77004 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în București?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.04.2017
DE
Avatar elviramvio
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN jud. Ilfov
înscris/ă în 11.06.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.25
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Taverna La Zavat

La Zavat, pe o stradă în spre Hala Traian


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Vin Floriile! Se mănâncă pește mai mult decât de obicei sau poate chiar obligatoriu pentru cei ce țin mult la regulile ortodoxe. Dar cum în duminica de Lăzărică suntem ceva mai departe de capitală și cum pe acolo unde ajungem nu prea găsești pește proaspăt sau mai variat, am hotărât că n-ar fi rău un prânz la un local cu specific pescăresc, nu prea ușor de găsit unul bunicel, să nu fiu pretențioasă să zic bun. Așa că, având ceva drumuri prin capitala ce-i la doi pași de casă, am ales să servim prânzul în oraș, fără alcool din păcate. Fără alcool pentru că șoferul s-a dat viteaz că lasă mașina la serviciu dar s-a răzgândit, din dragoste pentru mașină sau poate din dragoste de pingele, nu știu. Cert este că ne-am dat întâlnire în Piața Iancului la o oră când alții deja flămânzeau, mult după prânz. Preț de cam două stații mai departe poposim pe str. Popa Nan la nr. 16. De fapt mai mergem căteva case, facem dreapta și găsim un loc unde poate fi lăsată mașina în siguranță, jumate pe trotuar, jumate pe drum. Ne întoarcem la nr. 16 și fix din doi pași făcuți din stradă, intrăm în restaurant.

Ne întâmpină un ospătar, ne îndrumă către o masă și primim meniul. Până să-l răsfoim, ne aruncăm prima dată ochiii prin jur, atât cât să nu deranjăm căci în sala micuță a restaurantului, unde nu încap, cred, mai mult de 30 persoane socotind după numărul de mese, erau deja 3 ocupate cu oameni serioși, consumatori la greu după prima mea impresie. Atmosferă plăcută, o muzică în surdină, numai bună să poți conversa în liniște cu cei cu care stai la masă, destul de curat și suficient de cald pentru o zi haină de aprilie.

Venisem aici cu gândul de a lua pui de baltă pane dar amândoi ne-am răzgândit. Am ajuns la scrumbie, am crezut că-i doar pe meniu dar ospătarul a confirmat că au și este chiar proaspătă. Dar nici cu mielul nu-i de glumit, așa că eu am dat broaștele pe frigărui de miel. Soțul a luat și o ciorbă a la grec. A, am uitat, prima dată câte o porție - dar ce porție - de tsatziki cu pită caldă! Păi cum altfel dacă-i restaurant pescăresc cu specific grecesc, zic ei și ce altceva puteam eu să aleg când Grecia este mereu în inima mea privită din toate punctele de vedere, nu de neglijat când e vorba de taverne autentice.

Acum să le luăm pe rând. Prima dată am primit cele două porții de tsatziki și un coșuleț cu pită caldă, e drept nu ca aceea de la părinții ei dar bună că am ras coșulețul tot. Tsatziki bun și el, cam 95% ca și gust și consistență față de cel de la tavernele țărănești de prin satele, nu stațiunile grecești.

Urmează ciorba a la grec a soțului și cerem un al doilea coșuleț cu pită. Ei, aici un minus, ospătarul uită să vină și cu ardeiul iute, așa cum a uitat să pună siropul de mentă - cam prea verde - în limonadă. După prima înghițitură de probă, restul farfuriei, cantitate suficientă pentru un om normal, dispare destul de repede sub mustața domnului, deci a corespuns cerințelor unui ciorbar înrăit.

Urmează felul doi, eu frigărui, el scrumbie. Scrumbia, mare și bine făcută - am gustat și eu - a fost una singură dar dacă ar fi comandat două cred că una trebuia luată la pachet. Altfel, excelent preparată, felicitări bucătarului. Frigăruile de miel, foarte bune și ele, carnea fragedă și condimentată moderat, parcă bucătarul îmi citise mie gusturile. Au fost trei frigărui, fără garnitură căci n-am comandat, din care una plus ceva pită nu au mai încăput în stomac, am vrut să fac o donație benevolă partenerului dar m-a lămurit repede că nu primește din lipsă spațiu, a gustat doar, așa că am luat-o la caserolă cu gîndul că-i porția mea, îmi place și o consum eu cumva. Greșit, când am intrat pe poarta casei, două nasuri fine și bine proteinizate de altfel, au uitat de bunele maniere, deci m-am sacrificat cu frigăruia, am zis că-mi păstrez pita! Păi nu am scăpat, patrupezii mei care nu mănâncă pâine de obicei, au savurat-o! Deci mâncarea de La Zavat a trecut toate examenele de calitate, indivizii ăia doi din curtea mea fiind de altfel niște mofturoși notorii la mâncare!

Când am comandat tsatziki, ciorbă, felul doi și limonadă, am lăsat în așteptare desertul. L-am comandat la final, eu kataif și soțul tortul casei cu cremă de iaurt și fructe. Păi greu tare și la capitolul ăsta. Kataiful meu, bine însiropat și aromat, făcut la meserie, era prea mare, jumătate a rămas în farfurie. Tortul soțului, o bucată așa ca pentru un om flămând, bun, acrișor puțin de la iaurt dar aromat și el și cu ceva fructe, a fost consumat aproape tot. Fiecare am gustat doar câte o linguriță din desertul celuilalt, să avem ce regreta.

Și în final nota, nu foarte mică și acest fapt îl știam înainte de a intra pe ușa localului. Total pe chitanță, 162 lei. Un loc unde am fost mulțumiți de mâncare dar și de servire căci fiind cumva o pauză în program - în jurul orei 16 - am fost serviți repede, tot așa și cei de la celelalte mese.

La locul acesta nu am ajuns întâmplător. Căutam de ceva vreme un restaurant unde se pot mânca diverse specii acvatice dar, așa cum am spus mai sus, cam greu de găsit. La Zavat, așa se numește localul, au multe preparate din pește, chiar ciorbe pescărești pe care sigur le voi gusta cu altă ocazie pentru că ne-am propus să revenim și pentru puii de baltă. Povestea și locația le-am aflat întâmplător, cum s-ar zice, pe cale orală. Se pretind a fi un local cu specific grecesc. Sunt pe aproape, atât cât pot ei aici în România. Important este că au ceva meniuri de pește bine gătite și proaspăt preparate (acum chestia că nu e congelat eu n-o înghit, m-am documentat destul ce înseamnă pește proaspăt, perioade de pescuit vis-a-vis de servitul în local). Plus că, luând exemplu doar scrumbia, eu congelam fără probleme și pentru un an, așa că "proaspăt" este ceva gen "bio" la vegetale, să creadă cine vrea. Dar repet, mâncarea a fost foarte gustoasă și suficientă.

Meniul nu l-am fotografit pentru că taverna La Zavat are site propriu și acolo este meniul, așa cum l-am primit și noi la masă, cu prețuri și gramaje actualizate, deci puteți să-l consultați direct pe pagina lor.

Ca atmosferă, plăcută cu muzică grecească în surdină. Decorurile și mobilierul destul de simpliste dar fiind un local micuț este mai luminos așa decât încărcat cu tot felul de brizbrizuri ce se pot ușor umple de praf. Servirea rapidă cum am spus dar ospătarul nu din cei care ne plac nouă, adică ceva mai comunicativi. L-am întrebat dacă vara au ceva mese afară pe undeva, a răspuns scurt, două și mi-a arătat spre stradă. În rest, strict legat de comandă!

Acum, dacă veți intra pe pagina lor de net, veti fi însoțiți de o plăcută melodie care unora vă amplifică dorul de Grecia dar veți afla povestea localului, a Tavernei La Zavat, zic ei singura din București care a fost numită după bucătarul ce le-a propus schimbarea meniului românesc-vânătoresc spre unul preponderent grecesc, unde se servește sepie, caracatiță, fructe de mare, spaghete cu fructe de mare, borș de sturion, souflaki de pui dar și tsatziki, ouzo, retsina și alte minuni grecești care să-ți ostoiască puțin dorul de tavernele autentice. Noi am stat în sala de la parter, este încă o sală la etaj, n-am urcat căci se lucra ceva acolo.

Taverna La Zavat are un alt restaurant, mult mai sofisticat, cu specific internațional, în satul Belciugatele pe vechiul drum spre mare, la 20 km depărtare de capitală dar despre acela aflați pe net. Pe noi ne atrage acesta, în salonașul de la parter sau poate data viitoare la etaj. În aer liber nu prea cred, prefer muzica grecească din interior decăt muzica străzii pe care trec mașini mici și transportul în comun, la nici 3 m de masă dar fumătorii pot alege și această variantă vara.

Pentru calitatea mâncării am fost mulțumiți, servirea merită puțin îmbunătățită, poate chiar și atmosfera grecească să fie puțin mai convingătoare. Dar este un restaurant unde chiar îmi doresc să revin.

Webmaster, te rog "Zeibekiko", un dans vechi bazat pe improvizațiile dansatorului solo /www.Youtube.com/watch?v=GTFjKnzLeSG

---
Impresii încărcate de elviramvio in 06.04.2017 22:22:09

Validat / Publicat: 06.04.17 23:22:55

VIZUALIZĂRI: 2127


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39799 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[06.04.17 23:17:47]
» mesaj pers

   @elviramvio:

Webmaster, te rog "Zeibekiko", un dans vechi bazat pe improvizațiile dansatorului solo /www.Youtube.com/watch?v=GTFjKnzLeSG

   E probabil o greșeală undeva în adresa indicată - primesc mesaj că „acest video nu este disponibil”

   youtube

   -

   Am căutat după termenul indicat și am ales primul videoclip din listă - dacă dorești altul, rog scrie-ne.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[06.04.17 23:34:35]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Da, este o problemă se pare, și eu am primit mai multe filmulețe. Cel pe care-l doream era cu un bărbat într-o tavernă mai veche dar este imposibil sa-l individualizez. Lasa-l pe acesta deși dansul este bărbătesc.

   Mulțumesc, o seară bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lucien
[07.04.17 08:09:00]
» mesaj pers

   Un restaurant intim, drăguț. După ”sunet”, mi-a plăcut cataiful. Interesantă denumirea restaurantului, probabil după numele ”propritarului”. Zavat, reprezentând o mică economie după mult mai răspânditul Zavate, este un nume clar de origine moldovenească (în primul rând, Bacău, Neamț, Vaslui) cu o etimologie mai ciudată: zăvat = adăpost, apărare, sau zăvat - zăvadă = stână.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[07.04.17 09:24:36]
» mesaj pers

   @Lucien:

   Zavat este numele bucătarului care le-a propus patronilor schimbarea din internațional- vânătoresc în pescăresc-grecesc, chiar pe pagina lor este povestea. Si se pare că a mers treaba. Oricum ei sunt cam toți din familie, chiar și patronii mai vin seara printre clienți. Aici a funcționat restaurantul Casa Iancului iar proprietarii de acum îi păstraseră specificul dar probabil nu prea mergea că de, internaționale se vor cam toate. E drept că la Belciugatele au marele restaurant cu specific internațional. Mie mi-a plăcut că este destul de intim pentru o masă de stat la palavre, pentru dans și alte distracții gen piscină, e de mers la Belciugatele. Noi ne-am propus sa revenim la cel din Popa Nan.

   O zi frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- mishu
[07.04.17 09:42:51]
» mesaj pers

   @elviramvio: Stii lantul de magazine "La Doi Pasi"? , asa as fi vrut sa incep, pentru ca la 2 pasi de acest local stau eu si trec zilnic pe langa el, izbita fiind mereu de mirosurile care par sa stea intentionat in calea ta.

   Nu am intrat inca acolo si asta pentru ca fiind langa casa putem oricand ajunge acolo :)), nu as face mai mult de trei minute pe jos.

   Ma bucur ca ai fost multumita si drept urmare a celor comandate de tine as sti din start ce merita.

   Felicitari, sa va fie de bine, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[07.04.17 10:21:58]
» mesaj pers

   @elviramvio: Arata intr-un mare fel bucatele voastre! Bine ca n-ai luata broaste, ca zau de te votam!

   Asa, eu-fericita, Piciu-fericit, toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz!

   Sa ne fie de bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[07.04.17 11:40:35]
» mesaj pers

   Mihai777

   Mulțumesc pentru vot oricum este el, mi-am asumat riscul acesta si cred ca am dreptul la cat scriu aici sa duc si astfel de roade dar am o rugăminte mare, în toamna asta am o ocazie de venit la Cluj (pardon, în orașul Cluj) și mă interesează unde pot mânca bine. Desigur că vin fără patrupezii care sunt animalele mele de curte și pază și te asigur că-și fac treaba foarte bine... Contez pe tine pentru câteva locații de mâncat în frumosul Cluj pe care să mi le recomanzi, vreau să-mi fac și un calcul de buget alocat, cu atât mai mult cu cât îmi doresc și o întâlnire cu câțiva membri AFA pe care fie să-i revăd, fie să-i cunosc (între ultimii, dacă vrei, poți fi și tu). Crezi că poți să mă ajuți?

   Mulțumesc anticipat. O zi frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[07.04.17 11:42:41]
» mesaj pers

   @mishu:

   Pai poate mergem impreuna cumva in vara asta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[07.04.17 11:44:44]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Suportam sa nu ma votezi pentru broaste, erai motivată! Dar in rest ai dreptate, toata lumea multumita, unii mai putin si Piciu cel mai suparat ca s-a facut impartire neegala, dupa gabarit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[07.04.17 18:44:30]
» mesaj pers

   @elviramvio: Adicătelea lui i-ai dat cel mai puțin? Nț-nț-nț, nu-i frumos!

   Lasă-l, că-i trece! Abia-i mai sexy! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[07.04.17 20:43:41]
» mesaj pers

   @elviramvio: Pff!

   E al doilea review despre haleală, în drum spre casă... cine m-a pus?

   Sincer, la poze nu mă mai uit, le las pe màine:(îmi lipsește curajul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[10.04.17 11:57:31]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Scuze ca raspund asa tarziu dar problema asta cu farfuriile pline - unele in mod special - o am si eu. Suportam!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2017] La Zavat -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845318">Şterge vot</a></div><span id="v9845318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2017] La Zavat
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [APR-2017] La Zavat -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845321">Şterge vot</a></div><span id="v9845321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2017] La Zavat
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P04 [APR-2017] Aici se pun vara 2 - 3 mese. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845323">Şterge vot</a></div><span id="v9845323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2017] Aici se pun vara 2 - 3 mese.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [APR-2017] Barul, intrarea în bucătărie și scara spre sala de la etaj și grup sanitar. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845327">Şterge vot</a></div><span id="v9845327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2017] Barul, intrarea în bucătărie și scara spre sala de la etaj și grup sanitar.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [APR-2017] Un clopot (n-avea chipul nimănui pe el!), o ancoră și o cruce. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845329">Şterge vot</a></div><span id="v9845329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [APR-2017] Un clopot (n-avea chipul nimănui pe el!), o ancoră și o cruce.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2017] Spre iesire, bar, bucătarie si mansarda unde este al doilea salon. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845330">Şterge vot</a></div><span id="v9845330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2017] Spre iesire, bar, bucătarie si mansarda unde este al doilea salon.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2017] Decor. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845332">Şterge vot</a></div><span id="v9845332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2017] Decor.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [APR-2017] Decor la geam. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845334">Şterge vot</a></div><span id="v9845334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [APR-2017] Decor la geam.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [APR-2017] Mese de 6 persoane. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845336">Şterge vot</a></div><span id="v9845336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2017] Mese de 6 persoane.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845340">Şterge vot</a></div><span id="v9845340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2017]
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [APR-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845345">Şterge vot</a></div><span id="v9845345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2017]
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [APR-2017] Farul era plin cu scobitori. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845347">Şterge vot</a></div><span id="v9845347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2017] Farul era plin cu scobitori.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2017] Vedere de la alt geam. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845348">Şterge vot</a></div><span id="v9845348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2017] Vedere de la alt geam.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2017] După frigider este intrarea din stradă. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845350">Şterge vot</a></div><span id="v9845350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2017] După frigider este intrarea din stradă.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2017] Decor. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845351">Şterge vot</a></div><span id="v9845351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2017] Decor.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [APR-2017] Tsatziki și coșul cu pită. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845352">Şterge vot</a></div><span id="v9845352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [APR-2017] Tsatziki și coșul cu pită.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [APR-2017] Supa, după ce se consumase ceva din ea. Piperul a fost la liber dar daca mai venim, cred ca-l vor ascunde! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845353">Şterge vot</a></div><span id="v9845353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [APR-2017] Supa, după ce se consumase ceva din ea. Piperul a fost la liber dar daca mai venim, cred ca-l vor ascunde!
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [APR-2017] Scrumbia, destul de mare dar farfuria era uriașă. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845354">Şterge vot</a></div><span id="v9845354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [APR-2017] Scrumbia, destul de mare dar farfuria era uriașă.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [APR-2017] Trei frigărui de miel. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845355">Şterge vot</a></div><span id="v9845355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [APR-2017] Trei frigărui de miel.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P24 [APR-2017] Kataif. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845356">Şterge vot</a></div><span id="v9845356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [APR-2017] Kataif.
foto elviramvio [06.04.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P25 [APR-2017] Tortul casei. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 06.04.17] - <span class="allrVotedi" id="av845357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv845357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=845357">Şterge vot</a></div><span id="v9845357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(845357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f845357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e845357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [APR-2017] Tortul casei.
foto elviramvio [06.04.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.170771121979 sec