77700 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Vila Verde Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
21.05.2017
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 4 nopti
TIP: PRIETENI
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
179 euro
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 27

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 1070 MDL  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Vila Verde Hotel - Chișinău


"Vila Verde" Hotel din Chișinău, str. Grenoble, nr. 110, ne-a fost gazdă pentru patru nopți. În periplul nostru prin Basarabia - Între Prut și Nistru aveam ca bază această locație, în fiecare dimineață, după micul dejun, urmând a face deplasări pentru vizite la obiective conform programului turistic. Seara reveneam tot la "Vila Verde" unde eram așteptați cu cina. Clădirea are patru etaje, dar numerotarea lor începe cu 1 care desemnează parterul și continuă până la 5. Accesul la camerele de la etaje se face cu liftul sau pe scara situată chiar în fața intrării principale.

Hotelul nu este unul central. Grădina Publică "Ştefan cel Mare şi Sfânt" din Chișinău (și toate obiectivele din centrul orașului) se află la aprox. 5 km. Pentru noi acesta nu a fost un inconvenient deoarece autocarul ne-a stat la dispoziție tot timpul pentru deplasările în grup, iar pentru cele individuale, mai depărtate de hotel, s-a apelat la troleibuz sau la taxi (chemat de la recepție). În fața hotelului există o parcare supravegheată video, nu prea mare, dar în care pot staționa atât autoturisme cât și autocare. În cele patru nopți cât am rămas noi la "Vila Verde" Hotel - Chișinău, în afară de noi și autocarul nostru a mai venit un grup de polonezi cu un autocar mai mare. Au avut loc ambele.

Lobby și recepție. În încăperea mare de la parter - decorată cu tablouri, cu multe plante ornamentale și cu panouri publicitare pentru diverse crame cu degustări de vinuri - se află recepția. Alături există o cameră pentru bagaje.

Lobby cu fotoliile lui confortabile este un loc potrivit pentru discuții, întâlniri sau câteva clipe de relaxare. Mi-a plăcut foarte mult partea centrală a tavanului care oglindește spațiul de jos dând impresia de volum sporit, dar mai ales aplicele rotunde, din cristal colorat, care te duc cu gândul la frumoasele cozi de păun înfoiate.

Tot aici este, cred, locul să menționez că la "Vila Verde" Hotel - Chișinău internetul este o problemă. Chiar dacă în toate pliantele se specifică "Wi Fi gratuit", chiar dacă la recepție ți se spune că te poți loga (Login "r" urmat de numărul camerei), nimeni nu s-a putut conecta din cameră. La parter, lângă recepție, cu mare dificultate și numai din anumite puncte, mai puteai obține o conexiune.

La recepție se putea face și schimb valutar, dar atunci când am fost noi acolo se acceptau doar euro și dolari, nu și lei românești. Lângă intrarea în hotel, pe terasă, există un bancomat, dar eu nu am apelat la el.

Camera 12 care ne-a fost repartizată (mie și prietenei mele) se află la etajul 3 conform numerotării moldovenești, în fapt la etajul 2 dacă nu luăm în calcul și parterul. Nu știu exact câte camere sunt la fiecare etaj, dar pot confirma că holul este lung, cu camere de o parte și de alta, este mochetat și are pereții decorați cu foarte multe tablouri. Nu știu nici dacă toate camerele au balcoane. Camera repartizată nouă, amplasată la capătul coridorului, avea un balcon lung dar destul de îngust, care oferea privirii o panoramă a orașului înspre răsărit.

Camera twin este foarte încăpătoare. Cele două paturi sunt late, cu loc suficient pentru un adult și un copil chiar mărișor. Două noptiere, două aplice cu întrerupătoarele și prizele aferente, un șifonier mare cu uși glisante, cu oglinzi, având rafturi și bară pentru umerașe, două scaune capitonate, un birou, cam acesta este mobilierul camerei care ne-a găzduit pe noi. Pe lângă aceste dotări, ar mai trebui adăudat televizorul postat pe corpul de mobilier care ascunde frigiderul și telefonul aflat pe una dintre noptiere, alături de un radio cu ceas. Pe peretele de lângă birou se află un tablou modern, un ceas care nu mai funcționa, precum și un termometru. Husele de pe paturi, pernuțele și draperiile sunt în ton și sunt - bineînțeles - verzi.

Caloriferul și aparatul de aer condiționat au fost aproape neobservate pentru că temperatura interioară nu a trebuit modificată în nici un sens. În caz de nevoie, în șifonier se găseau pilote, pături și două cearșafuri. Tot în șifonier am descoperit seiful, o perie și un burete pentru lustruit încălțămintea. De altfel, pe hol, lângă lift, exista și un aparat special pentru lustruit încălțămintea.

Ca un mare plus, trebuie să menționez curățenia. Cât am rămas noi la "Vila Verde" Hotel - Chișinău în cameră s-a făcut curățenie în fiecare zi și tot în fiecare zi ni s-au schimbat toate prosoapele.

Baia camerei 12 este și ea destul de încăpătoare. Ușa cam scârțîie, deci pentru a nu deranja "colegul/colega de cameră" cred că ar trebui intervenit în acest sens. Și apa de la toaletă se lasă cam greu înduplecată dacă nu ai suficientă forță în degete. Dar, gata cu criticile! Baia este frumoasă, capitonată cu gresie și faianță în ton și are oglindă cu etajere de sticlă pe care am găsit două pahare. Prosoapele imaculate așteptau pe suporturi (câte trei prosoape de persoană, plus unul jos, la cabina de duș). Baia este dotată cu calorifer, uscător de păr, precum și cu un telefon montat în perete. Sistemul de aerisire se declanșează o dată cu aprinderea luminii, dar există și un ochi de geam, din păcate amplasat cam sus, deci inabordabil pentru cei mai scunzi. La capitolul consumabile nu putem nota decât săpunul lichid din dozatoarele de la duș și de la chiuvetă, precum și hârtia igienică.

Restaurantul. "Vila Verde" Hotel - Chișinău are mai multe săli de servire a mesei. De asemenea, are și o terasă exterioară, amplasată în stânga intrării principale. Nu am văzut consumatori la terasă, dar - pentru că în hotel nu se fumează - la mesele în așteptare de oaspeți se mai așezau fumătorii noștri la o țigară sau la un capăt de vorbă.

În prețul circuitului am avut inclus atât micul dejun cât și cina. Pentru micul dejun în regim bufet coboram într-o sală de la demisol dotată cu linia de autoservire specifică, iar cina - porție prestabilită - ne era servită într-un salon de la parter. Toate sălile sunt frumoase, cu mese mari, rotunde, de câte 10 persoane sau dreptunghiulare, mai mici. Scaunele sunt capitonate, acoperite cu huse, iar ferestrele toate decorate cu draperii în ton, cu fronseruri elegante. Tot serviciul la restaurant a fost asigurat de un personal tânăr, atent și prompt. Dar, ce ni s-a oferit?

Micul dejun, în regim bufet, a fost bogat și foarte variat. Ouă (fierte, ochiuri, omletă), câteva sortimente de brânzeturi și mezeluri, legume proaspete (roșii, castraveți, morcov ras, varză fideluță), unt și magiun de prune, miere, pâine feliată de diverse feluri, ceai la plic, sucuri foarte bune (de struguri, vișine, mere și roșii), cafea la automat și fructe feliate (mere și portocale), iaurt cu fructe, smântână, clătite cu brânză dulce și stafide, clătite cu vișine, prune uscate, chec și diverse fursecuri… nu cred că a rămas cineva nemulțumit. Preparatele au fost proaspete și foarte bune. Parcă nicăieri nu au fost atât de gustoase, de sănătoase. Smântâna, sucurile sau magiunul se simt cu adevărat naturale.

La cină am avut un singur fel, adus la masă gata pus pe farfurii. Diferit în fiecare dintre cele patru seri (mămăligă cu brânză, ou și tochitură în prima seară, spagheți cu sos și carne în cea de-a doua, apoi pui cu legume, iar în ultima seară pește cu orez și porumb alături de un sos de ciuperci cu smântână). Felul principal a fost completat de murături, salate, pâine, sucuri și apă (în "ulșeli" - după exprimarea ospătarului, de fapt în carafe de 1 litru), precum și de câte un pahar cu vin alb.

În afara faptului că la masă nu exista decât un singur pahar de persoană (în care deja era turnat vinul) nu am nimic de reproșat servirii sau calității preparatelor. Personalul și-a făcut meseria cum trebuie, iar când am solicitat pahar suplimentar pentru apă mi s-a adus imediat.

În încheiere vreau să menționez că pliantele de prezentare a hotelului spun că "Vila Verde", este situată în apropiere de Grădina Botanică și de Parcul Trandafirilor, dar noi nu am ajuns acolo. Nu știu dacă se poate ajunge într-o plimbare la pas sau dacă este necesar un mijloc de transport.

De asemenea, mai vreau să menționez că pliantele spun că hotelul are 88 de camere, 3 săli de conferință, saună cu bazin și biliard, precum și alte facilități pe care - nefiind interesați - nu le-am văzut, nu le-am testat.

Concluzii

Recenziile privind "Vila Verde" Hotel - Chișinău sunt foarte diferite. Unii spun că hotelul este "super", alții că au găsit murdar în lobby sau au avut furnici în cameră… Despre micul dejun sunt persoane care au afirmat că nu au avut ce mânca, iar altele că au așteptat prea mult aducerea preparatelor la masă. Au fost și dintre cei care au afirmat că mâncarea este excelentă. Așadar, părerile sunt împărțite. În rândurile de mai sus, eu am relatat observațiile mele privind sejurul din 15-19 mai 2017. Și aprecierile pe care le fac se referă tot la aceeași perioadă.

Cândva, vorbind despre un hotel modest din Chișinău (Hotel Cosmos la care am găzduit și eu), un coleg AFA spunea: "Nu recomand acest hotel dar probabil si altele sunt la fel, tinand cont de nivelul lor de trai." Aș zice că nu toate hotelurile din Chișinău sunt la fel. Sunt și altele mai bune, dar - în funcție de dorințele și de așteptările noastre - nici acestea nu pot fi scutite de critici severe. Cred că peste tot în lume numărul de stele acordat unui hotel, precum și tariful plătit, ne informează de la bun început despre serviciile la care trebuie să ne așteptăm.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 21.05.2017 16:20:00

Validat / Publicat: 21.05.17 17:02:51


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în REP. MOLDOVA.
VIZUALIZĂRI: 1420


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  23600 PMA (din 25 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- crismis
[21.05.17 18:22:02]
» mesaj pers

   @iulianic: Evident ca acel coleg care pune toate hotelurile din Chisinau in aceeasi oala judecand dupa nivelul de trai al locuitorilor nu are deloc dreptate! Prima data cand am fost in capitala Moldovei de peste Prut, am stat (nu pe banii mei, fiind invitata la o conferinta) la Raddison Blu, un hotel de super-fitza, cu pian live la micul dejun si altele de genul, lux cum de putine ori imi fusese dat sa vad!

   Revenind la Villa Verde, pot spune ca imi place, are acel aer luminos care ma atrage atunci cand aleg un loc de cazare. Cred ca e o buna varianta de luat in calcul pentru o vizita in Chisinau, singurul dezavantaj ar putea fi distanta fata de centru. Pacat insa ca n-ati avut timp sa faceti cativa pasi in Gradina Botanica, noua ne-a placut mult acolo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- iulianic
[22.05.17 10:03:48]
» mesaj pers

   @crismis: Vila Verde Hotel - Chișinău este fără îndoială o locație de cazare demnă de a fi luată în calcul atunci când planificăm o vizită în capitala Moldovei. Distanța față de centru se rezolvă cu un troleibuz care are stație aproape de hotel.

   Programul nostru a fost destul de încărcat, în fiecare zi plecând devreme și întorcându-ne abia la ora mesei de seară. Nu am avut timp și pentru Grădina Botanică despre care auzisem că este frumoasă. Rămâne pentru altă dată. În schimb, am avut timp pentru o plimbare și o gură de aer proaspăt în Grădina Publică, lângă statuia lui Ștefan cel Mare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Nonconformitati (Sep.2018) - punctaj satisfactie: 8.75 (scris in 08.09.18 de ALBERTISSIMO din MIERCUREA CIUC) - RECOMANDĂ
 • Furios (May.2017) - punctaj satisfactie: 2.69 (scris in 13.05.17 de eduard68 din PAşCANI [IS]) - NU RECOMANDĂ
 • Raport calitate pret excelent (Mar.2012) - punctaj satisfactie: 8.25 (scris in 05.05.12 de zsolt_tusnad din BRASOV) - RECOMANDĂ
 • Recomand doar pentru tranzit (Oct.2011) - punctaj satisfactie: 7.80 (scris in 17.11.11 de Nasshu din BASCOV [AG]) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 6.81
 • GRAD RECOMANDARE: 66.67%
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[33] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din stradă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856616">Şterge vot</a></div><span id="v9856616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din stradă.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din stradă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856617">Şterge vot</a></div><span id="v9856617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din stradă.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Intrarea principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856618">Şterge vot</a></div><span id="v9856618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Intrarea principală.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din parcare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856619">Şterge vot</a></div><span id="v9856619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din parcare.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din parcare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856620">Şterge vot</a></div><span id="v9856620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Vedere din parcare.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Recepția și camera pentru bagaje. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856621">Şterge vot</a></div><span id="v9856621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Recepția și camera pentru bagaje.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În fața recepției. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856622">Şterge vot</a></div><span id="v9856622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În fața recepției.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Fotolii confortabile în lobby. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856623">Şterge vot</a></div><span id="v9856623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Fotolii confortabile în lobby.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Cel mai frumos punct din lobby. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856624">Şterge vot</a></div><span id="v9856624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Cel mai frumos punct din lobby.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Recepția văzută din față. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856625">Şterge vot</a></div><span id="v9856625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Recepția văzută din față.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856626">Şterge vot</a></div><span id="v9856626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Colț din camera 12. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856627">Şterge vot</a></div><span id="v9856627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Colț din camera 12.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856628">Şterge vot</a></div><span id="v9856628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, peretele de deasupra biroului. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856629">Şterge vot</a></div><span id="v9856629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, peretele de deasupra biroului.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, fereastra și ieșirea în balcon. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856630">Şterge vot</a></div><span id="v9856630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, fereastra și ieșirea în balcon.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, șifonierul cu seif. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856631">Şterge vot</a></div><span id="v9856631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, șifonierul cu seif.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, pături și cearșafuri suplimentare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856632">Şterge vot</a></div><span id="v9856632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, pături și cearșafuri suplimentare.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, pilote și umerașe în șifonier. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856633">Şterge vot</a></div><span id="v9856633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. În camera 12, pilote și umerașe în șifonier.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Baia camerei 12. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856634">Şterge vot</a></div><span id="v9856634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Baia camerei 12.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Baia camerei 12. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856635">Şterge vot</a></div><span id="v9856635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Baia camerei 12.
foto iulianic [21.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Baia camerei 12. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 21.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856636">Şterge vot</a></div><span id="v9856636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Chișinău - Vila Verde Hotel. Baia camerei 12.
foto iulianic [21.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[33] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.197597026825 sec