75549 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Himare și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
02.01.2017
DE
Avatar Nasshu
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bascov [AG]
înscris/ă în 28.05.10
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 8 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
400 Euro ( și fără cazare)
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 15,17

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Riviera albaneză - variantă de concediu


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Prolog

- (Î) Nașu unde pleci anul ăsta?

- (R) În Albania! Am auzit că fiind un an ploios în Grecia strugurii sunt cam acri! :)

- (Î1) Nu ești sănătos ce să cauți la musulmanii aia (sâc!)

- (Î2) Te duci să le arăti copiiilor cum era pe litoral cand erai tu mic?

- (Î3) Șefu dacă merg și eu pe acolo îmi lasă ăia și mie măcar roata de rezervă?

- (Î4) Vrei să faci foamea pe acolo?

- (R@All) Măăă, voi sunteți mai degrabă invidioși...

Cam asta era părerea multora dintre cei cu care discutam despre Albania – evident o parte din ei ’’mari consumatori’’ de Turcia (sâc!) - dar pe noi nu prea ne-a interesat așa că am purces încrezători - și s-a dovedit că nu am făcut rău – la...

... Drum

E, aici aveam două variante RO-BG-SE-MK-AL sau RO-BG-GR-AL. Am ales a doua variană de drum, fiind mai scurtă cu o vamă :) dar și mai rapidă datorită autostrăzilor din Grecia... a, și mai puține echipaje de poliție pe drum. Traseul se poate vedea aici. Am ales ca punct de ieșire Calafat –Vidin pentru că este mai liber, mai rapid... mai nu știu. Am fost de două ori pe ruta asta în Grecia și am zis că pe la Giurgiu nu mai trecem pînă nu se termină cu nebunia scanării pașapoartelor și a rebilitării faimosului pod.

A trecut ceva vreme așa că nu mai știu pe unde erau gropile, capcanele, dar multe nu sunt oricum: pe la Slatina aveți grija să nu serviți cafeaua că au testat asfaltul cu tancurile, se mai lucra în zona Montana/Vrața și te mai trezeai în câte o bucată de drum rașchetat, au finalizat centura ocolitoare la Montana – zici că ești pe autostradă pînă te oprește un polițai. Citind în vară ceva despre centura Sofiei pe partea de nord am zis hai să vedem, încercăm. Rău am făcut:(în loc de 30 minute prin oraș am făcut 1h și 15 minute pe centură:(. Deci tot pe centru e mai bine!

E, intrați în Grecia se schimbă treaba... nema poliție, autostrăzi – dar am plătit și noi imediat după vama taxa pentru vălurita autostradă până la Seres, iar din apropiere de Salonic am dat talpă și bice pe Egnatia Odos /A2 până la Ioanina unde am și rămas peste noapte vezi impresii.

E, de aici aveți două variante Qafë Botë - Sagiada Mavromati /Konispol sau Qafë Botë - Kakavia - Ktismata . Noi am ales prima variantă drumul fiind pe malul mării și mai lejer.

În vamă ’’bătea vântul’’ așa că până în Himare am făcut cca 1h/30min. Mare grijă că Albania este pe alt fus orar, (-) 1 oră așa că aveți de grijă cum vă planificați timpul să nu ajungeți prea devreme la destinație.

Să vă spun și o mică znoavă și acum ne amuzăm cînd ne aducem aminte. Pe drumul de întoarcere – la dus nu am fost atenți – în apropriere de graniță am tot început să vedem indicatoare cu Qafë Botë. Nimic altceva, localitate etc. Vreo 20km ne-am uitat în pustietate de unde dracu luam și noi o cafea că tare am mai fi băut una :). Într-o doară pun copilul – eu fiind la volan să ’’ gugălească’’ ce dracu înseamană Qafë Botë. Și ne-am lămurit, nu erau cafenele ci eram avertizați că suntem pe drumul spre graniță. În traducere liberă Qafë Botë înseamană (locul pe unde) SCAPĂ LUMEA

În vamă e un mic Dutty-free de unde puteți lua cîte ceva la prețuri foarte bune. De ex un cartuș de LM era 14 euro, e a două oară cînd iau ’’țeapă’’ – prima a fost în Muntenegru – cînd mă car cu țigări luate de acasă cu 3,3 euro pachetul. Găsiți wiskey, cognice, parfumuri dar nu faceți abuz că sunteți în ochii vameșilor albanezi.

Cam atât cu drumul că deja m-am lungit prea mult, detalii – dacă îmi mai aduc aminte - și prin ecouri cine dorește.

Chestii generale

entrance/Qafe Bote: în Albania se poate intra cu cartea de identitate sau paşaportul (a căror valabilitate trebuie să fie de minim trei luni de la data intrării în Albania). Atenție, se verifică la intrare și cartea verde a autovehicului;

moneda naționala = LEK. Paritatea la momentul vizitei mele 1 Euro = 135 LEK, 1 LEU = 31 LEK (aprox). Am vazut doar două banci care sunt și pe la noi Alpha și Raiffeisen (or mai fi dar eu nu le-am văzut). Se poate achita și cu cardul dar in foarte puține locuri (benzinării de firmă, minimarket-uri (că în zona unde am fost eu nu sunt supermarketuri :)), deci recomand cash. La casele de schimb am văzut că acceptau majoritatea bancnotelor europene, schimbul era mai bun pe euro. Pe ici, pe colo se poate achita și în euro, restul îl primiți in LEK fără ’’jegmăneală’’;

drumuri: în general bune, la nivel de drum național la noi dar la ei sunt ’’expressway’’, marcaj pe harți/gps SHXX. În zona unde am fost eu nu sunt autostrăzi. Limitele de viteze le vedeți afișate în vamă sau la intrearea în localități, o să pun totuși și o poză cu ele. La acest moment toate drumurile din Albania sunt ’’free of charge’’. Infrastuctura nu este foarte dezvoltată motiv pentru care uneori este nevoie să ocolești un pic ca să ajungi unde vrei. Există și mici ’’shortcut’’ –uri între SHXX dar nu vă recomand, macadam curat, decât dacă aveți mașină cu garda la sol înaltă sau în unele cazuri 4x4. În ciuda celor spuse de alții pe aici dar și prin alta parte eu nu am văzut decât un echipaj de poliție (poate am fost mai norocos) și nu stătea la pândă /japcă – se odihneau :);

circulația/participanți la trafic: eu o consider civilizată/civilizați, ba dacă ar fi să o compar cu unele orașe mari de pe la noi chiar mai civilizată!!! Regulile sunt in general respectate – ex cele cu acordare prioritate de care se văita careva pe aici, aia cu viteza nu prea o respectă nimeni, lumea este calmă!!! etc. Se mai întâmplă - ex în Sarande – să nimeriți un mic ambuteiaj - s-au opit doi să stea de vorbă, altul descarcă marfa sau efectiv s-a oprit un albanez să-și ia țigări – dar totul durează maxim 5 minute. Avertizarea de pe MAE mi se pare un pic exagerată și generalizată (o fi prin Tirana, dar în zona unde am fost eu nici vorbă de așa ceva). Bucurați-vă de sejur, nu înjurați, nu claxonați, priviți clădirile, oamenii, doar suntem în vacanță nu?! Totul durează maxim 5 minute după cum am spus;

combustibil, că ăsta (ne) arde (buzunarul): aici e mai nașpa! Mai scump ca la noi, mai scump ca la greci (nu cu mult) indiferent că e vorba de benzină/motorină. Prețul la motorină când am fost eu aprox 1.2-1.24 Euro/litru motorina (nu mai rețin exact). La restul nu rețin, dar am văzut că au și GPL. Nu am văzut benzinării de firmă, decât un OMV (aici am schimbat și niște euro la cea mai bună rată) în Sarande în rest doar firme locale. Am alimentat și de la ele fără probleme la motor/mașină.

auto/depanare: în toată zona batută de mine nu am văzut un service de marcă, doar mici barăci pe post de service care deschideau la 7 și închideau la 12 noaptea. E drept că reparau de la rable la Q7 dar nu știu cât de bine și cât de rapid făceau rost de piese. Sunt convins că mici probleme se rezolvă rapid... dar ar fi bine să faceți o verificare amănunțită a mașinii înainte de sejur. E drept Igoumenitsa e la 120km dar asta însemană costuri (mari).

sănătate/asigurări medicale: de-a Domnu să nu fie nevoie! Vestitul card european cred că este cam degeaba, așa că nu strică asigurările private. Eu am avut dar slavă Domnului nu a fost nevoie de ele așa că mari sfaturi nu am ce să dau. În Himare era un H(o)spital care semăna cu un dispensar de cartier pe la noi, deci nu cred că au capacitatea să rezolve cazuri grave. De fapt sunt mai mult ca sigur, cât am stat acolo am văzut de 4 ori elicopterul venind și ridicând pacienți pe care îi duceau spre Tirana (direcția de zbor) deci înclin să cred că nici în Sarande care e mai oraș nu există ceva foarte dotat. Dar asta nu trebuie să ne sperie, nu e un drob de sare care să ne facă să nu vizităm Albania. Eu unul recomand pentru orice călătorie în afara țării asigurările private în detrimentul cardului european! Mă simt mai în siguranță!

turiști: marea majoritate italieni. Dupa ei... polonezi, spanioli, englezi, români. În majoritatea locurilor de interes (benzinării, restaurante, banci, shop uri mai maricele sau de firma, etc) găsiți 100% pe cineva care să rupa engleza deci nu riscați să faceți scurtă la mână.

telefonie/3g: cam toți operatorii de la noi au convenție de roaming cu Albania!!! așa că asta nu ustură la buzunar. Unii din operatori oferă chiar și date mobile în roaming (pachetul de acasă) pentru un anumit tarif sau chiar în abonament. La fața locului am văzut doar magazine de Vodafone (și parcă T-mobile, dar nu mai rețin exact).

Cam atât și la partea asta, precis am mai scăpat câte ceva, dar dacă sunt întrebări punctuale răspund cu cea mai mare plăcere. Unele info drum/circulație/rata de schimb /preț combustibil pot ssă difere de la zonă la zonă pe teritoriul Albaniei – ca și la noi – eu m-am referit strict la zona de jos a Albaniei dinspre Grecia!

Himare – oraș, plaje, haleală...

Oraș, atracții...

Am ales Himare pentru că nu am găsit cazare în Ksamil – dar în final nu mi-a părut rău - și pentru că în zonă erau mai multe plaje destul de lungi și late pentru a evita aglomerația.

Regiunea Himara este o fâșie lungă de aproximativ 20 km, mărginită la nord vest de de munții Mount Çika (în antichitate și în dialectul grecesc local munții Ceraunian) și la sud-vest de Marea Ionică.

Zona are un potențial mare pentru turism, caracteristicile majore ale orașului Himare fiind promenada de pe litoral, tavernele grecești și orașul vechi conservat în mod tradițional, construit pe un deal. Himarë este ’’împărțit’’ în două - vechiul oraș, Kastro, situat pe și în jurul vechiului castel și regiunea de coastă, care este centrul turistic și economic al regiunii.

Acest potențial turistic duce uneori și la priveliști neplăcute ochiului... aici e nou, aici e vechi și derăpănat, aici e curat, dincolo încă nu au cărat molozul...etc.

Cazare găsiți pe toate gusturile și pe toate buzunarele. De la hotel de 5* Rapo’s Resort pînă la particulari (nu aș recomanda însă după o anumită vîstă și nici celor neobișnuiți cu astfel de cazări) sau chiar și la cort (2-3 în zona Livadhi Beach, sau chiar în Himare – Himara Camping).

Ca și atracții turistice în oraș sunt sigur că o să găsiți cîte ceva de admirat având în vedere că localitatea este cunoscută încă din antichitate („Himara” vine din greaca veche, „himarros” insemnand „pârau. ”).

Cel mai vechi spațiu locuibil din regiune este peștera Spille, situată in partea de est a drumului principal în apropriera orașului. Colinele din jurul Spillei au fost de asemenea locuite, mărturiile arheologice fiind un templu antic, pietre funerare, iar la vest de Spille, puteți vizita ruinele unor băi și morminte romane sau deasupra peșterii, pe dealul Stefaneli, pot fi admirate ruinele unei așezări medievale atestate din anul 1431.

Kala (satul Himara) este construit pe varful stâncos al Barbakei și se pare că este cea mai veche așezare din zonă (zic unii, nu eu :)). Pentru amatorii de biserici și mănăstiri în zonă puteți vizita Biserica Petro Kozmai construită pe ruinele unei biserici mai vechi sau Biserica Tuturor Sfintilor care a fost cladita in anul 1826. Clopotnita maiestuoasa, picturile interioare si iconostasul o fac sa merite sa fie vizitata. La intrarea de nord, vizitatorul va gasi inscriptionat „Agioi Pandon-Himarro” si data de ctitorie, 10 ianuarie 1796. Mai mult ca sigur este și o ruină de castel pe un deal dar noi nu l-am găsit/căutat nefiind așa mari amatori de ’’cataroaie istorice’’.

Revenind în zilele noastre mare brănză nu ai de făcut în Himare – ziua pljă seara plimbare pe promenadă, stat la un băruleț sorbit o bere sau un cocktail. Stațiunea este un fel de Eforie Sud de la noi, liniștită fără posibilități de distracție pentru tineri (nu am văzut discoteci sau cluburi – mă rog era unul lîngă noi dar ziua era cam gol, și îm boxe se auzeau chiar Guță și Salam câteodată - ceva urme am văzut, era o rămășiță dar cred că doar panoul mai rămăsese). Pentru noi a fost ok, perfect fiind la încărcat baterii și odihnit. NU vă așteptți să găsiți magazine de firmă, singurele locuri pe unde se pot etala cardurile fiind un magazin Vodafone, o sucursală Alpha Bank și cam atât.

Noi am prins într-o seară o demonstrație și prezentare tehnică a ’’ Brigăzii 112’’ – inițial la cum luceau girofarele am zis că vedem și noi ceva cafting între albanezi :) - copiii au fost încântați mai ales că au fost lăsați sa se urce/pună mîna pe tot ce era prezentat acolo.

Ca să nu mă lungesc – deja scriu de anul trecut la review-ul ăsta mă opresc aici, cine dorește detalii poate să întrebe.

Plaje...

O să mă refer stricit la cele accesibile perpedes în localitate și o sa încerc să fiu succint că doar nu o sa descriu bobul de nisip.

4 sunt: Potami, Prinos, Marachi, Spile. Noi ne-am făcut schimbat culoarea pielii pe Prinos, lata, lunga lejeră. Șezlonguri de lemn, saltele cam ponosite – e drept era și final de sezon - peste tot preț per zi cca 400/500 leka, dacă sunteți cazați la hotel cam fără plată, dar exită loc și pentru prosoape sau alte rogojini – depinde ce aveți în dotare.

Apa, ca apa... caldă, limpede, mai adâncă mai mică pentru toate gusturile, mai puțin pentru cei iubitori de snorcheling – peisajul (sub) marin fiind cam sărac în wow-uri.

Nu vine nimeni să vă sâcâie cu diverse poșete, masaje, ceasuri sau mai știu eu ce. Chiar și pentru bere, sucuri trebuie să vă cam deplasați. În zona hotelurilor sau a barurilor mai vine câte un nene și se plimbă, fără să sâcâie pe nimeni, așa că pentru puturoși se poate comanda cîte ceva. Rar mai trece cîte unul cu gogoși, ziare șiiiiii porumb copt :)).

Sporturi nautice cam nema. Era un nene cu doua scutere obosite și altul cu ’’barca-panta’’. Nu cu parapanta cu barca. O barcă mică gonflabila cu o aripă de deltaplan pe ea, pârâia cam 10 minute pînă decola și cam două la aterizare. Autonomie avea cam cca 20/25 minute din câte am văzut – nu am încercat. În rest palete, mingiuțe, lopățici fiecare funcție de doatare și necesitate.

Haleală...

Păi și haleală că dacă ghiorțăie stomacul sau se vaită copchilul se duce dracu tot concediul... ’’ mama, tata, mi-e foame, aia nu-mi place, vreau d-aia... etc ’’ și vorba aia dacă copiii și muierea e mulțumită suntem și noi liniștiți.

Dacă vă gândiți la un concediu bazat pe autogospodărire cam luați-vă gândul. Nu ai frate ce lua! Cu chiu cu vai am găsit două magazine mai de doamne ajută dar și alea pline de ’’congelate’’. La un moment dat ma întrebam ce dracu mănâncă aștia și de unde le cumpară că nu am văzut carmangerii, pescării, de supermarket-uri nici vorbă. Magazinașe mici cu niște mezeluri – proaspete e drept- a căror culoare era de parcă zăceau de 1 lună pe raft. Nu le-am încercat așa că nu vă pot da detalii.

Am halit numai la restaurante – practic orice hotel își pune la bătaie restaurantul pentru orice turist, nu doar pentru cei cazați acolo. Prețuri nu mai știu – nici nu mă uit la nota de plată în concediu – dar mai mult de 35 euro nu am depășit nici atunci când ne răsfățam papilele gustative cu pește. fructe de mare, vin, bere, sucuri. Deci mai mult decât acceptabil.

Potol pe toate gusturile, influențe grecești și binențeles italieneți. Mâncare multă și bună! Pița cât roata carului cu doua pizza – nu pițe :) – cca 1200 leka 4 inși umflam burta pentru juma’ de zi.

Recomand Lefteri's Tavern pentru iubitorii de Grecia – stați liniștiți nu vă lasă lefteri :) -, Taverna Stoli, Pizza la Dihma (parcă) și mai era un restaurant cu specific italian dar nu mai știu cum îî zice și văd că nici pe google nu apare. Există și fastfood așa că – de toate pentru toți.

Oricum ca să sintetizez și să trec la capitolul următor – IEFTIN și FOARTE BUN!

Plaje în împrejurimi

E aici aveți, iar, de toate pentru toți. Mai amenjate, mai sălbatice, mai cu pietre pentru snorkeling, mai cu nisip. La alegere, chef și timp să vă plimbați pe ele să aveți. Nu o să le înșir pe toate că mă apucă anul următor, o hartă a lor găsiți aici. Cam pe fiecare plajă că-i amenajată sau sălbatică găsiți unul sau mai multe restaurante, așa că puteți petrece toată ziua acolo fără să fiți nevoiți să vă deplasați în altă parte.

Dhermi - una dintre cele mai renumite din Albania, o fâșie orbitoare de rocă albă câțiva kilometri lungime, plaja este suficient de lungă pentru cei care doresc să găsească un loc liniștit departe de aglomerație, chiar la mijlocul lunii august. video aici

Borsh – se pare cam cea mai mare (lungă) plajă din Albania, 7 km lungime, remarcabil este faptul că infrastuctura turistică în Borsh abia începe să se dezvolte, orăselul fiind sus la mama dracului pe munte. Evident găsiți și aici câteva restaurante și baruri improvizate. video aici

Ksamil – la sud de Saranda, considerat capitala neoficială a Rivierei albaneze – la foarte mică distanță de granița cu Grecia – tragi cu praștia spre Corfu :)). Cele trei insule mici în golful turcoaz aflate la mică distanță de țarm sunt foarte ușor de atins la o partidă de înot lejer. Aici era ceva agitție e drept, dar sincer nu prea a fost pe gustul nostru. video aici

Porto Palermo – eee, asta-i bună pentru amatorii de ’’cataroaie istorice’’ – vezi ultimul capitol, pentru pescari și pentru snorkheling. Este un golf mic, dar foarte frumos, arată ca o piscină personală. Evident și un restaurant bun în zonă. video aici

Livadhi Beach – evident și asta e este una dintre cele mai mari plaje din Albania/ Himara. Plaja este cu nisip grosier, în zonă puteți sta la umbră printre măslini și portocale. Livadhi este o altă plajă de vizitat/bronzat în regiunea Himara. video aici

Qeparo Beach – aproape de Himare. Merită combintă cu vizitarea orașului vechi Qeparo, cu toate că acum este cam fantomă format din alei înguste pietruite și case de piatră abandonate și în ruină. Video aici

Evident că mai sunt, dar m-aș lungi la infinit și mi-am propus să termin azi. Păi unele le-am văzut din avion – a se citi din vârful muntelului, pe altele ne-am bălăcit... toate merită încercate dar 7 zile nu sunt suficiente.

Pietre, ruine, sightseeing în zonă

Bun, am ajuns și la ultimul capitol – sunt curios care mai rezistă să citească până aici – partea cu cataroaie, vestigii etc. De obicei vrem să vedem câte ceva pe unde mergem dar nu ne rupem picioarele pe la orice piatră, iar la biserici eu nu merg în concediu – bine nu prea merg nici în timpul anului, dar mai am timp. Am încercat să le grupăm cumva, unele au ieșiti altele nu prea... asta e... data viitoare.

Porto Palermo- Castelul lui Ali Pasha – Sarande - Plajă, pietroaie, oraș. Asta ne-a iesti cumva.

Băi nu știu ce agent imobiliar o fi avut Ali ăsta, dar are castel și în Albania. Noroc că pe vremea lui nu plătea impozite că altfel dădea faliment. Nu e cine știe ce, dar în comparație cu cel de pe lângă Parga are taxă la intrare – nu mult, e un nene care combină utilul, păscutul caprelor, cu plăcutul, statul degeaba - cca 200/300 leka de căciulă. În rest nema ghid, nema info dar e fain ca e răcoare. Poze am, info găsiți pe www. Oricum era mai curat ca ăla din Parga și nu aveai impresia că la orice pas calci pe un... pardon șarpe.

Mai departe am dat o fugă în Sarande. Stați liniștiti nu scriu nimic despre, că nu mai am starea de spirit necesară și nici timp. Info bune aici PE AFA sau vezi impresii. Un Oraș gen Constanța cu ceva plajă, cu ceva magazinașe, un muzeu (or fi fost doua?), ceva ruine antice... de pierdut vremea.

Mai nașpa cu parcarea, aglomerație mare, așa că recomand din start singura parcare cu plată – aproape moka, 500 leka toată ziua – 39.8738442,20.0018704, vis-a vis este și un super (MINI) market la plecare mai puteți lua câte ceva. Sunteți practic în buricul târgului de unde ajungeți foarte ușor pe faleză, pe la magazine – nu vă așteptați să găsiți ceva deosebit , sau micul bazar de pe faleză pentru ceva suveniruri. În rest apă și încăltăminte usoară că e cald rau afară!

Syri i Kalter - Gjirokastra – asta ne-a ieșit pe juma’

Am zis că 100km floare la ureche, doar că dimineață am stat la plajă și după nu ne-a mai ajuns timpul/cheful.

Nu ne-a ’’ieșit’’ Gjirokastra, din documentare suna frumos: ’’ Gjirokastër este un oraș și o municipalitate din sudul Albaniei. Situat în regiunea istorică din Epir, este capitala județului Gjirokastër. Orașul vechi este un sit al UNESCO, descris ca fiind "un exemplu rar al unui oraș otoman bine conservat’’. N-am ajuns, din păcate, așa că am rămas cu documnetarea și cu www. Data viitoare!

Ne-a ’’ieșit’’ Syri i Kalter – Blue Eye’s de Albania, un fel de Vevcani Spring Macedonia – cine a fost știe – dar mai cu multă (SÂC!) apă. Pentru localnici un fel de loc de relaxare, de ieșit la umbră și la o masă bună, pentru turiști o ’’găocă’’ de apă cu temperatura de cca 10 grade unde – italienii erau campioni- deși erau panouri peste tot să nu te bălacești/sari ca berbecul în cap în apă de juma’ de metru adâncime numeni nu ținea cont de ele.

Exista și o taxă de intrare modică /per mașină, mai mult costă spălătoroa după, ultima poțiune de drum fiind neasfaltată. Per ansamblu ne-a plăcut, un loc liniștit, umbros cu multe restaurante. Fain video aici poze la review.

Butrint - Ksamil

Dimineața pe răcoare... Butrint! Obligatoriu pe răcoare că altfel vă cam prăjiți la soare. Și în acest caz nu o să vă mai rețin – recomand citirea/tipărirea articolelor pe AFA vezi impresii, vezi impresii sau să vă ’’lipiți’’ de un grup – sunt multe, inclusiv proveniți de pe nave de croazieră – altfel vă uitați la pietre și cataroaie deși există panouri care explică succint ce reprezintă piatra respectivă :). A să nu uit... nu încercați să ajungeți cu mașina la casa de bilete că s-ar putea să treceți râul :) youtu.be/CDZFGhjbtwo, zona e foarte aglomerată, orientați-vă din timp și unde e loc, parcați.

Și la final Ksamil să vă răcoriți tălpiile încinse. Noi le-am răcorit dar sincer în zona plajei mirosul de pește prăjit era – chiar și pentru noi – insuportabil așa că doar ne-am răcorit tălpile și am încins caciucurile spre Himara noastră.

Cam asta a fost aventura noastră prin Albania! În mod cert pot spune – despre litoralul Ionic – că este o destinație care merită vizitată/ batută chiar mai mult de 8 zile! Cândva sigur o să revenim!

Hai că l-am dovedit până la urmă! Spor la... :)

==

p.s.

Rog youtube

---
Impresii încărcate de Nasshu in 02.01.2017 17:28:16

Validat / Publicat: 02.01.17 22:05:51


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ALBANIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 7854

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 7 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Nasshu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  90400 PMA (din 77 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Nasshu? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[02.01.17 20:55:18]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

   ===

    Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad
[02.01.17 23:00:31]
» mesaj pers

   @Nasshu: Un articol complex şi complet, cu informaţii de tot felul, utile şi binevenite pentru toţi cei ce-ţi îndreaptă atenţia spre această ţară.

   În afara faptului că sunt surprinsă plăcut că faci trimitere de două ori către un articol mai vechi de-al meu, eu ce aş mai putea spune decât un mulţumesc frumos?!

   Da, am găsit: Un An Nou mai reuşit decât precedenţii şi multe călătorii frumoase! La mulţi ani!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nasshu
[02.01.17 23:22:50]
» mesaj pers

   @irinad: Mi-au fost de ajutor! Era normal să le pomenesc!

   Mai am unele de pomenit, zona Vrahos - Grecia am ajuns acolo tot datorită articolelor scrise de tine , sper să ajung/am timp să scriu!

   ==

   P.S.

   Scuze , La mulţi ani ! Călătorii plăcute , fără peripeții !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[03.01.17 06:58:55]
» mesaj pers

   Interesant concediu, boierule.

   Daca aleg Albania in urmatorii ani o sa-ti iau review-ul la puricat (scos idei principale, subliniat subiectul, etc). Caci nu cred ca s-or schimba multe la ei 3-5 ani de acum incolo :) Si poate ar fi pacat. Si-ar pierde farmecul.

   Mi-a placut pretul: 400 euro (si fara cazare) fara transport. Adica doar pizza si porumbul copt? Pentru tot echipajul?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nasshu
[03.01.17 07:47:55]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Da, pentru tot echipajul. Nu prea aveai pe ce arunca banii. Acum or fi fost 430/450 nu am stat sa-i trec pe hârtie, dar 100% a fost sub 500. Aici nu intră taxele la obiectivele turistice - oricum nu sunt mari - și micile cadouri pentru acasă. Strict de-ale gurii, restul sunt opționale.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[03.01.17 09:34:58]
» mesaj pers

   @Nasshu: Al doilea articol pe ziua de azi, al doilea SB. Foarte interesante lucruri povestite aici si din cele povestite si de alti turisti, Albania incepe sa devina o destinatie tot mai cautata.

   Intradevar se vad diferentele dintre zone asa cum le-ai prezentat si tu, insa in final fiecare allege ce-si doreste.

   Felicitari si pentru informatiile "tehnice", drum, preturi, paritate, etc dar si pentru poze.

   Votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nasshu
[03.01.17 10:25:46]
» mesaj pers

   @mishu: Thx Mishu! Așa este, Albania este o destinație nouă de luat în seamă - a început, e drept timid, să apară prin ofertele agențiilor din RO - mai ales partea sudică de la Marea Ionică, nu sunt mari diferențe față de Grecia. La Adriatică - au ieșire - am fost în Muntenegru, dar nu m-a dat pe spate, cred că dacă aș fiales o cazare în zona Dures nu aș mai fi fost atât de încântat.

   Așa în sud ai de toate - marea Ionică, plaje sălbatice / amenajate, vestigii istorice, fix ca la greci dar mai ieftin :) !

   O zi bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- AZE
[03.01.17 10:28:21]
» mesaj pers

   @Nasshu: Felicitari pentru acest articol, felicitari pentru ca ati ales sa descrieti atat de frumos si in amanunte riviera albaneza. Este foarte, foarte util pentru cei care merg pe acolo sa-si petreaca concediile.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[03.01.17 10:38:33]
» mesaj pers

   @Nasshu: Nu-i așa că cine vizitează Macedonia dorește să meargă și în Albania mai ales dacă n-a fost tentat să facă o mică incursiune în țara vecină chiar de acolo, din Macedonia? Desigur, o excursie de numai o zi nu are cum arăta chiar tot ceea ce înseamnă Albania - o țărișoară care depune eforturi considerabile pentru a ieși din anonimatul turistic. Eu am văzut doar sudul Albaniei - Sarande și Butrint (mulțumesc pentru menționarea mea ca autor al unui articol despre această destinație) - într-o singură zi, cu plecare din Grecia (Parga).

… este o destinație care merită vizitată/ batută chiar mai mult de 8 zile! Cândva sigur o să revenim!

   Și eu am rămas cu convingerea că Albania chiar merită vizitată și - în pofida faptului că în urmă cu câțiva ani am avut o tentativă eșuată (o excursie de 4 zile care nu s-a mai făcut din lipsă de solicitanți) - anul acesta voi încerca din nou.

   Și… mă nedumirește un fapt. La castelul lui Ali Pasha din Parga "aveai impresia că la orice pas calci pe un... pardon șarpe"? Am vizitat și eu castelul, e drept, cu ghid care ne-a condus pe traseul clasic și nu am văzut nici un "pardon șarpe". E adevărat, castelul nu era păzit (nu-mi amintesc să fi plătit vreo taxă la intrare). Acest fapt să fi facilitat pătrunderea "șerpilor" în castelul lui Ali Pasha? Ah, dacă ar mai fi trăit Ali Pasha!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Nasshu
[03.01.17 11:00:35]
» mesaj pers

   @iulianic:

Nu-i așa că cine vizitează Macedonia dorește să meargă și în Albania mai ales dacă n-a fost tentat să facă o mică incursiune în țara vecină chiar de acolo...

   Sincer? Nu știu, nu asta a contat la mine. Excursia din Macedonia mi s-a părut - la vremea respectivă - obositoare și pentru echipajul meu cam ''piperată''.

Și… mă nedumirește un fapt.

   Am vrut să fiu mai ''plastic'' sună mai bine șarpe decât r... t :)).

   Castelul din Parga l-am văzut pe cont propriu, eram singuri pe acolo și mi s-a părut părăsit, neîngrijit, murdar (existau destule urme lăsate de turișții civilizati), multă iarbă necosită etc.

   Ăsta din Albania avea ''gresie pe jos'' :) și pesemne acea taxă modică era mai mult pentru plata acelui păstor - să întrețină curățenia.

   Oricum, urma ''sepilor cu două picioare '' se vedea prin tot castelul din Parga.

   O zi bună!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nasshu
[03.01.17 11:03:16]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumesc, ăsta-i și motivul pentru care mai scriu câte ceva pe AFA, să fie util cuiva , mai ales când e vorba de locuri/destinații noi fără prea multe informații .

   Dar am observat , că încet, încet Albania prinde contur și pe AFA !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[03.01.17 11:38:08]
» mesaj pers

   @Nasshu: Am înțeles perfect exprimarea plastică referitoare la șarpele turistic.

   Subscriu în privința faptului că excursia opțională din Macedonia în Albania (ca de altfel toate excursiile opționale de o zi, de oriunde ar fi) nu este foarte ieftină, mai ales dacă ești cu familia. În schimb, ajuns în Albania, constați că un sejur acolo nu este deloc scump. Iar mâncarea este foarte bună. De aceea cred că Albania merită atenția noastră.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- zlatna
[03.01.17 12:11:33]
» mesaj pers

   @Nasshu: Nasshule, nasshule, ce îmi faci tu mie. De vreo dou ani doresc să ajung în Albania dar, consoarta nu şi nu. Un adevărat minighid pentru această destinaţie. Articolul l-am trecut la favorite. Anul acesta nu cred că o să ajungem pe aici dar poate până la anul o s-o conving şi pe soţie.

   Toate cele bune şi vacanţe reuşite ca şi aceasta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mprofeanu
[03.01.17 13:04:55]
» mesaj pers

   @Nasshu: Felicitări pentru review și pentru poze!

   Mi-a plăcut ce am citit și văzut iar "brigada 112" este cea mai faină! Să te bucuri de ea acum când încă mai este în acțiune, adică pe lângă tine...

   Impresii utile pentru un sejur în Albania cu mașina și cu familia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Nasshu
[03.01.17 13:39:45]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Thx! Când erau mici erau cam ''teroriști'' acum că au mai crescut au schimbat tabăra :) !

   @Zlatna : Thx, dăi soției să citească despre Albania, aici pe site și o convingi mai ușor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[03.01.17 14:27:05]
» mesaj pers

   @Nasshu: Frumoasă și interesanta aventură pe riviera albaneză.

   În cele 8 zile cât v-ati plimbat ați avut de toate, de fapt cam tot ce-ti dorești într-o vacanță, mare, plajă, mese bogate, am văzut farfuriile pline din poze, cât și "cataroaie" istorice.

   Le-ai spus "cârcotașilor" de te întrebau ce cauți tu în Albania, ce concediu fain ați avut, ah și v-ati întors acasă întregi și cu roata de rezerva în portbagaj!!!

   Toate cele bune și un an cu multe călătorii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nasshu
[03.01.17 14:37:38]
» mesaj pers

   @ANILU: Evident, dar abia după ce le-am arătat pozele unii și-au schimbat părerea. Alții au plecat în Turcia și Grecia :)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[03.01.17 19:05:22]
» mesaj pers

   @Nasshu: Auzi! Maria Bonita e dispărută? Sau ce? :D

   Felicitări pentru vacanță, ați meritat-o din plin! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Nasshu
[03.01.17 19:08:59]
» mesaj pers

   @krisstinna: Merci, cât despre Maria Bonita nu sunt foarte sigur, de afară părea dispărută! E drept că nici ''echipajul'' nu m-a lăsat să o caut pe îndelete :p!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[03.01.17 19:44:10]
» mesaj pers

   @Nasshu:

   Caracatita aia sectionata din P32 putea sa gadile si papilele mele gustative ca nu ma suparam!

   La multi ani, Nasshu! Sa ai un bun, sa fii sanatos si sa tot bagi articole d'astea.

   Sincer acuma pe bune, ai lasat pe AFA un articol de mare valoare. Ghid cu link-uri, poze, video si... umor.

   Cu atat mai de apreciat cu cat este despre o destinatie mai putin cautata si care genereaza intrebari de genul celor insirate inspirat la inceputul articolului.

   Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nasshu
[03.01.17 20:58:56]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc la fel pentru urări, Dane! Cât despre Albania, stai să-ți mai crească kinderii și goooo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[03.01.17 22:19:30]
» mesaj pers

   Hmm, o destinatie ce apare din ce in ce mai des in gustul de aventura al romanilor. Ma bucur de asta, apreciez rw-ul si cum Albania / Macedonia / Munte Negru sunt si pe lista mea cred ca va prinde bine informatiile din acest text, multe vacante si povesti inedite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor
[04.01.17 00:11:18]
» mesaj pers

   La cîte se aude (mai corect, se auzea) despre Albania, vacanța ta pare o acțiune de pionierat.

   În bună măsură, chiar e. Încă nu au bătut prea mulți compatrioți zona, deși, cel puțin ca natură, logica spune că, aflată între Grecia și Muntenegru, cu ieșire la aceeași mare și priveliști la aceiași munți, Albania nu are de ce să fie mai prejos decît vecinii ei.

   Îmi aduc aminte un poster văzut pe gardul ambasadei Albaniei din București în 2000, cu cîteva imagini splendide de pe plaje, promovînd Albania ca o perlă nedescoperită (și ieftină) a Europei, în care deja occidentalii au început să vină în vacanță. De atunci m-am gîndit că o fi ceva de văzut pe acolo, dar încă nu am ajuns. Iar ei probabil că își promovau optimist și prematur țara, căci la vremea aia nu cred că o luau în calcul prea mulți români. Abia de cîțiva ani pare să fi devenit cît de cît populară.

   Faza cu qafë e mai interesantă decît pare: se citește „ceafă” și e același cuvînt ca în română, doar că la ei înseamnă gît (dar și ceafă). Și (probabil printr-o extindere metaforică a sensului) trecătoare, sau pas (în cazul ăsta, ceva gen „Pasul Lumii” - unde lume, dacă înțeleg bine de pe net, are sens de „Pămînt”, nu de „oameni”).

   Treburile astea le-am aflat pe net. Nu știu albaneză, doar ceva reguli de pronunție, așa încît cuvîntul mi-a atras atenția, din moment ce sună aproape identic cu „ceafa” noastră. Așa că am văzut că harta Albaniei e plină de qafe, multe din ele obiective turistice, căutate de motocicliști și automobiliști pentru șoselele de acolo.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Nasshu
[04.01.17 08:16:53]
» mesaj pers

   @roth: Am fost și în Muntenegru, dar parcă tot în Albania mi-a plăcut mai mult. E frumos și Muntenegru dar nu are Marea Ionică:(. Adriatica nu e așa de wow!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Nasshu
[04.01.17 08:19:53]
» mesaj pers

   @abancor:

cu cîteva imagini splendide de pe plaje, promovînd Albania ca o perlă nedescoperită (și ieftină) a Europei

   Să știi că erau destui. GB, DE, PL, ES, IT... etc. Mulți erau cu autorulote, unde era o plajă mai sălbatică imposibili să nu găsesti una doua autorulote. Mi-ar place și mie dar sunt scumpe în draci (chiar și la închiriat).

   Despre ''ceafa'' lor nu știam, noroc că gogu mai face și greșeli, nu știu dacă m-aș mai fi amuzat dacă găseam informația corectă. Bine de știut, thx!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- abancor
[04.01.17 10:51:24]
» mesaj pers

   Cunosc, și eu m-am gîndit de multe ori cum ar fi o vacanță cu autorulota :) Sigur ar fi foarte aproape de natură.

   Problema lui gogu e că nu are dicționare directe între toate limbile, așa că traducerile le trece prin engleză, și dacă alege cine știe ce sens secundar, se bulibășește toată treaba.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adri-nico
[04.01.17 14:06:32]
» mesaj pers

   Auzi la tine, "partea cu cataroaie"... Am ris bine de tot!

   Salutari si sanatate intregii gasti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Nasshu
[04.01.17 14:35:27]
» mesaj pers

   @adri-nico: Mulțumim juma' de gașcă îți întoarce urările pe loc! Restul când ajung acasă la ''balast'' că sunt în vacanță și lenevesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[08.01.17 10:46:12]
» mesaj pers

   @Nasshu: Hai c-am dovedit și eu cu citeala! Ești tare haios, nene! Dar asta știam deja!

   Meriți din plin un ZB! Și nici nu mai ai mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- georgiana27
[05.07.17 14:27:11]
» mesaj pers

   @Nasshu: Perfecta descrierea dat fiind a in august plec pentru 8 zile in Sarande. Ma gandeam sa facem plaja pe la Ksamil si zone de langa, sa mergem la Blue eye si la Butrint. Aveam mici dubii in legatura cu Albania si am tot cautat sugestii despre o vacanta aici. Am ales-o ca oe solutie mult mai ieftina decat Grecia si mai putina glomerata decat Muntenegru.

   Ma bucur ca am intalnit aici cativa "temerari" care s-au incumetat sa ajunga acolo cu masina, asa pot sa imi organizez si eu concediul mai bine :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Nasshu
[05.07.17 18:53:50]
» mesaj pers

   @georgiana27: Mă bucur că am putut fi de ajutor! Acum după cum vezi pe site părerile sunt împărțite! Unii mulțumiți alții nemulțumiți!

   Depinde de așteptările fiecăruia!

   Dacă se merge doar pentru plajă/distracție pesemne că este jutificată nemulțumirea! E mai ieftin da, dar și ce e ieftin e mai puțin divesificat/bun!

   Dacă combini și cu a vizita locuri noi zic eu că, crește gradul de mulțumire!

   E de văzut, vizitat dar nu e Grecia unde să te duci, sa te duci și să te tot duci!

   Eu voi reveni și în Albania, odată, în zona Dures deși sunt convins că nu este la fel de atractivă ca și partea de la MArea Ionică!

   Concediu plăcut și te așteptăm cu impresii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- iulianic
[05.07.17 19:21:08]
» mesaj pers

   @Nasshu: Da, ai dreptate!

   Durres nu este la fel de spectaculos (peisagistic) ca riviera albaneză, adică zona de sud a litoralului.

   În Durres sunt multe hoteluri vechi, dar și unele noi, chiar frumoase.

   Plaja de acolo nu este la fel de bună ca cea din partea de nord a stațiunii. Noi am stat la Hotel Leonardo care are plajă privată (sunt mai multe hoteluri care au zone de plajă în administrare) cu un nisip extraordinar. Nici nu mă așteptam să fie atât de fin. Șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite pentru oaspeții hotelului (aveam brățară pe mână pentru identificare). Marea este minunată, cu intrare lină pe o porțiune întinsă. Copiii se pot juca fără ca părinții să fie stresați de adâncimea apei. Deci, pentru plajă e minunat la Durres.

   Nu mi-a plăcut că nu există o promenadă, vechea șosea, autostrada și calea ferată ocupând tot spațiul până sub munte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Plajele din sudul Albaniei (Jul.2017) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 27.07.17 de dognean din TIMISOARA) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • Himara si alte plimbari (Jun.2015) - punctaj satisfactie: 9.50 (scris in 13.09.16 de dansysro din DROBETA) - RECOMANDĂ
  [Selectat ca MINI-GHID AmFostAcolo ptr această destinaţie]
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

 • Vezi MG AFA pentru această destinaţie
 • INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.71
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[86] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2016] Vama! Nu se înghesuie lumea :) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823120">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823120"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823120">Şterge vot</a></div><span id="v9823120" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823120)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823120Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823120MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2016] Vama! Nu se înghesuie lumea :)
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2016] Aici era ceva agitație... produsele fiind la ''reducere'' :) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823121">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823121"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823121">Şterge vot</a></div><span id="v9823121" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823121)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823121Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823121MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2016] Aici era ceva agitație... produsele fiind la ''reducere'' :)
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2016] Ce cafea? Scapă cine poate :)) nici chiar așa, noi am mai fi stat! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823122">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823122"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823122">Şterge vot</a></div><span id="v9823122" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823122)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823122Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823122MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2016] Ce cafea? Scapă cine poate :)) nici chiar așa, noi am mai fi stat!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2016] Nu au drumuri de speriat! Stați pe SH (XX) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823123">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823123"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823123">Şterge vot</a></div><span id="v9823123" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823123)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823123Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823123MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2016] Nu au drumuri de speriat! Stați pe SH (XX)
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2016] Nu au drumuri de speriat! Stați pe SH (XX) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823124">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823124"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823124">Şterge vot</a></div><span id="v9823124" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823124)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823124Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823124MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2016] Nu au drumuri de speriat! Stați pe SH (XX)
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2016] Fain, nu?! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823125">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823125"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823125">Şterge vot</a></div><span id="v9823125" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823125)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823125Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823125MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2016] Fain, nu?!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [AUG-2016] Case cocoțate sus pe munte, plaja în vale! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823126">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823126"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823126">Şterge vot</a></div><span id="v9823126" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823126)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823126Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823126MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2016] Case cocoțate sus pe munte, plaja în vale!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2016] Aici, la umbră, în apropriere de Sarande am văzut singura mașină de poliție! Doar odată! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823127">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823127"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823127">Şterge vot</a></div><span id="v9823127" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823127)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823127Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823127MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2016] Aici, la umbră, în apropriere de Sarande am văzut singura mașină de poliție! Doar odată!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2016] Pe SH (xx) cam așa arată treficul în afara localității :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823128">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823128"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823128">Şterge vot</a></div><span id="v9823128" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823128)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823128Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823128MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2016] Pe SH (xx) cam așa arată treficul în afara localității :))
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2016] Pe SH (xx) cam așa arată treficul în afara localității :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823129">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823129"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823129">Şterge vot</a></div><span id="v9823129" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823129)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823129Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823129MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2016] Pe SH (xx) cam așa arată treficul în afara localității :))
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2016] Speed limits! Nu prea erau respectate având în vedere aglomerația :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823130">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823130"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823130">Şterge vot</a></div><span id="v9823130" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823130)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823130Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823130MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2016] Speed limits! Nu prea erau respectate având în vedere aglomerația :))
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2016] In lipsă de ''firmă'' am alimentat și de la locali! Nu am ''tușit''! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823131">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823131"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823131">Şterge vot</a></div><span id="v9823131" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823131)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823131Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823131MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2016] In lipsă de ''firmă'' am alimentat și de la locali! Nu am ''tușit''!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2016] In lipsă de ''firmă'' am alimentat și de la locali! Nu am ''tușit''! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823132">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823132"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823132">Şterge vot</a></div><span id="v9823132" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823132)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823132Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823132MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2016] In lipsă de ''firmă'' am alimentat și de la locali! Nu am ''tușit''!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2016] Dacă vă tentează ''scurtăturile'' aveți și astfel de surprize ieftine (2 euro) în apropriere de Butrint. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823133">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823133"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823133">Şterge vot</a></div><span id="v9823133" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823133)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823133Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823133MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2016] Dacă vă tentează ''scurtăturile'' aveți și astfel de surprize ieftine (2 euro) în apropriere de Butrint.
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2016] Posibil să se descurce! Nu strică însă o revezie temeninică înainte de excursie! Nu prea găsiți service-uri de ''firmă''! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823134">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823134"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823134">Şterge vot</a></div><span id="v9823134" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823134)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823134Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823134MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2016] Posibil să se descurce! Nu strică însă o revezie temeninică înainte de excursie! Nu prea găsiți service-uri de ''firmă''!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823135">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823135"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823135">Şterge vot</a></div><span id="v9823135" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823135)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823135Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823135MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare.
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823137">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823137"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823137">Şterge vot</a></div><span id="v9823137" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823137)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823137Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823137MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare.
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. Ățtia au fost un pic cam scorțoși :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823138">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823138"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823138">Şterge vot</a></div><span id="v9823138" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823138)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823138Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823138MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. Ățtia au fost un pic cam scorțoși :))
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. Gata gata să dăm drumul la tunul de apă :) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823141">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823141"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823141">Şterge vot</a></div><span id="v9823141" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823141)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823141Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823141MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. Gata gata să dăm drumul la tunul de apă :)
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2016] In caz de urgență, tot 112! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823143">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823143"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823143">Şterge vot</a></div><span id="v9823143" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823143)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823143Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823143MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2016] In caz de urgență, tot 112!
foto Nasshu [02.01.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823159">Şterge vot</a></div><span id="v9823159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare.
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare. -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823160">Şterge vot</a></div><span id="v9823160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2016] Brigada 112 în acțiune/prezentare tehnică! Himare.
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2016] Nu știu dacă era ruină sau în renovare :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823161">Şterge vot</a></div><span id="v9823161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2016] Nu știu dacă era ruină sau în renovare :))
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2016] Banuiesc că fundația la scară costă mai mult ca o fereastră mai mare :) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823162">Şterge vot</a></div><span id="v9823162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2016] Banuiesc că fundația la scară costă mai mult ca o fereastră mai mare :)
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2016] Jos cazau, sus peste un an, doi! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823163">Şterge vot</a></div><span id="v9823163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2016] Jos cazau, sus peste un an, doi!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2016] In zonă se cosntruiește, mai cu cap, mai fără... dar se investește! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823164">Şterge vot</a></div><span id="v9823164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2016] In zonă se cosntruiește, mai cu cap, mai fără... dar se investește!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2016] Un fel de beach club! Liniștit pe gustul meu! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823165">Şterge vot</a></div><span id="v9823165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2016] Un fel de beach club! Liniștit pe gustul meu!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2016] Rămășițe! ptr Strip recomand cazare la apartament! :) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823166">Şterge vot</a></div><span id="v9823166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2016] Rămășițe! ptr Strip recomand cazare la apartament! :)
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2016] Spile beach - parcă! pregătită de plimbare! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823167">Şterge vot</a></div><span id="v9823167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2016] Spile beach - parcă! pregătită de plimbare!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2016] Prinos Beach! nu mai rețin a cui e gamba respectivă! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823168">Şterge vot</a></div><span id="v9823168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2016] Prinos Beach! nu mai rețin a cui e gamba respectivă!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2016] Ieftin, Bun, Receeeee!! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823169">Şterge vot</a></div><span id="v9823169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2016] Ieftin, Bun, Receeeee!!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [AUG-2016] Ieftin, Bun, gustos!! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823170">Şterge vot</a></div><span id="v9823170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [AUG-2016] Ieftin, Bun, gustos!!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [AUG-2016] Ieftin, Bun, gustos!! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823171">Şterge vot</a></div><span id="v9823171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [AUG-2016] Ieftin, Bun, gustos!!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [AUG-2016] La masă, la umbră... Taverna Stoli (parcă) ! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823174">Şterge vot</a></div><span id="v9823174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [AUG-2016] La masă, la umbră... Taverna Stoli (parcă) !
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [AUG-2016] Porto Palermo beach... vedere din avion, pardon de pe munte! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823189">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823189"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823189">Şterge vot</a></div><span id="v9823189" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823189)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823189Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823189MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [AUG-2016] Porto Palermo beach... vedere din avion, pardon de pe munte!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [AUG-2016] Porto Palermo si moșia lui Ali Pasha! Rulote și autorulote erau cam pe toate plajele sălbatice! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823190">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823190"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823190">Şterge vot</a></div><span id="v9823190" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823190)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823190Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823190MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [AUG-2016] Porto Palermo si moșia lui Ali Pasha! Rulote și autorulote erau cam pe toate plajele sălbatice!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [AUG-2016] Vedere de pe moșie! Nu a mea are Ali ăsta un stil de a-și alege puncte de ''belvedere'' ce nu ați văzut! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823191">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823191"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823191">Şterge vot</a></div><span id="v9823191" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823191)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823191Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823191MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [AUG-2016] Vedere de pe moșie! Nu a mea are Ali ăsta un stil de a-și alege puncte de ''belvedere'' ce nu ați văzut!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [AUG-2016] Vedere de pe moșie! Nu a mea are Ali ăsta un stil de a-și alege puncte de ''belvedere'' ce nu ați văzut! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823192">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823192"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823192">Şterge vot</a></div><span id="v9823192" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823192)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823192Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823192MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [AUG-2016] Vedere de pe moșie! Nu a mea are Ali ăsta un stil de a-și alege puncte de ''belvedere'' ce nu ați văzut!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [AUG-2016] Qepero Beach, în continuare Borsh! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823193">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823193"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823193">Şterge vot</a></div><span id="v9823193" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823193)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823193Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823193MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [AUG-2016] Qepero Beach, în continuare Borsh!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [AUG-2016] Borsh beach... să tot faci joging dimineața! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823194">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823194"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823194">Şterge vot</a></div><span id="v9823194" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823194)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823194Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823194MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [AUG-2016] Borsh beach... să tot faci joging dimineața!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [AUG-2016] Borsh beach. Din Avion, pardon munte gata gata să zic că e steagul României! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823195">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823195"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823195">Şterge vot</a></div><span id="v9823195" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823195)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823195Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823195MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [AUG-2016] Borsh beach. Din Avion, pardon munte gata gata să zic că e steagul României!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823196">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823196"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823196">Şterge vot</a></div><span id="v9823196" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823196)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823196Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823196MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Doar că în Bora, Bora nu miroase a pește prăjit! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823197">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823197"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823197">Şterge vot</a></div><span id="v9823197" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823197)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823197Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823197MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Doar că în Bora, Bora nu miroase a pește prăjit!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Peisaj frumos dar cam aglomerat! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823198">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823198"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823198">Şterge vot</a></div><span id="v9823198" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823198)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823198Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823198MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Peisaj frumos dar cam aglomerat!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823199">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823199"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823199">Şterge vot</a></div><span id="v9823199" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823199)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823199Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823199MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Lipăa lipa, și ași scăpat de mirosul de pește! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823200">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823200"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823200">Şterge vot</a></div><span id="v9823200" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823200)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823200Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823200MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Lipăa lipa, și ași scăpat de mirosul de pește!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823201">Şterge vot</a></div><span id="v9823201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Ăștia aveau și banane și șalupe... -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823202">Şterge vot</a></div><span id="v9823202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [AUG-2016] Ksamil - Bora, Bora Albaniei! Ăștia aveau și banane și șalupe...
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [AUG-2016] Pista de aterizare, pardon amarare a lui Ali Pasha :)) -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823203">Şterge vot</a></div><span id="v9823203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [AUG-2016] Pista de aterizare, pardon amarare a lui Ali Pasha :))
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823223">Şterge vot</a></div><span id="v9823223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Nu se fură nici roata de rezervă că nu au ce face cu ea! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823224">Şterge vot</a></div><span id="v9823224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Nu se fură nici roata de rezervă că nu au ce face cu ea!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P52 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Nush ce le plăcea așa mult că înghețai instantaneu! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823225">Şterge vot</a></div><span id="v9823225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P52 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Nush ce le plăcea așa mult că înghețai instantaneu!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P53 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Nush ce le plăcea așa mult că înghețai instantaneu! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823226">Şterge vot</a></div><span id="v9823226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P53 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Nush ce le plăcea așa mult că înghețai instantaneu!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P54 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Aveau și bungalow-uri, culmea și turiști! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823227">Şterge vot</a></div><span id="v9823227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P54 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Aveau și bungalow-uri, culmea și turiști!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P55 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Umbră, răcoare, restaurant, terasă... noi aici ne-am împotmolit! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823228">Şterge vot</a></div><span id="v9823228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P55 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Umbră, răcoare, restaurant, terasă... noi aici ne-am împotmolit!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P56 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823229">Şterge vot</a></div><span id="v9823229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P56 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P57 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Scrie peste tot să nu sari, dar ei nimic Batman, Batman!! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823230">Şterge vot</a></div><span id="v9823230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P57 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Scrie peste tot să nu sari, dar ei nimic Batman, Batman!!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P58 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Scrie peste tot să nu sari, dar ei nimic Batman, Batman!! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823231">Şterge vot</a></div><span id="v9823231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P58 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Scrie peste tot să nu sari, dar ei nimic Batman, Batman!!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P59 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Era mai fain dincolo! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823232">Şterge vot</a></div><span id="v9823232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P59 [AUG-2016] Syri i Kalter (Blue Eye) de Albania! Era mai fain dincolo!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P60 [AUG-2016] La moșia lui Ali nu mergeși cand vreți voi! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823233">Şterge vot</a></div><span id="v9823233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P60 [AUG-2016] La moșia lui Ali nu mergeși cand vreți voi!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P61 [AUG-2016] Panou informativ la moșia, pardon Kalaja lui Ali! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823234">Şterge vot</a></div><span id="v9823234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P61 [AUG-2016] Panou informativ la moșia, pardon Kalaja lui Ali!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P62 [AUG-2016] Sus îm deal e-o casă... pardon castel! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823235">Şterge vot</a></div><span id="v9823235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P62 [AUG-2016] Sus îm deal e-o casă... pardon castel!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P63 [AUG-2016] Prin castel! O fi Ali?! -- foto by <b>Nasshu</b> [uploaded 02.01.17] - <span class="allrVotedi" id="av823236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv823236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=823236">Şterge vot</a></div><span id="v9823236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(823236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f823236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e823236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P63 [AUG-2016] Prin castel! O fi Ali?!
foto Nasshu [02.01.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[86] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.458098888397 sec