71044 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Viva Club HVD Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.07.2016
DE
Avatar johnnybegoode
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Piatra Neamt
înscris/ă în 17.04.12
MEMBRU: GOLD
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
1150
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 8ani + 10ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.80
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Un concediu de vis


Nu am să vă plictisesc cu multe amănunte, ultimele review-uri sunt destul de concludente așa că am sa vă fac doar câteva remarci. Că să mă înțelegeți vreau să precizez că am fost prima data la un all-inclusive sau alles inklusive (cum spuneau nemții) și am fost extrem de mulțumit - as pleca si acum la Viva dacă aș putea. Am ales acest hotel datorită review-urilor de aici dar și faptul că ne-a fost recomandat de la o agenție de turism din Piatra-Neamț. Am mers pe la Vama Veche, am ajuns la 09.00, nu a fost coadă, formalitățile au durat câteva minute. Mai mult a durat la vigneta care se cumpăra după câteva sute de metri de la punctul vamal. Recomand cea de 1 luna care costa fix cât doua de 7 zile (asta dacă stați 8 zile sau mai mult). Schimb valutar este chiar acolo și au și mărunțiș. De alftel schimb valutar este și la hotel și cam peste tot în stațiune (rate de schimb 1 euro cam 1.8 leva). Când ne-am întors în țară am ajuns pe la 12.30 la vamă și am stat cam 10 minute. Pe partea de intrat în Bulgaria era coadă destul de mare, mă gândesc la timp de aproape 1 oră așa că vă recomand să ajungeți cât mai devreme... În fine, ca idei, v-aș putea spune că:

- Am ajuns la 11.00 la hotel, camerele nu erau gata, nu aveau cu vedere la mare, dar a fost mai bine, am primit la etajul 6 cu vedere exact înspre pădurea din spate, spre parcare. A fost perfectă, liniștită și răcoroasă chiar și fără AC. De altfel în camera am dormit și am făcut duș, nu prea am avut timp de privit peisajul. Abia ce am fumat 2 țigări în balcon cât se pregăteau fetele... Am prezentat actele de identitate și biletele, ni s-au pus brațările, am primit tichetele pentru prosoape, 1 bon de pus pe bord la mașină și alles inklusive a început! Cu Mojito și Viva Cockteils bineințeles :)

- Cam toată lumea știe sau măcar înțelege engleza. Românește știu mai bine unul din băieții care ne-au ajutat cu bagajele, o doamnă de la recepție și o fată care stătea tot timpul la intrarea în restaurant și făcea și rezervările pentru "a-la-cart".

- Nu va agitați să dați bacșiș de la început, sunt cutii pentru "tips" peste tot, am pus cam după câteva pe la fiecare câte 1-2 euro. Singura căreia i-am dat 5 euro a fost camerista.

- Pierderea unui tichet pentru prosoape sau cardului (cheia) de la camera se taxează cu 20 leva (10 euro). Am pierdut un card în prima zi, nu am putut s-o dau la întors în nici un fel, când am plecat am plătit 20 leva...

- La plajă se poate merge pe jos dacă se servește micul dejun pana pe la 08.00-08.15 (luați într-o sticla ceva suc sau apă (care se poate lua de bar, în sticle de 1,5 l), până la ora 10 barul de pe plaja este închis). Puteți lua prosoape din spatele barului de la piscină pentru că vă trebuie la plajă. Ajungeți înaintea autobuzului de la ora 09.00, prindeți un șezlong bun și faceți și ceva mișcare. Se poate pleca de pe plajă pentru prânz la 11.40 și se poate reîntoarce pe jos sau cu autobuzul de 14.30. Se poate sta pe plajă până la 17.40 când pleacă ultimul autobuz sau până mai târziu dar trebuie să veniți pe jos. Cum prosoapele se pot preda până la ora 17.00 le puteți da înapoi la recepție și luați altele curate în dimineața următoare.

- Am oscilat mersul la plaja cu cel mai dolce-far-niente de la piscină, la modul că ori mergeam dimineața la plaja și după amiaza stăteam la piscina (atenție, după 16.00 nu prea mai este soare la piscină). În vreo 2 zile am stat toată ziua la plaja și am intercalat cu 1 zi întreagă la piscină. Am avut noroc că în primele zile a fost mai înnorat spre după amiaza iar temperatura a fost sub 30 grade și s-a putut rezista toată ziua la plajă. Spre sfârșit am avut doar caniculă și cer senin așa că am intercalat plaja cu piscina. Ultima zi am petrecut-o la piscină pentru relaxare. Nu este necesar să vă treziți cu noaptea în cap ca să prindeți șezlong, nemții sunt cam leneși. La ora 08.00 când deschide nenea cu prosoapele este suficient.

Ca puncte forte aș remarca că:

1. Se poate mânca toată ziua (de la 7.30 - 21.00 în cele 2 restaurante). Meniul este variat dar se cam repetă. Cel putin la micul dejun sunt în mare: ochiuri - mai prăjite și mai moi, ouă fierte, 2 feluri de omlete, clătite micuțe (pancakes), french toast și pâine de tot felul. Mezeluri și pastrame feliate, măsline, legume. Gemuri de câteva feluri, miere de albine, cereale. Cafele de toate sortimentele, lapte și suc de mere si portocale. La prânz cam câte 2 feluri de supe și fripturi și carne de porc, pui, miel, iepure, rață - în diverse sosuri și combinații. Aș putea spune că era Crăciunul și Paștele în fiecare zi. În plus, cartofi prăjiți, copți, salate, orez, etc. Fructe, prăjituri și înghețată ca desert (au vreo 5 feluri de înghețată la cutii de 5 litri, se servește cu cupa și au un fel ingenios să nu se amestece un fel cu altul - se spală cupa în niște boluri cu apă). La grill-ul deschis intre 14.00-18.00 găseai hamburgeri, costițe de porc, aripioare de pui, etc și pizza de vreo 2 feluri. Cam la 2 seri era câteva ceva tematic (am prins: chinezească, mediteraneeană, bulgarească și încă ceva de care nu-mi mai aduc aminte). Seara era tot timpul în mijlocul sălii un bucătar care-ți oferea câte un preparat mai deosebit. Să nu mă credeți vreun nemâncat dar sunt gurmand de felul meu, astfel că ocupam o masă (în general înăuntru pentru ca era mai răcoare), serveam câte o rakia (o băutură tradițională de-a lor), luam o farfurie și puneam câte puținnnn din ce-mi venea la îndemână. Apoi, făceam o pauză, beam o bere (Atenție! berea e slaba rau de de tot, nu ca a noastră - așa că vă recomand să faceți un fel de șpriț de bere cu putin sprite - iese un fel de lemon de-a noastră), apoi îmi luam ceva ca să mă satur și desertul. La sfârșitul fiecărei mese vă pot spune că mai ridicam mulțumit. M-am îngrașat doar cu 3 kg :)

2. Se poate bea de la 10.00 la 24.00. Cocktailurile sunt slab alcoolizate, numai bune ca să rezistați toată ziua (prietenii știu de ce), din băuturi autohone bulgărești și vă pot recomanda: Ginul tonic, Mojito (servit fără pai ca să nu beți tot zahărul care se depune pe fundul paharului, Sex on the Beach, favoritul meu fiind Blue Lagoon. Se pot încerca diverse combinații, una inventată de noi a fost Men in Black este whisky, Amaretto și Cola. La barul din hotel se puteau cumpara si bauturi de import. Sucuri: cola, fanta, sprite, schweppes; un fel de fresh-uri de mere și de portocale; vin alb și roșu și bere - toate la dozator.

3. Camera spațioasă și răcoroasă. Se făcea curățenie zilnic și se schimbau prosoapele. Camerista făcea tot felul de lebede și bărcuțe spre încântarea fetelor.

4. Bar beach și fast food pe plajă, în regim all inclusive. Toaleta și dus, gratis pentru clienții VIVA. Au o terasa foarte frumos construită, unde puteai sta la umbră.

5. Piscina cu apă caldă și curată. Salvamari atenți cam tot timpul, nu prea puteai făcea figuri (sări în apa, etc) că te apostrofau imediat.

6. Pentru cei care stau minim 7 zile recomand jacuzzi și sauna de la parter (se face rezervare la recepție). Se stă 1 ora, dar sincer aș mai fi stat...

7. O masa "a-la-cart" în restaurantul cu meniu italian sau în cel grill. Noi am fost la cel italian dar nu prea ne-a plăcut în mod deosebit și am înțeles că nici la grill nu era mare filozofie. Aveau aperitiv rece, cald, fel principal și desert (se poate comada câte un fel din fiecare). Băuturile sunt cele de la bar, doar dacă vroiai vin îmbuteliat se plătea. (Vinul lor este nasol rău, am băut câte un pahar mic de vreo 2 ori). În fine, depinde de gusturi probabil. Servirea în schimb a făcut toți banii, ospătarul (George) fiind foarte atent și amabil chiar dacă știa că pentru noi totul era din partea casei :) Pentru copii a fost perfect că am putut lua pizza din restaurantul mare și au mâncat alături de noi (din păcate - nu am găsit nimic ca să le placă lor)

8. Parcarea păzită. Am găsit loc ușor nu au fost probleme cu mașina.

9. Personalul foarte amabil și zâmbitor.

Cum marea a fost scopul nostru principal, apa a fost curată la vremea când am fost noi (sfârșit de iulie) și numai bună (probabil undeva pe la 22-24 grade). La recepție am văzut afișat doar 21 grade tot timpul cât am fost acolo. :) Plaja curată și din câte am citit în review-urile de anul trecut mult mai mare (se întinde până aproape de apă unde exista un rând de șezlonguri cu plată și unul pentru cei cu prosoape). Șezlongurile sunt acceptabile, cu saltea - trebuie să veniți cu prosoapele de la hotel.

Fetele mele (8 și 10 ani) au fost încântate de mare dar piscina le-a făcut tot timpul cu ochii, au găsit tot timpul câte cava de mâncat (și sunt destul de mofturoase), seara aveau vreo jumătate de ora de kids disco, totul a fost bine.

Dar cum în orice basm exista și câte un zmeu rău v-as enumera ce ne-a nemulțumit întrucâtva pe noi (poate alții le vor vedea tot ca lucruri bune)

- Distanța până la plaja (40 min mers sprinten - indiferent de drumul ales)

- Programul barului și mesei de pe plajă cam scurt (bar 10.00-16.00 masa 11.00-15.30)

- Autobuzul ar trebui să meargă poate mai des și zic că s-ar impune o cursa pe la 18.00. Atenție, e foarte cald înăuntru!!!

- Programul de animație a fost cam slăbuț față de ce am crezut. Toate activitățile au un program foarte scurt. Programul de seară a fost acceptabil ca să te țină pe terasa hotelului măcar câte 1 oră.

- Baia nu avea geamuri - se stropea cu apă peste tot când făceai duș.

- Stațiunea în sine destul de aglomerată și murdară, nu exista un fel de faleză sau drum pe care să te plimbi seara pentru aerosoli cum este de exemplu la Mangalia sau Neptun... Sunt 2 străzi paralele destul de departe de plajă și o alee plina de tarabe și chioșcuri. Stațiunea în general scumpă față de prețurile de la noi.

În concluzie, pot spune că pentru primul meu concediu în regim alles inklusive a fost neașteptat de bine. Sănătoși să fim să putem să ne întoarcem și anul viitor la Viva!!!

---
Impresii încărcate de johnnybegoode in 28.07.2016 18:00:51

Validat / Publicat: 28.07.16 19:45:21


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în BULGARIA
VIZUALIZĂRI: 2861


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (johnnybegoode); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  10350 PMA (din 12 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster26
[06.08.16 22:14:41]
» mesaj pers

   @johnnybegoode - Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01x [JUL-2016] Tort festiv la intrarea la cina (una din cele festive). -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 21.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av764669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv764669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=764669">Şterge vot</a></div><span id="v9764669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(764669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f764669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e764669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01x [JUL-2016] Tort festiv la intrarea la cina (una din cele festive).
foto johnnybegoode [21.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02x [JUL-2016] Piscina la primele ore ale diminetii. -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 21.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av764670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv764670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=764670">Şterge vot</a></div><span id="v9764670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(764670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f764670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e764670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02x [JUL-2016] Piscina la primele ore ale diminetii.
foto johnnybegoode [21.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P01 [JUL-2016] Aleea bazar -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767589">Şterge vot</a></div><span id="v9767589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2016] Aleea bazar
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]P02 [JUL-2016] Piscina dis de dimineata -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767591">Şterge vot</a></div><span id="v9767591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2016] Piscina dis de dimineata
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2016] Piscina la pranz -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767593">Şterge vot</a></div><span id="v9767593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2016] Piscina la pranz
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUL-2016] Vedere din balcon -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767595">Şterge vot</a></div><span id="v9767595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2016] Vedere din balcon
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2016] Parcarea -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767596">Şterge vot</a></div><span id="v9767596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2016] Parcarea
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2016] Vedere panoramica a plajei -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767597">Şterge vot</a></div><span id="v9767597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2016] Vedere panoramica a plajei
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2016] Disco kids -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767599">Şterge vot</a></div><span id="v9767599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2016] Disco kids
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2016] Terasa hotelului spre seara -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767601">Şterge vot</a></div><span id="v9767601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2016] Terasa hotelului spre seara
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2016] Piratii din Caraibe - varianta bulgareasca -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767602">Şterge vot</a></div><span id="v9767602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2016] Piratii din Caraibe - varianta bulgareasca
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2016] Barul de pe plaja -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767604">Şterge vot</a></div><span id="v9767604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2016] Barul de pe plaja
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2016] Restaurant plaja - deja se inchisese -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767605">Şterge vot</a></div><span id="v9767605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2016] Restaurant plaja - deja se inchisese
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2016] Salamuri -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767607">Şterge vot</a></div><span id="v9767607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2016] Salamuri
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2016] Freshuri preparate pe loc -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767608">Şterge vot</a></div><span id="v9767608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2016] Freshuri preparate pe loc
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2016] 'Legume' -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767610">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767610"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767610">Şterge vot</a></div><span id="v9767610" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767610)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767610Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767610MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2016] "Legume"
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2016] Desert -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767611">Şterge vot</a></div><span id="v9767611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2016] Desert
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUL-2016] Vedere din restaurant spre piscina -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767613">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767613"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767613">Şterge vot</a></div><span id="v9767613" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767613)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767613Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767613MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2016] Vedere din restaurant spre piscina
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2016] Holul hoteluilui -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767615">Şterge vot</a></div><span id="v9767615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2016] Holul hoteluilui
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2016] Carnita de tot felul -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767617">Şterge vot</a></div><span id="v9767617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2016] Carnita de tot felul
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2016] Piscina la prima ora -- foto by <b>johnnybegoode</b> [uploaded 28.07.16] - <span class="allrVotedi" id="av767618">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv767618"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=767618">Şterge vot</a></div><span id="v9767618" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(767618)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f767618Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e767618MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2016] Piscina la prima ora
foto johnnybegoode [28.07.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112891197205 sec