75030 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Nectar (Nektar) Apartments (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.11.2016
DE
Avatar Nasshu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bascov [AG]
înscris/ă în 28.05.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ Self Catering
PREŢ SEJUR:
400 Euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 15/17

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.38
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 25 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Ședere plăcută - preț corect


Urmare de aici

Anul acesta având examen de capacitate – nu eu evident - nu am putut alege din timp destinția/locul dorit, am zis să ne vedem întâi cu sacii în căruță și apoi vedem noi unde și cum plecăm.

No, sacii fiind în căruță am început căutările: vreo două zile am stat pe Grecia... dar tarifele mi s-au părut exagerat de mari așa că am renunțat. Grecia nu, Turcia nici atât... hmm ne-a încolțit un gând/o idee: Albania. Bun Albania, dar unde în Albania? La Adriatică sau la Ionică? După o mică lecție de geografie, puțină orientare pe Gmaps/GEarth – sunt multe poze puse de turiști - am stabilit că Adriatica (Dures/Golem) nu prea e pe placul nostru deși părea mai animată, cu mai multe posibilități de cazare - aglomerație gen Mamaia, apa gen Mamaia (intrare prea lină în apă, lipsa acelui albastru care face Ionica unică) – așa că am coborât privirea spre Ionică avantajul fiind și faptul că eram aproape de Grecia și infrastuctura rutieră până acolo mult mai bună (autostrăzile din Grecia).

Bun. Ionică să fie, dar unde să fie? Ksamil, Sarande, Himare – localitățile mai maricele din zonă? Sarande a ieșit primul din listă, mai mult oraș mai puțină plajă, înghesuială mare. Am început căutările întăi în Ksamil – unii zic că ar fi Bora Bora Albaniei, un pic exgerat zic eu – apoi în Himare. Mail-uri la proprietari, mesaje pe facebook (majoritatea au conturi, am avut surpriza să discut chiar în română cu unii :)). Din păcate, ce sunt grecii lenți la conversația pe mail, aștia sunt și mai și – unii mi-au răspuns când am ajuns acasă deși specificasem clar perioada când vreau sa merg. Așa că am apelat la booking, o fac foarte rar pentru că pînă de curând nu permiteau încărcarea de fotografii autentice din partea turiștilor, cele de prezentare de multe ori erau cam neconcludente.

La față locului am tras concluzia că puteam merge și fără rezervare, oferta fiind bogată – în Himare, da ea fost localitatea câștigătoare – hoteluri multe dar și particulari exact ca la noi pe vremuri pe litoral care te întâmpinau la intrarea în oraș cu cheia / cartonul în mână prin care sugerau că au camere de închiriat. Le fel era și în Sarande dar și in Ksamil, partic închiriau orice puteau cum puteau :).

În fine, noi am ales Nec(k)ktar Apartments - Himare datorită faptului că era cam în mijlocul stațiunii deci ușor de ajuns peste tot, foarte aproape de plajă – Prinos Beach – doar treceam strada, spațios, cameră separată adulți/copii, etc. Check-in 13, check-out 11!! Mare atenție dacă veniți pe Grecia și la 11/12 sunteți in vamă aveți toate șansele să ajungeți tot pe la 11/12 la hotel :) Albania fiind pe alt fus orar!!! (-1 oră).

Pratic este vorba de un apartament situat într-un complex de 4 blocuri – nou, cred că prin 2015 a fost terminat că încă mai aveau câte ceva de finisat - în sistem self-catering. Din câte mi-am dat seama multe din apartamente erau cumpărate de albanezi pentru vacanță dar și pentru închiriat pe perioada estivală. Evident că nu erau toate cumpărate, deci nici complet utilate exact ce cel în care am stat noi.

Am lăsat mașina în parcare – subterană și cu acces doar pentru cei cazați acolo, un mare avantaj având în vedere temeperaturile de afară – și lipa, lipa pe scări – am stat la etajul 1 – ne-am luat camera în primire. A... fiind pe circa 8-9 niveluri aveau și lift dar încă nu era pus în funcțiune, noi nu i-am simțit lipsa.

Prima impresie despre cameră? Bună: curat, spațioasă, răcoroasă! A doua impresie? aia cu inventariatul?! hmm ne-a făcut în primă fază să strâmbăm un pic din nas, dar doar în primă fază pentru că ulterior am constatat că acele lucruri oricum nu contau prea mult.

După cum spuneam mai sus apartamentele fie erau cumpărate iar proprietarii le închiriau pe perioada când nu le foloseau – caz în care era utilate full – fie, ca și al nostru, erau în așteptarea cumpăratorului caz în care mai lipsea câte ceva, sau fiind noi nu apucaseră să le doteze corespunzător:

-chicineta deși exitau toate utilitățile (electricitate, conducte de apă, etc) lipsea mobila, plita, vesela. Inițial, la sosire, nu ne-a picat bine noi fiind cazați fără masă (inclusiv fără mic dejun). Ulterior ne-am dat seama că nu ne trebuia pentru că oricum mare lucru nu găseam să cumpărăm în zonă – dar despre asta mai pe larg într-un review despre zonă/Albania când o să am timp - iar de gătit nici nu se punea problema. Am văzut de curând un review pe Grecia în care omul era nemulțumit că n-a avut tigaie șă-și prăjească ouăle dimineața (sâc!). Sunt curios dacă nu avea plită ce mai zicea? Sau pe ce își prăjea peștele la prânz? Mulți își închipuie că dacă ai chicinetă poți să dai afară – din cauza mirosurilor – jumătate de hotel. Noi ne-am descurcat cu niște iaurt, cereale, produse de patiserie, ceva sandwich-uri, suficient pentru un mic dejun. Restul meselor le-am luat la terase sau la restaurantele hotelurilor din zonă. Mâncare ca-n Grecia dar cu cca 30-40% mai ieftină.

-Pentru cafea am avut mic expressor Tassimo cu noi deci nu am simțit lipsa ibricului. Prin urmare chicinetă n-am avut (bucuria soției), dar nici nu ne-a trebuit.

-dotările camerei:Minimale. În camera copiilor două paturi separate, o masă cu două scaune (noi eram 4), frigider, în dormitor un pat dublu, saltea bună (sâc!), dulap, două noptiere. Aici e drept ne-au lipsit 2 scaune și faptul că trebuia să mutăm masa când în cameră când pe balcon, precum și niște noptiere în camera copiilor. Așa că a trebuit să fim mai atenți cu împrăștiatul lucrurilor prin cameră, dar ne-a prins bine la plecare- le-am strâns/găsit mai repede.

-Aer condiționat? N-am avut (sâc!) ! De obicei caut cazări pe malul mării și cu vedere la mare. Dar m-am cam ’fript’ la propiu cu acest tip de cazare, așa că am rămas numai la cazări la malul mării. Când luam cu vedere la mare, la orele când stăteam în cameră balconul, implicit și vederea la mare, era degeaba! Nu puteam să stau să savurez o cafea/țigară să citesc un mail că mă ’’tâmpea’’ caldura/soarele care, camera fiind cu vedere la mare (moft !!!), fix pe/în bacon-ul meu bătea! Iar seara că e cu vedere la mare sau la curte tot bezna aia e! Așa că anul ăsta am avut vedere la curte și m-am bucurat în liniște de umbră, motiv pentru care nu am avut nevoie de aer condiționat chiar dacă l-am fi avut.

-internet? da... wi-fi! Adică’’uai fi vrând tu’’! Aria de acoperire era pe undeva într-un colț al camerei nu prea pe gustul meu. În plus zici că era router cu senzor de proximitate, cum ’’simțea’’ că sunt 2-3 în colțul ăla de cameră cum deconecta pe câte unul. Dar deh asta e o chestie de care m-am izbit și prin alte colțuri de lume deci nu m-a deranjat prea tare. Am rezolvat problema cu o cartelă de Vodafone Albania 7euro/5GB și un telefon pe post de hotspot! Chiar ne-am amuzat într-o seară când vecinii se întrebau care o fi parola la rețeaua IP2 :). Că tot suntem la capitolul tehnică să vă spun de televizor! N-am avut nici d-ăsta :)). Dar cum nu mai avem copii mici și desenele nu ne interesează nu ne-a interesat nici aspect!

-curățenia. După cum am spus am găsit curat, dar o mică dezinfecție am făcut și noi cum facem peste tot pe unde mergem, culmea cu mult hulitele produse HexiPharma :)). Da încă mai avem pe stoc :). În rest selfcattering – că tot se văita un nene de asta, da ăla cu ouăle – adică noi măturam, noi spălam cu mopul, noi aruncam gunoiul ei ne dădeau la cerere consumabile și lenjerie nouă. Că doar asta înseamnă self catering nu? Nu ne-a deranjat, așa am fost și noi un pic mai atenți: lăsam nisipul pe plajă, aruncam hârtiile în coș nu pe lângă etc.

Hmm cam atât despre cazare, dacă am uitat ceva și doriți și alte detalii aveți la dispoziție rubrica ecouri de mai jos. Eu cele de mai sus le-am trecut la capitolul ’’în acest caz nu aveam nevoie de ele’’ dar am zis să le spun că poate pentru alții sunt lucruri ’’must have’’.

Cum am spus doar treceam strada și țup pe nisip. Plaja lată, nisp dar un pic mai grunjos. Apa curată, e drept se adâncea relativ apropae de mal, la intrare ceva pietre ca cele de râu, rotunde, nema arici de mare dar pentru tălpi fine e bine să aveți și niște încălțări speciale.

Cei cazați la hoteluri aveau șezlonguri moca, noi le plăteam cca 2,5 euro pe zi. Se plătea dimineața pentru toată ziua, deci dacă mergeați după prânz, dimineața fiind plecați prin alte plăți nu mai venea nimeni după bani.

Am simțit lipsa măsuței dintre șezlonguri și a acelei găletușe pentru gunoi/mucuri de țigară. Din acest motiv prin nisip mai erau și urme lăsate de diverși turiști ’’civilizați ’’. Încercau ei să curețe dar evident că nu treceau prin ciur așa că nu le ieșea perfect.

Oricum dacă nu vă place această zonă de plajă mai sunt două la fel de mari în stațiune și mai adecvate pentru ’’picii’’ din dotare – cine are! De asemenea toată zona între Ksamil și Himare e plină de plaje mai amenajate, mai sălbatice deci aveți de unde alege (like in Grecce).

Cam atât că deja m-am și lungit și plictisit :). Despre Himare/Albania, despre ce se poate face, vizita în alt review (să fac și eu mai multe puncte (sâc!) și să nu mă aleg cu mesajul ăla de delimitare impresii :) din partea web-ilor) dar asta mai pe la iarnă! Sper!

Per total noi am fost mulțumiți și de cazare și de Albania și da o să mai ajungem cândva prin zonă! Sincer, dacă nu ar fi distanța așa de mare mai că mi-aș fi luat și eu un apartament acolo.

Până atunci... să fim/fiți sănătoși!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Nasshu in 24.11.2016 17:53:28

Validat / Publicat: 24.11.16 19:23:26


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ALBANIA
VIZUALIZĂRI: 4385

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Nasshu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  74200 PMA (din 58 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[24.11.16 19:59:12]
» mesaj pers

   @Nasshu: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

   ===

   Mutat în rubrica "Nectar (Nektar) Apartments, HIMARE" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[24.11.16 20:06:23]
» mesaj pers

   @Nasshu:

   No, imi placu' articolul. E la capacitate cu informatia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Nasshu
[24.11.16 20:08:52]
» mesaj pers

   @webmaster26: La fix! Punct ochit punct lovit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Nasshu
[24.11.16 20:11:06]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc, încerc să fiu cât mai obiectiv posbil, să nu mă ''înjure'' lumea după ce fac cca 1300KM :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[24.11.16 22:23:50]
» mesaj pers

   Un review despre cazare foarte amplu, detaliat și subliniez, deloc plictisitor. Mi-a plăcut. Treptat îmi schimb spre bine părerea despre această țară.

    Interesantă descrierea parcării și după părerea mea, unicat. Eu sufăr de sindromul parcării. Nu am pomenit, pe unde am umblat și slavă Domnului am dus mașina prin multe parcări subterane/supraterane (în Istanbul, Edirne, Salonic, Belgrad, Viena, Dresda, Berlin, Munichen, Koln, Brussels, Paris), să ai locul rezervat în parcare. In aceste parcări puneai mașina unde era loc liber. Dar să știți că eu apreciez această măsură prin bararea cu lanțul cât timp liberezi locul ieșind cu mașina din acea parcare.

    Aștept cu interes și alte reviewuri ale dv. despre această vacanță.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Nasshu
[24.11.16 22:38:57]
» mesaj pers

   @Mihai18:

Treptat îmi schimb spre bine părerea despre această țară.

   Atunci când am plecat nu aveam nicio părere, toți amicii mei strâmbau din nas cînd le spuneam unde merg. Acum că m-am întors pot să spun- am și spus deja mai sus- da... o să mai merg.

   Și noi am apreciat parcarea, dar și altele, nu neapărat pentru loc rezervat - era spațiu suficient după cum se vede în poze - cît pentru faptul că nu mă urcam, atunci când plecam să vizităm câte ceva, într-o masină ''coaptă'' la soare :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Andox
[24.11.16 22:48:49]
» mesaj pers

   Băi Nasshule, ai pus numai 19 poze, mai baga una, că mai faci 50 de puncte. =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[25.11.16 11:16:58]
» mesaj pers

   @Nasshu: Bună argumentarea pentru alegerea destinației. Și ce preț/uri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Nasshu
[25.11.16 20:26:16]
» mesaj pers

   @Aurici: Cei care au trecut prin astfel de momente - examenul de capacitate - știu că pe lângă emoții mai este și partea financiară premergătoare examenului (deh ăsta e sistemul:()

   Dacă tot am constatat că în Grecia în jur de 15 august ''strugurii sunt acri'' am zis de ce nu?! Am rezervat fix cu 1 săptămână înainte deci zic eu ca prețul cerut a fost ok, chiar bun. Acolo cu destulă larghețe cu greu am reușit să cheltuim fabuloasa suma de cca 500 euro - nu ne-am refuzat nimic! Toată lumea știe că dacă rostești ''pește/ fructe de mare'' prin alte zone te cam scarpini îm buzunar.

   Comparativ cu suma cheltuită în Albania spun doar atât: în Paralia la întoarcere am reușit să ''sparg'', cu zgârcenie, 250 euro pe mâncare ptr 1 și 1/2 zile!

   Dupa o zi în Paralia ( loc în care ne-am propus toți 4 să nu mai poposim nici măcar ca și cazare intermediara) ''împricinata'' m-a întrebat: ''Tati la anul mergem tot în Albania, la IUBI meu? '' :))

   Un copil nu prea e impresionat de pietre, plaje, mâncarea din farfurie... dar a fost impresionată de amabilitatea/căldura localnicilor și își dorește să ajungă iar... la ''IUBI'' :))

   ''Iubi'' erau un tinerel de vârsta ei (14 ani) care își ajuta părinții și contrar celor spuse de alții pe aici (zona Albania) vorbea destul de bine engleza. Așa că zilnic de voie de nevoie cumpăram un Frappe,noroc că era undeva pe la 1 euro !!!! :)

   Ca o paranteză... în Sarande am cupărat suveniri de la o ''puștoaică'' - cred că avea în jur de 11 ani - care vorbea /înțelegea la perfecție engleza. Și nu a fost un caz singular, nu exista terasă / restaurant unde să nu poți vorbi, comanda în engleză. E drept majoritatea erau studenți în Tirana și în vacanță făceau ceva util!

   Așa că, cred că am spus mai sus, sunt e drept în urmă cu multe, dar... încet, încet recuperează!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Aurici
[25.11.16 22:37:56]
» mesaj pers

   @Nasshu: Cunosc chiar la dublu momentele despre care vorbești. Abia am scăpat...

   Ideea este că am fost odată, la vreo 2 km de Albania. M-am zgâriat pe ochi că n-am lăsat toate la o parte să ne abatem. Și am rămas cu ea pe listă și în cap și nu îmi dă pace. Am și citit cam aceleași lucruri pe care ni le-ai spus și tu și cu atât mai mult nu mai am răbdare. Simt o afecțiune numai când mă gândesc. Am avut același sentiment în Muntenegru. A fost cu atât mai pregnant cu cât veneam din Italia, de la mama turismului și am dat de muntenegreni care abia deschideau ochii. Același feeling îl am cu Albania, care stă în capul listei de 2 ani dar nu se materializează deloc.

   Articolul tău mi-a atras atenția în primul rând din cauza argumentării de care ziceam că mi-a plăcut. Dar ecoul ăsta a răsucit cuțitul în rană și asta nu mai îmi place.

   Voiam să mai spun că Paralia nu a fost pe lista mea niciodată (concluzie pe care am tras-o exclusiv din ce am citit despre ea), dar mi-e teamă că mi-i pun în cap pe iubitorii de Grecia. Na, că am zis-o!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- crismis
[25.11.16 22:51:17]
» mesaj pers

   @Nasshu: Albania e deja pe lista mea scurta. Si, mai mult decat atat, excursia ce o include e, in linii mari, conturata, rezervarile sunt facute. Asa ca abia astept povestea propriu-zisa! Ca si Aurici, am o buna presimtire legata de tarisoara asta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[26.11.16 12:03:33]
» mesaj pers

   @crismis: Eiiii, știi că mor de invidie acuma, nu? Și eu mi-am luat avioanele pentru august, dar Albania nu este nici la anu' în cărți, din păcate. Și mi-e necaz. Dar lasă că abia îmi fac temele mai bine după ce te întorci și tu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[19] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Cam așa arată pe exterior. Îngrijit, curat - vederea din față :) că aia din spate... în altă poză :) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813712">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813712"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813712">Şterge vot</a></div><span id="v9813712" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813712)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813712Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813712MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Cam așa arată pe exterior. Îngrijit, curat - vederea din față :) că aia din spate... în altă poză :)
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Parcă 4 blocuri am zis, nu? Da... 4 sunt. Cred că sus iese un penthouse de toată frumusețea. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813713">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813713"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813713">Şterge vot</a></div><span id="v9813713" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813713)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813713Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813713MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Parcă 4 blocuri am zis, nu? Da... 4 sunt. Cred că sus iese un penthouse de toată frumusețea.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] După cum am spus, proprietarii le și închiriază. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813714">Şterge vot</a></div><span id="v9813714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] După cum am spus, proprietarii le și închiriază.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Parcare subterană, să tot parchezi... sau să joci fotbal pe răcoare. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813715">Şterge vot</a></div><span id="v9813715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Parcare subterană, să tot parchezi... sau să joci fotbal pe răcoare.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Fiecare apartament avea locul lui de parcare desemnat. Plecai puneai lanțul! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813716">Şterge vot</a></div><span id="v9813716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Fiecare apartament avea locul lui de parcare desemnat. Plecai puneai lanțul!
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Vedere la grădină :)). Apartamentele de la parter beneficiau și de un mic spațiu verde (în viitorul apropriat probabil). Era un nene, localnic care venea zilnic și uda copăceii. Cu puțin gazon, iarbă ar arăta superb zic eu. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813717">Şterge vot</a></div><span id="v9813717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Vedere la grădină :)). Apartamentele de la parter beneficiau și de un mic spațiu verde (în viitorul apropriat probabil). Era un nene, localnic care venea zilnic și uda copăceii. Cu puțin gazon, iarbă ar arăta superb zic eu.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2016] Grădina vecinului :)) din păcate Albania oferă și astfel de priveliști! Aici nou, aici dărăpănat sau neterminat. Dar sunt pe drumul cel bun și încet încet se dezvoltă. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813718">Şterge vot</a></div><span id="v9813718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Grădina vecinului :)) din păcate Albania oferă și astfel de priveliști! Aici nou, aici dărăpănat sau neterminat. Dar sunt pe drumul cel bun și încet încet se dezvoltă.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Bun, confortabil... nou etc. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813719">Şterge vot</a></div><span id="v9813719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Bun, confortabil... nou etc.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Vedere dormitor. Singurul dulap din apartament. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813720">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813720"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813720">Şterge vot</a></div><span id="v9813720" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813720)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813720Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813720MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Vedere dormitor. Singurul dulap din apartament.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Balconul destul de mare, obloane la uși ferestre astfel că peste zi nu era nevoie să închidem ușă așa ca nu am potnit aerul condiționat. UpS! Stai că nici nu aveam :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813721">Şterge vot</a></div><span id="v9813721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Balconul destul de mare, obloane la uși ferestre astfel că peste zi nu era nevoie să închidem ușă așa ca nu am potnit aerul condiționat. UpS! Stai că nici nu aveam :))
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Camera copiilor, unde ar fi trebuit să fie și chicineta si două noptiere! Am avut în schimb ventilator de ăsta am uitat. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813722">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813722"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813722">Şterge vot</a></div><span id="v9813722" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813722)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813722Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813722MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Camera copiilor, unde ar fi trebuit să fie și chicineta si două noptiere! Am avut în schimb ventilator de ăsta am uitat.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] Baia, cam băltea că perdea la duș au uitat să prevadă, dar suntem obișnuiți din alte părți. Am apreciat în schimb prezența bideu-lui. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813723">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813723"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813723">Şterge vot</a></div><span id="v9813723" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813723)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813723Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813723MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] Baia, cam băltea că perdea la duș au uitat să prevadă, dar suntem obișnuiți din alte părți. Am apreciat în schimb prezența bideu-lui.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] Prinos Beach - destul de lată și mare! Noi pe aici ne-am făcut veacul! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813724">Şterge vot</a></div><span id="v9813724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] Prinos Beach - destul de lată și mare! Noi pe aici ne-am făcut veacul!
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Cine zice că nu merge lumea în Albania? Am avut inclusiv conaționali - am numărat cca 20 mașini cu numere de RO și am fost și vecini de șezlong cu o familie din Arad (parcă). -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813725">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813725"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813725">Şterge vot</a></div><span id="v9813725" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813725)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813725Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813725MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Cine zice că nu merge lumea în Albania? Am avut inclusiv conaționali - am numărat cca 20 mașini cu numere de RO și am fost și vecini de șezlong cu o familie din Arad (parcă).
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Pentru tălpi fine recomand încăltări speciale dacă nu suportă masajul natural. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813726">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813726"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813726">Şterge vot</a></div><span id="v9813726" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813726)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813726Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813726MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Pentru tălpi fine recomand încăltări speciale dacă nu suportă masajul natural.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Mai încolo nisip la greu, doar că nu prea mai ajungi să calci pe el :) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813727">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813727"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813727">Şterge vot</a></div><span id="v9813727" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813727)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813727Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813727MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Mai încolo nisip la greu, doar că nu prea mai ajungi să calci pe el :)
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Prinos Beach - vedere udă :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813728">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813728"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813728">Şterge vot</a></div><span id="v9813728" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813728)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813728Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813728MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Prinos Beach - vedere udă :))
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Pentru pretențiosi Spile & Marachi Beach la 5-6 minute de mers pe jos. Pe Marachi cu prosopul, pe Spile (zona barurilor) la șezlong. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813729">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813729"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813729">Şterge vot</a></div><span id="v9813729" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813729)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813729Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813729MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Pentru pretențiosi Spile & Marachi Beach la 5-6 minute de mers pe jos. Pe Marachi cu prosopul, pe Spile (zona barurilor) la șezlong.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] O mică promendă între Spile si Marachi Beach. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 24.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av813732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv813732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=813732">Şterge vot</a></div><span id="v9813732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(813732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f813732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e813732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] O mică promendă între Spile si Marachi Beach.
foto Nasshu [24.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

[19] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.17534995079 sec