Q&A HVD Viva Club Hotel

Întrebări și răspunsuri [16]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «HVD Viva Club Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Cazare hotel Viva clubtrimisă de: tinerica - în [12.12.17 22:24:52]

    A stat cineva in camera economi? Ma intereseaza tot ce tine de aceasta camera... spatiu, unde este amplasata.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 701

    Transport plaja- HVD Viva Club (Nisipurile de aur)trimisă de: poterasu - în [08.05.17 11:50:03]

    Buna ziua, As dori sa fac o rezervare la hotelul HVD Viva Club din Nisipurile de aur si m-ar interesa detalii (orarul) privind transportul catre/de la plaja proprie. Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1262

    Cum sunt camerele?trimisă de: windmaster - în [28.01.16 17:17:37]

    Cum sunt camerele? Mari, mici? M-ar interesa camerele family room cum sunt?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1852

    Poze noi din hotel?trimisă de: andreieu - în [18.04.15 19:34:45]

    Am înțeles că hotelul a fost renovat complet în această iarnă. Mai precis, lobby-ul parcă, unul dinte restaurante, piscinele, cam aceste sunt in aceasta iarna. Daca aveti poze sau daca urmeaza sa va petreceti vacanta aici, sa lasati un mesaj cu noutatile din hotel. Multumesc!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2168

    Plajatrimisă de: monibako - în [29.05.13 12:51:21]

    Buna! va rog sa ma clarificati! am inteles ca plaja este la 800m de hotel si se poate folosi si plaja de la complexul Riviera; sezlongurile si umbrelele trebuie platite. dar exisa pe plaja un bar al hotelului sau acolo nu mai este valabil all inclusive-ul de la hotel? asta ar insemna ca de cate ori ne este sete sau foame trebuie parcurse sutele de metri? multumesc pentru raspuns!!!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2338

    Hotel VIVA - PASTEtrimisă de: L.G. - în [14.03.12 11:39:12]

    As vrea sa merg de Paste la VIVA si as dori sa stiu daca a fost cineva, anii precedenti si ce parere si-au format. Multumesc anticipat pentru orice opinie.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1792

    copiitrimisă de: PAA - în [18.08.11 19:32:51]

    In programul de animatie era si minidisco pt copii seara? Cum era plaja?Cu sezlonguri,cu nisip fin? Intrarea in apa? Multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1593

    Distanta fata de maretrimisă de: Maryan - în [06.07.11 09:22:48]

    Va rog sa-mi spuneti cam care este distanta fata de mare si cam cate scari sunt avand in vedere ca avem un copil de 1,5 ani si daca sunt rute la mare fara scari si cat de lunge? Va multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2148

    Parcareatrimisă de: Joanna - în [25.06.11 14:16:29]

    Daca cineva a fost anul acesta la Viva club, va rog spuneti-ne si noua cum stau lucrurile cu parcarea: e gratuita sau cu plata? Nu am reusit sa inteleg din review-uri, unii spun ca e gratis, altii nu....Multumesc!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1722

    Dezamagiretrimisă de: ionela - în [20.04.11 09:55:58]

    cum trebuie sa procedez, ca sa-mi spun oful? am achizitionat pachetul de paste la Club Viva, si cu 2 zile inainte de plecare am fost anuntati ca nu se mai deschide hotelul. Multumesc
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2048

    [Fără titlu]trimisă de: cornel_turnea - în [26.08.10 12:31:09]

    poate sa mi spuna cine unde este situat hotelul viva ? Am inteles ca undeva la intrare in nisipuri
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1642

    [Fără titlu]trimisă de: cornel_turnea - în [18.08.10 10:59:35]

    suntem 2 adulti si as dori la viva club 1 camera standard. Mai am si un copil de 9 ani care nu stiu sigur daca il iau cu noi. Intrebarea este ca daca iau camera standard prin agentie si ma hotarasc sa iau si copilul hotelul nu accepta cu copil decat in camera superior. Oare o fi loc in camera standard si pentru copil? o sa am probleme?
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2021

    [Fără titlu]trimisă de: Kyandra - în [05.08.10 14:30:23]

    Poate sa-mi spuna cineva cat se plateste in plus pentru al treilea adult in camera? Pe booking.com scrie 30%, dar am sunat la Viva si mi-au spus 70% din pretul per persoana intr-o camera....
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1823

    [Fără titlu]trimisă de: margaretta - în [04.08.10 22:21:28]

    As dori sa stiu daca pentru un cuplu de tineri de 20 ani merita luat bilet la acest hotel .Mai sunt tineri sau doar familii cu copii? Exista discoteca ? Multa lume se plange de scarile ce trebuie urcate si coborate mereu. Aceste scari se folosesc doar pentru a ajunge pe plaja ,sau si pentru a lua mijlocul de transport pus la dispozitie de hotel spre plaja ??????? Astept raspuns urgent.Multumesc frumos!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1459

    [Fără titlu]trimisă de: margaretta - în [04.08.10 22:21:02]

    As dori sa stiu daca pentru un cuplu de tineri de 20 ani merita luat bilet la acest hotel .Mai sunt tineri sau doar familii cu copii? Exista discoteca ? Multa lume se plange de scarile ce trebuie urcate si coborate mereu. Aceste scari se folosesc doar pentru a ajunge pe plaja ,sau si pentru a lua mijlocul de transport pus la dispozitie de hotel spre plaja ??????? Astept raspuns urgent.Multumesc frumos!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1278

    [Fără titlu]trimisă de: Kyandra - în [07.07.10 20:57:22]

    Am inteles ca cei cazati la Viva pot folosi si piscina unui alt hotel din statiune, dar am uitat care (incepea, parca, cu M:)) Ma poate ajuta cineva??
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2074

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la HVD Viva Club Hotel
    pagină generată în 0.026757955551147 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]