68742 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Guest House Nasa Tvrdava [Petrovaradin]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
23.05.2016
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 2 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ fără masă
PREŢ SEJUR:
56 €
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 19 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

O pensiune în umbra zidurilor cetății Petrovaradin


Urmare de aici

După popasul făcut la Pécs, circuitul făcut de noi vara trecută (vezi impresii) a continuat spre Novi Sad, unde aveam programat un popas de două zile.

Când am căutat cazare pe booking.com, am găsit inițial o variantă convenabilă la Hotel Vojvodina, chiar în centru, în Piața Libertății. Am făcut și rezervare, dar cum aceasta era de tip flexibil (free cancelation), am continuat să caut și alte variante. Motivul principal era acela că hotelul nu avea o cotație foarte bună, undeva pe la nota 7, în condiția în care media asta era asigurată și de o notă peste 9 la poziția ultra-centrală. Principalele nemulțumiri ale clienților erau legate de micul dejun slab și de faptul că hotelul este cam „obosit”.

Căutările mele au avut succes, astfel că am găsit o variantă alternativă de cazare, pentru care am și optat în final. Este vorba de pensiunea Naša Tvrđava (în traducere Cetatea noastră), situată la vreo 500 m de hotelul Vojvodina, pe malul stâng al Dunării, în Petrovaradin, un cartier al Novi Sad-ului.

Am optat pentru această pensiune pentru că notele erau mult mai mari (peste 9), iar prețul aproape pe jumătate. Și nu am greșit nici de data asta, ceea ce mi-a confirmat (a câta oară?) că merită să mă încred în cotația de pe booking.com a hotelurilor și celorlaltor locuri de cazare.

Am ajuns cu mașina, pe baza coordonatelor GPS, pe care le aflasem de pe Google Maps, folosind și funcția Street View, accesibilă în Serbia. De altfel, ca urmare a acestei facilități, când am ajuns în zonă era de parcă aș mai fi fost pe-acolo, pentru că recunoșteam foarte bine locurile.

Aspectul zonei nu este unul foarte grozav, deoarece Petrovaradinul are nevoie de renovare și municipalitatea abia se descurcă cu renovarea zidurilor cetății (în interiorul cărora se află cartierul) și cu întreținerea cetății propriu-zise, obiectiv turistic de maximă importanță din Novi Sad.

Pensiunea Naša Tvrđava este situată într-o clădire veche, dar renovată, din imediata apropiere a capătului estic al Podului Varadin, unul din cele trei poduri ce traversează Dunărea la Novi Sad. Toate cele trei poduri au fost distruse în bombardamentele executate de NATO asupra orașului, în timpul războiului pentru Kosovo, din 1999. În prezent, podurile au fost reconstruite, dar sârbii nu au uitat, mai ales că atunci au fost bombardate și cartiere rezidențiale ale Novi Sad-ului.

Lângă pensiunea Naša Tvrđava este situat Spitalul Militar, motiv pentru care spațiul din fața pensiunii, unde se află o parcare este, în timpul zilei, foarte animat și cu greu se poate găsi un loc de parcare.

Ajunși la pensiune, am constatat că aceasta nu are o recepție, așa că l-am abordat pe barmanul de la restaurantul situat la parter. Acesta l-a chemat imediat pe „șef” (adevărul e că nu știu ce funcție avea respectivul), care ne-a condus la etajul întâi, într-un birou, unde am făcut formalitățile de cazare și ne-a condus apoi în camere, situate tot pe același etaj. Din holul principal, se intra într-un hol mai mic, la capetele căruia se aflau ușile de acces în două camere, una cu vedere spre fața pensiunii, cealaltă cu vedere în spatele acesteia, spre Fortăreața Petrovaradin.

Noi am avut camera cu vedere spre fața pensiunii și parcare. Ne-am gândit puțin că poate vom auzi gălăgie de la restaurantul situat chiar sub camera noastră, dar nu a fost cazul. În mod surprinzător, restaurantul se închidea destul de devreme, dar chiar și pe timpul cât era deschis, nu se auzea gălăgie.

Camera în care am stat era destul de mare și, în ciuda decorației cu mult roșu, mi-a dat senzația unei camere confortabile. De fapt, camera era pentru trei persoane, pentru că avea două paturi, unul dublu și unul simplu, dar noi am stat doar două persoane, astfel că spațiul evident că ni s-a părut mare. În afara paturilor, prevăzute cu noptiere, camera mai era mobilată cu un șifonier, o comodă și un birou cu un scaun. Pe comodă se afla un televizor de tip vechi, cu tub, dar cu ecran destul de mare, televizor la care nu ne-am uitat din lipsă de timp, deși cred că ar fi fost interesant, mai ales că televiziunea din Novi Sad știu că are emisiuni și în limba română.

Baia, foarte largă și îmbrăcată complet în gresie, era foarte curată, echipată cu o cabină de duș și dispunea de toate cele necesare. Încălzirea apei era asigurată cu un boiler electric, comun și cu baia camerei alăturate, cu o capacitate suficient de mare, ca să nu rămâi fără apă caldă în mijlocul dușului. În baie erau la dispoziție prosoape albe, curate și pufoase și produse pentru baie: săpun, șampon, gel de duș, la pliculețe.

Restaurantul este bun, cu servicii prompte și cu un meniu destul de larg și mai ales cu posibilitatea preparării altor mâncăruri, care nu se află în meniu, inclusiv pentru vegetarieni, sau cei cu nevoi speciale.

Noi am mâncat foarte ieftin și gustos, așa cum se poate vedea și în unele poze atașate. Mai mult, într-una din cele două zile am avut o conversație interesantă cu un client al restaurantului (sunt mulți dintre cei care lucrează la spital, sau veniți aici cu treburi, care mănâncă la restaurantul pensiunii), pe teme de geopolitică și bună vecinătate.

Micul dejun a fost opțional, neinclus în preț și a costat echivalentul a 3 € pe zi și persoană.

Trebuie să spun că, deși în pensiune fumatul este interzis, el este permis în restaurant, așa că dacă nu suportați fumul de țigară, soluția este să vă așezați la una din mesele din fața restaurantului, chiar și pe timp ploios, pentru că mesele sunt sub o copertină. Mai dificil ar fi iarna … :(

Plata serviciilor, atât la cazare, cât și la restaurant, se poate face cash, în dinari, sau cu cardul. Internetul wireless funcționează foarte bine, dar asta e ceva obișnuit în zona balcanică, cu excepția Greciei. În imediata apropiere a pensiunii se găsesc și alte localuri și un supermarket.

Despre personalul pensiunii și al restaurantului nu pot vorbi decât la superlativ. Chiar și cei care nu vorbeau engleza se străduiau să ne servească cât mai bine, iar dacă nu reușeau să înțeleagă, chemau imediat pe cineva vorbitor de engleză. Servirea la restaurant a fost promptă iar prețurile sunt foarte convenabile.

La plecare, tânărul căruia i-am predat cheia camerei a ținut să ne dea pentru drum două sticle de apă plată, în contul casei.

Încă o dată am tras concluzia că o bună impresie se face ca sumă a unor gesturi mici, iar cei de la pensiunea Naša Tvrđava știu foarte bine această lecție și o practică cu mare artă.

Trebuie să mai precizez că programul pensiunii și al restaurantului este doar până la zece seara; nouă, pentru accesul în pensiune ni s-a dat și o cheie de la intrarea generală. De altfel, am constatat că această ușă rămânea mereu încuiată, chiar și în timpul zilei.

Dacă ajungeți în Novi Sad, aveți ca opțiune de cazare ieftină și de calitate pensiunea Naša Tvrđava. Drept bonus, pensiunea este situată practic sub zidurile fortăreței Petrovaradin, unde sunt foarte multe lucruri interesante de făcut și văzut. Dar despre asta, cu altă ocazie.

---
Impresii încărcate de Costi in 23.05.2016 00:32:41

Validat / Publicat: 23.05.16 06:53:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SERBIA.
VIZUALIZĂRI: 1704


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  21350 PMA (din 22 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[23.05.16 06:54:07]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Guest House Nasa Tvrdava, NOVI SAD" (nou-creată pe sait)

   -

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / SERBIA
[23.05.16 09:48:43]
» mesaj pers

   @Costi -

în Petrovaradin, un cartier al Novi Sad-ului.

   Mă văd nevoit să te contrazic și pe tine: Petrovaradin e localitate în toată regula, nu un cartier, la fel cum nici Zemunul nu e cartier al Belgradului. :)

   E ca și cum aș spune că Otopeniul e un cartier din București...

   Pe de altă parte, te felicit pentru alegere - o cazare de nota douăzeci cu un preț excelent.

   Și la doar o aruncătură de băț de Čarda Aqua Doria, unde sper că ai poposit măcar odată... deși aici nu îl pomenești.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Costi
[23.05.16 10:23:53]
» mesaj pers

   @Dragos -

   Chiar mă așteptam să mă contrazici... :))

   Dar să știi că m-am documentat serios și am argumente să-mi susțin afirmația: Petrovaradin este totuși doar un cartier al Novi Sad-ului.

   Eu nu știu sârbește, așa că nu știu nici ce scrie pe pagina din Wikipedia în sârbă despre Petrovaradin, dar am să-ți dau un citat din Wikipedia în engleză despre Petrovaradin:

   In 2007, after the update of the law of local government, the requirement for multiple municipalities for city status was lifted (and 20 additional cities were proclaimed). [3] However, the renewed 2008 city statute also foresaw formation of two separate municipalities, but as of 2009 none of them de facto exist, and the whole city is run solely by the city administration. Petrovaradin municipality does not yet have its own offices, [4] and the town is administered only by local community office.

   Cu alte cuvinte, pe hârtie, Petrovaradin e localitate distinctă, dar de facto nu! :)

   Aș putea spune, precum Solomon: ai dreptate și tu, dar am și eu! =))

   P.S. Nu am fost la Aqua Doria, deși știam, că scriseseși tu, dar am mâncat la pensiune și pe la niște cârciumi de pe Dunavska, poate am să-mi fac timp să scriu ceva despre asta. :)

   P.P.S. Deși nu știu sârbește, traducerea acestui titlu e foarte simplă: ,,Petrovaradin - opština koje nema. =))

   Dar chiar dacă s-ar și realiza ceea ce e acum doar pe hârtie, ar fi un singur oraș, Novi Sad, cu două administrații distincte; Novi Sad și Petrovaradin.

   Istoric vorbind, ai însă dreptate, mai întâi a fost Petrovaradinul, apoi, pe malul stâng al Dunării s-a dezvoltat o localitate nouă, Novi Sad (chiar asta înseamnă). :)

   Oricum, comparația cu Otopeniul și Bucureștiul nu se potrivește, sunt situații total diferite.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dragos CONS. ONORIFIC AFA / SERBIA
[23.05.16 11:32:20]
» mesaj pers

   @Costi - Atunci cum explici că pe indicatorul ăsta nu scrie Novy Sad? Că la București încă nu am văzut să fie indicatoare rutiere cu Balta Albă, Colentina sau Floreasca?!?

   Cred că eroarea ta provine din faptul că la ei, câteva localități limitrofe ale Novy Sadului au format o comunitate preurbană - o chestie despre care se vorbea și pe la noi la un moment dat. Probabil varianta engleză nu a tradus prea bine (sau nu a prins substanța) acestui aspect. De altfel, nici nu contrazice existena lui ca oraș, spune doar că nu are o administrație aparte (aceasta fiind probabil comună pentru toată „obștina” comunitatea respectivă).

   Sau cum explici faptul că există date statistice (demografice) separate pentru Novy Sad și Petrovaradin - până în 2011? (date oficiale pp. 36-37).

   Iar dacă e să ne luăm după versiunea engleză a wikipedia, propun să te uiți puțin la tabelul de aici (de la Novy Sad), unde Petrovaradin e arătat clar ca municipalitate separată de Novy Sad. Lucru care poate fi „ghicit” și de pe pagina doi din actul de constituire al Municipalității Novy Sad / 2008 (art. 2).

   Mă rog, să lăsăm totuși asta de-o parte; dar măcar o ciorbă de pește ca la... mama lor ai gustat?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Costi
[23.05.16 12:00:44]
» mesaj pers

   @Dragos -

   Drept să-ți spun, nu mă omor cu ciorba de pește. Poate ai să zici că nu am mâncat eu una de la mama ei, dar nu e așa. Am rude la Brăila! :))

   Dintre peștii de apă dulce, nu-mi plac decât păstrăvul, șalăul și, mai puțin, somnul. Nu mă dau în vânt după crap și alte specii înrudite...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Costi
[23.05.16 12:18:31]
» mesaj pers

   @webmasterX -

   Da, localizarea este exactă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2015] Naša Tvrđava Guest Accommodation, văzută din parcare -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741200">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741200"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741200">Şterge vot</a></div><span id="v9741200" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741200)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741200Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741200MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2015] Naša Tvrđava Guest Accommodation, văzută din parcare
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2015] Naša Tvrđava Guest Accommodation. Ferestrele din stânga de la etajul I sunt de la camera în care am stat. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741201">Şterge vot</a></div><span id="v9741201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2015] Naša Tvrđava Guest Accommodation. Ferestrele din stânga de la etajul I sunt de la camera în care am stat.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2015] Scara spre etajul I de la Naša Tvrđava Guest Accommodation -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741202">Şterge vot</a></div><span id="v9741202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2015] Scara spre etajul I de la Naša Tvrđava Guest Accommodation
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2015] Holul de la etajul I. În dreapta e ușa spre camere. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741203">Şterge vot</a></div><span id="v9741203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2015] Holul de la etajul I. În dreapta e ușa spre camere.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2015] Holul mic. Ușa deschisă e de la cealaltă cameră. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741204">Şterge vot</a></div><span id="v9741204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2015] Holul mic. Ușa deschisă e de la cealaltă cameră.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2015] Prima vedere din camera în care am stat la Naša Tvrđava Guest Accommodation -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741205">Şterge vot</a></div><span id="v9741205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2015] Prima vedere din camera în care am stat la Naša Tvrđava Guest Accommodation
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2015] Camera este prevăzută și cu instalație de aer condiționat. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741206">Şterge vot</a></div><span id="v9741206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2015] Camera este prevăzută și cu instalație de aer condiționat.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2015] Șifonierul mare și comoda cu televizor -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741207">Şterge vot</a></div><span id="v9741207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2015] Șifonierul mare și comoda cu televizor
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2015] Detaliu de pe comodă: pahare în pungi de plastic -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741208">Şterge vot</a></div><span id="v9741208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2015] Detaliu de pe comodă: pahare în pungi de plastic
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2015] Cele două paturi: unul dublu și unul single. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741209">Şterge vot</a></div><span id="v9741209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2015] Cele două paturi: unul dublu și unul single.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2015] Vedere spre ușa de intrare, cea deschisă. Cea închisă e ușa spre baie. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741210">Şterge vot</a></div><span id="v9741210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2015] Vedere spre ușa de intrare, cea deschisă. Cea închisă e ușa spre baie.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2015] Vedere de la fereastra camerei spre parcare și clădirea Spitalului Militar. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741211">Şterge vot</a></div><span id="v9741211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2015] Vedere de la fereastra camerei spre parcare și clădirea Spitalului Militar.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2015] Imagine din baia placată complet cu gresie -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741212">Şterge vot</a></div><span id="v9741212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2015] Imagine din baia placată complet cu gresie
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2015] Aici se vede boilerul electric pentru încălzirea apei la baie. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741213">Şterge vot</a></div><span id="v9741213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2015] Aici se vede boilerul electric pentru încălzirea apei la baie.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2015] Măsuța pe care erau prosoape și consumabile de baie -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741214">Şterge vot</a></div><span id="v9741214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2015] Măsuța pe care erau prosoape și consumabile de baie
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2015] Cabina de duș și alături prosoapele mari, de baie. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741215">Şterge vot</a></div><span id="v9741215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2015] Cabina de duș și alături prosoapele mari, de baie.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2015] Un detaliu de la chiuveta din baie -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741216">Şterge vot</a></div><span id="v9741216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2015] Un detaliu de la chiuveta din baie
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2015] Un alt detaliu din baie -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741217">Şterge vot</a></div><span id="v9741217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2015] Un alt detaliu din baie
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2015] Berea pe care am băut-o la Novi Sad: Jelen, o marcă foarte bună. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741218">Şterge vot</a></div><span id="v9741218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2015] Berea pe care am băut-o la Novi Sad: Jelen, o marcă foarte bună.
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2015] Un fel de mâncare de la restaurantul pensiunii Naša Tvrđava: piept de pui la grătar, cu cartofi și legume gratinate -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741219">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741219"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741219">Şterge vot</a></div><span id="v9741219" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741219)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741219Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741219MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2015] Un fel de mâncare de la restaurantul pensiunii Naša Tvrđava: piept de pui la grătar, cu cartofi și legume gratinate
foto Costi [22.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2015] Așa arăta omleta cu salată comandată la restaurantul pensiunii Naša Tvrđava. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 22.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av741220">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv741220"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=741220">Şterge vot</a></div><span id="v9741220" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(741220)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f741220Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e741220MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2015] Așa arăta omleta cu salată comandată la restaurantul pensiunii Naša Tvrđava.
foto Costi [22.05.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.16486287117 sec