77692 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ehsan historical house (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.05.2017
DE
Avatar mprofeanu
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 19.06.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
90 dolari pentru două nopți
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Casa istorică de oaspeți Ehsan, o oază în oaza Kashan


Urmare de aici

Casa Istorică de Oaspeți Ehsan este o casă tradițională iraniană situată în Piața Kamal ol Molk, Aleea Sf. Fazel Naraqi, în zona turistică a orașului Kashan.

Are adresa de e-mail Info@Ehsanhouse.com iar informații suplimentare se pot obține de pe varianta englezească a site-ului ehsanhouse.com/home/en.

Din Teheran în Kashan, la Casa de Oaspeți Ehsan

De la Hotelul Gollestan unde am stat în Teheran, vezi impresii, am mers cu metroul linia 2 o stație și apoi cu linia 1 roșie până la Stația Terminal-e-Jonoub, de unde printr-un pasaj bine marcat cu indicatoare am ajuns la Stația Terminală de Sud pentru a lua autobuzulul până la Kashan. Am plecat de la hotel în jurul orei 6:15 și în circa 30 de minute am ajuns la destinație, precizez acest lucru pentru a vă putea încadra în timp. Metroul la acea oră era foarte liber, am prezentat niște poze în celălat review despre cazare. Fiind o zi de joi cum este sâmbăta la noi cred că de aceea a fost mai liber, dimineața devreme….

Încă de la intrarea în marea stație de autobuze, am întrebat de Kashan și am fost îndrumați de personalul stației la ghișeul de bilete pentru orașul Kashan, pentru plecarea de la ora 07:15. Erau foarte multe firme de transport, fiecare cu ghișeul ei. Cu circa 20 de minute înainte de plecarea autobuzului am cumpărat biletele, 360.000 IRR (10 euro) pentru două persoane și am fost îndrumați de un angajat care a mers cu noi până la autobuz. Am plecat de la peron la ora programată, dar am început “plimbarea prin stație”. Autobuzul mergea la pas, ușile erau deschise, iar șoferul și ajutorul lui, cel care avea grijă de bagaje și de călători, strigau de zori: “Kashaaan!!! , Kashaaan!!! ”, și se mai adunau călători… Am ieșit în stradă, am mers pe lângă stație, în continuare se striga Kashaaan!!! , Kashaaan!!! ”, am ocolit-o, și mai apăreau călători, după care ușile s-au închis și am pornit la drum. Autobuzul a fost de tip normal, curat, confortabil și ocupat jumătate de pasageri.

Am primit câte un pachețel cu un suc și o prăjitură și după câteva opriri în stații și o pauză de cafea la un market am ajuns la destinație. Cei 250 kilometri dintre Teheran și Kashan au fost parcurși în circa trei ore, așa că în jurul orei 10:30 coboram în Stația Terminală din Kashan, o stație mai mică, dar bine aranjată.

Ne-am luat bagajele, am mai pozat câte ceva și ne-am îndreptat spre stația de taxi. Aici nu a existat un punct special construit pentru taxi cum am găsit în celelalte orașe.

Am spus, mai bine zis am arătat, unde vrem să mergem, aveam numele scris și în persană, am negociat cu unul din șoferi la 100.000 de IRR și în circa 20 de minute eram la Casa Eshan.

Casa de Oaspeți Ehsan funcționează din anul 2002 ca un hotel cultural tradițional și este proprietatea unei organizații nonguvernamentale ce activează în domeniile cultural, artistic, social, organizație ce a transformat o casă istorică în casă de oaspeți, fiind prima astfel de transformare.

Este hotel cultural pentru că include și un muzeu, dedicat unui cunoscut poet, pictor, dramaturg și regizor contemporan, care se poate vizita gratis de oaspeții hotelului, o bibliotecă ce are și cărți în limbi de circulație internațională, cele mai multe în engleză și franceză, obiecte de artizanat, etc... Are și o sală de ceremonii, folosită de diverse servicii și agenții guvernamentale, universități și centre de formare profesională, companii și instituții.

La recepție ne-a întâmpinat o tânără vorbitoare de limbă engleză, cred că tot personalul știe ceva engleză, căreia i-am dat pașapoartele și rezervarea, urmând ca chek-in-ul să îl facem după ora 14:00.

Amplasarea Casei Ehsan

Am ales Casa Ehsan de pe TripAdvisor, datorită bunelor aprecieri, din 170 de calificative acordate pe site, 144 sunt excelent și foarte bine. Referințe bune am găsit și pe Lonely Planet.

Casa de Oaspeți este foarte bine poziționată, foarte aproape de obiectivele turistice din programul excursiei mele. La 3 – 4 minute de mers pe jos se află Moscheea Agha Bozorg iar la 5 minute Bazarul Kashan. Baia Sultan Amir Ahmad și Casele Istorice Abbasian, Tabatabaei și Borujerdi foarte apropiate una de alta sunt grupate undeva la circa 800 metri de Casa Ehsan. Celelalte obiective pe care le-am vizitat sunt mai depărtate sau chiar în afara orașului, mijlocul de transport folosit fiind taxiul.

Facilitățile oferite

Casa Ehsan are un restaurant cu mâncăruri tradiționale și internaționale, un mini bar și o cafenea. Asigură servicii de spălătorie, curățătorie și călcat îmbrăcăminte. Se asigură contra cost transferul la și de la Aeroportul Imam Khomeini din Teheran și se organizează excursii la diferite obiective turistice sau în deșert.

Fiind o casă istorică clădirea are mai multe corpuri cu un nivel și mai puține cu două, de fapt niște camere construite pe acoperiș. Are și o frumoasă curte interioară. Recepția și locul de depozitat bagaje se află la demisol, în curtea interioară se găsesc o fântână și un bazin cu apă, pomi și flori, bănci pentru odihnă și deconectare, foarte tentante și plăcute când veneam din plimbare. Tot aici se servește micul dejun și sunt amplasate mesele cafenelei și ale restaurantului. Are camere cu două, trei sau patru paturi, în total 50 de locuri de cazare, cu și fără baie proprie. Unele camere sunt mobilate modern, altele sunt în stil tradițional, dar în toate există sisteme de încălzire și de răcire.

Se acceptă doar cardurile iraniene dar se poate plăti și în dolari sau euro.

Personalul de la recepţie vorbeşte limba engleză, o tânără știa chiar franceza, este amabil, politicos şi profesionist. La sosire am rugat să ne rezerve două locuri la trenul cu care ne propusesem să mergem la Yazd și seara aveam biletele. Le rezervă și ei direct de pe site-ul Căilor Ferate din Iran cu o mică taxă. A doua zi s-a vorbit pentru rezervarea noastră la următoarea cazare, Hotelul Tradițional Kohan din Yazd. Nu cred că am mai spus: la toate rezervările am fost rugați să anunțăm, cu o zi, două înainte, ora aproximativă a sosirii.

Check-in se face după orele 14:00, dar se pot depozita bagajele celor care vor să meargă în oraș, cum le-am lăsat și noi, iar check-out se face până la ora 12:00 și, la fel, se pot păstra bagajele.

Camera

”Am fost acolo” în aprilie 2017, două nopţi, cu un cost de 45 USD pe noapte, cu mic dejun inclus. Am avut rezervată o cameră standard, fără baie proprie, deși am facut rezervarea cu nu știu cât timp înainte, cu două paturi, cu aer condiţionat și Wi Fi inclus în tarif, dar am primit, fără costuri suplimentare, o cameră cu trei paturi, mai mare și foarte înaltă, cu o formă a tavanului specifică arhitecturii tradiționale iraniene, tot fără baie proprie. Din ce am înțeles eu cele mai multe camere nu au băi proprii. Cu noi a fost cazat un grup de francezi cam de vârsta noastră, toți turiștii erau din alte colțuri ale lumii. Nu am avut dulap, am folosit al treilea pat pentru bagaje. Paturile aveau saltele foarte bune și pernele nu au fost așa de tari cum sunt de regulă pernele în Iran.

Camera este dotată cu un ventilator, dar are și aer condiționat, cu frigider. La sosire am găsit în frigider apă plată îmbuteliată, rece. Aerul condiţionat şi Wi-Fi-ul au funcţionat bine. A fost destul de cald în Kashan și așa a fost și în Yazd și în Shiraz.

Culorile folosite și husele de pe pat, specific iraniene, măreau și iluminau spațiul, creând o atmosferă plăcută, odihnitoare. Lenjeria de pat, prosoapele de baie și papucii ne așteptau frumos ambalate.

Pe nivelul nostru (acoperiș pentru alte clădiri) erau două băi cu duș, cu intrare directă de afară, și cu toate cele necesare, cu articole de igienă, săpun, șampon. A fost foarte curat, neaglomerat, din cele patru camere fiind doar trei camere într-o noapte și două în cealaltă noapte ocupate. Faptul că ieșeai direct afară și mergeai puțin în aer curat și pe acoperișul care este special construit nu a fost un mare neajuns. Tocmai acesta a fost farmecul, să vezi acoperișurile tradiționale ale altor clădiri și să fi acolo sus și să le privești în liniște, mi-am dat mai bine seama apoi la Yazd de acest lucru. Când citeam impresiile altor turiști nu prea înțelegeam, acum am fost acolo și știu...

Mi-a plăcut și modul tradițional de închidere a ușilor, cu lacăt, forma ferestrelor, latticele pentru răcoare, ancadramentele exterioare și interioare și tencuiala zidurilor, tradițională din lut roșcat...

Este adevărat că fiind o casă tradițională are scări destul de înguste și înalte, noroc că avem amândoi compasul destul de lung. A fost mai greu cu bagajele...

Micul dejun

Micul dejun de tip bufet, inclus în preț, se servește între orele 7:30 și 9:30, având specific iranian cu ușoare influențe europene. Are un bar, pentru sucuri, ceai și cafea cu tot ce este necesar, cu lapte, zahăr, etc... și un bufet pentru preparatele oferite. Mâncarea a fost în cantități suficiente, dar nu foarte diversificată: unt, brânză, gem de morcovi și de vișine, miere, roșii, castraveți, ouă fierte și omletă, halva, pepene roșu. Pâinea specifică, “nan” era caldă și foarte gustoasă.

Masa de seară

Fiind cazați în apropierea bazarului, masa de seară o luam în zona lui fiind compusă din chebab (circa 100.000 IRR) și fructe, (bananele 40.000 – 50.000 IRR kilogramul). Am preferat așa, se putea mânca și la cazarea noastră, prețurile nu erau mari.

Lângă cazare, vizavi pe cealaltă parte a străzii este un magazin cu produse alimentare cu prețuri corecte, cu compot, înghețată, apă plată…... Tot acolo la intersecția ce merge la Moscheea Agha Bozorg pe care o vedeam mereu, se află și taxiuri pe care le-am folosit a doua zi și la plecare.

Casa Eshan se recomandă, și o recomand și eu, pentru raportul preț calitate bun, dacă ar avea băi proprii aș spune foarte bun, pentru poziționarea într-o zonă cu multe obiective turistice apropiate unul de altul, dar și pentru farmecul și liniștea ce le oferă. A fost prima casă tradițională complet recondiționată în care am stat și pot spune că mi-a plăcut.

Cum Kashan este o mare și frumoasă oază a deșerturilor iraniene centrale, Casa Ehsan este o frumoasă și deosebită oază în Kashan, oferind, la rândul ei, o oază de verdeață și relaxare în grădină și mai multe oaze de liniște și deconectare pe acoperiș.

A fost interesant, a fost altceva…...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de mprofeanu in 20.05.2017 21:04:57

Validat / Publicat: 20.05.17 22:21:27


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC.
VIZUALIZĂRI: 1174


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mprofeanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  63100 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[20.05.17 22:18:26]
» mesaj pers

   Excelentă recomandarea

   Mutat în rubrica "Ehsan historical house [Kashan], QOM [QUM]" (nou-creată pe sait)

   -

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[20.05.17 23:08:44]
» mesaj pers

   @webmasterX: Coordonatele sunt: 33.9803986 51.4439892 Este o mică diferență.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[21.05.17 05:45:08]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[21.05.17 09:35:52]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.

În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[21.05.17 10:24:05]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Cum era gemul de morcovi?

   Interesant totul, felicitări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[21.05.17 11:13:27]
» mesaj pers

   @webmaster26: Mulțumesc frumos. Coordonatele sunt bune.

   Dacă se mărește harta se văd foarte bine obiectivele despre care am scris în review: market Kosar Store, Rezi Taxi și un mic restaurant gen fast food, apoi Bazarul, Moscheea Agha Bozorg...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[21.05.17 11:19:25]
» mesaj pers

   @krisstinna: Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru ecou!

   Și eu m-am mirat încă de la cealaltă cazare de acest tip de gem. Noroc că avea poza pe ambalaj. Soțul nici nu a observat. Este dulceag, gust de morcovi.

   În Iran se consumă foarte mult morcovii, inclusiv suc. Erau saci mari de plastic plin cu ei, cred că în loc de alte fructe...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[21.05.17 11:59:53]
» mesaj pers

   Mutat, la reorganizare, rubrica unității de cazare "Ehsan historical house” în secțiunea „KASHAN" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[06.06.17 23:48:10]
» mesaj pers

   L-am citit şi pe acesta, dar nu am terminat, mai am de citit încâ vreo patru, cred.

   Formatul camerei unde aţi fost cazaţi este interesant şi amplasarea ei sus, pe acoperiş, deasemenea, este atipic.

   Am votat la fel, cu convingere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[07.06.17 10:18:52]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou!

   Așa este, formatul camerei respectă stilul caselor tradiționale, istorice.

   De fapt întreaga arhitectură a casei respectă arhitectura veche: se intră și se coboară printr-un coridor răcoros spre recepție și spre curtea interioară care aici este mare, cu iaz, cu grădină și este așezată pentru a fi protejată sub nivelul solului normal din oraș...

   Erau camere și pe acoperiș și în curtea interioară, unele așezate și mai jos de curtea interioară cu intrare pe scări.

   Am fost cazați doar cu străini dornici să cunoască o astfel de cazare mai deosebită.

   Camera era înaltă, din poză se vede și forma tavanului, a fost o experiență frumoasă trăită pe care o recomand dacă ești mai boem sau ești sătul de hotel, altceva...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- roth
[04.01.18 21:56:44]
» mesaj pers

   Citesc, oftez si ma gandesc ca vreau si eu acolo. Asta e, pentru moment raman cu bucuria cititului si cu privitul pozelor minunate

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mprofeanu
[07.01.18 10:31:37]
» mesaj pers

   @roth: Mulțumesc pentru ecou și sper să ajungi acolo! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[44] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud oferă condiții bune de așteptare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856429">Şterge vot</a></div><span id="v9856429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud oferă condiții bune de așteptare
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud este luminoasă și spațioasă -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856430">Şterge vot</a></div><span id="v9856430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud este luminoasă și spațioasă
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud, Joi la ora 7 ghișeele erau libere -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856432">Şterge vot</a></div><span id="v9856432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud, Joi la ora 7 ghișeele erau libere
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856434">Şterge vot</a></div><span id="v9856434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud, Autobuzul care ne-a dus la Kashan -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856436">Şterge vot</a></div><span id="v9856436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Teheran, Stația Terminală de Sud, Autobuzul care ne-a dus la Kashan
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2017] Autostrada Teheran-Kashan -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856437">Şterge vot</a></div><span id="v9856437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2017] Autostrada Teheran-Kashan
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] Kashan, Stația Terminală de Autobuz -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856440">Şterge vot</a></div><span id="v9856440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] Kashan, Stația Terminală de Autobuz
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2017] Kashan, Stația Terminală de Autobuz, interior -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856441">Şterge vot</a></div><span id="v9856441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] Kashan, Stația Terminală de Autobuz, interior
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856443">Şterge vot</a></div><span id="v9856443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan la intrare -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856445">Şterge vot</a></div><span id="v9856445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan la intrare
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, coborând spre recepție am salutat mai multe drapele printre care și Tricolorul nostru -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856446">Şterge vot</a></div><span id="v9856446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, coborând spre recepție am salutat mai multe drapele printre care și Tricolorul nostru
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, hol în zona de recepție -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856447">Şterge vot</a></div><span id="v9856447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, hol în zona de recepție
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, La recepție -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856448">Şterge vot</a></div><span id="v9856448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, La recepție
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan scări înalte, ce duc pe acoperiș -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856450">Şterge vot</a></div><span id="v9856450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan scări înalte, ce duc pe acoperiș
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, O parte din cele 4 camere de pe acoperiș, a noastră a fost cea din dreapta -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856452">Şterge vot</a></div><span id="v9856452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, O parte din cele 4 camere de pe acoperiș, a noastră a fost cea din dreapta
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan se văd camerele și mesele unde se putea servi seara cina, dimineața se spală dalele -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856454">Şterge vot</a></div><span id="v9856454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan se văd camerele și mesele unde se putea servi seara cina, dimineața se spală dalele
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Pe acoperiș spre apus -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856457">Şterge vot</a></div><span id="v9856457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Pe acoperiș spre apus
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Cameră tradițională, deosebită forma interioară -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856459">Şterge vot</a></div><span id="v9856459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Cameră tradițională, deosebită forma interioară
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, camera noastră -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856460">Şterge vot</a></div><span id="v9856460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, camera noastră
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, camera -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856462">Şterge vot</a></div><span id="v9856462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, camera
foto mprofeanu [20.05.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan are și dotări moderne -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856464">Şterge vot</a></div><span id="v9856464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan are și dotări moderne
foto mprofeanu [20.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Camera -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856466">Şterge vot</a></div><span id="v9856466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Camera
foto mprofeanu [20.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Plafonul tradițional cu aer condiționat și ventilator -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856467">Şterge vot</a></div><span id="v9856467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Plafonul tradițional cu aer condiționat și ventilator
foto mprofeanu [20.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Prosoapele ne așteptau -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856469">Şterge vot</a></div><span id="v9856469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Prosoapele ne așteptau
foto mprofeanu [20.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Colțul cosmetic dar și locul de reglare a aerului condiționat. Vara cred că este foarte cald..... -- foto by <b>mprofeanu</b> [uploaded 20.05.17] - <span class="allrVotedi" id="av856471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv856471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=856471">Şterge vot</a></div><span id="v9856471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(856471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f856471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e856471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2017] Kashan, Casa de Oaspeți Ehsan, Colțul cosmetic dar și locul de reglare a aerului condiționat. Vara cred că este foarte cald.....
foto mprofeanu [20.05.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[44] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.233396053314 sec