78263 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Galați și împrejurimi

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.06.2017
DE
Avatar tata123
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.06.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 3

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Parfum de tei pe faleza Dunării – Galați


Început de iunie călduros... drumurile mă conduc spre Dunăre. Vin dinspre Buzău, ocolesc Brăila și mă îndrept spre coșurile și furnalele de pe platfoma siderurgică Galați. Rezolv problemele pentru care am sosit în orașul dunărean, după care mă opresc 30 de minute în Piața Micro 19 pentru a degusta câțiva mici delicioși la un local înghesuit dar frecventat asiduu de localnici.

Iată ce îi scriam într-un ecou lui @crazy_mouse la articolul postat la începutul lunii mai (vezi impresii): „Aștept și eu un moment prielnic pentru a ajunge la Galați și faleza dunăreană va fi un obiectiv important, alături de biserica fortificată Precista și muzeul satului din pădurea Gârboavele”. Se pare că momentul prielnic a sosit mult mai devreme decât îl așteptam eu – totuși am rămas restant cu muzeul satului.

Faleza Dunării

Parcăm autovehicului pe marginea Bulevardului Marea Unire, care se transformă probabil în zilele aglomerate într-o mare parcare, apoi pornim la pas pe trotuar pe sub teii înfloriți. Am observat în zona Hotelului Faleza o triplă etajare a falezei înalte de circa 50 m. Faleza inferioară se află pe malul Dunării (o alee lată, pietonală, cu delimitare pentru bicicliști), faleza superioară (constituită din trotuarul prevăzut cu bănci ici-colo pe marginea marelui bulevard) și o alee înaltă situată în apropierea blocurilor, între biserica fortificată și restaurantul Blue Acqua (circa 400 m). Am citit că faleza Dunării din orașul Galați ar fi cea mai lungă faleză din Europa de pe cursul fluviului – circa 4 km (am simulat o deplasare la pas pe GoogleMaps pe Aleea Faleza Dunării și mi-a returnat doar 3,1 km între trecerea bac și un pic mai încolo de Administrația porturilor).

Am coborât pe o scară îngustă prin vegetația înaltă până la nivelul apei fluviului și ne-am delectat privirea cu undele bătrânului Danubius. Bineînțeles că ne-au căzut imediat sub ochi diferitele forme contorsionate de metal înșirate pe o parte sau alta a pietonalului. Este vorba despre una din cele mai mari expoziții în aer liber din sud-estul Europei de sculptură în metal. Chiar la sfârșitul anului trecut a avut loc o ediție a Taberei de sculptură în metal, la 40 de ani distanță de prima – orașul se va îmbogăți cu noi exponate. Integrate deja în patrimoniul arhitectural urban al Galațiului formele de metal încântă sau nedumeresc uneori. Am văzut câteva exemplare din cele aproximativ 40 de lucrări care chiar mi-au plăcut. Pe o parte a falezei inferioare se află chioșcuri și arcade, alei și locuri de joacă pentru copii, iar pe apă vedem diverse vase, mai mici ori mai mari, și peste Dunăre: crestele Munților Măcin.

În zona centrală a falezei întâlnim câteva restaurante și terase cu temă specifică (Jack Captain), dominate de structura învelită în sticlă a Hotelului Vega. Pe apă sunt câteva restaurante plutitoare, dintre care am reținut: Cormoran, Malnaș și Del Mar. Nu am ratat o înghețată „cu lapte proaspăt” (4 lei paharul), savurată chiar pe faleză.

Rondul-parc „La Elice”

Urcând scările largi de marmură de lângă Hotel Vega observăm două monumente în mijlocul unui rond, un fel de mic parc, închis acum din cauza unor lucrări (probabil în legătură cu repetatele surpări – celebra „Gropzilla” intrată în folclorul urban gălățean). Monumentul „Elice” a fost ridicat pentru a serba 80 de ani de la înființarea Șantierului Naval Galați. Imensa elice de bronz a fost turnată sub supravegherea tehnicianului Mircea Roibu și amplasată în 1974. Am citit multe articole despre controversa: Este operă de artă? Locul în care este amplasată este cel mai bun?

În mijlocul rondului se află statuia lui I. C. Brătianu, rod al muncii sculptorului Oscar Spaethe, dezvelită în 1926. Pe soclu se află o plăcuță cu un citat din discursul lui I. C. Brătianu din 1882: „Are să se facă un regim care să asigure libertatea Dunărei de unde începe să fie navigabilă până la Mare”. Odiseea statuii, cu mutări și deteriorări, este surprinsă într-un articol de sinteză al unui cunoscut cotidian (adevarul.ro/locale/galati ... dd26/index.html).

Biserica fortificată „Precista”

Vis-a-vis de zona cea mai aglomerată a falezei Dunării observăm turla bisericii cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”. Deși există scări de acces și dinspre Bulevardul Marea Unire poarta de aici este încuiată, accesul efectuându-se din strada Melodiei, pe lângă Hotelul Faleza și Seven Cafe. Construcție de secol al XVII-lea, lăcașul de cult frapează prin prezența turnului de apărare integrat în biserică și a galeria de lemn ce îl înconjoară. Bucățile de piatră și rândurile de cărămidă accentuează vechimea bisericii, iar brâurile răsucite și discurile smălțuite ornamentează fațadele. Observ mai multe guri de tragere situate la nivelul podului, pisania de pe fațada sudică dar și lespezile funerare din curte. În jurul celui mai vechi monument istoric al Galțiului se țes legende privind un tunel care ar traversa Dunărea ori povești adevărate despre tainița din biserică și capcanele amplasate pe calea ce duce spre odoarele de preț. O descriere a monumentului puteți citi pe saitul turistic dedicat Artei și Arhitecturii gălățene: galatituristic.ro/obiecti ... sfanta-precista.

Ne-am întors către autovehicul pe faleza superioară a Dunării admirând încă o data apele fluviului și silueta munților dobrogeni. A fost o plimbare plăcută pe care o recomand tuturor celor care au drum prin Galați; parcă m-aș caza o noapte la Galați, într-un weekend, pentru a explora urbea dunăreană.

---
Impresii încărcate de tata123 in 14.06.2017 08:39:27

Validat / Publicat: 14.06.17 14:54:34


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 1207


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (tata123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  38450 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- crismis
[14.06.17 16:24:54]
» mesaj pers

   @tata123: Bine ai venit in orasul meu adoptiv si ma bucur ca ti-a priit plimbarea! Faleza este, cu siguranta, locul cel mai frumos din oras, dar batrana noastra urbe mai are multe de aratat! Chiar merita un city-break!

   Locuiesc la 2 pasi de Hotel Vega, iar parculetul de la "Elice", impreuna cu "Aleea P-urilor" (zona pietonala amenajata cu banci si umbrita de tei aflata intre Elice si Prelungirea Domneasca) erau locul unde au crescut si s-au jucat copiii mei. Chiar si eu am multe amintiri placute din acea perioada, caci petreceam mult timp cu ei afara, supraveghindu-i, citind cate o carte in timpul asta sau conversand cu alti parinti...

   ... Sunt multe de povestit despre Galati, dar mai bine ma mobilizez (cum am mai zis) si scriu mai pe larg, intr-un articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Radu Tudoran
[14.06.17 18:08:39]
» mesaj pers

   Imi pare bine ca scrii despre locurile copilariri si tineretii mele, despre "elice" sau lucrarile ramase de la tabara de sculptura, de inaugurarea carora imi mai aduc aminte.

   Am locuit multi ani in apropiere de faleza si pot spune ca vedeam Dunarea zilnic.

   Din pacate simbolul orasului, vasul Libertatea, a disparut de multi ani. Pe cand eram copil exista si un al doilea vas, folosit drept cofetarie, parca, numit Anghel Saligni. Galatenii de varsta mea mai tin minte. Nu cred ca se puteau compara cu pontoanele folosite azi drept terase plutitoare.

   Am revazut Galatiul acum cativa ani si nu am simtit nici o emotie. Sa se fi transformat atat de mult?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[14.06.17 21:42:18]
» mesaj pers

   @tata123: ”Vin dinspre Buzău, ocolesc Brăila și mă îndrept spre coșurile și furnalele de pe platfoma siderurgică Galați. ”= nu-i frumos! Să nu mai faci așa! Și Brăila e un oraș frumos. M-ai întristat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[26.06.17 11:05:23]
» mesaj pers

   Scuze pentru întârzierea răspusurilor!

   

   @crismis: Mi-a plăcut faleza Dunării din Galați și sunt convins că orașul mai are multe de arătat. Așteptăm articolele tale despre urbea gălățeană - deși vacanțele și excursiile vin una după alta și timpul e atât de comprimat încât cu greu ne putem onora dorințele de a scrie pe îndelete.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[26.06.17 11:10:07]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Mă bucur că articolul meu a adus la suprafață amintiri frumoase. Locurile se schimbă, uneori mai repede, alteori mai lent... niciodată amintirile din copilărie sau adolescență nu vor mai „cădea” exact pe imaginile privite în prezent.

   Am căutat imagini cu vasul „Libertatea” - superb! Păcat de ceea ce s-a întâmplat cu el (stiridegalati.ro/razvan-t ... nava-libertatea).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- tata123
[26.06.17 11:12:37]
» mesaj pers

   @Zoazore: Nu te supăra pe mine, nu a fost cu intenție. Vreau să dedic câteva zile orașelor dunărene, poate într-un weekend anul acesta. Sunt atât de multe lucruri frumoase de văzut. Nu am „ocolit” Brăila decât pe șosea - fiind în tranzit, problemele de rezolvat mă așteptau în Galați.

   O zi răcoroasă (dacă se poate) !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.08.17 11:25:40]
» mesaj pers

   @tata123: Da, da, "parcă m-aș caza o noapte la Galați, într-un weekend, pentru a explora urbea dunăreană. "

   Păi... crezi că doar cu un weekend rezolvi tot ceea ce e de văzut în acest oraș? Eu m-am convins că nu. I-am dedicat o zi întreagă și abia dacă pot spune că am trecut pe acolo. Sunt prea multe locuri interesante de văzut, dar... încet, încet, le vom cuprinde măcar pe cele mai importante.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[25] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Am ajuns pe Faleza Dunării, în Galați - pe aici vom coborî spre fluviu. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864320">Şterge vot</a></div><span id="v9864320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Am ajuns pe Faleza Dunării, în Galați - pe aici vom coborî spre fluviu.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Faleza inferioară - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864321">Şterge vot</a></div><span id="v9864321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Faleza inferioară - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Bătrânul Danubius la Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864322">Şterge vot</a></div><span id="v9864322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Bătrânul Danubius la Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Poliția de frontieră veghează și la Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864323">Şterge vot</a></div><span id="v9864323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Poliția de frontieră veghează și la Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Sculpturile în metal de pe faleză - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864324">Şterge vot</a></div><span id="v9864324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Sculpturile în metal de pe faleză - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Sculptură în metal pe faleză la Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864325">Şterge vot</a></div><span id="v9864325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Sculptură în metal pe faleză la Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Diverse vase navighează pe Dunăre - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864326">Şterge vot</a></div><span id="v9864326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Diverse vase navighează pe Dunăre - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Un loc pe care cu siguranță îl veți căuta în zilele caniculare - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864327">Şterge vot</a></div><span id="v9864327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Un loc pe care cu siguranță îl veți căuta în zilele caniculare - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Un deliciu pe malul Dunării - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864328">Şterge vot</a></div><span id="v9864328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Un deliciu pe malul Dunării - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Privim cu nesaț spre Munții Măcinului - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864329">Şterge vot</a></div><span id="v9864329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Privim cu nesaț spre Munții Măcinului - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Terasă și hotel - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864330">Şterge vot</a></div><span id="v9864330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Terasă și hotel - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Un loc unde puteți degusta diferite bucate - Faleza Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864331">Şterge vot</a></div><span id="v9864331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Un loc unde puteți degusta diferite bucate - Faleza Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] La ponton - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864332">Şterge vot</a></div><span id="v9864332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] La ponton - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Copiii, dar și adulții, se vor bucura la vederea acestor „vaporașe” - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864333">Şterge vot</a></div><span id="v9864333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Copiii, dar și adulții, se vor bucura la vederea acestor „vaporașe” - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Loc de joacă - faleza inferioară - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864334">Şterge vot</a></div><span id="v9864334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Loc de joacă - faleza inferioară - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Interesante jocuri educative trasate pe asfaltul falezei - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864335">Şterge vot</a></div><span id="v9864335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Interesante jocuri educative trasate pe asfaltul falezei - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Pe faleza din Galați... -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864336">Şterge vot</a></div><span id="v9864336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Pe faleza din Galați...
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Statuia lui I. C. Brătianu (1926) - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864337">Şterge vot</a></div><span id="v9864337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Statuia lui I. C. Brătianu (1926) - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Monumentul „Elice” - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864338">Şterge vot</a></div><span id="v9864338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Monumentul „Elice” - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Biserica fortificată „Precista” - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864339">Şterge vot</a></div><span id="v9864339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Biserica fortificată „Precista” - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Biserica fortificată „Precista” - Galați. -- foto by <b>tata123</b> [uploaded 14.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av864340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv864340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=864340">Şterge vot</a></div><span id="v9864340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(864340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f864340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e864340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Biserica fortificată „Precista” - Galați.
foto tata123 [14.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[25] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.194193124771 sec