69234 
nu sunteţi logat. - LOGIN
O zi în Brăila

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.06.2016
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 6 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O zi în Brăila


În prima duminică din luna iunie ne-am hotărât să ieșim la plimbare și am ales ca destinație municipiul Brăila. Am mai mers la Brăila și cu alte ocazii, așa că destinația nu a constituit chiar o noutate pentru noi. Ne-am propus de acasă să vizităm mai multe locuri frumoase din oraș, ceea ce am și reușit, chiar dacă la plecare ne dureau un pic picioarele.

Am plecat spre Brăila destul de târziu, în jurul orei 10.30, pentru că am preferat să lenevim dimineața, fiind destul de obosiți după o săptămână încărcată. Însă am scuturat lenea și... la drum! După aproximativ 80 de kilometri parcurși pe DN 22 (asfaltul este în general bun) am intrat pe varianta Brăilei, virând către dreapta pentru a ajunge la primul nostru obiectiv – la Zoo.

I. Grădina Zoologică din Brăila dispune de o parcare spațioasă aflată la intrare, așa că am găsit fără probleme un loc pentru mașină, chiar dacă nu eram singurii vizitatori aici. Înarmați cu aparatul fotografic, ne-am îndreptat spre intrare, unde am achitat următoarele tarife: 5 lei/adult, 2 lei pentru copil, 1,5 lei pentru parcare și taxa foto – 6,5 lei. Programul afișat: zilnic, între orele 10.00 – 19.30.

Pe aleea principală sunt câteva chioșcuri de unde se pot cumpăra sucuri, înghețată, vată de zahăr, popcorn, biscuiți și alte produse de acest fel, iar baloanele și câteva jucării micuțe completează oferta comercială adresată în special celor mici. În ceea ce privește vizitarea grădinii zoologice, am ales să mergem pe o alee spre stânga și am realizat pas cu pas un tur circular, ajungând după aproximativ 50 de minute înapoi pe aleea de la intrare.

Animalele au în general condiții bune de găzduire, bineînțeles că ar fi loc și de mai bine. Dintre păsările pe care le-am putut vedea aici, aș putea aminti gâștele, rațele, un pelican și o barză, bibilici, găini și cocoși pitici, pasărea emu, porumbei, niște păuni frumoși sau struțul. Și animalele au destui reprezentanți de seamă la acest Zoo: ponei, capre, un porc mistreț, lupi cenușii, lupi de Alaska, coati, nutrii, ratoni, căprioare, oaia cu coamă, un ren cam năpârlit, un urs mare, maimuțe, un tigru ce a ales să doarmă în celălalt colț al țarcului său (probabil ne-a făcut în ciudă, nevrând să fie fotografiat), dar și niște lei ce s-au dovedit a fi destul de activi. Bineînțeles că am păstrat distanța de siguranță, doar nu degeaba sunt afișate din loc în loc avertizări cu privire la acest lucru.

În partea din stânga a acestei grădini zoologice se află o zonă pentru manej, unde prichindeii pot călări ponei, sub supravegherea strictă a unui adult. Era și un tarif afișat acolo: 15 lei pentru 5 ture.

Un motiv serios de bucurie pentru cel mic a fost faptul că în incinta grădinii zoologice sunt amenajate două spații de joacă, unde juniorul a avut ocazia să testeze câteva tobogane, leagăne ori balansoare, în timp ce noi l-am așteptat cuminți pe o bancă din apropiere. După ceva mai mult de o oră petrecută la Zoo, ne-am îndreptat către parcare, întrucât mai doream să vizităm și alte locuri din Brăila.

II. Plimbarea pe faleza Dunării a fost următorul lucru pe care l-am făcut. Am intrat în oraș pe Calea Călărașilor și am lăsat mașina într-o parcare gratuită din vecinătatea Primăriei Brăila. Chiar peste drum de această parcare, am remarcat Palatul Agriculturii, o clădire impunătoare, declarată monument istoric.

Am traversat Piața Independenței, trecând pe lângă fântânile arteziene funcționale, care ne-au stropit puțin sub bătaia vântului, spre bucuria băiatului. Am coborât apoi treptele către faleza orașului, unde aveam să ne petrecem într-un mod plăcut următoarele două ore. Aici sunt amenajate câteva terase unde se pot servi mici, cârnăciori, fripturi sau se poate savura o bere (dacă ești șofer, e bună și o Cola :) ). Ne-am oprit și noi pentru niște mici cu muștar, apoi am străbătut faleza la pas, odihnindu-ne din când în când pe câte o bancă la umbră, cu privirea spre apele tulburi ale fluviului ce are un debit destul de ridicat în această perioadă, când ploile parcă nu vor să ne mai dea pace.

Faleza propriu-zisă este dublată de strada Fața Portului, între cele două aflându-se o zonă cu vegetație, prevăzută din loc în loc cu alei de legătură. Am văzut aici mai multe sculpturi realizate în piatră, iar lângă chei sunt ancorate ambarcațiuni mai mari sau mai mici, unele cu destinație turistică (existau afișe pentru plimbări în Delta Dunării, precum și suficiente numere de telefon de contact). Erau și câțiva pescari ce-și încercau norocul, însă nu am văzut pe vreunul că a prins ceva cât timp noi ne-am aflat în apropiere.

Către celălalt capăt al falezei se află o clădire declarată ”monument istoric”. Este vorba despre clădirea Gării Fluviale Brăila, o construcție din perioada 1906-1907 (conform unei plăcuțe informative). Nu departe, statuia numită ”Marinar” este un alt punct de interes din această zonă a falezei. Realizată în anul 1959, această statuie evidențiază un marinar cu chipul împietrit care stă în picioare pe soclu și privește cu atenție către apele bătrânului fluviu. Cam la fel am făcut și noi în marea parte a timpului petrecut pe faleză, fie că am admirat ambarcațiunile care treceau în viteză, fie că am făcut diverse fotografii.

Pas cu pas, ne-am întors către locul unde parcasem mașina, făcând planuri cu privire la o altă vizită la Brăila în această vară, mai ales că aici pe faleză, nu chiar departe de locul unde parcasem noi, am observat o piscină destul de generoasă, Temptation Summer Club parcă. Doritorii de bălăceală erau prezenți deja la datorie acolo, noi însă nu eram echipați pentru așa ceva și parcă ar trebui totuși să fie ceva mai cald afară. Însă nu mai e mult...

Ajunși lângă mașina noastră, ne-am hotărât să mai amânăm plecarea spre casă. Soarele era încă sus (fiind trecut puțin de ora 15.00), așa că următoarea noastră țintă a fost centrul vechi al orașului. Am ajuns în câteva minute în acea zonă și am parcat la umbră pe o străduță lângă hotelul Traian.

III. Ansamblul de arhitectură Piața Traian este un loc în care parcă respiri istoria orașului. Spun asta deoarece în zonă sunt mai multe clădiri declarate monumente istorice, având o arhitectură interesantă, construcții ce reprezintă adevărate perle în patrimoniul cultural al zonei. Am traversat și am ajuns lângă ceasul monumental de culoare albastră, unul dintre simbolurile orașului. Având în spate o istorie de peste 100 de ani (este realizat în anul 1909), acest ceas reprezintă o creație a lui Carol Sakar din Praga și a fost recondiționat de două ori: în anul 1968 și în anul 1993.

Am trecut pe lângă o fântână arteziană aflată în zona centrală a pieții (nefuncțională atunci, din păcate) și am luat loc pe o bancă la umbră, nu departe de locul unde se află statuia împăratului Traian. Realizat în anul 1906, după trecerea a optsprezece secole de la cucerirea Daciei de către romani, acest monument are la bază un bătrân care îi indică unui copil bustul împăratului Traian, așezat în partea superioară.

În apropierea acestei statui se află o biserică interesantă; este vorba despre biserica ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, cel mai vechi lăcaș de cult existent pe raza orașului. Interesant este faptul că biserica nu are turlă și în interior combină elemente musulmane cu elemente ortodoxe. De fapt, construcția inițială a funcționat ca geamie, fiind ulterior transformată în biserică ortodoxă.

Piața Traian poate fi un punct de pornire într-o altă plimbare frumoasă, de data aceasta pe strada Mihai Eminescu (fostă Strada Regală sau strada București). Numeroase clădiri interesante de patrimoniu, unele aflate (din păcate) într-o stare avansată de degradare pot fi văzute aici, ele aparținând în trecut negustorilor înstăriți din oraș. Noi nu am făcut decât câțiva pași, până în dreptul Teatrului ”Maria Filotti”, care are o intrare și în Piața Traian. De aici am făcut niște fotografii în lungul străzii, apoi ne-am întors și am mers spre mașină. Eram destul de obosiți, așa că vizita noastră din acea zi în zona centrului vechi se încheiase.

Ca o completare utilă a informațiilor referitoare la multe dintre clădirile vechi de pe strada Mihai Eminescu, dar și din alte zone ale Brăilei, vă recomand să lecturați excelentele articole scrise de Mitica49.

IV. Catedrala ”Nașterea Domnului” din Brăila ne-a prilejuit o nouă oprire, de data aceasta mai scurtă decât celelalte. Impunătorul lăcaș de cult se află la intersecția dintre strada Calea Călărașilor și bulevardul Dorobanților și nu poate trece neobservat dacă ajungeți în zonă grație dimensiunilor sale. Am coborât din mașină pentru a vizita catedrala, însă nu am putut intra, ușa fiind închisă (lucru firesc totuși, gândindu-ne că era duminică după-amiaza). Așa că ne-am mulțumit să o admirăm din exterior. Construcție a cărei piatră de temelie a fost pusă în anul 1990, catedrala are două turle mici și una mare, înălțimea turlei mari fiind de 46 de metri. În afara icoanei de hram aflată deasupra intrării, catedrala nu are alte picturi exterioare.

Finalul vizitei noastre la Brăila a constat într-o altă oprire, de data aceasta pentru unele cumpărături în zona comercială aflată la ieșirea din oraș. În jurul orei 18.00 am plecat către casă, nu înainte de a face o ultimă fotografie lângă vaporașul amplasat la intrarea în Brăila, în apropiere de varianta de ocolire a orașului.

Dacă vă recomand să vizitați Brăila? Evident că da, este un oraș frumos ce oferă destule posibilități de petrecere într-un mod plăcut a timpului liber! Călătorii plăcute tuturor!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 14.06.2016 18:19:15

Validat / Publicat: 14.06.16 19:54:40


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3454


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  41600 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- Zoazore
[14.06.16 21:52:55]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse - Dacă spuneai... Eram acasă, la Brăila. Puteam pleca la București puțin mai târziu și v-aș fi însoțit în plimbare.

   Nu știu de ce, dar parcă ceva mă-mpiedică să scriu ”de-acasă”. Cred c-aș fi prea subiectivă.

   Mă bucur că vă place ”casa ” mea! Ar fi frumos să veniți într-o seară, acum, vara, să vedeți fântâna noaptea.

   P16226-37 = dacă nu v-ați prins, este o bucată de lanț! Toată lumea se gândește la excavator.Nu, e un lanț!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1350 PMA1 (din 5 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[14.06.16 22:14:48]
» mesaj pers

   @Zoazore - Cred că majoritatea din noi, cei care scriem aici pe AFA, avem o oarecare reținere atunci când e vorba să scriem ”de-acasă”. Și eu m-am gândit ceva timp dacă e Ok să scriu despre frumosul Complex Brâncovenesc de la Râmnicu Sărat și abia anul acesta l-am amintit într-un articol în care am prezentat muzeul amenajat într-una dintre clădirile sale anexă.

   Da, ar fi o idee bună să vedem fântâna noaptea, bănuiesc că este iluminată cumva.

   În ceea ce privește P 37, mă gândeam la orice, dar nu la o bucată de lanț :)

   Mulțumesc pentru completări și vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[15.06.16 10:25:49]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse - Ați petrecut o zi frumoasă în orașul dunărean. Am citit și articolele lui @Mitica49 atunci când le-a publicat - mi-au plăcut și am pus pe listă orașul Brăila. Acum mi-ai întărit și tu hotărârea de a ajunge pe meleaguri brăilene.

   O sinteză a unei vizite reușite am citit și în articolul de prezentare de aici: agerpres.ro/cultura/2014/ ... oria-a-11-07-35.

   Mi-a plăcut vasul din P26 și am căutat amănunte despre această navă impozantă - este nava de protocol Mureșul. Construită în anii 80 la ordinele familiei Ceaușescu nava fluvială e o „bijuterie” bine păstrată - amănunte interesante citiți în articolul de aici: obiectivbr.ro/vaporul-interzis_id97625.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[15.06.16 13:34:55]
» mesaj pers

   @tata123 - Ca de obicei, completările tale sunt excelente. Mulțumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.06.16 13:43:57]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse -

Da, ar fi o idee bună să vedem fântâna noaptea, bănuiesc că este iluminată cumva.
= cumva feeric! Merita drumul! Va puteti caza la Belvedere pe faleza, si va puteti duce, dimineata, cu bacul,in Dobrogea, in Muntii Dobrogei. Desi nu-s asa spectaculosi ca fratii lui mai mici, Hercinicii Dobrogei sunt frumosi, totusi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- mishu
[17.06.16 15:53:12]
» mesaj pers

   Despre a scrie sau nu despre orasul nostru poate fi subiectiv sau nu. Poti insa sa realizezi ca daca vrei sa scrii ceva despre orasul tau o sa-l vezi altfel chiar daca si pana atunci ti-a placut (sau nu).

   Cum am spus in cel mai recent articol al meu, pentru ca am avut 30 de minute de pierdut, am cascat ochii la cladiri si chiar daca si inainte le admirasem in treacat, acum parca le descopeream pentru prima data.

   Am strans ceva material pentru niste articole viitoare si cu cat studiez mai mult aflu noi lucruri interesante (sper ca in concediul ce se apropie sa mi le ordonez).

   Cum am mai vorbit si cu @zoazore apropo de retinerea ei de a ne prezenta orasul ei, mi se pare ca de fapt vrea sa-l ascunda de noi.

   Felicitari pentru deplasare, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[17.06.16 15:55:51]
» mesaj pers

   @Zoazore - Tu ai avantajul ca esti acasa, asa ca poti sa ne pui poze si ziua si noaptea, precum si toate anotimpurile, doar sa te hotarasti sa scrii, si uite ca ai despre ce si avantajul jocului pe teren propriu, cred ca stii mult mai multe locuri de prezentat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[17.06.16 20:19:45]
» mesaj pers

   @mishu - Nu, Mishulică, nu-s acasă. Din 2010 stau în București. Acasă ajung vinerea noaptea și plec duminica la prânz. Între timp-ba o piață, ba o ajut pe mama la diverse...

   Poate în concediul ăsta să reușesc să fac ceva poze și să vă povestesc. Sper!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[19.06.16 17:02:51]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse - Mă bucur că ai trecut prin orașul în care viețuiesc de peste 40 de ani. Articolul și în special fotografiile mi-au plăcut mult.

   Răspunzând temerilor tale și ale brăilencei @Zoazore, cred că-i bine să scrii despre orașul în care trăiești. Pentru că poți da mult mai multe detalii, având mai mult timp de preumblare și documentare, despre ceea ce vezi.

   Pentru că ai zis că-ți pare rău că n-ai văzut fântâna noaptea, atașez eu pozelor făcute de tine, câteva cu fântâna cinetică așa cum arată ea seara (împreună cu fotografii ale fântânilor mici din fața Primăriei).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Mitica49
[19.06.16 17:34:28]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse - Mă bucur că ai trecut prin orașul în care viețuiesc de peste 40 de ani. Articolul și în special fotografiile mi-au plăcut mult.

    Răspunzând temerilor tale și ale brăilencei @Zoazore, cred că-i bine să scrii despre orașul în care trăiești. Pentru că poți da mult mai multe detalii despre ceea ce vezi, având mai multă vreme de preumblare și documentare.

    Pentru că n-ați văzut fântâna cinetică noaptea, am atașat acum câteva fotografii ale acesteia, așa cum arată ea seara (împreună cu fotografii ale fântânilor mici din fața Primăriei), la articolul meu "Clădiri vechi ce fac istoria Brăilei (3) ".

   Referitor la nava de protocol "Mureșul" pot spune că este deosebită. Am avut ocazia să o vizitez în anul 2000, un minunat prilej de a admira o adevărată bijuterie realizată de industria anilor '80.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Zoazore
[19.06.16 19:09:19]
» mesaj pers

   @Mitica49 - De ce te grăbești? Ideea era să vină s-o vadă el! Nene Miticăă, oooff! Bine, las-așa! Mouse, sper că te-a convins să vii, da?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[19.06.16 19:22:51]
» mesaj pers

   @Zoazore - Sunt convins! Total! ;) Doar timpul să ne mai ofere o fereastră și gata... vom cutreiera iar Brăila!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[52] foto. Click pe poze pentru a le mări

P02 [JUN-2016] Plimbare la Brăila. Am ajuns la Grădina Zoologică din localitate. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748588">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748588"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748588">Şterge vot</a></div><span id="v9748588" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748588)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748588Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748588MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2016] Plimbare la Brăila. Am ajuns la Grădina Zoologică din localitate.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2016] În partea din stânga a grădinii zoologice se află o zonă de manej, unde cei mici pot călări ponei sub stricta supraveghere a unui adult. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748589">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748589"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748589">Şterge vot</a></div><span id="v9748589" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748589)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748589Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748589MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2016] În partea din stânga a grădinii zoologice se află o zonă de manej, unde cei mici pot călări ponei sub stricta supraveghere a unui adult.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUN-2016] Căprițele sunt curioase, ca de obicei. Și noi suntem la fel... -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748590">Şterge vot</a></div><span id="v9748590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2016] Căprițele sunt curioase, ca de obicei. Și noi suntem la fel...
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JUN-2016] Un porc mistreț are muuultă treabă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748591">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748591"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748591">Şterge vot</a></div><span id="v9748591" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748591)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748591Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748591MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2016] Un porc mistreț are muuultă treabă.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2016] Moș Martin patrulează prin cușcă, deși ieșirile nu sunt blocate și ar putea ieși să se plimbe prin țarcul lui. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748592">Şterge vot</a></div><span id="v9748592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2016] Moș Martin patrulează prin cușcă, deși ieșirile nu sunt blocate și ar putea ieși să se plimbe prin țarcul lui.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2016] Niște coati jucăuși au diverse preocupări. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748593">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748593"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748593">Şterge vot</a></div><span id="v9748593" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748593)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748593Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748593MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2016] Niște coati jucăuși au diverse preocupări.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2016] Salut! Suntem și noi pe aici! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748594">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748594"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748594">Şterge vot</a></div><span id="v9748594" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748594)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748594Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748594MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2016] Salut! Suntem și noi pe aici!
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2016] Tragem cu ochiul în țarcul bibilicilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748595">Şterge vot</a></div><span id="v9748595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2016] Tragem cu ochiul în țarcul bibilicilor.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2016] Țarcul căprioarelor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748596">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748596"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748596">Şterge vot</a></div><span id="v9748596" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748596)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748596Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748596MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2016] Țarcul căprioarelor.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2016] Regele junglei pare plictisit. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748597">Şterge vot</a></div><span id="v9748597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2016] Regele junglei pare plictisit.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2016] Cușca iepurașilor drăgălași. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748598">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748598"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748598">Şterge vot</a></div><span id="v9748598" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748598)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748598Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748598MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2016] Cușca iepurașilor drăgălași.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2016] Frumos evantai mai are păunul acesta! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748599">Şterge vot</a></div><span id="v9748599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2016] Frumos evantai mai are păunul acesta!
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2016] Mai multe păsări împart același spațiu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748600">Şterge vot</a></div><span id="v9748600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2016] Mai multe păsări împart același spațiu.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2016] Iubitoarele de apă au și ele spațiul lor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748601">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748601"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748601">Şterge vot</a></div><span id="v9748601" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748601)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748601Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748601MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2016] Iubitoarele de apă au și ele spațiul lor.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2016] Pe aleea principală se află câteva chioșcuri de unde se pot achiziționa jucării sau diverse gustări, vată de zahăr, răcoritoare... -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748602">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748602"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748602">Şterge vot</a></div><span id="v9748602" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748602)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748602Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748602MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2016] Pe aleea principală se află câteva chioșcuri de unde se pot achiziționa jucării sau diverse gustări, vată de zahăr, răcoritoare...
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2016] Unul dintre spațiile de joacă amenajate la acest Zoo. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748603">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748603"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748603">Şterge vot</a></div><span id="v9748603" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748603)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748603Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748603MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2016] Unul dintre spațiile de joacă amenajate la acest Zoo.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2016] Am plecat de la Zoo și vom parca în apropierea Primăriei Brăila pentru a merge apoi să ne plimbăm pe faleză. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748604">Şterge vot</a></div><span id="v9748604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2016] Am plecat de la Zoo și vom parca în apropierea Primăriei Brăila pentru a merge apoi să ne plimbăm pe faleză.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2016] Peste drum remarcăm o impozantă clădire declarată monument istoric - este vorba despre Palatul Agriculturii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748605">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748605"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748605">Şterge vot</a></div><span id="v9748605" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748605)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748605Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748605MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2016] Peste drum remarcăm o impozantă clădire declarată monument istoric - este vorba despre Palatul Agriculturii.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2016] La pas prin Piața Independenței, aflată în vecinătatea Primăriei din oraș. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748606">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748606"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748606">Şterge vot</a></div><span id="v9748606" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748606)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748606Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748606MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2016] La pas prin Piața Independenței, aflată în vecinătatea Primăriei din oraș.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2016] Admirăm o fântână arteziană foarte frumoasă. Ne și stropim un pic. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748607">Şterge vot</a></div><span id="v9748607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2016] Admirăm o fântână arteziană foarte frumoasă. Ne și stropim un pic.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2016] În drumul nostru spre faleză am trecut pe lângă mai multe fântâni arteziene. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 14.06.16] - <span class="allrVotedi" id="av748608">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv748608"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=748608">Şterge vot</a></div><span id="v9748608" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(748608)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f748608Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e748608MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2016] În drumul nostru spre faleză am trecut pe lângă mai multe fântâni arteziene.
foto Crazy_Mouse [14.06.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[52] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.119023084641 sec