74961 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Aquapark Aquaticum Debrecen

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.11.2016
DE
Avatar Maya_C
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 15.02.16
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
NOV-2016
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Bătălia de la Debrecen


A fost o bătălie si la propriu şi la figurat. Chiar de la intrare a trebuit să ducem o luptă de vreo 30 de minute, doar ca să intrăm în arenă.

Am ajuns la prima ora (adică 10.30). V-am povestit că ne-am orientat după indicaţiile de pe telefon, n-am ratat nici o intersectie şi lângă stadion individa ce ne dădea indicaţii pe telefon ne-a zis că am ajuns. Vedeam în jur numai copaci, eram într-un parc, dar am renunţat la maşină şi am pornit-o pe jos către direcţia în care se duceau cei mai mult oameni. Unde să se ducă toţi dacă nu la bălăceală… Instinctul a fost bun şi într-adevăr parcă era acolo toată populaţia oraşului. Dacă vreţi adresa exactă Nagzerdey park 1. Bănuiesc că s-ar traduce parcul mare, era foarte frumos pictat în culorile toamnei, mulţi sportivi şi o clădire turn în mijloc, părea un restaurant. Câteva indicatoare ne direcţionau spre grădina zoologica şi spre un parc de distracţii. Bănuiesc că era punctul cel mai fierbinte din oraş pentru turişti.

La intrarea în Aquapark ne-am lovit de câteva cozi, toate impresionante. Am ales una la întâmpare şi am început să dăm din coate să înaintăm. Culmea e că în faţă, în lateral, în spate, toţi cu care trebuia să ne luptăm pentru intrare… vorbeau româneşte. Bătălia de la Debrecen a fost o luptă între români... :) Cam 20 de minute a durat, n-a fost aşa de rău. N-am plătit nimic, ne-au dat numai nişte ceasuri şi orice voiam să facem trebuia să ne tragem ceasul. Plata… la ieşire. Ca să foloseşti un dulăpior pentru lucruri trebuia să îţi activezi ceasul la un panou şi apoi treci la un scanner cu el şi îţi da un număr de dulap pe care-l deschizi… evident tot cu ceasul. Ne-am luat echiapamentul de luptă şi două prosoape şi am intrat in arenă.

Aqvaticum Mediteraneo,

3000 de forinti/zi pentru adulti

2400 forinţi /zi pentru copii,

1800 de forinti/ băile termale

Sub 3 ani intrarea e gratuită, iar până la 18 se plăteşte bilet pt copii.

Program de luni până joi de la 11 la 20 în week-end de la 10 la 21

Câteva ture de recunoaştere ne-au ajutat să ne lămurim. Am încercuit bazinele de vreo 2 ori. Nu e impresionant de mare, dar e frumos, cu multe plante, construit sub forma unei insule tropicale cu vegetaţie luxuriantă. O cascadă, două tobogane tub, vreo trei descoperite, zonă destinată copiilor, un perete de căţărari, bazin cu valuri, două sau trei cade mari de hidromasaj, câteva mai mici şi câteva sute de oameni. Nu ştiu care e capacitatea maximă, dar noi nu am gasit nici un sezlong liber pe care să ne lăsăm lucrurile. Vegetaţia luxuriantă dădea bine, dar fiind vara trecută, mai cădeau frunze pe jos sau prin bazine. N-am vazut să adune cineva şi nici să cureţe apa de pe gresie care transformase totul într-un patinoar. Probabil se facea curăţenia la sfârşitul programului că nici frunzele nu erau foarte multe.

La fel ca şi la Hajduszoboszlo băile termale sunt separate de parcul acvatic. Şi se plătesc separat. În mine se ducea o luptă permanentă că nu mă puteam hotărî: ba voiam să lâncezesc în apă termală, ba mă plictiseam acolo şi voiam la tobogane şi la valuri. La băi apa este pentru tratament, bazinele sunt mici şi au fundul roşu, ceea ce dă apei senzaţia unei culori neatrăgătoare. Initial nu am vrut să intru. Mie personal îmi place să intru în apa albastra… :D Dar apoi am observat că cu cât culoarea bazinului e mai închisă cu atât apa era mai calda. N-am rezistat tentaţiei.

Pentru ca nu găsisem nici un şezlong să ne lăsăm lucrurile am zis să ne retragem pentru început la băile termale. Haideţi să vă dau şi câteva informaţii utile. Legătura între parcul acvatic şi baile termale se face printr-un tunel cu geamuri de sus până jos cam de vreo 50 de metri. La un moment dat e o uşă şi o barieră peste care treci după ce tragi ceasul. Am vazut şi un panou cu tarifele practicate. Am vrut să întreb de băiatul care stătea planton acolo de preţuri că nu îmi era în clar. Scria în ungureşte şi am identificat numai cifrele…. 0-120 si 17. Să fie 17 forinţi am zis că e prea puţin pentru 120 de minute dar soţul meu avea o idee fixă că dacă era pe minut trebuia să scrie perc şi nu scria, aşa că aveam nevoie de nişte explicaţii. Credeţi că am primit? Neee. Nem english… Oricât m-am luptat nu am reuşit să scot nimic de la băiatul de acolo şi soţul meu a refuzat să mă ajute de teamă să nu se facă de râs. Nu ştiu de ce s-ar fi făcut de râs că mie mi se pare că vorbeşte perfect aşa de repede zice. Eu nici în română nu vorbesc asa repede. :)

Am presupus că e 17 forinţi pe minut. Am stat 188 de minute (cumulate pentru amandoi) şi au taxat 15 forinti pe minut. Probabil 17 forinti era dacă stăteai mai puţin de 120 de minute. Sau … cine ştie? O fi fost ceva reducere. Cu copii sub 6 ani nu puteţi merge la băile termale şi sub 14 nu este recomandat.

Un bazin afară, care mi-a plăcut şi vreo 7 înăuntru. De-alea roşii. Dacă vă interesează numai băile termale, este intrare şi pe la ele… Preturile sunt un pic mai mari la băi şi un pic mai mici la aquapark comparativ cu cele de la Hajdu. Cred că pe bună dreptate pentru că la Hajdu mi s-a părut mai mare Aqua Palace-ul faţă de cel de la Debrecen.

După ce ne-am făcut încălzirea cu apa termala am revenit la aquapark că eu pentru tobogane eram acolo. Eu şi copiii... Nu vă faceţi griji. La înălţime şi la greutate eram în grafic. Cine să se uite la vârstă când e de distracţie?? La bazinul cu valuri era o hărmalaie mare. O domnişoară venise să antreneze lumea cu un dans. Îi reuşise cu vrei 3-4 mititele sub 10 ani. De acolo l-am recuperat pe soţul meu care nu îndraznea să se bage la dans, deşi părea tentat. Noroc că am ajuns la timp. :D

La aquapark temperatura apei este mai scăzută decât la băile termale, cam 28-30 de grade, dar pentru că presupune activităţi mai antrenante nu e deranjant.

Există o zonă specială pentru copii, un bazin conceput pentru siguranţa lor, în care părinţii pot fi doar spectatori. Dacă vă tentează o saună sau un masaj, urcaţi pe insula wellness. Plata se cumulează pe ceas, se plăteşte separat la minut. Era să uit de masă. La etaj există o zonă amenajată pentru a servi masa. Porţiile mi s-au părut suficiente, cam 1000-1500 de forinţi un meniu depinde ce serviţi. Erau multe variante, sigur găsiţi ceva convenabil. După câte am încărcat pe ceas nu ştiam cât avem de plătit aşa că la ieşire surpriza a fost vreo 13000 de forinţi (cam 190 de lei) încărcaţi din aquapark, bazinele termale şi mancare pentru 2 persoane. Fără excese, fără saună şi fără masaj.

Nu ştiu voi cât rezistaţi, dar după vreo 7-8 ore nu ne mai găseam locul nicăieri. Ba era apa prea rece, ba jeturile prea puternice, ba simteam clorul prea tare şi ne pişcau ochii… A fost semnalul că luptele trebuiau să înceteze aşa că am abandonat pe la ora 6 şi eram epuizaţi. După o noapte, două duşuri, si vreo 20 de ore de la bălăceală, acasă, peştişorul, care a avut alt program în weekend, era tot după mine şi mă adulmeca “miroşi a piscină, miroşi a piscină”… Încă se simţea clorul…

---
Impresii încărcate de Maya_C in 19.11.2016 21:28:18

Validat / Publicat: 19.11.16 23:15:02


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în UNGARIA.
VIZUALIZĂRI: 5258


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Maya_C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  67900 PMA (din 52 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- bogumil
[20.11.16 09:59:07]
» mesaj pers

   Data viitoare, poate reduci drumul cu 70 km. /sens și oprești la Aquapark-ul de la Oradea.

   Vei auzi la fel de multă lume vorbind românește, plus ca-i mai nou, are parcare dedicată în fața... etc, etc...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[20.11.16 10:27:11]
» mesaj pers

   @bogumil: sa stii ca asa o sa fac. M-am gandit ca e mai nou si probabil mai aglomerat. Dar peste tot e nebunie...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- costy69
[20.11.16 10:46:07]
» mesaj pers

   Un Sb pentru aceasta batalie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[20.11.16 22:04:56]
» mesaj pers

   @Maya_C:

O domnişoară venise să antreneze lumea cu un dans. Îi reuşise cu vrei 3-4 mititele sub 10 ani. De acolo l-am recuperat pe soţul meu care nu îndraznea să se bage la dans, deşi părea tentat. Noroc că am ajuns la timp.
partea asta face toți banii! M-am distrat la greu! =))

   A aflat Peștișorul ce-a pierdut? Moaaamăăă, 7 ore... Mu v-ați încrețit?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- dorgo
[20.11.16 22:24:30]
» mesaj pers

   @Maya_C: Palatul Acvatic de la Debrecen seamana cu cel de la Hajduszoboszlo. Vezi vreo diferenta? La constructie, temp. apei, luminozitate, confort, nr. de sezlonguri, vestiare, pretz, parcare, cred ca le-a facut acelasi arhitect...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[20.11.16 22:28:52]
» mesaj pers

   @Zoazore: sa stii ca ne-am incretit. Aveam santuri pe piele da nu m-am lasat. Eu as mai fi rabdat si pana la ora inchiderii da imi erau tare rosii ochii de la clor. Si erau niste jeturi puternice cica de masaj. Vanatai am avut pe spate cat am stat sub ele. :) acasa, pestisorul a zis ca s-a distrat si ea. Dar acuma vrea si ea o tura de balaceala. Poate va Oradea ca si acolo e frumos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Maya_C
[20.11.16 22:39:16]
» mesaj pers

   @dorgo: sa stii ca e posibil sa fie acelasi arhitect. La Hajdu ce imi place mai mult e zona bazinelor din exterior. Din pacate sunt deschise doar in perioada de vara pana prin septembrie. Si sunt multe variante de distractie. Acolo m-am dat prima data pe toboganele de viteza. Nu se compara cu astea din interior. Imi amintesc intr-o vara era atata lume incat nu am avut unde sa ne intindem lucrurile...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Alexa_77
[20.11.16 23:34:17]
» mesaj pers

   @Maya_C: O batalie care a meritat din cate inteleg avand in vedere ca ai facut atata drum. Asteptam si la noi in Transilvania un complex de acest nivel... Pe la Targu Mures stiu ca este un loc destul de frumos dar nu se compara cu ce este in Ungaria in ceea ce priveste amenajarea si spatiul pe care este construit.

   Felicitari pentru articol! Foarte utile informatiile tale!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- dorgo
[21.11.16 07:22:36]
» mesaj pers

   @Alexa_77: Nu se compara! Statiunile termale de la noi, sunt la oja degetului mic de la picioarele celor din Ungaria. Nu te poti pune cu cele cateva zeci de statiuni termale din vestul Ungariei, sunt cele mai curtate de romani si strainii din Europa. Nici o tara nu le poate concura. Preturi mici, diferite forme si culori surprinzatoare in design-ul interiror, ospitalitate, curatenie, mancare buna, bazine interioare si exterioare cu apa termala sau incalzita de diferite temperaturi (ceea ce nu mai intalnesti nicaieri). "Mi-e prea cald in asta de 38 de grade? , ma duc in cel de langa el, are numai 36 de grade... vreau sa inot, ies afara si inot in cel de 28 de grade... etc)., copiii au sector separat, cu apa mica, parintii ii pot lasa in apa fara grija. Constructorul a gandit in asa fel aceste complexe termale, incat sa aiba si vestiare moderne si locuri de parcare si multa curatenie si spatii de alimentatie in interior si posibilitatea de-a ramane toata ziua, nu 3-4 ore cum e la Tg. Mures, Tusnad sau alte Spa-uri de pe la noi. Am vazut si rusi care faceau baie la Hajdu, care au batut cale lunga, nu s-au oprit la nici o terma de pe la noi ci s-au dus direct la unguri. oare de ce? Am vazut francezi, un grup de copii din Anglia, austrieci cat incape si multi romani din toata tara. Oare de ce nu raman ei la Felix si la celelate mici statiuni termale din vestul tarii noastre? Stim noi bine cu totii, de ce.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[26.11.16 20:33:31]
» mesaj pers

   @Maya_C: Felicitari pentru reusita, simpatica intamplare, multumim pentru relatare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
Reduceri pentru membrii AFA:
 • 33% reducere ptr orice membru inregistrat AmFostAcolo -
  Solicitarile se pot trimite in limba romana
Click pentru a solicita o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[12] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2016] bazinul cu valuri. era singurul in care putea sa inoti -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812412">Şterge vot</a></div><span id="v9812412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2016] bazinul cu valuri. era singurul in care putea sa inoti
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2016] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812413">Şterge vot</a></div><span id="v9812413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2016]
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [NOV-2016] topoganele nu sunt foarte mari, dar ii tineau pe copii ocupati destul de mult timp. si pe mine... -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812414">Şterge vot</a></div><span id="v9812414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2016] topoganele nu sunt foarte mari, dar ii tineau pe copii ocupati destul de mult timp. si pe mine...
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2016] zona de luat masa, a fost tot timpul plina -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812415">Şterge vot</a></div><span id="v9812415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2016] zona de luat masa, a fost tot timpul plina
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2016] adulţii la jacuzzi, copiii la parcul de joaca -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812416">Şterge vot</a></div><span id="v9812416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2016] adulţii la jacuzzi, copiii la parcul de joaca
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2016] rasfat in jacuzzi -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812417">Şterge vot</a></div><span id="v9812417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2016] rasfat in jacuzzi
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2016] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812418">Şterge vot</a></div><span id="v9812418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2016]
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [NOV-2016] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812419">Şterge vot</a></div><span id="v9812419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2016]
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [NOV-2016] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812420">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812420"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812420">Şterge vot</a></div><span id="v9812420" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812420)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812420Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812420MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2016]
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [NOV-2016] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812421">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812421"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812421">Şterge vot</a></div><span id="v9812421" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812421)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812421Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812421MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2016]
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [NOV-2016] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812422">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812422"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812422">Şterge vot</a></div><span id="v9812422" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812422)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812422Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812422MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2016]
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [NOV-2016] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 19.11.16] - <span class="allrVotedi" id="av812423">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv812423"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=812423">Şterge vot</a></div><span id="v9812423" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(812423)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f812423Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e812423MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2016]
foto Maya_C [19.11.16]
# [50 PMA, fara bonus]

[12] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.110340118408 sec