81858 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Konaku Guesthouse (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.09.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
31,5 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 25 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Am dormit la conac în „Sighișoara Albaniei”!


Urmare de aici

Nu știu pe care l-am descoperit mai întâi: pe Moscopole, veche capitală medievală a aromânilor din Balcani, în prezent un biet sătuc numit Voskopojë, sau pe Girogastër, spranumit „Sighișoara Albaniei”?! Cert e că descoperindu-le, mi-am dorit să le văd pe amândouă, ceea ce însemna sacrificarea unei zile de plajă și baie.

Pornind din Ohrid, în Voskopojë era prea devreme să adăstăm, dar părea perfect fezabil să ne abatem pe acolo și apoi să ne continuăm drumul spre Girokastër, ceea ce am și făcut.

Booking mi-a oferit câteva variante bune și nu prea scumpe, nu mi-a fost prea ușor să aleg! Până la urmă, zarurile au căzut asupra unei pensiuni, afacere de familie, situată într-un conac tradițional vechi de peste 200 de ani și numită chiar așa: Konaku Guesthouse. Am rezervat o cameră twin cu mic dejun inclus, pentru care aveam să plătim la proprietate 31,5 euro.

Am ajuns în Girokastër după o zi pliiină de adrenalină, după ce străbătuserăm o parte din sălbaticii, dar extrem de spectaculoșii munți ai Albaniei. Începea deja să se însereze, ceea ce pentru o zi de sfârșit de iunie înseamnă că era destul de târziu, cred că vreo 9 seara. Adresa de pe booking este Rruga Astrit Karagjozi, 6001 (număr care mi se pare mai mult un cod poștal decât numărul casei). Am identificat locația pe Google Maps și am setat GPS-ul în consecință.

Girokastër este un oraș cocoțat în mare parte pe un deal, în vârful căruia tronează, desigur, cetatea medievală. Conacul nostru se afla situat destul de aproape de cetate, așa că a trebuit să ne cocoțăm pe un drum cu o pantă apreciabilă, chestie care l-a exasperat pe Tati (crezuse că s-a terminat cu cocoțatul pe ziua de azi; aș!).

La un moment dat, Helga zise că am ajuns și ne-am oprit și noi unde am putut, un pic mai în față, așa, în mijlocul pantei. Nici urmă de conac!...

Cu rezervarea printată în mână, mă tot învârteam prin zonă, în timp ce Tati rămăsese resemnat în mașină. Niște tanti cam de vârsta a treia m-au văzut debusolată și s-au oferit să mă ajute. Le-am arătat numele pensiunii pe rezervare și mi-au făcut semn că trebuie să mai urcăm, tot înainte... Am avut un moment de derută, neștiind dacă să mă duc eu înainte și apoi să cobor la Tati, sau să mergem direct cu mașina?! Crezând că-s grea de cap, una din tantile alea m-a înșfăcat de mână și a luat-o la goană cu mine în sus! Nici mai mult, nici mai puțin! Frățiorilor, da' ce credeți, că m-am putut ține după dânsa?! Cu limba de-un cot am ajuns-o din urmă în poarta conacului, în timp ce ea zâmbea și n-avea nici pe naiba! Ce înseamnă antrenamentul!... Oricum, foarte de treabă albanezii, aveam să ne convingem și în zilele următoare...

Am pătruns pe sub intrarea arcuită în curtea pietruită; în dreapta era o căsuță cu ferestre luminate și câteva perechi de papuci lăsate afară, pe prag (cred că așa e obiceiul la ei). Nu prea aducea cu ce știam eu, așa că am continuat să înaintez cu timiditate, „ăsta din stânga cred că e conacul nostru”, l-am recunoscut din pozele de pe site. Liniște și pace!

Ușa frumoasă de lemn era deschisă, am intrat în holul spațios, răcoros, decorat cu lăzi, lădițe, și altele asemenea; niște lămpi stilizate, aprinse și strecurate prin nișele de piatră, dădeau o lumină blândă, palidă... Câteva uși se făceau din acest hol, am presupus că sunt ușile camerelor. Ba, pe una din ele am găsit-o larg deschisă, am strecurat o privire, se potrivea cu ce rezervasem eu, dar nu puteam să ne instalăm așa, pur și simplu...

Am avut inspirația de a urca treptele masive de piatră pe care le zărisem chiar în dreapta intrării și bine am făcut, căci gazdele m-au simțit și s-au arătat: el și ea, tinerei și frumușei, precum și o fetiță timidă, subțire și blondă, ca o păpădie! „Hei, bun venit! Singurică? ” „Vine și Tati, chiar așa, trebuie să mă duc după el!... ” „Ok, pe urmă să vă arătăm camera... ”

Tati însă mă prinsese din urmă, iar Domnul Gazdă i-a arătat unde să parcheze mașina, în curtea pensiunii.

Într-adevăr, ușa pe care am găsit-o deschisă aparținea camerei noastre. Ne-am dus repede parte din bagaje înăuntru, apoi Doamna Gazdă ne-a invitat la un pahar de compot rece și aromat pe terasa de afară, din curte. Ne-am așezat la una din mese, chiar în colț, pe băncuța de piatră ce păstra căldura zilei încă, acoperită cu pernuțe colorate; jos, departe, am admirat îndelung imaginea fabuloasă a orașului, ca un al doilea cer plin de stele!

Am căzut de acord că fusese destul pentru acea zi, parcă nici foame nu ne mai era, aveam să împărțim ce mai rămăsese din plăcinta cu brânză și spanac de la prânz, să facem un duș și să ne băgăm în scutece! Dar... ar mai fi mers ceva... Tati a îndrăznit și l-a întrebat pe Domnul Gazdă dacă n-are cumva vreo 2 beri de împrumut... Avea, și încă reci-reci! (Ne-am înțeles să ni le treacă pe nota de plată la plecare, dar am senzația că au uitat; sau le-au considerat al doilea rând de „băuturi de bun venit”, cine știe?!)

Camera noastră era micuță, însă dotată cu toate cele necesare: două paturi înfățate în lenjerie simplă, albă, de bumbac, între ele o noptieră cu o veioză cu abajur metalic, ce împrăștia o lumină caldă. Pe pereții laterali, de-a lungul paturilor, puseseră un fel de pereți falși, albi, care îi dublau la o distanță mică pe cei de piatră; pe fiecare din aceștia era câte o gravură în sepia, înfățișând imagini din oraș. Deasupra noptierei atârna o perdeluță albă terminată cu dantelă, ca și cum ar fi acoperit o fereastră; în spatele ei nu era decât același perete de piatră, ochiul unei mici ferestre ne privea tocmai de sus, de sub tavanul boltit. Unde se termina paravanul din dreapta, fixaseră o etajeră lungă, pe care erau tot felul de obiecte tradiționale decorative; pe partea opusă, în peretele de piatră, încă un corp de luminat.

Pe peretele opus paturilor, chiar lângă ușa de intrare în cameră, am avut și televizor LCD, căruia abia dacă am avut vreme să-i aruncăm o privire din mers. Sub el, într-o nișă, alt obiect decorativ, nu mi-am dat seama prea bine ce e (mi-au plăcut mult nișele astea, îmi imaginez că la origini n-au fost făcute doar așa, de amorul artei, probabil chiar țineau chestii în ele, probabil lămpi). Alături, lângă ușa de la baie, am găsit un dulăpior, iar în el, două pilote pentru vremuri mai friguroase. Pe undeva era fixată și o oglindă, i-am admirat rama de lemn, superbă.

Baia conținea tot ce trebuie: tron, chiuvetă, coș de gunoi, cabină de duș, săpun, șampon, hârtie igienică, ba chiar și uscător de păr. Pe jos era gresie, parțial acoperită cu un preșuleț, iar pereții de piatră erau dublați până la un anumit nivel de faianță albă. Un ventilator asigura aerisirea băii. Totul a funcționat bine și a strălucit de curățenie.

Cât a făcut Tati duș, m-am mai învârtit prin holul pensiunii, să mă minunez și să pozez toate hangaralele. Am reținut o măsuță joasă de lemn, de formă dreptunghiulară, cu câte un vas rotund, metalic, gen tajine, în fiecare colț și cu o cană subțire și elegantă în mijloc; cuferele cu cărți și materiale informative (într-unul am găsit mai multe hărți turistice ale orașului, a doua zi aveam să primim și noi una din partea gazdelor); o manta tradițională; un soi de mojar din piatră; o amforă uriașă, o tapiserie cu cămile...

Am dormit ca puii în răcoarea plăcută a zidurilor groase de piatră veche, în așternuturile curate, în liniștea aproape perfectă a împrejurimilor...

A doua zi dimineață, în timp ce gazdele noastre ne pregăteau micul dejun, ne-am tot foit prin curte, admirând în lumina soarelui ceea ce cu o seară înainte abia ghiceam: când panorama spectaculoasă a orașului cu case albe, când silueta întunecată a cetății de deasupra, când bunul-gust cu care fusese decorată curtea pensiunii! Pe mine alăturarea dintre plante și pietre mă dă pe spate negreșit!

Peste tot erau flori, în vase de pământ sau plantate direct în diverse zone, precum și vreo 2-3 pomi fructiferi ce umbreau numai bine zona unde sunt amplasate mesele pentru mic dejun, chiar lângă zidul ce dă spre oraș.

Am admirat și silueta masivă a conacului, cu ferestre mici și puține, arcuite în partea de sus; plimbându-mă pe lângă piatra deja călduță, am descoperit într-un colț imaginea unui... cocoș încrustată în zidul exterior!...

Micul dejun a constat în câte un ou ochi, o felie de roșie, vreo 3 de castraveți, o felie de brânză, un soi de pogăcele prăjite (calde), pâine, unt, gem (de casă), compot acrișor de corcodușe (din cel de care primiserăm și cu o seară înainte), ceai, cafea, fructe (piersici, caise, pere, cireșe, pepene galben). Poate că unii vor strâmba din nas, dar pentru noi a fost suficient, eram numai buni să pornim în explorarea orașului!

În timp ce ne strângeam bagajele, am remarcat că Doamna Gazdă tocmai începuse curățenia în camerele de lângă noi, de unde oaspeții plecaseră mai devreme. Am rugat-o să aruncăm și noi o privire și ne-a invitat să facem fotografii, dacă vrem. Așa că voi atașa și vreo 2-3 imagini din aceste camere, mai mari decât a noastră și mai frumoase, să vă faceți o idee!

La final, am mai schimbat câteva cuvinte cu gazdele noastre, le-am mulțumit pentru ospitalitate și le-am dăruit un mic album cu imagini din România, invitându-i să ne viziteze și ei țara; am învățat asta de la Ozy, ghidul nostru perfect din Cappadocia, și de atunci dăruim „câte un lucru mic-micuț de la voi din țară”, iar oamenilor chiar li se luminează fața când îl primesc; cine știe, poate că unii vor veni... Ei ne-au arătat pe hartă unde sunt principalele obiective turistice din Gjirokastër și pe unde s-o luăm ca să ajungem la cetate. Ne-au arătat și un loc unde să lăsăm mașina în siguranță, chiar vis a vis de conac.

Șederea noastră la Konaku Guesthouse a fost o experiență plăcută, liniștitoare, care ne-a încărcat optim bateriile. Ne-a părut rău că a fost atât de scurtă, dar știți cum e, nu te duci în vacanță să stai în cameră sau la pensiune, oricât de faină ar fi ea!...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de crismis in 10.09.2017 11:34:13

Validat / Publicat: 10.09.17 13:06:42


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ALBANIA
VIZUALIZĂRI: 1161


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51300 PMA (din 39 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[10.09.17 13:04:12]
» mesaj pers

   Excelent

   Mutat în rubrica "Konaku Guesthouse, GJIROKASTER" (nou-creată pe sait)

   --

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[10.09.17 13:15:59]
» mesaj pers

   Bravo, doamna doctor!

   Pozele elimină, orice cârcoteală. Loc de văzut și de ce nu de, enjoy!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[10.09.17 14:41:23]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Mulțumesc frumos, mă bucur că-ți plăcu! Nimic compătimitor despre Tati?!! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[10.09.17 14:52:46]
» mesaj pers

   @crismis: Excelent-asa cum a scris si webmaster.

   Felicitari pentru excursie pentru articol si ca ai gasit locul asta de cazare.

   Imi place foarte mult modelul acesta de cladiri transformate in case de oaspeti. Asa cum ai aratat in caseta tehnica si pretul este foarte bun.

   Decorul interior aratat prin fotografiile tale este extraordinar. Nu stiu cum o fi iarna dar acum vara pare ca este foarte placut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[10.09.17 14:57:08]
» mesaj pers

   @AZE: Am întrebat și noi despre costurile de întreținere și am aflat că, în mod surprinzător, ele nu sunt foarte mari. Asta pt că zidurile acelea de piatră, a căror grosime ajunge pe alocuri la aproape 1 metru, reprezintă un excelent izolator termic. Precum ai remarcat probabil, locația nu dispune de aer condiționat pt că nu are nevoie (zilele când am fost noi pe acolo au fost extrem de călduroase, ziua la prânz erau peste 35 de grade). Se pare că nici iarna nu prea au nevoie de încălzire suplimentară...

   Gazdele noastre ne-au zis că cel mai greu este să amenajezi o astfel de casă, pe urmă lucrurile merg cumva de la sine. Dealtfel, in Girokaster am văzut și noi o sumedenie de clădiri vechi abandonate, chiar și cea de lângă conacul nostru era în paragină.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[10.09.17 15:04:58]
» mesaj pers

   @webmasterX:Mulțumesc, web! Da, acolo este intrarea la proprietate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ANILU
[10.09.17 17:07:40]
» mesaj pers

   @crismis: Foarte frumos conac ați găsit și ieftin.

   Ai dreptate combinația de pietre și flori este superbă.

   Începe să-mi placă noțiunea de conac.

   Foarte bine arată totul, camerele, curtea.

   Felicitări pentru alegerea făcută.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[10.09.17 17:28:10]
» mesaj pers

   @ANILU: Mulțumesc, e genul de cazare care-mi place foarte mult! E aproape un muzeu. A doua zi aveam să vizităm niște case tradiționale și noi deja eram un pic în temă! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[10.09.17 17:46:00]
» mesaj pers

   @crismis:

   Super cazare, si mie imi place genul asta.

   Cu "ghida" ce te-a alergat, am patit si noi asa in Bulgaria, sunt amabili balcanicii, asta e.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[10.09.17 17:48:51]
» mesaj pers

   @elviramvio:;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[10.09.17 17:56:14]
» mesaj pers

   @crismis: foarte interesantă această locație! Super inspirată alegere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[10.09.17 19:14:43]
» mesaj pers

   @robert: Mulțumesc, și nouă ne-a plăcut foarte mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[10.09.17 23:32:09]
» mesaj pers

   @crismis: O cazare minunata, felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[10.09.17 23:48:18]
» mesaj pers

   @mishu: :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[11.09.17 16:08:06]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[11.09.17 20:38:30]
» mesaj pers

   @crismis:

   Amu văzui ce scriseseși...

   Apo... - adică, Păi -... no-i face-a-mu, numa' plângeri către tine, în privința lu' Tati, doamna doctor 😷!

   Nu șade bine a face asta! 😂😭

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[11.09.17 20:47:11]
» mesaj pers

   @Alex_Macedo: Așe-i?!! Nu se face, nu?! Până la urmă, o să vezi că nu mi-s prea zgripțutoaică, l-am dus pe Tati la muzee, să viziteze, să se culturalizeze...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Alex_Macedo
[12.09.17 00:17:31]
» mesaj pers

   Bravo, crismis!

    Eram sigur ca faci și... ehm... lucrări bune! 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[16.09.17 21:07:56]
» mesaj pers

   @crismis:

mai mari decât a noastră și mai frumoase
= mie tot camera voastra mi-a placut!

   Acuma, daca @Alex_Macedo n-a carcotit, o fac eu! Pai bine, bre, tanti doctorita, tu nu stii ca soferul personal trebuie hidratat? Auzi, sa trebuiasca bietul sa-mprumute beri de la Domnul Gazda? Si-apoi mai pleci si pe furis, cat face omu' dus. Daca se speria? Daca-i dadea sapun in ochi? Pai frumos e?

   Na, am carcotit, ca despre cazare n-am ce zice! Super-faina, ca de obicei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[37] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Intrarea la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899760">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899760"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899760">Şterge vot</a></div><span id="v9899760" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899760)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899760Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899760MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Intrarea la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Intrarea propriu-zisă în conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899761">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899761"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899761">Şterge vot</a></div><span id="v9899761" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899761)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899761Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899761MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Intrarea propriu-zisă în conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Prima impresie; holul de la parter al conacului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899762">Şterge vot</a></div><span id="v9899762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Prima impresie; holul de la parter al conacului
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Mare parte din camera noastră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899763">Şterge vot</a></div><span id="v9899763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Mare parte din camera noastră
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Tv și un obiect neidentificat în nișa de dedesubt -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899764">Şterge vot</a></div><span id="v9899764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Tv și un obiect neidentificat în nișa de dedesubt
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Oglinda cu ramă frumoasă, în care se vede dulapul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899765">Şterge vot</a></div><span id="v9899765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Oglinda cu ramă frumoasă, în care se vede dulapul
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Camera; detaliu -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899766">Şterge vot</a></div><span id="v9899766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Camera; detaliu
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUN-2017] O parte a băii -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899768">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899768"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899768">Şterge vot</a></div><span id="v9899768" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899768)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899768Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899768MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] O parte a băii
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUN-2017] Altă parte a băii -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899769">Şterge vot</a></div><span id="v9899769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Altă parte a băii
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Decorațiuni la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899771">Şterge vot</a></div><span id="v9899771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Decorațiuni la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Decorațiuni la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899772">Şterge vot</a></div><span id="v9899772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Decorațiuni la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Decorațiuni la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899773">Şterge vot</a></div><span id="v9899773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Decorațiuni la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Decorațiuni la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899774">Şterge vot</a></div><span id="v9899774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Decorațiuni la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Decorațiuni la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899775">Şterge vot</a></div><span id="v9899775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Decorațiuni la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Decorațiuni la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899776">Şterge vot</a></div><span id="v9899776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Decorațiuni la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Decorațiuni la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899777">Şterge vot</a></div><span id="v9899777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Decorațiuni la conac
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Curtea conacului în soarele dimineții -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899778">Şterge vot</a></div><span id="v9899778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Curtea conacului în soarele dimineții
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] O privire aruncată peste gard, la vecini -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899779">Şterge vot</a></div><span id="v9899779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] O privire aruncată peste gard, la vecini
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Zidul exterior al conacului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899780">Şterge vot</a></div><span id="v9899780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Zidul exterior al conacului
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Conacul, o parte din el -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899781">Şterge vot</a></div><span id="v9899781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Conacul, o parte din el
foto crismis [10.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Frumos, nu? -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899782">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899782"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899782">Şterge vot</a></div><span id="v9899782" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899782)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899782Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899782MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Frumos, nu?
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2017] În zidul exterior -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899783">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899783"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899783">Şterge vot</a></div><span id="v9899783" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899783)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899783Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899783MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] În zidul exterior
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2017] Intrarea în conac, la lumina zilei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899784">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899784"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899784">Şterge vot</a></div><span id="v9899784" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899784)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899784Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899784MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2017] Intrarea în conac, la lumina zilei
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2017] Vedere spre zona de luat masa; jos, panorama orașului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899785">Şterge vot</a></div><span id="v9899785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2017] Vedere spre zona de luat masa; jos, panorama orașului
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2017] Panorama orașului Gjirokastër văzută de la conac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899786">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899786"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899786">Şterge vot</a></div><span id="v9899786" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899786)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899786Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899786MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2017] Panorama orașului Gjirokastër văzută de la conac
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2017] Împrejurimile conacului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899787">Şterge vot</a></div><span id="v9899787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2017] Împrejurimile conacului
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2017] Masa din colț, cu vederea cea mai bună la oraș -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899788">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899788"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899788">Şterge vot</a></div><span id="v9899788" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899788)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899788Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899788MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2017] Masa din colț, cu vederea cea mai bună la oraș
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2017] Conacul și o parte din splendida lui curte -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 10.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av899789">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv899789"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=899789">Şterge vot</a></div><span id="v9899789" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(899789)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f899789Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e899789MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2017] Conacul și o parte din splendida lui curte
foto crismis [10.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[37] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.202677965164 sec