81755 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Turnu Măgurele și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.09.2017
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
Restaurant Briza Dunării

Briza Dunării - o masă de pește la Turnu Măgurele


Urmare de aici

În aceeași notă cu Faleza Dunării de la Corabia, aș vrea să descriu în câteva cuvinte și Restaurantul "Briza Dunării" - și el amplasat pe malul fluviului, dar la Turnu Măgurele. Bineînțeles, și aici am servit tot pește. Mi-a plăcut localul din toate punctele de vedere, de aceea mă grăbesc să scriu câte ceva despre el, apoi să-l notez ca atare. Sper astfel că se va ameliora întrucâtva gradul de recomandare diminuat din cauza articolului meu La Zimnicea, în cel mai sudic punct al României notat foarte slab și postat în aceeași secțiune cu articolele referitoare la Turnu Măgurele. Am promis colegei noastre @cris1982 revenirea la situația anterioară privind gradul de recomandare turistică a orașului Turnu Măgurele și mă voi strădui în acest sens.

La Turnu Măgurele, aproape de malul Dunării, am ajuns pentru că intenționam să vedem rămășițe ale Cetății medievale Turris despre care citisem că încă mai există și se mai pot vedea aproape de malul fluviului. Pe Str. Portului, coborând spre Dunăre, se ajunge la punctul de control pentru trecerea frontierei în Bulgaria. Pe aceeași platformă, puțin mai la stânga cum privești spre apă, se află și Restaurantul "Briza Dunării". Conform principiului "Dacă sunt pe malul Dunării și mi-e foame, trebuie să mănânc pește!" am dat târcoale locației și în cele din urmă am intrat.

O construcție din lemn pe care scrie din loc în loc "Briza Dunării", câteva trepte tot din lemn care te conduc pe o terasă acoperită, cu mai multe mese, având o bună vedere spre apele fluviului și spre plajă, acesta este Restaurantul "Briza Dunării". Pe o altă scară se ajunge în salonul acum neutilizat, consumatorii preferând terasa în aer liber.

Pe malul bulgăresc al Dunării se află Nikopol, localitate intrată în istorie datorită luptelor cu turcii care au avut loc acolo în 1396 și în care și oștile lui Mircea cel Bătrân au avut un rol de jucat. De la "Briza Dunării", în Nikopol - localitatea liniștită din zilele noastre, vezi case cu acoperișuri roșiatice și Monumentul Eroilor înălțat pe un deal.

Alături de terasa la care ne instalaserăm și noi se află un cort mare, alb, în care se făceau atunci ultimele aranjamente pentru o petrecere de nuntă. Mi-a plăcut interiorul alb ca spuma laptelui și am cerut permisiunea de a-l fotografia. Nu știu dacă în zilele obișnuite acolo au acces și consumatorii obișnuiți.

La Restaurantul "Briza Dunării" din Turnu Măgurele specialitățile din pește sunt mai numeroase decât la Terasa "Faleza Dunării" din Corabia. Am optat pentru Crap la grătar (7,50 lei/100 g, porția fiind de 300 g) cu mămăliguță și mujdei de usturoi și bineînțeles, pentru specialitatea casei - Saramură "Briza Dunării" cu mămăliguță (26,50 lei porția). Saramura este consistentă (550 g) și - pe lângă două bucăți mari de crap - conține roșii, ardei gras, usturoi, verdeață, ulei, sare și mălai. Berea fără alcool Tuborg (altceva nu aveau) a completat masa noastră de prânz de la Restaurantul "Briza Dunării" din Turnu Măgurele.

Trebuie să menționez că tacâmurile care ne-au fost aduse la masă erau speciale pentru pește. Nu în toate localurile unde am servit pește s-a ținut seama de asta. Mai trebuie să spun că la specialitățile preparate la grătar mămăliguța și mujdeiul de usturoi - 2,50 lei/200 g respectiv 2,00 lei/bol - sunt elemente distincte și se adaugă în nota de plată. Saramura "Briza Dunării" cu mămăliguță are totul înglobat în prețul afișat în meniu.

Dat fiind că și acesta este un local despre care nu s-a mai scris pe AmFostAcolo, dar care merită să fie cunoscut, subliniind că se poate comanda și altceva decât pește și că la deserturi stau destul de bine, trebuie să spun și câteva cuvinte despre plajă.

Pe malul Dunării, pe o porțiune în care s-a adus nisip, sunt câteva șezlonguri și mai multe paturi speciale pentru plajă, cu saltele dar fără acoperișuri și fără baldachine. Umbreluțe nu există, singura posibilitate de a te refugia la umbră fiind câteva sălcii izolate. Sâmbătă (2 septembrie 2017), atunci când am fost noi acolo, fiind o zi foarte călduroasă, oamenii - femei, bărbați, copii - făceau baie, stăteau la soare și din când în când urcau la terasă pentru o băutură răcoritoare sau pentru o înghețată. Amatorilor de plimbări cu barca trebuie să le spun că de la micul debarcader situat la mal, chiar în fața terasei, se putea pleca într-o scurtă plimbare motorizată pe valuri.

În concluzie, la Turnu Măgurele, la malul Dunării, poți petrece o zi întreagă fără să te plictisești și fără să suferi de foame sau de sete. Amenajările nu sunt tot atât de noi și de elegante ca cele de la Corabia, dar Restaurantul "Briza Dunării" de la Turnu Măgurele este în opinia noastră mai bun, mai diversificat decât cel de la Corabia.

---
Impresii încărcate de iulianic in 07.09.2017 08:23:39

Validat / Publicat: 07.09.17 11:30:52


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3275


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27900 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[07.09.17 11:30:18]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Turnu Măgurele?, TURNU MĂGURELE [TR]" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- danaeldreny*
[07.09.17 12:17:24]
» mesaj pers

   Acest restaurant pare cu adevărat extrem de elegant că numai în restaurantele ultra selecte am mai văzut trei surcele în farfurie. Fix de asta prefer restaurantele mai țărănești unde te trezești cu un morman de mâncare în farfurie…

   Și poveste asta cu mămăliga paralelipipedică mă disperă – nu agreez formele perfecte în farfurie, asta – mămăliga, n-ar trebui să fie mai neregulată, așa, mai artistică, mai puțin rectangulară sau măcar semisferică… cum ar fi să primesc în farfurie un paralelipiped de piure de cartofi… deși unii mai fac si asta – un cilindru de piure sau – un cilindru de tocăniță… !!!... meniul tehnic… asta întâmplându-se la P04 că la P05 deja îmi vin în fire – asta-i forma perfecta culinară pentru mine, pe-asta o agreez… vai, dar și asta are paralelipiped de mămăligă, abia mai apoi am văzut… 'Briza Dunării' e pe jumătate cub…

   Acele mese trebuie ocupate! Să mergem!

   Scăldatul interzis P14 – ce trist… dar probabil și safe în același timp… P20 – ia, un om jumate în apă – se scaldă!!! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[07.09.17 16:11:41]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.09.17 16:24:07]
» mesaj pers

   @danaeldreny: Intuiesc nota de umor pe care vrei să o dai ecoului tău, dar mă simt obligată să dau niște explicații. Asta ca să înțeleagă și cei care nu ne cunosc prea bine.

   Porțiile nu au fost "trei surcele în farfurie" chiar dacă așa poate părea privind pozele. Farfuriile au fost foarte mari (la rândul meu nu înțeleg de ce folosesc unele restaurante farfurii atât de mari). Nici eu și nici soțul meu nu am reușit să terminăm tot ceea ce ni s-a adus la masă. La desert am renunțat și trebuie să-ți spun că am regretat profund pentru că aveau papanași - specialitate care mie îmi place foarte mult și pe care nu o ratez decât foarte rar.

Acele mese trebuie ocupate! Să mergem!
Dacă te referi la faptul că mesele fotografiate de mine sunt neocupate, trebuie să-ți spun că atunci când sunt la un restaurant vânez cadre fără consumatori, asta ca să nu mă trezesc apostrofată de cineva că-i stă mâncarea în gât dacă îl pozez ducând-o la gură. La "Briza Dunării", atunci când am fost noi, erau consumatori. La o masă de lângă noi erau 3 cupluri, la alta 4 persoane cu un copil, la alta doar o doamnă cu copilul căruia îi comandase o cupă mare cu înghețată. E drept că mesele din afara terasei, de pe alee, fără o vedere prea bună la Dunăre, nu erau ocupate.

   Scăldatul interzis este de fapt o atenționare, nu o interdicție 100%. Nu te amendează nimeni dacă intri în apă. La Corabia erau mai expliciți. Pe un panou mare scria: "Plaja Faleza Dunării Corabia administrează zona de mal. În apă intrați pe răspunderea dumneavoastră. Scăldatul în Dunăre nu este recomandat. Pericol de înec!!!" Cei de la Corabia, mai grijulii, atenționau și că "Preparatele din pește conțin oase!"

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- cris1982 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.09.17 16:42:07]
» mesaj pers

   @iulianic:

Am promis colegei noastre @cris1982 revenirea la situația anterioară privind gradul de recomandare turistică a orașului Turnu Măgurele și mă voi strădui în acest sens.

   Am observat ca s-a creat rubrica separata pentru Zimnicea, asa ca s-a rezolvat si problema cu gradul de recomandare scazut nemeritat pentru Turnu Magurele.

   Iar in ceea ce priveste acest restaurant, merita pe deplin recomandarea de 100%, atat datorita calitatii serviciilor, cat si datorita cadrului natural in care este amplasat. Pe mine ma transpune in atmosfera de vacanta la mare de fiecare data. In timpul verii erau mereu ocupate mesele, atat de localnici, cat si de vizitatori. Cortul se foloseste doar pentru petreceri organizate. Cred ca nici nu sunt doritori sa ia masa in cort in zilele obisnuite, pentru ca nu ar avea parte de privelistea superba care se vede de pe terasa restaurantului.

   Dunarea este periculoasa, de aceea scaldatul este interzis, insa mai intra lumea in apa la margine in ciuda avertismentului.

   Pentru scaldat este preferata plaja de la Olt, pentru ca este apa mica, lina, curata, insa acolo nu exista amenajata nicio terasa. Turnu Magurele are norocul de a fi situat intr-un cadru natural exceptional, la confluenta Oltului cu Dunarea, dar potentialul turistic nu este inca exploatat.

   Si un reportaj despre frumusetea zonei, realizat recent de Digi 24: pe FB

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.09.17 17:57:19]
» mesaj pers

   @cris1982: Și eu mă bucur că s-a creat rubrică separată pentru Zimnicea. Parcă îmi stătea cumva pe cuget. Pentru asta trebuie să-i mulțumim lui @webmaster.

   În plimbarea noastră de un weekend nu am ajuns și la Olt. Nu ne-am fi dorit neapărat plajă, dar confluența Oltului cu marele fluviu mi-ar fi plăcut să o văd. Nici la Islaz nu am ajuns. Adică… doar l-am tăiat de-a curmezișul în ziua de sâmbătă când ne grăbeam spre Corabia și tot așa duminică, la întoarcere, după ploaia furtunoasă, când încă mai picura. Știu că nu e timpul pierdut, că vor mai fi și alte ocazii mai ales că distanța față de București nu este chiar atât de mare.

   Am vizionat reportajul și mi-a plăcut zona. Dacă și altcineva dorește să-l vadă va trebui să înlăture toate spațiile din adresă pentru a nu primi mesaj de eroare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- cris1982 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.09.17 18:06:30]
» mesaj pers

   @iulianic: Am postat inca o data link-ul, stergand spatiile. Sper sa functioneze de data asta. pe FB

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.09.17 19:00:12]
» mesaj pers

   @cris1982: Da, acum merge direct. Eu am făcut corecția și am reușit să văd reportajul. Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[07.09.17 19:46:32]
» mesaj pers

   @iulianic:

   Frumoasa plimbare in lungul Dunarii. Bineinteles ca pestele din farfurie nu putea lipsi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Briza Dunării - Aleea de acces către terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898679">Şterge vot</a></div><span id="v9898679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Briza Dunării - Aleea de acces către terasă.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Briza Dunării - Mese lângă aleea de acces către terasă, necesare în zilele aglomerate. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898682">Şterge vot</a></div><span id="v9898682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Briza Dunării - Mese lângă aleea de acces către terasă, necesare în zilele aglomerate.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Briza Dunării - Terasa și scara de acces în salonul inchis. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898687">Şterge vot</a></div><span id="v9898687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Briza Dunării - Terasa și scara de acces în salonul inchis.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] Briza Dunării - Crap la grătar cu mămăliguță și mujdei de usturoi. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898689">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898689"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898689">Şterge vot</a></div><span id="v9898689" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898689)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898689Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898689MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Briza Dunării - Crap la grătar cu mămăliguță și mujdei de usturoi.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Briza Dunării - Specialitatea casei, Saramură 'Briza Dunării'. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898691">Şterge vot</a></div><span id="v9898691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Briza Dunării - Specialitatea casei, Saramură "Briza Dunării".
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Briza Dunării - O pagină din meniu. Specialități din pește. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898694">Şterge vot</a></div><span id="v9898694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Briza Dunării - O pagină din meniu. Specialități din pește.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Briza Dunării - Un moment de respiro pe terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898698">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898698"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898698">Şterge vot</a></div><span id="v9898698" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898698)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898698Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898698MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Briza Dunării - Un moment de respiro pe terasă.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Briza Dunării - Spațiu suplimentar de servire amenajat lângă aleea de acces către terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898700">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898700"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898700">Şterge vot</a></div><span id="v9898700" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898700)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898700Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898700MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Briza Dunării - Spațiu suplimentar de servire amenajat lângă aleea de acces către terasă.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Briza Dunării - Vedere către malul fluviului și plajă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898704">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898704"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898704">Şterge vot</a></div><span id="v9898704" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898704)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898704Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898704MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Briza Dunării - Vedere către malul fluviului și plajă.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Briza Dunării - Cortul în pregătire pentru o petrecere de nuntă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898706">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898706"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898706">Şterge vot</a></div><span id="v9898706" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898706)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898706Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898706MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Briza Dunării - Cortul în pregătire pentru o petrecere de nuntă.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Briza Dunării - Cortul în pregătire pentru o petrecere de nuntă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898708">Şterge vot</a></div><span id="v9898708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Briza Dunării - Cortul în pregătire pentru o petrecere de nuntă.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Briza Dunării - Cortul în pregătire pentru o petrecere de nuntă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898709">Şterge vot</a></div><span id="v9898709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Briza Dunării - Cortul în pregătire pentru o petrecere de nuntă.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Briza Dunării - Plaja cu nisip și paturi. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898711">Şterge vot</a></div><span id="v9898711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Briza Dunării - Plaja cu nisip și paturi.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Briza Dunării - La umbră, sub salcie. Scăldatul interzis! -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898712">Şterge vot</a></div><span id="v9898712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Briza Dunării - La umbră, sub salcie. Scăldatul interzis!
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Briza Dunării - O plimbare motorizată pe valuri. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898713">Şterge vot</a></div><span id="v9898713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Briza Dunării - O plimbare motorizată pe valuri.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Briza Dunării - Pe malul bulgăresc, Nikopol și Monumentul Eroilor. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898714">Şterge vot</a></div><span id="v9898714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Briza Dunării - Pe malul bulgăresc, Nikopol și Monumentul Eroilor.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Briza Dunării - Plaja cu nisip. În dreapta micul debarcader. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898715">Şterge vot</a></div><span id="v9898715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Briza Dunării - Plaja cu nisip. În dreapta micul debarcader.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Briza Dunării - Plaja și malul drept al fluviului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898716">Şterge vot</a></div><span id="v9898716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Briza Dunării - Plaja și malul drept al fluviului.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Briza Dunării - De pe terasă, vedere spre Bulgaria. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898717">Şterge vot</a></div><span id="v9898717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Briza Dunării - De pe terasă, vedere spre Bulgaria.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Briza Dunării - O plimbare cu barca. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898718">Şterge vot</a></div><span id="v9898718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Briza Dunării - O plimbare cu barca.
foto iulianic [07.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Briza Dunării - Vedere de pe terasă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av898719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv898719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=898719">Şterge vot</a></div><span id="v9898719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(898719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f898719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e898719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Briza Dunării - Vedere de pe terasă.
foto iulianic [07.09.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.111294031143 sec