apa se adâncește treptat, atât de treptat, încât după vreo 20 m dai de un prag unde abia ajunge până la glezne. Culoarea ei trece de la un albastru relativ banal dar foarte limpede la verzui, urmare a reflectării vegetale, și valuri, sau mai bine zis vălurele, n-am prins decât de două ori.

Zonele unde îți poți întinde prosopul ”la liber” alternează cu cele amenajate cu umbrele și șezlonguri proptite la distanțe convenabile, astfel încât să nu stai nas în nas cu vecinii. Una bucată umbrelă plus două șezlonguri se închiriază cu 5 euro pe zi, preț în care intră o consumație de genul un frappé și o bere Mythos la doză (varianta cu care ne-am omenit noi în fiecare dimineață), fie două frappéuri sau două beri. După-amiaza - căci bătrâiori fiind, evităm expunerea la soare între 11.30 și 17 :( - urmează-ne exemplul și ocupă liniștit două șezlonguri sub o umbrelă fără a scoate niciun ban din buzunar (te poți baza pe ținerea de minte a celui/celei care te-a servit dimineața; mai mult ca sigur te va recunoaște). Dar dacă ți se face sete, poți repeta comanda făcută dimineața și vei plăti numai 4 euro.

Beach baruri - zero. Băuturile sunt aduse de la cafenelele care administrează porțiunea respectivă de plajă fie pe jos, fie cu scuterul. Regret profund că nu am reușit să-l imortalizez fotografic pe tânărul care balansa pe motoretă tipsia cu lichide, deși ne-am intersectat de câteva ori în drum spre casă. Lipsa barurilor înseamnă automat liniște, așa că am putut să mă dedau în voie plăcerii sublime de a privi și asculta la nesfârșit marea stând tolănită pe șezlong, o activitate de care nu m-am plictisit și nu mă voi plictisi probabil niciodată.

Plaja este dotată cu dușuri și cabine de schimb, precum și cu tomberoane, cam puține totuși la număr. Imediat în spatele său se află o zonă de vreo 20 m lățime sădită cu pomi tineri și străbătură de alei asfaltate. Prin urmare, dacă poposiți la Ammoudia într-o vâjâială cu mașina, o puteți lăsa sub pomi în siguranță și - fapt important - la umbră. Ceva probleme creează totuși copacii: crenguțele rupte de vânt sunt purtate de același Alizeu până pe plajă iar grecii, în mare majoritate adepți ai muncii la minima rezistență, nu prea se obosesc să le îndepărteze.

Dar le-am trecut cu vederea micile lipsuri (așa cum o fac, de altfel, de fiecare dată) și m-am lăsat vrăjită de spectacolul naturii, completat în mod fericit de intervenția umană: două-trei iahturi ancorate ceva mai încolo de plajă, căci satul nu are ponton de acostare, plus multe bărci și vaporașe. Ce e cu ele? Haideți să vă spun.

Dacă în partea de nord, între stânci, plaja se termină cu o porțiune sălbatică, înghesuită la poalele dealului, înspre sud potcoava e închisă de un dig care desparte Marea Ionică de râul Acheron (Aheron), una din cele șase ape care separă lumea celor vii de împărăția lui Hades, potrivit legendelor. Așa se explică prezența mlaștinilor despre care aminteam mai înainte.

Ammoudia se află deci poziționată în estuarul Acheronului, fapt care contribuie decisiv la spectaculozitatea peisajului dar are și alte consecințe, de ordin mai pragmatic: digul a devenit loc de campare pentru rulote și de pe el posesorii acestora și nu numai pot da la pește atât în râu, cât și în mare. Foarte tare! :) Despre capturi n-am a vă zice nimic, pentru simplul motiv că habar n-am ce și cât se prinde. Încă ceva: râul dă de lucru și localnicilor și reprezintă pentru ei o sursă importantă de venituri - dar despre asta, nițel mai încolo în review.

Există însă și niște aspecte negative: în primul rând, din cauza Acheronului apa mării se pare că e mai rece la Ammoudia decât în alte părți. Nu confirm și nici nu infirm informația deoarece n-am termen de comparație, pot doar să repet că nouă temperatura ni s-a părut a fi OK. În al doilea rând, delta râului ar adăposti, zice-se, un număr foarte mare de țânțari. Prezența lor e reală dar parcă nu așa de deranjantă pe cât se zvonește și, oricum, poate fi combătută prin metode specifice. Pe lângă obligatoriile aparate cu pastile nimicitoare, noi am fost înarmați și cu spirale cărora le dădeam foc seara pe terasa vilei, precum și cu un spray la care am recurs zilnic înainte de a porni la asfințit în plimbare sau către o tavernă.

”Stațiunea”

Trei străzi paralele cu marea intersectate de alte opt - cam la atât se reduce satul-stațiune. Și, continuând numărătoarea, vreo douăzeci de vile cu două etaje și patru sau cinci hoteluri. Lângă vila noastră se afla unul cu nume cam japonez (Aitaki), dotat cu piscină, însă cel mai mare dintre hoteluri se cheamă Panorama și este singurul situat chiar pe plajă, imediat la intrarea dinspre nord. Interesant sau ciudat este faptul că pe pe prima stradă de după plajă domină terenurile virane, pline de bălării deloc aspectuoase. Chiar nu știu de ce nu s-au ridicat construcții acolo :-?? , poate pentru că, fiind mai aproape de mare, terenurile sunt mai scumpe? Însă cum satul este mic, oriunde v-ați găsi culcușul n-aveți cum să fiți la mai mult de 150 m de plajă, deci nu veți ajunge la zona de bălăceală gata obosiți.

Ce altceva mai întâlnim în Ammoudia? O biserică, 3-4 brutării-patiserii, tot atâtea magazine cu suvenire (nimic interesant!) și numai două supermarketuri cu produse de bază, dar nu mai mult decât atât. Și cum pretențiile noastre în materie de gastronomie depășeau oferta, aflați că am găsit o rezolvare fericită la problema aprovizionării, că doar nu degeaba am trecut prin atâtea în viață. ;) Ce am făcut? Un bob zăbavă, vă voi spune mai spre finalul articolului.

În schimb, am fost surprinsă de multitudinea de taverne - peste zece la număr, în majoritate situate pe malul râului. Deși nu foarte diversificate, am constatat ”pe propria piele” că mâncărurile erau suficient de gustoase și la prețuri decente. Dar despre tavernele din Ammoudia, într-un review separat.

Mai semnalez prezența unui ATM, în imediata apropiere a malului râului, iar lângă plajă pe cea a unei cabine telefonice cu fise, care chiar funcționa! :D Lângă ea am descoperit un panou mare pe care era afișat numărul de telefon al taximetristului local: puteți apela la el pentru a vă duce, de pildă, la Parga, căci prin sat nu circulă autobuzul. Pe acesta înțeleg că îl puteți lua numai ieșind în șosea, dar alte amănunte despre orar sau prețuri nu vă pot oferi.

Și dacă tot am menționat ATM-ul, sfatul meu este să vă burdușiți buzunarele cu cash, căci nicăieri nu am văzut plătindu-se cu cardul. Poate doar la hoteluri se acceptă. Și nu cumva, Doamne ferește! , să vă așteptați să primiți bon fiscal în alte părți decât la supermarket. C-așa-i... grecul. ;)

”Timp liber”

Ce poți face la Ammoudia în afară de a te prăji la soare și a te scălda în mare?

Răspuns: nu prea multe. Pe plajă nu există facilități pentru practicarea sporturilor; nici vorbă, așadar, de diving, snorkelling, călărit banane, zboruri cu parapanta etc. etc. Nici de plimbări pe faleză nu vă puteți bucura, pentru că satul nu are faleză, iar dacă veți dori să admirați apusul de pe plajă, o puteți face, dar după aceea grăbiți-vă să reveniți cu picioarele pe asfalt, căci strada fiind cam departe de mare, lumina felinarelor (și așa cam chioară) nu răzbește până la mal și riscați să vă răniți gleznele.

Într-o notă cu mult mai optimistă, vă informez că nu e totul pierdut, adică nu o să vă plictisiți de moarte, fiindcă Acheronul, dragul de el, oferă alternative. Nu degeaba pe malul său stau acostate fel de fel de bărci și vaporașe: de aici vă puteți îmbarca, așa cum am făcut noi, în croaziere spre insulele Paxos și Antipaxos, puteți porni în plimbări pe mare (inclusiv nocturne) către Parga ori în sus pe râu către împărăția umbrelor. Brr! Și tot acolo, dacă țineți morțiș, puteți ajunge și cu caiacul.

Cu mașina puteți face excursii la Mesopotamos, satul unde se află oracolul morților Nekromanteion, așa cum am făcut noi, la Gliki, locul de unde izvorăște Acheronul, ori puteți porni la ”vânătoarea de plaje” prin împrejurimi, așa cum atât de plastic se exprimă colega @irinad. După cum recomandabil e să nu ratați Parga, cu așezarea sa ”amfiteatrală” superbă, cu castelul venețian, faleza pitorească și străduțele în pantă și, mergând mai departe, către Anthousa, dincolo de satul Trikorfo, să vă întâlniți sau reîntâlniți cu Ali Pașa la castelul său, de unde se deschid cele mai frumoase panorame asupra Mării Ionice din această zonă.

Până la urmă, vă garantez eu, nu vă veți plictisi!

Pont

V-am rămas datoare cu un răspuns la întrebarea: de unde ne-am aprovizionat, având în vedere oferta modestă a supermarketurilor din Ammoudia?

Ei bine, locul cu pricina se cheamă Kanallaki și vi-l recomand din toată inima. Este un orășel autentic grecesc situat la vreo 15 km de Ammoudia, în interiorul continentului, plin cu prăvălioare și mici taverne unde bărbații își sorb cafeluțele la primele ore ale dimineții. Acolo am găsit ceea ce căutam: un fish market de unde am cumpărat, pentru cura noastră anuală de pește marin fript pe grătarul din curtea vilei, sortimente locale proaspete la prețuri nu foarte mici, ce-i drept (8-10 euro/kg). Și tot acolo ne-a făcut cu ochiul o brutărie care deborda de pâinici și plăcinte nemaipomenite (ah, salivez... :P ). Iar la intrarea în Kanallaki se află un ditamai ”discount market” cu tzatziki și măsline la kilogram, ulei de măsline extravirgin la bidon - 24 euro/5 l, și o mulțime de alte produse mult mai ieftine decât în Ammoudia.

Efharisto, Kanallaki! :*

În loc de concluzii: șșșt!

Cred că ați înțeles deja că Ammoudia e un loc liniștit, calm și relaxant, un loc unde să stai fără să faci nimic altceva decât să asculți marea și să privești apusul, un sat mai puțin contaminat deocamdată de turismul de masă. Întreprinzători cum îi știm însă pe greci, îi prevăd un viitor strălucit. Cât de curând, probabil, pe strada principală, cea de lângă mare, vor răsări hoteluri, magazine, baruri, și niște indivizi cu spirit antreprenorial vor găsi soluții pentru practicarea de sporturi nautice și alte distracții la modă. Atunci Ammoudia nu va mai fi doar o mică stațiune pentru familii cu copii mici și seniori, dar sper că-și va păstra măcar o fărâmă din farmecul actual.

***

PS. Alegând pozele, mi s-a făcut așa un dor de Grecia... Să vină vara!

Cum? Vara tocmai ce s-a terminat?!! Of, cât de mult mai am de așteptat... :(

Webmaster, rog următoarea ilustrație: youtube

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Carmen Ion in 12.10.2017 16:48:36

Validat / Publicat: 12.10.17 19:27:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3506


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  49250 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[12.10.17 19:26:55]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.17 19:28:20]
» mesaj pers

   @webmaster26: Mulțumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[12.10.17 19:53:38]
» mesaj pers

   Boema? Foarte frumoasa plaja din nisipul fin, marea, liniștea... dar nu mi se potrivește mie, eu vreau să fie viață, agitație în jurul meu...

   Piesajul marin cu munți și stânci sunt slăbiciunea mea, de aceea îmi place la mare în Grecia. La asta dacă adăugăm și mâncarea grecească, am făcut un concediu reușit.

   Ce idee buna să vă faceți cumpărăturile în altă localitate, la preturi avantajoase.

   Aștept articolele următoare!

   FELICITĂRI pentru articol și fotografii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[12.10.17 20:07:07]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Un loc unde m-aș simți în largul meu. Îmi plac la nebunie zonele acestea mai "neprelucrate de mâna omului", mă rog Cerului să reziste cât mai mult așa. Deci cu Ammoudia zici că trebuie să ne grăbim, nu?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.17 20:20:28]
» mesaj pers

   @Dana2008: Da, atmosfera calmă, boemă, relaxantă și peisajul ce combină marea cu dealurile împădurite m-au atras și pe mine, plus estuarul Acheronului. Pe de altă parte, am dus dorul magazinelor cu care să-ti clătești ochii, al gelateriilor, al barurilor etc.

   Nici mie nu-mi plac locurile prea liniștite, dar pentru doi bătrânei ca noi Ammoudia a fost o soluție mai bună decât Parga.

   Mulțumesc pentru ecou și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.17 20:47:28]
» mesaj pers

   @crismis: E doar o bănuială că lucrurile s-ar putea schimba în viitorul apropiat, n-am niciun fel de "inside information", dar am văzut multe situații similare, cu satuce transformate în câțiva ani în stațiuni în toată puterea cuvântului. Evident, despre Grecia vorbesc.

   Mulțumesc pentru ecou si vot.

   O seară frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[12.10.17 21:03:17]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Super povestit! M-am linistit însa ca nu doar eu sufar dupa vara si Grecia, imi faceam griji ca sunt defecta 😭

   Reținuta locația, plaja e pe gustul nostru si multumesc pentru pontul cu aprovizionarea. Masline, ulei și altele sunt cele care ne umplu portbagajul.

   Hai, pana mai scrii ceva despre greci, trece si iarna asta si se încalzeste marea la sud de continent!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.17 21:11:22]
» mesaj pers

   @elviramvio: Bravo, mă încurajezi: trece iarna până termin eu de scris despre greci?!!

   Serios vorbind, s-ar putea să ai dreptate!

   Cum să fii defectă dacă te gândești deja la vară si la Grecia? Nici vorbă!

   Mersi pentru ecou și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[12.10.17 21:16:35]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Nuuuu, trece iarna repede daca mai scrii despre greci (sau pe unde ai mai fost si ai fost bine!) Am inteles ca te-ai perpelit pe nisipul fin sa strangi material si pentru noi 😘, am acceptat pauza ta, acum pe cai, pardon, pe taste! E nevoie de articolele tale, tu stii, mai sunt unii care vor informații bune și tu știi să le dai! Pella de exemplu, voi merge cu lecția citita din materialul tau!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.17 21:34:22]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Bravo, Carmen, super review: lejer şi fermecător, îmi induce dor de Grecia şi de mare!

   Cred că ţi-am mai spus, dar cu riscul de a repeta, sper nesupărător, Ammoudia este staţiunea preferată a soţului meu, acolo am mers din Parga în ambii ani de câteva ori. Impactul lui cu Ammoudia a fost mai puţin plăcut, fiindcă a rămas blocat cu maşina în nisip, dar i-au sărit în ajutor rulotiştii imediat şi s-a rezolvat problema repede.

   Am luat de acolo cei mai frumoşi magneţi de frigider şi cei mai frumoşi clopoţei de vânt. Aţi luat masa la vestita tavernă O'Pateras? Pe atunci lucra acolo o fată, Dora care înţelegea şi rupea româneşte, fiind vlahă.

   "Vânătorii de plaje" vă salută şi se bucură că v-a plăcut în Ammoudia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.17 21:35:20]
» mesaj pers

   @elviramvio: Bine, ma voi strădui să ajung cât de cât la zi pana la sfârșitul anului. Promit, deși seria Israel n-am terminat-o iar despre o altă destinație din vara asta nici nu m-am apucat să scriu.

   Spor și tie la călătorii și reviewuri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[12.10.17 21:38:34]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[12.10.17 21:44:01]
» mesaj pers

   @irinad: Mersi, vânătorilor! Eu nu-mi pot convinge consortul să facem turul plajelor. Dacă găsește una care îi e pe plac, precum cea din Ammoudia, altele nu îl interesează.

   Să nu crezi totuși că am zăcut toată ziua la soare, ne-am fâțâit și noi de colo-colo la Pârgă și castelul lui Ali Pasa, dar și in alte excursii. Detalii în reviewurile viitoare.

   Am mâncat la O Pateras, n-am găsit nicio vorbitoare de română acolo și nu asta a fost tavernă mea preferată. Dar și despre capitolul taverne din Ammoudia tot într-un review viitor.

   Mulțumesc de vizită, ecou și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[13.10.17 09:09:35]
» mesaj pers

   Frumos scris, cu dorul verii, cu aşteptarea celei viitoare, sentiment care ne încearcă pe cei mai mulţi dintre noi, cel puţin şi pe mine.:))

    Deja îmi fac planuri în minte, compun şi descompun, adun şi scad, :)) dar mă "încălzesc" din când în când cu astfel de articole frumoase.

   Felicitări pentru o vacanţă frumoasă şi relaxantă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.10.17 10:00:52]
» mesaj pers

   @maryka: Deja duc dorul verii si-mi fac planuri pentru anul viitor, dar deocamdată la capitolul financiar îmi dă cu minus.

   Într-un fel sau altul, Grecia va figura însă în program, asta e cert, fără ea nu se poate!

   Mulțumesc pentru aprecieri, ecou și vot.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[13.10.17 11:07:32]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Super informații!

   Mulțumesc frumos, Carmen!

   E clar, eu nu pot merge intr-un asemenea loc cu domnul C. Abia îl forțez să vânăm căte ceva prin vacanță, dar dacă nu există taverne multe, unele musai fițoase, nu am șanse de relaxare, mi-o iau sigur :)

   Și multe, multe magazine e neaparat nevoie, pentru confortul lui. De sălbăticie nu trebuie sa pomenesc :D

   Super ai descris totul, pe întelesul meu, un articol de vară, cald și colorat. Felicitări!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.10.17 11:43:07]
» mesaj pers

   @krisstinna: Ești o drăguță. Atâtea laude... Săruʼ mâna:*

   Ce să zic? Fiecare cu ideile și preferințele lui. Taverne sunt destule în Ammoudia (dar nu de fițe), nu-ți ajung 7 zile ca să le bifezi pe toate, însă lipsa magazinelor am resimțit-o și eu, nu atât fiindcă mă pasionează shoppingul, ci pentru că e plăcut să-ți clătești ochii cu o rochiță sau o eșarfă frumos colorată ori mai știu eu ce. Mi se întâmplă (cam rar, ce-i drept) să mai și cumpăr câte ceva, uneori doar de amorul artei...

   Problema mea cu Adrian e alta: pe el îl plictisește să colinde magazinele (nu intră în ele decât dacă are un scop precis), așa că stă și mă așteaptă afară, chestie care mă scoate din sărite și mă face de multe ori să renunț sau să-mi scurtez vizita.

   Dar îl iert pentru că el face piața la noi în familie, și acolo are o răbdare nemaipomenită: ia fiecare legumă, fiecare fruct, le studiază, le miroase, le cântărește în palmă, negociază, face glume cu vânzătorii, ce mai! e șoimul piețelor, o calitate deloc de lepădat =))

   Bărbații ăștia! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- teona
[13.10.17 13:19:11]
» mesaj pers

   Auzisem de Ammoudia si chiar ma gandeam daca mai ajung in zona, sa ma opresc macar o data sa facem o baie acolo. Acum ma gandesc ca mi-ar prinde bine vre-o doua-trei zile, de asa zisa... salbaticie. Ma bucur ca ati avut o vacanta relaxanta, cu mici excursii de placere si care v-a incarcat bateriile in prag de iarna.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AURICULUM
[13.10.17 17:01:39]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Buna ziua

   Avem si noi peste 50 ani si ne dorim multa liniste, leneveala, odihna, sa stai pe sezlong si sa asculti marea; si noi cu mai vreo 2 familii intentionam sa mergem la vara in Ammoudia la sfarsitul lunii iunie-inceput de iulie; am gasit hotel Panorama pe booking.com, o ferta buna dar ne face cu ochiul si hotel Spiros, din localizare ar fi langa Panorama

   Stiti mai multe despre ele? sunt aproape de mare?

   Cum sunt preturile la taverne? preturi in magazine, orice ne-ar putea ajuta

   Va multumesc anticipat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.10.17 17:11:57]
» mesaj pers

   @teona: Mulțumesc pentru vot și comentariu. Ammoudia e locul perfect pentru încărcarea bateriilor și ar fi trebuit să stăm mai mult ca sa ne pătrundem deplin de atmosfera relaxantă

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.10.17 17:19:29]
» mesaj pers

   @AURICULUM: Panorama e primul hotel din partea de nord a Ammoudiei si e situat chiar pe plajă

    Am văzut că are terasă cafenea dar mai multe date nu am. De Spiros nu-mi amintesc. La taverne noi am plătit puțin peste 30 euro pentru un aperitiv si un fel principal (nu pește), plus 50 ml vin local la carafă și o sticlă de apă gazoasă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Michi
[13.10.17 20:45:00]
» mesaj pers

   Frumos review, ca o dantelă. Mi-a făcut plăcere să-l citesc şi-mi întăreşte convingerea că spectaculosul Tenerife, din cauza peisajului vulcanic şi cenuşiu, te uluieşte dar nu-ţi produce starea de confort dată de plajele Greciei

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.10.17 21:26:57]
» mesaj pers

   @Michi: Mulțumesc mult pentru aprecieri.

   N-am fost în Tenerife dar am văzut plaje cu nisip vulcanic, de pildă la Positano, pe coasta amalfitana, și nu m-a entuziasmat

   Pentru mine, nisipul musai să fie auriu, chiar alb, culorile închise mă deprimă și îmi strică starea de confort.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[14.10.17 08:46:24]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Asteptam articolul ăsta. Ce plăcut este să citesc despre Grecia, mare, nisip fin, plajă lată și soare, la cafeaua de dimineață.

   Este locația ideală pentru o vacanță liniștită.

   Drumul fiind lung mi-a plăcut că ai precizat de la început că ați avut cazari indermediare atât la dus cât și la întors.

   Felicitări pentru alegerea "potcoavei" la malul mării Ionice.

   Aștept continuarea (chiar de va fi spre iarnă!!!)

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[14.10.17 16:39:03]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc pentru ecou si vot

    A fost o alegere bună pentru noi, alții însă s-ar plictisi probabil într-un loc așa de liniștit

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[16.10.17 20:02:12]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Acest articol este bine venit in toata agitatia din jurul nostru si m-am simtit atat de bine citindu-l incat parca am senzatia ca am fost si eu acolo.

   Eu nu prea as duce lipsa magazinelor, insa ca si tine ar fi ceva cu care sa-ti mai clatesti ochii.

   Dar sa ai parte de liniste si spatiu in jurul tau si de un asemenea peisaj cred ca este ceea ce conteaza cu adevarat.

   Un articol minunat, niste poze superbe, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[16.10.17 21:28:23]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc mult pentru aprecieri și vot. Ammoudia înseamnă liniște și ambianță relaxată, iar dacă adaugi priveliștea potcoavei și estuarului, din punctul meu de vedere, obții rețeta aproape sigură a unui concediu reușit. Dacă am fi avut parte și de puțină agitație, inclusiv niște prăvălioare, chiar ar fi fost perfect.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [21.11.19 08:56:50]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[50] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Drumul care coboară de pe șoseaua principală către Ammoudia. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910958">Şterge vot</a></div><span id="v9910958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Drumul care coboară de pe șoseaua principală către Ammoudia.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] Ammoudia văzută de pe drumul coborâtor... -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910959">Şterge vot</a></div><span id="v9910959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] Ammoudia văzută de pe drumul coborâtor...
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] Uite marea: am ajuns la Ammoudia! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910960">Şterge vot</a></div><span id="v9910960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] Uite marea: am ajuns la Ammoudia!
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] Forma de potcoavă a plajei se observă cel mai bine de pe vaporașul cu care am plecat în croazieră. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910961">Şterge vot</a></div><span id="v9910961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] Forma de potcoavă a plajei se observă cel mai bine de pe vaporașul cu care am plecat în croazieră.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] Păduricea tânără de la intrarea pe plajă. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910962">Şterge vot</a></div><span id="v9910962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] Păduricea tânără de la intrarea pe plajă.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] Poți lăsa mașina la umbră în păduricea de lângă plajă. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910963">Şterge vot</a></div><span id="v9910963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] Poți lăsa mașina la umbră în păduricea de lângă plajă.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] Plaja suficient de lată și cu nisip fin. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910964">Şterge vot</a></div><span id="v9910964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] Plaja suficient de lată și cu nisip fin.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] Plaja amenajată cu umbrele și șezlonguri. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910965">Şterge vot</a></div><span id="v9910965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] Plaja amenajată cu umbrele și șezlonguri.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Ce liniștită și puțin adâncă este marea! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910966">Şterge vot</a></div><span id="v9910966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Ce liniștită și puțin adâncă este marea!
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] Uite un iaht, în capătul nordic! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910967">Şterge vot</a></div><span id="v9910967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] Uite un iaht, în capătul nordic!
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] Apa e tocmai bună pentru copiii mici și adulții care nu știu să înoate. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910968">Şterge vot</a></div><span id="v9910968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] Apa e tocmai bună pentru copiii mici și adulții care nu știu să înoate.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] Partea sudică a plajei, cu digul ce separă marea de râul Acheron. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910969">Şterge vot</a></div><span id="v9910969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] Partea sudică a plajei, cu digul ce separă marea de râul Acheron.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] Altă poză cu plaja și cele două capete ale ”potcoavei”. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910970">Şterge vot</a></div><span id="v9910970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] Altă poză cu plaja și cele două capete ale ”potcoavei”.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] Nelipsitul vânzător ambulant. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910971">Şterge vot</a></div><span id="v9910971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] Nelipsitul vânzător ambulant.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] V-am spus eu că nisipul e fin! -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910972">Şterge vot</a></div><span id="v9910972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] V-am spus eu că nisipul e fin!
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] Aici, pe dig, se pescuiește. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910973">Şterge vot</a></div><span id="v9910973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] Aici, pe dig, se pescuiește.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] La plimbare pe malul Acheronului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910974">Şterge vot</a></div><span id="v9910974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] La plimbare pe malul Acheronului.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] Bărci și vaporașe acostate la malul râului. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910975">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910975"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910975">Şterge vot</a></div><span id="v9910975" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910975)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910975Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910975MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] Bărci și vaporașe acostate la malul râului.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] Ambarcațiuni pe râul Acheron. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910976">Şterge vot</a></div><span id="v9910976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] Ambarcațiuni pe râul Acheron.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] Stradă în Ammoudia. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910977">Şterge vot</a></div><span id="v9910977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] Stradă în Ammoudia.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] Stradă în Ammoudia. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910978">Şterge vot</a></div><span id="v9910978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] Stradă în Ammoudia.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] Stradă în Ammoudia. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910979">Şterge vot</a></div><span id="v9910979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] Stradă în Ammoudia.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] Bărci și vapoare pe Acheron. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910980">Şterge vot</a></div><span id="v9910980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] Bărci și vapoare pe Acheron.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910981">Şterge vot</a></div><span id="v9910981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910982">Şterge vot</a></div><span id="v9910982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910983">Şterge vot</a></div><span id="v9910983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910984">Şterge vot</a></div><span id="v9910984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2017] Hotel Panorama. -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910985">Şterge vot</a></div><span id="v9910985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2017] Hotel Panorama.
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910986">Şterge vot</a></div><span id="v9910986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910987">Şterge vot</a></div><span id="v9910987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910988">Şterge vot</a></div><span id="v9910988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910989">Şterge vot</a></div><span id="v9910989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910990">Şterge vot</a></div><span id="v9910990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910991">Şterge vot</a></div><span id="v9910991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910992">Şterge vot</a></div><span id="v9910992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910993">Şterge vot</a></div><span id="v9910993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910994">Şterge vot</a></div><span id="v9910994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910995">Şterge vot</a></div><span id="v9910995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910996">Şterge vot</a></div><span id="v9910996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910997">Şterge vot</a></div><span id="v9910997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [AUG-2017] -- foto by <b>Carmen Ion</b> [uploaded 12.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av910998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv910998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=910998">Şterge vot</a></div><span id="v9910998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(910998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f910998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e910998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [AUG-2017]
foto Carmen Ion [12.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[50] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.610538959503 sec