79564 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Villa Rustica

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.07.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 3 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ Fără masă
PREŢ SEJUR:
90 euro
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 25 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

O priveliște de milioane


Urmare de aici

Pentru Ohrid am socotit că aveam nevoie de minim 2 zile, una de vizitat orașul la pas, alta de mers pe lac până la Mânăstirea Sf. Naum. Așa că am rezervat 3 nopți la Villa Rustica, încă de prin toamna trecută, când am conturat traseul acestei excursii balcanice. Și, deși ulterior „m-am mai jucat booking”, n-am reușit să găsesc o altă variantă mai bună, așa că Villa Rustica a rămas în final! Cameră dublă, cu vedere la lac, fără mic dejun inclus, 30 euro/noapte.

Am ajuns în Ohrid cu puțin înainte de a se însera și, așa cum facem de obicei, am setat de dinainte adresa vilei în sistemul GPS: Str. Hristo Uzunov nr. 1. Știam că se află pe undeva, cocoțată prin orașul vechi, așa că nu ne-am mirat prea tare când, de la sensul giratoriu, Helga ne-a rugat frumos să facem dreapta, dealtfel și indicatorul rutier era de acord, susținând că acea stradă coboară spre lac. Am înaintat cu viteza melcului - deh, era sâmbătă seara, în plină vară, puhoi de lume - și nu ne-am mirat nici când Helga ne-a zis iar să facem dreapta, intuiam că într-acolo era orașul vechi, doar văzusem la un moment dat cetatea și citisem într-unul din comentarii că vila se află destul de aproape... Atâta doar că n-am apucat să înaintăm prea mult, la capătul străzii pe care fuseserăm îndrumați am găsit o barieră, dincolo de care se zărea o piață imensă, foarte populată, cu fântână arteziană, scenă și terase... Halt! Pe-aici nu se trece!

Singura soluție era să ne întoarcem, să ajungem până la lac și... pe urmă om vedea! Zis și făcut! Chiar lângă lac era o parcare imensă cu plată și am reușit să găsim și noi, cu oarece greutate, un locșor... Când a venit băiatul cu chitanțierul în mână, l-am atacat frontal, cu rezervarea printată în mână: „Sorry, ai idee unde e asta, Villa Rustica? ” El s-a scărpinat scurt în cap, apoi a ridicat ferm spre cer degetul arătător, în semn de „Stai, că rezolvăm! ” Și-a scos telefonul și a format numărul de pe rezervare; n-a fost greu să înțelegem că vorbea cu gazda noastră, pentru că am recunoscut ușor termeni ca România sau... marca mașinii noastre. A închis și ne-a liniștit: „Don't worry, vine băiatu' de la vilă și vă preia în 5 minute! ” Am vrut să-i mulțumim cu o bere virtuală, simpatic a fost că n-aveam decât bancnote mari, de 1000 de dinari, dar a râs și a zis că ne dă restul; ceea ce s-a și întâmplat...

Atanasi, tânăra noastră gazdă, a apărut per pedes în câteva minute, timp pe care noi l-am folosit să facem primele fotografii cu frumoasa faleză a frumosului lac Ohrid. A fost bine că a venit și ne-a condus personal, căci dacă ne-ar fi explicat la telefon, posibilitatea să nimerim din prima era destul de mică. Drumurile, ca în orice oraș vechi, sunt destul de înguste și de încurcate, unele sunt cu sens unic, așa că doar un localnic se descurcă fără să bâjbâie...

Am parcat mașina chiar în fața vilei, alături de cea a gazdelor și n-am mai mișcat-o de acolo până la plecare. Evident că nu sunt locuri suficiente de parcare, de fapt nici nu e o parcare amenajată, dar Atanasi ne-a spus că majoritatea turiștilor lor ajung pe calea aerului, iar în situația în care ar fi nevoie, s-ar descurca pe la vecini cu mai multe locuri de parcare.

Vila este o casă tipică de munte, dispusă pe mai multe niveluri, „în terase”. Adică noi am intrat din strada din spate, iar pentru a ajunge la ultimul nivel, unde era camera noastră, am mai urcat doar un etaj. Privit din față, asta însemna etajul 3, cred. Mă rog... Încă de când făcusem rezervarea, știam că era vorba de camera din mijloc (dintre cele 3) de la ultimul nivel al vilei. Exact pe asta am primit-o, cu alte cuvinte camera nr. 2. Atanasi ne-a condus, desigur. Ușa se deschide cu cheie normală și structura este cea arhicunoscută: hol, baie în stânga, camera în față, apoi balcon. I-am înmânat pașapoartele și o bancnotă de 100 de euro lui Atanasi, care a revenit după 5 minute cu restul de 10 euro și cu o hartă pe care ne-a însemnat principalele obiective turistice; pe unele dintre ele ni le-a arătat și „pe viu”, de la înălțimea balconului nostru. Ne-a mai înmânat parola de la wi-fi, ne-a prezentat pe scurt și bucătăria, care se afla chiar vis a vis de camera noastră, ne-a spus că îl putem găsi oricând la apartamentul de la nivelul inferior și a dispărut, urându-ne ședere plăcută! Nu ne-am mai întâlnit deloc cu el, doar cu tatăl lui, la plecare; s-a bucurat mult când i-am dăruit micuțul album cu fotografii din România!

Camera nu are cine știe ce dimensiuni sau dotări, dar totul e curat și funcțional. Am beneficiat de 2 paturi separate, acoperite de saltele odihnitoare și de lenjerie de bumbac într-un imprimeu floral în culori deschise; dacă aș fi cârcotașă, m-aș lega de cearceaful prea puțin lat, pe care dimineața îl găseam mereu strâns sub mine; dar nu sunt, deci nu mă leg... O singură pernă de fiecare, destul de leșinată, ceea ce iar nu m-a deranjat, căci am mai găsit o pernă de rezervă în dulap (alături de pilote mai grosuțe, pe care le-am lăsat la locul lor, că nu ne-au trebuit). De-o parte și de alta a paturilor am avut câte o noptieră, iar pe fiecare, câte o veioză. Deasupra paturilor, pe perete, un tablou abstract, asortat cromatic cu lenjeria! ;)

Pe peretele opus, se înșirau: dulapul, un taburet, o măsuță joasă, alt taburet și un coș de gunoi. Ca să facem loc celor 2 trolere ale noastre, am reorganizat puțin, în sensul că am înghesuit cele 2 taburete între dulap și masă (și-așa nu le prea vedeam utilitatea, decât ca loc pe care să-ți mai arunci câte o boarfă, ceva) și am mutat coșul de gunoi în hol. A, am uitat de tv-ul cu ecran plat spânzurat pe perete, deasupra mesei; nu l-am deschis deloc. Pe masă am găsit un uscător de păr, un mileu croșetat, o lumânărică pusă într-un suport de sare de Hymalaia, telecomanda de la televizor și câte 2 prosoape albe de fiecare.

Camera nu e prevăzută cu aparat de aer condiționat, am dedus că nu e nevoie. Într-adevăr, în perioada în care am stat noi, deși temperaturile au oscilat la prânz în jurul valorilor de 33-34 de grade, poate și mai mult (ni s-a spus că nu există mai mult de 35 de grade pe malul lacului Ohrid), nu am suferit de căldură în cameră; dimineața, când plecam, închideam ușa balconului, trăgeam draperiile, iar seara găseam răcoare și bine în cameră. Noaptea am dormit cu ușa și geamurile închise, era chiar friguț. Wi-fi a funcționat cât de cât, nu excepțional, dar acceptabil. Pe jos camera este acoperită cu gresie, la fel holul, baia și balconul.

Baia e și ea micuță, un pic prea micuță, dar nu maxim de deranjant. Adică trebuie să te strecori un pic prin spațiul dintre chiuvetă și cabina de duș ca să ajungi la tron. În rest, numai de bine: dulăpior cu oglindă, chiar și un scăunel pe care să-ți lași hainele (pe lângă clasicele dotări, pe care nu le mai enumăr). Drept consumabile, doar hârtie igienică (plus rezerve) și 2 săpunele rotunde ambalate. N-a fost bai, că eram dotați cu șampon și balsam de păr (pe care le-am uitat în cabina de duș la plecare, dar n-a fost bai, că am cumpărat altele cu prima ocazie).

Punctul forte al camerei este, precum bănuiți, balconul! Doamne, ce priveliște! nu numai că nu m-am săturat să o imortalizez în mod repetat (dimineața, seara, pe soare, pe norișori, în stânga, în dreapta, în față, cu zoom, fără zoom), dar nici nu m-am putut hotărî care ar fi cea mai sugestivă imagine, așa că voi atașa mai multe, cerându-vă ajutorul! :) Nu v-o descriu, mai bine să vă surprind!

Destul de spațios (cam 3/1,5 m), l-am găsit dotat cu o masă și 2 scaune din împletitură de plastic alb și din prima clipă le-am mutat lipite de balustrada externă, cât mai aproape de priveliște. Mi-a plăcut faptul că balconul nostru era despărțit prin niște paravane opace de cele ale vecinilor, așa că ne puteam auzi unii pe alții, dar nu ne puteam vedea. În dreapta am avut un cuplu de nordici, cu care am socializat sumar dimineața, ne mai întâlneam pe la bucătărie, iar în stânga o familie de polonezi, mamă, tată și o fetiță pe care o chema ca pe fiica noastră, că mereu îmi sărea inima când îi auzeam strigând-o!...

Partea exterioară a balconului era alcătuită din niște șipci de lemn vopsit în maro închis, printre care se strecurau frunzele plantei agățătoare ale cărei vrejuri groase se împleteau pe o distanță impresionantă, pornind de la primul nivel al vilei. În prima dimineață, când m-am uitat mai bine, am remarcat și un fruct care se strecurase pe terasa noastră și l-am recunoscut, cu bucurie: era un kiwi mititel, încă necopt...

Vă spuneam că vila este dotată cu o bucătărie comună, care ne-a fost foarte folositoare pentru mesele de dimineață. Foarte bine utilată, cam ca bucătăria oricăruia dintre noi: aragaz cu cuptor, frigider cu congelator, chiuvetă, cană electrică, prăjitor de pâine, mixer, veselă, tacâmuri - de toate, ați înțeles ideea. Dacă vă pălește cheful să exersați pentru Master Chef, aveți unde și cu ce.

Noi însă am ales varianta să mâncăm pe la terasele și restaurantele din oraș și o să vă povestesc despre asta, că e important; poate chiar o să scriu un articol separat, să văd. Ideea e că aveți de coborât (sau de urcat) cale de câteva străduțe și găsiți o varietate mare de mâncătorii, cu prețuri pentru toate buzunarele. Deasemenea, la Villa Rustica sunteți în imediata apropiere a principalelor obiective turistice, iar până la port și plajă faceți cam 10-15 minute (dar în direcții opuse). Singurul dezavantaj pe care i l-aș găsi acestei locații este tocmai faptul că, indiferent unde vrei să mergi, e nevoie să urci și să cobori, lucru pe care noi îl știam când am rezervat și ni l-am asumat. „Cât ne-or mai ține picioarele... ” Efortul însă ne-a fost pe deplin răsplătit: în primul rând, am beneficiat de minunăția de priveliște de care aminteam, iar în al doilea rând, de vecinătatea caselor vechi împodobite cu mii de flori!...

Acum, că v-am prezentat locul cum m-am priceput eu mai bine, nu rămâne decât să-l alegeți sau nu, la o eventuală vizită în Ohrid, în deplină cunoștință de cauză! Pentru noi, a fost cu adevărat „acasă” pentru 2 zile și jumătate și n-am ezita nicio clipă să ne întoarcem acolo, dacă s-ar mai ivi ocazia!

---
Impresii încărcate de crismis in 23.07.2017 17:50:54

Validat / Publicat: 24.07.17 00:37:57


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în MACEDONIA de NORD
VIZUALIZĂRI: 1566

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50000 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[23.07.17 18:40:04]
» mesaj pers

   @crismis: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Villa Rustica, OHRID" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[23.07.17 19:12:20]
» mesaj pers

   @webmaster26: Da, localizarea e corectă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[24.07.17 07:52:26]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- traian.leuca
[24.07.17 14:59:17]
» mesaj pers

   Aşa-i că-i frumos la Ohrid? Mai ales dacă dacă de cazezi la una din unităţile de cazare de deasupra lacului.

   Noi în mai am stat la Tabana Hotel, foarte aproape de lac (100 de metri) şi de port.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[24.07.17 15:42:07]
» mesaj pers

   @crismis: Pe mine m-ai surprins foarte plăcut cu priveliştea din balcon, de care v-aţi bucurat atât cât aţi stat pe balcon.

   Oriunde te uitai era frumos, chiar şi sub balcon... unde era curtea interioară a vilei, îngrijită şi plină de flori.

   Foarte bună cazare ai ales, dând la o parte scările...

   Iar eu ţi-am oferit un SB meritat.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Zoazore
[24.07.17 19:42:07]
» mesaj pers

   @crismis: Mă tot minunez (cred c-am să rămân așa!): cum faci să găsești așa cazări minunate?

   Priveliștea aia, ori din ce parte ai privi-o e extraordinară, de tăiat respirația. Iar fructișorul ăla de kiwi...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[24.07.17 20:00:17]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Mi-a plăcut mult Ohridul, un loc încărcat de povești și magie! Probabil că la această percepție a contribuit și vremea, care a fost excelentă.

   De cum am înteles cam care e geografia locului, nici n-am conceput să nu ne cazăm în apropierea lacului! Orașul vechi ni s-a părut varianta cea mai bună, căci ne oferea și acea priveliște grozavă!

   @ANILU: Mulțumesc pt SB și mă bucur mult că ți-a fost pe plac "room with a view"! :)

   @Zoazore: Exact așa să rămâi: minunată! Mereu! 😚

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mishu
[26.07.17 12:02:49]
» mesaj pers

   @crismis: Ce sa mai zic si eu avand in vedere cele deja zise de colegii mei. O cazare superba si cu locuri de vis. O incantare sa stai in balcon si sa te bucuri de ceea ce vezi. La privelistea minunata a contribuit si vremea astfel incat ati avut zilnic in fata ochilor un tablou deosebit.

   Foarte frumos locul, o bucurie fie doar si pentru cateva zile.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[26.07.17 19:02:38]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[27.07.17 19:30:44]
» mesaj pers

   @crismis: Nu stiu care e cea mai cea imagine, dar parca poza 18 e cea mai sugestiva :)

   Frumoasa vacanta ati avut, sa va fie de bine!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[30.07.17 21:55:49]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulțumesc! Faină, într-adevar! De-acum ne pregătim de urmatoarea! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Roberto_P
[30.05.18 19:17:17]
» mesaj pers

   @crismis: Cum se plateste la proprietate, in euro sau in banii lor? La fel si la magazine, restaurante... etc? Ca sa vorbiti la tel. in Romania cum ati procedat? Nefiind in UE, au alte tarife (care te fac sa faci imprumut la banca). Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[03.06.18 14:52:46]
» mesaj pers

   @Roberto_P: Cazarea țin minte că am plătit-o în euro, deși asta a fost la latitudinea noastră, puteam s-o plătim și în moneda locală. La fel, și excursia cumpărată de la o agenție, tot în euro. Restul (restaurante, muzee, alte cumpărături) în moneda locală. Sunt multe locuri unde se acceptă cardul bancar.

   Cu telefonul... da, e destul de scump, Macedonia nefiind în UE. Ne fripsesem cu 2 ani înainte în Muntenegru, așa că acum am fost mai precauți. Am folosit WhatsApp, internetul la pensiune mergea binișor, ca și pe la restaurantele unde am mâncat. Noi nu suntem genul să ne uite Dzeu vorbind la telefon :) (cunosc câteva persoane), îl folosim doar să anunțăm că suntem bine și să ne asigurăm că și acasă toate sunt în regulă.

   Vacanță frumoasă să aveți! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[26] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Lacul Ohrid, prima impresie, până să apară Atanasi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879661">Şterge vot</a></div><span id="v9879661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Lacul Ohrid, prima impresie, până să apară Atanasi
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Villa Ohrid, vedere din Str. Hristo Uzunov, pe unde se și intră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879664">Şterge vot</a></div><span id="v9879664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Villa Ohrid, vedere din Str. Hristo Uzunov, pe unde se și intră
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] O parte a camerei nr. 2 -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879667">Şterge vot</a></div><span id="v9879667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] O parte a camerei nr. 2
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] O altă parte a camerei nr. 2 -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879669">Şterge vot</a></div><span id="v9879669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] O altă parte a camerei nr. 2
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Ce am găsit pe masă plus harta oferită de Atanasi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879670">Şterge vot</a></div><span id="v9879670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Ce am găsit pe masă plus harta oferită de Atanasi
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Cuierul era fixat pe exteriorul ușii de la baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879672">Şterge vot</a></div><span id="v9879672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Cuierul era fixat pe exteriorul ușii de la baie
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Baia, în mare (în stânga era un mic spațiu cu un scăunel pentru haine, apoi cabina de duș, închisă în plexiglas) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879674">Şterge vot</a></div><span id="v9879674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Baia, în mare (în stânga era un mic spațiu cu un scăunel pentru haine, apoi cabina de duș, închisă în plexiglas)
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Rezerva de pături și perne în dulap -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879679">Şterge vot</a></div><span id="v9879679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Rezerva de pături și perne în dulap
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Camera, din alt unghi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879682">Şterge vot</a></div><span id="v9879682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Camera, din alt unghi
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Tati, bucuros că a ajuns la Ohrid -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879684">Şterge vot</a></div><span id="v9879684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Tati, bucuros că a ajuns la Ohrid
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Vedere spre dreapta, în prima seară, de la balconul nostru -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879685">Şterge vot</a></div><span id="v9879685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Vedere spre dreapta, în prima seară, de la balconul nostru
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Vedre spre dreapta (port), tot în prima seară -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879686">Şterge vot</a></div><span id="v9879686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Vedre spre dreapta (port), tot în prima seară
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Vedere spre dreapta, dimineața (era o liniște!) -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879687">Şterge vot</a></div><span id="v9879687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Vedere spre dreapta, dimineața (era o liniște!)
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Vedere spre stânga, dimineața -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879688">Şterge vot</a></div><span id="v9879688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Vedere spre stânga, dimineața
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Vedere în față; deja pleacă vaporașele cu turiști din port -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879689">Şterge vot</a></div><span id="v9879689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Vedere în față; deja pleacă vaporașele cu turiști din port
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Fruct de kiwi strecurat pe balconul nostru -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879690">Şterge vot</a></div><span id="v9879690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Fruct de kiwi strecurat pe balconul nostru
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Primul mic dejun la Villa Rustica -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879691">Şterge vot</a></div><span id="v9879691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Primul mic dejun la Villa Rustica
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Bucătăria comună -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879692">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879692"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879692">Şterge vot</a></div><span id="v9879692" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879692)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879692Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879692MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Bucătăria comună
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Bucătăria comună -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879693">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879693"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879693">Şterge vot</a></div><span id="v9879693" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879693)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879693Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879693MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Bucătăria comună
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Tablou pe holul comun, lângă camera noastră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879694">Şterge vot</a></div><span id="v9879694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Tablou pe holul comun, lângă camera noastră
foto crismis [23.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2017] Ușa de la intrarea în vilă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879695">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879695"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879695">Şterge vot</a></div><span id="v9879695" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879695)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879695Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879695MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] Ușa de la intrarea în vilă
foto crismis [23.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2017] Mozaic în fața intrării în vilă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879696">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879696"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879696">Şterge vot</a></div><span id="v9879696" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879696)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879696Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879696MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2017] Mozaic în fața intrării în vilă
foto crismis [23.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2017] Vedere în jos de la balconul nostru, spre terasa gazdelor -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879697">Şterge vot</a></div><span id="v9879697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2017] Vedere în jos de la balconul nostru, spre terasa gazdelor
foto crismis [23.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2017] Lacul Ohrid, în prima seară -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879698">Şterge vot</a></div><span id="v9879698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2017] Lacul Ohrid, în prima seară
foto crismis [23.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2017] Orașul vechi Ohrid, noaptea, văzut de pe aleea de promenadă de lângă lac -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879699">Şterge vot</a></div><span id="v9879699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2017] Orașul vechi Ohrid, noaptea, văzut de pe aleea de promenadă de lângă lac
foto crismis [23.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2017] O parte a orașului vechi Ohrid, văzută de pe lac; undeva, acolo, e și Villa Rustica -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 23.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av879700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv879700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=879700">Şterge vot</a></div><span id="v9879700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(879700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f879700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e879700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2017] O parte a orașului vechi Ohrid, văzută de pe lac; undeva, acolo, e și Villa Rustica
foto crismis [23.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[26] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.132650852203 sec