#I#D
76677 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Vietnam

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.03.2017
DE
Avatar glcitizen
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 21.02.16
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 5 zile
TIP: SINGLE

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Natura, cel mai creativ arhitect al Vietnamului


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Pictorial video aici

Mă aflu, de câteva zile, în Țara Dragonilor, unde la fiecare apus de soare mă străduiesc să-mi cuibăresc într-un sertar toate amintirile pe care le trăiesc și cărora le adaug câte un strop de ireal, ca apoi să le aștern pe o foaie albă de hârtie, de unde să le adulmec în voie și să le întăresc conturul, cu o paletă imaginară.

Acum, când deschid unul dintre ultimele sertărașe vietnameze, plutesc pe niște ape cu sclipiri cristaline, fără să pot înțelege blândețea locului în care mă grăbesc sa-mi stabilesc câteva repere: undeva, în nord -vestul Vietnamului, sunt înconjurat de sute de insule de calcar, cu o paloare alb cenușie, adevărate opere ale naturii, de la subsuorile cărora răsar ierburi legănate de curenții apelor, iar capetele lor sunt acoperite de o vegetație de un verde crud, de plante marine. De aproape o oră, o barcă de șase locuri, ale cărei vâsle le mișcă o femeie cu mâini aspre, ochii mici și vioi, ascunși sub o pălărie din stuf și fața de culoarea coacăzei, ducându-ne printre niște stânci, cu porți sculptate de valuri și de vânt, pe sub câțiva nori lăptoși, cu miros de curățenie umedă...

Străbatem partea de sud a zonei turistice Halong Bay (Golful Dragonilor), un teritoriu protejat de UNESCO și clasificat drept una dintre minunile lumii, un adevărat Everest al turismului vietnamez, în care ființele supranaturale, coborâte din înălțimea cerului, împreună cu oamenii locului, au păstrat o priveliște de o frăgezime ce-ți amintește de copilăria lumii...

În vremuri apuse, când vietnamezii trebuiau să lupte împotriva cuceritorilor ce veneau dinspre nord, cu o forță marină și terestră supranumerică, din ce în ce mai amenințătoare... moment în care toată suflarea insulelor își îndrepta ochii spre cer... atunci, Împăratului Jadului, stăpânul boltei cerești, i s-a făcut milă de un popor atât de năpăstuit și s-a hotărât să o trimită pe Mama Dragon și pe fiii săi în ajutorul celor din Halong Bay... dragonii au aruncat cu pietricele de jad și smarald în drumul invadatorilor, urmând ca apoi, pietricelele să devină stânci de netrecut și să distrugă armatele inamice, încă înainte ca acestea să poată ajunge la mal...

Pe durata celor douăzeci de milenii, când Mama Dragon și fiii săi, uimiți de bunătatea sufletească a vietnamezilor, au hotărât să rămână printre oameni, cele aproape opt sute de stânci din perimetrul de cinci sute de kilometrii pătrați din Halong Bay, mute ca niște cuvinte nefolosite în graiul viu, s-au trezit la viață, căpătând forme de capete de monștrii, titani cu cocoașa plină de umflături, ciclopi cu răni uriașe și cu tunsori vegetale dintre cele mai excentrice. Printre ele, pe sutele de insulițe, sunt presărate sate mici de pescari ce așteaptă turiștii, ducându-și veacul într-un cerc magic... pe lângă căsuțele lor tradiționale, ridicate de stâlpi pe deasupra apei și învelite cu stuf, apar și primele semne ale unei noi invazii: aerodromuri turistice și primele hoteluri cu terase duse până în adâncul apelor... câțiva irlandezi mi-au spus că nimic nu se compară cu o săptămână petrecută alături de oamenii din colibele de stuf, unde spiritele apei se întâlnesc cu mesagerii văzduhului iar oamenii se deconectează total de timpii tereștrii, navigând între murmurul apei și linia limpede a cerului...

După vreo două ore de vâslit printre defileuri și trecători, ornate de ape și de vântul oceanic, sub muțenia nesfârșită a cerului, întunericul ni se strecoară sub piele și cele câteva sute de bărci în care blițurile aparatelor foto le luminează calea, se întorc la debarcader odată cu briza serii, cu niște pasageri ușor dezamăgiți de reîntoarcerea la cotidian.

Acest loc privilegiat de pe harta turistică a Vietnamului, locul în care munții se întâlnesc cu oceanul și pământul se întâlnește cu cerul, un adevărat muzeu geologic în aer liber, este noul miraj turistic al Asiei, iar infrastructura ospitalieră apărută peste noapte, dă posibilitatea turiștilor din toată lumea să-și facă rezervări cu unul sau doi ani în avans, cu speranța de a-și răpi o clipă din timpul cosmic, un timp ce ne împinge spre neant... poți, astfel, să stai câteva zile pe Insula Dragonului, Capul Dragonului, Ochii Dragonului, Coada Albă a Dragonului, locuri unde te vei simți sub aripa protectoare a Mamei Dragon... sau, ca o alternativă reală, poți sta, pur și simplu, pentru câteva ore, la un Love Hotel, în afara jurisdicției dragonilor.

Așa cum spunea marele Confucius, lumea este plină de minuni, care doar așteaptă să fie descoperite de om...

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de glcitizen in 11.03.2017 12:20:34

Validat / Publicat: 11.03.17 13:48:30


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în VIETNAM.
VIZUALIZĂRI: 3180


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (glcitizen); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32150 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[11.03.17 13:48:14]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

   --

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Vietnam, diverse" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- glcitizen
[11.03.17 14:19:59]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[12.03.17 09:34:39]
» mesaj pers

   @glcitizen: Eram sigură, sigură, că scrii pe hârtie :), așa mi se pare normal.

   Love Hotel? Sună cald :D

   Cât de frumos ai contopit tu realul cu ireal!

   Ai pus intr-o lumină blândă dragonii, sub condeiul tău par niște jucării pufoase din pluș sau poate niște animăluțe gingașe și zâmbărețe.

   Foarte frumoase si interesante pozele. În poza 17 ce reprezintă chestiile alea? Am inteles că sunt pentru pescari, dar cum eu nu mă pricep decât să mănânc pestele, poate mă luminezi și pe mine, te rog frumos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- glcitizen
[12.03.17 10:41:27]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Ma bucur ca ti-au placut experientele mele puse pe hirtie-parca foaia este mult mai prietenoasa si mai usor de manevrat, cind poți scrie mai grabit, mai pe-delete sau pe fuga.

   Ei bine, obiectele acelea plutitoare, din poza 17, susțin plasele ce se intind in apa-eschimosii foloseau vezica de foca drept obiect plutitor de susținere a plaselor.

   Pe curind, la Slanic- Moldova...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Yolanda
[12.03.17 19:02:32]
» mesaj pers

   M-au derutat putin atâtea culturi la un singur popor. Aceste culturi Hung, Mong, Din, Pa Di, Dao Do, Minh, insulara, Chum, Pu Peo, Viet, Lo lo Hoa si Dao Ao Dai prin ce se aseamana / deosebesc, în afara de îmbracaminte?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- buterfly
[13.03.17 08:45:13]
» mesaj pers

   ... ce ma enervezi! Iarasi trebuie sa pun o destinatie pe lista! Numai tu esti de vina! Super tare, felicitari! Oare cum o sa reusesc eu sa le vad pe toate?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- glcitizen
[13.03.17 09:52:33]
» mesaj pers

   @buterfly:

   Relax... daca vrei, poti...

   Multumesc si sper sa punem tara la cale, in Slanic.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- glcitizen
[13.03.17 09:56:58]
» mesaj pers

   @Yolanda:

   Multumesc, Yolanda. Au graiuri diferite si tonaliții diferite, care, la rindul lor, inseamna cite ceva. La fel, si obiceiurile difera-ei sunt ramasite ale cuceririlor mongole, chineze, japoneze și de pe insulele din ocean adunate...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cmlrd
[20.02.18 22:14:27]
» mesaj pers

   @glcitizen:

   Interesant si util.

   Te rog sa imi spui cum ai obtinut viza pentru Vietnam (in detaliu: site, toti pasii, costuri) !

    Voi ajunge acolo la sfarsitul lui iunie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- glcitizen
[21.02.18 10:02:49]
» mesaj pers

   @glcitizen: l

   E relativ simplu.

   Am mers la Ambasada Rs Virtnam, pe linga Piata Rosetti, am completat un formular, am avut 2 poze, am platit vreo 25 USD viza si am ridicat-o dupa vreo 3,4 zile.

   Va tr neaparat sa treci pe la Dr. Dejoianau, Sectia de Boli Tropicale, cu un tel de programare, pt a-ți face uncarnetel de sanatate, vaccin sau tablete anti holera, spray anti tintari etc.

   Nu vei minca decit mincari gatite ptca noi nu avem anticorpii lor. citeste si tu pe net Risks and precautions for Vietnam.

   In rest-eu calat pe cont propriu-va fi o sedere agreabila, cu niste oameni mici, calzi si speriati de razboi, dar cu o mostenire cult spectaculoasa. va fi f cald in iulie, prob peste 40 grade, dar si eu am supravietuit onorabil in august.

   Ia un hotel de 4, nu de 3 stele-acolo poti fi vizitat noaptea, doar pt bani- si vei fi tratat regeste. Taxiul ieftin iar ricsa si mai ieftina.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- cmlrd
[21.02.18 12:20:19]
» mesaj pers

   Mulțumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Țesutul, o moștenire de generații în Hulang Bay. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840007">Şterge vot</a></div><span id="v9840007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Țesutul, o moștenire de generații în Hulang Bay.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Muzeul de etnografie, cu o secțiune ce reflectă cultura minorităților din Vietnam. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840009">Şterge vot</a></div><span id="v9840009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Muzeul de etnografie, cu o secțiune ce reflectă cultura minorităților din Vietnam.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Un interior artistic. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840010">Şterge vot</a></div><span id="v9840010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Un interior artistic.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [AUG-2016] Portul local din insule. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840011">Şterge vot</a></div><span id="v9840011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Portul local din insule.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Cultura locală Chum. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840013">Şterge vot</a></div><span id="v9840013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Cultura locală Chum.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] O altă cultură insulară, Giarai. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840015">Şterge vot</a></div><span id="v9840015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] O altă cultură insulară, Giarai.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Cultura Minh, dintr-un sat pescăresc. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840017">Şterge vot</a></div><span id="v9840017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Cultura Minh, dintr-un sat pescăresc.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Cultura insulară Din. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840019">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840019"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840019">Şterge vot</a></div><span id="v9840019" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840019)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840019Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840019MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Cultura insulară Din.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Cultura Pa Di. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840020">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840020"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840020">Şterge vot</a></div><span id="v9840020" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840020)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840020Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840020MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Cultura Pa Di.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [AUG-2016] Cultura Pu Peo. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840021">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840021"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840021">Şterge vot</a></div><span id="v9840021" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840021)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840021Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840021MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Cultura Pu Peo.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Cultura Mong. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840023">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840023"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840023">Şterge vot</a></div><span id="v9840023" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840023)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840023Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840023MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Cultura Mong.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [AUG-2016] Cultura Hung. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840024">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840024"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840024">Şterge vot</a></div><span id="v9840024" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840024)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840024Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840024MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Cultura Hung.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [AUG-2016] Cultura Viet. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840026">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840026"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840026">Şterge vot</a></div><span id="v9840026" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840026)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840026Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840026MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Cultura Viet.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [AUG-2016] Cultura Dao Ao Dai. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840028">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840028"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840028">Şterge vot</a></div><span id="v9840028" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840028)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840028Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840028MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Cultura Dao Ao Dai.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Cultura Dao Do. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840029">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840029"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840029">Şterge vot</a></div><span id="v9840029" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840029)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840029Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840029MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Cultura Dao Do.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Cultura Lo Lo Hoa. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840031">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840031"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840031">Şterge vot</a></div><span id="v9840031" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840031)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840031Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840031MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Cultura Lo Lo Hoa.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Arta populară a satelor pescărești. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840032">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840032"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840032">Şterge vot</a></div><span id="v9840032" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840032)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840032Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840032MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Arta populară a satelor pescărești.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] O secvență din camera principală. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840034">Şterge vot</a></div><span id="v9840034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] O secvență din camera principală.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Lada de zestre. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840035">Şterge vot</a></div><span id="v9840035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Lada de zestre.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] Model de colibă pescărească. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840037">Şterge vot</a></div><span id="v9840037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] Model de colibă pescărească.
foto glcitizen [11.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Casa suspendată pe stâlpi. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840038">Şterge vot</a></div><span id="v9840038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Casa suspendată pe stâlpi.
foto glcitizen [11.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2016] Utilaj folosit pentru transportul orezului. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840041">Şterge vot</a></div><span id="v9840041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016] Utilaj folosit pentru transportul orezului.
foto glcitizen [11.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2016] O altă secvență interioară, dintr-o colibă de pescari. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840042">Şterge vot</a></div><span id="v9840042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2016] O altă secvență interioară, dintr-o colibă de pescari.
foto glcitizen [11.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2016] Debarcaderul, locul de pornire și de întoarcere. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840045">Şterge vot</a></div><span id="v9840045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2016] Debarcaderul, locul de pornire și de întoarcere.
foto glcitizen [11.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2016] Navigând prin lumea dragonilor. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840047">Şterge vot</a></div><span id="v9840047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2016] Navigând prin lumea dragonilor.
foto glcitizen [11.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2016] Aproape de prima strâmtoare. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840048">Şterge vot</a></div><span id="v9840048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2016] Aproape de prima strâmtoare.
foto glcitizen [11.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2016] Măreția peisajului preistoric. -- foto by <b>glcitizen</b> [uploaded 11.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av840049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv840049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=840049">Şterge vot</a></div><span id="v9840049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(840049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f840049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e840049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2016] Măreția peisajului preistoric.
foto glcitizen [11.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.124284029007 sec