68642 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Paleokastritsa

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
16.05.2016
DE
Avatar Lucien
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Miercurea Ciuc
înscris/ă în 29.01.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2015
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
400 euro
cu transport AUTOCAR
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Apus de Soare în Paleokastritsa (Corfu, Grecia)


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Un loc şi un moment pentru care cuvintele nu îşi mai au rostul. Peisajul copleşitor al muntelui care se prăbuşeşte în marea turcoaz-roşu-indigo, foşnetul valurilor şi vraja care îi cuprinde pe turiştii (îndrăgostiţi, amatori de frumuseţe, fotografi înrăiţi) în amurgul emoţionant al Soarelui care se dizolvă în negura depărtării unde se contopeşte cerul şi cu marea.

Toate acestea se întâmplă în punctul de belvedere situat în vârful dealului (peninsulei) Agios Spyridon (Sfântul Spiridon) pe care este situată Mănăstirea Paleokastritsa (prezentată într-un review anterior: vezi impresii).

Vizionaţi videoclipul realizat de mine care redă pas cu pas misterul dispariţiei [anexat ca ilustrație video la început].

--- completat ulterior prin textul de mai jos, trimis echipei de moderare ---

Punctul de belvedere care oferă aceste minunate apusuri de soare este situat în extremitatea vestică a stațiunii Paleokastritsa, în vârful dealului (peninsulei) scăldat la est de Golful Agios Spyridon (Sfântul Spiridon), la sud și vest de Marea Ionică, iar la nord de golfurile Agios Petros (Sfântul Petru) și Ampelaki.

Golful Agios Spyridon are cea mai importantă plajă din Paleokastritsa, singura cu nisip. În Golful Agios Spyridon, dacă intrați în apa mării și stați liniștiți, în scurt timp veți simți pișcăturile peștilor sanitari care vă tratează în mod gratuit.

De pe plajă puteți închiria hidrobiciclete și alte ambarcațiuni cu care vă puteți plimba pe valurile de cleștar și bântui pe urmele lui Ulise, intrând în peștera parțial inundată în care eroul homerian s-a iubit cu frumoasa Nausicaa la întoarcerea din Războiul Troian.

De pe plaja micului Golf Agios Petros care scaldă promontoriul nostru puteți, de asemenea, închiria ambarcațiuni, iar din următorul golfuleț, Ampelaki, puteți participa la scufundări cu echipament profesionist.

Aceste două golfuri reprezintă paradisul scufundătorilor, chiar dacă au echipament improvizat (ochelari și tub cumparate de la tarabele din apropiere).

De altfel, stânca Skeloudi, situată la câteva sute de metri spre larg, este ținta vaselor de tip Submarinul Galben sau Nautilus, prin ale căror ferestre submerse de sticlă, turiștii admiră lumea adâncurilor.

Pe vârful promontoriului se ajunge foarte ușor. Dacă sunteți cu mașina, după ce străbateți toată stațiunea, puteți urca spre Mănăstirea Paleokastritsa (Sfânta Fecioară, Panaghia, Theodokus, Virgin Mary) și o lăsați în parcarea din apropierea lăcașului de cult.

Desigur, și poate chiar mai indicat dacă aveți timp, lăsați mașina în parcarea mare de jos, situată între cele trei golfuri amintite și urcați pe jos câteva sute de metri pe drumul asfaltat printre pădurile de măslini și chiparoși și străjuit de boscheți mari de leandru înflorit. De altfel, mănăstirea este unul din obiective turistice foarte importante din Corfu, fiind cuprins în programele excursiilor organizate de tip Turul insulei. După ce vizitați mănăstirea, ca să ajungeți în vârful dealului mai aveți de mers doar câțiva pași pe aleea asfaltată ce urcă domol spre vârful dealului, având de o parte și de alta tunul Romanovilor, o frumoasă grădină (în stil japonez ?) îngrijită de călugări, o mică tavernă unde puteți să vă liniștiți foamea și setea, precum și ”ferma” mănăstirii unde puteți vedea gâște lenevind sub portocalii încărcați de fructe.

Nici nu apucați bine să vă dezmeticiți după atâtea minunății, că deja sunteți în vârful promontoriului prăpăstios spre mare. De aici se deschide o impresionantă panoramă cu muntele care se prabușește în mare. Spre nord-est vedeți capătul vestic al stațiunii Paleokastritsa și muntele cu păduri de măslini care o domină. Sus, în depărtare, pe versantul acestuia, o dungă albicioasă sunt casele satului Lakones care se înșiră în lungul singurului drum care îl străbate, iar aproximativ în dreptul nostru, tot spre vârful muntelui, este Bella Vista, punctul de belvedere ale uneia dintre cele mai impresionante panorame din lume.

Chiar dacă programul Dvs. este extrem de încărcat și nu vă permite luxul unui apus de soare intergral, încercați să rupeți 10-15 minute (total dus-întors) ca de la Mănăstire să ajungeți aici în vârful promontoriului. Iubitorii de frumos vor fi pe deplin răsplătiți.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Lucien in 16.05.2016 12:18:51

Validat / Publicat: 16.05.16 15:17:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA. A mai fost în/la: O dată în Atena şi de încă de 2 ori în Corfu.
VIZUALIZĂRI: 4037


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Lucien); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  9211 PMA (din 19 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Lucien? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster78
[16.05.16 13:04:42]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[16.05.16 14:34:18]
» mesaj pers

   Nivelul redus de detaliere clasifică articolul sub pragul de publicare (sau undeva la limita lui). Din acest motiv, impresiile nu primesc PMA standard, alocate în mod obişnuit fiecărui articol încărcat pe sait [PMA standard = puncte de mulţumire-apreciere standard = din partea echipei administrative].

Sperăm să găseşti însă timp / disponibilitate pentru a completa un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucătărie & masă, alte facilităţi oferite de unitate; amabilitatea personalului; împrejurimi, drumul până acolo, etc - eventual un set minimal de fotografii din (mini) sejur, astfel încât să putem totuşi reda articolului "votul saitului" -- şi, implicit, posibilitatea de votare a lui de către ceilalţi membri.

Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII (afişat cu roşu sub textul trimis), disponibil permanent până la validare şi timp de 30 de minute după aceea. Eventuale completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[16.05.16 15:31:18]
» mesaj pers

   Are dreptate webmaster cand spune ca impresiile sunt foarte scurte, dar imaginile sunt grozave si imi reamintesc de acele locuri minunate. Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse
[16.05.16 16:49:22]
» mesaj pers

   @Lucien - Superbe locuri și fotografii! Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lucien
[16.05.16 17:50:28]
» mesaj pers

   @webmaster - Nu stiu cum sa scriu ca sa ma exprim elegant, dar asta mi se pare se pare INCA O MODALITATE IEFTINA DE PENALIZARE a unor impresii care ar putea atractive pentru foarte multi cititori. Schimbati regulile in timpul jocului. Credeti ca mi-ar fi fost fost greu sa mai scriu cateva randuri? Cititi alte impresii ale mele si veti vedea ca unele sunt chiar foarte lungi. Cand am inceput sa scriu, singura cerinta era ca textul sa aiba 600 de caractere. Nu am stiut ca trebuie sa stau cu cronometrul in mana sa pazesc cele 30 de minute. Au trecut 3 ore de cand a fost validat articolul si deja are 48 de vizualizari si 5 voturi. Am atasat 18 fotografii, au fost avizate doar 14 si fiecare are 1-5 voturi. Cred ca asta dovedeste ceva. Imi cereti sa completez impresiile cu detalii privind cazarea, bucataria, amabilitatea personalului. Aici insa nu este cazul. Suntem in varful unui deal si vedem soarele scufundandu-se in mare. Imaginile inlocuiesc cuvintele. Imi cereti sa pun un set minimal de fotografii. 18 fotografii, din care ati aprobat 14, nu sunt de ajuns?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + -1 PMA1 (din 1 voturi)]
- dorgo
[16.05.16 18:41:10]
» mesaj pers

   @Lucien - Amice, sa luam si reversul medaliei, (un text bun face cat 1000 de poze) pe Google sunt sute de poze cu Paleokastritsa fara text, lumea priveste vreo 7-8 apoi, parca ceva din tine cere si o descriere a imaginilor, aici, e-un sait de note de calatorie, (text+poze), curios, in unele cazuri unii uzeri descriu atat de bine un evenimet sau colt de natura incat nu mai e nevoie de nici o fotogarfie. Se poate scrie un beste-seller si despre un fir de iarba. Balzac avea acest talent. Incepea un roman, descriind o strada, casele, portile, piatra cubica de pe drum, iedera de la ferestre, in 20 de pagiini apoi intra intr-o casa si descria 1-2 personaje. Cine expune doar fotografii ar putea avea un succees teribil la expozitiile nationale sau internationale foto. Aici eu vad 18 fotografii extraordinare, ale aceluiasi colt din natura (din videoclip), care se repeta in diferite momente ale unui apus de soare. Vox populi, vox Dei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1650 PMA1 (din 6 voturi)]
- webmaster95
[16.05.16 18:45:58]
» mesaj pers

   @Lucien - Regulile nu se schimbă în timpul jocului, ele sunt foarte clar explicate în Regulamentul pe care presupun că l-ai citit atunci când ți-ai făcut contul. Dacă nu, pun aici un link către el și te rog să citești cu atenție Capitolul III, ,,Punctarea impresiilor", punctul d. Sau la fel de bine te-ai încadra la punctul c1.

    Orice articol care depășește un număr de caractere primește automat votul site-ului, însă echipa de moderare este cea care apreciază dacă acest vot este meritat sau nu.

    Ai postat la rubrica ,,Descoperă Paleokastritsa" însă nu ai dat nici un fel de informații turistice despre zona respectivă.

    Dacă scriai un review în care povesteai despre plimbarea voastră, cum ați ajuns acolo, ce traseu ați urmat, cât a durat drumul, ce ați văzut în zonă etc., era totul în regulă. Așa, aceste poze le puteai atașa foarte bine la orice alt review pe care l-ai scris despre această vacanță, eventual chiar la cel către care pui link aici.

    Da, filmele sunt frumoase, pozele la fel, dar acesta este un site unde primează textul, nu pozele sau filmele. Iar textul atașat nu aduce nici o informație turistică. Încearcă să descrii puțin zona, dă niște detalii care să ajute turiștii ajunși acolo și votul site-ului va fi reacordat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[16.05.16 18:58:31]
» mesaj pers

   @dorgo -

   Nu credeam că voi ajunge vreodată să-ţi dau dreptate, dar acum chiar ai.

   Cu riscul de a-l supăra pe autorul miniimpresiilor de mai sus, îmi voi spune şi eu punctul de vedere.

   De câţiva ani cochetez cu ideea revenirii în Grecia, Corfu fiind prima pe lista insulelor pe care intenţionez să le vizitez, pentru frumuseţea acesteia, dar şi pentru accesibilitatea în varianta cu autoturismul.

   Până atunci doar mă documentez şi privesc poze şi filmuleţe. Dar toate astea nu sunt suficiente.

   Personal, prefer să găsesc informaţiile care mi-ar fi utile prezentate cât mai SISTEMATIC, în articole condensate, deoarece un stil dezlânat în care un mic orăşel precum Paleokastritsa este prezentat FRAGMENTAT în review-uri fără număr, pe mine mă pierde, îmi consumă mult prea mult timp şi pierd şi firul poveştii.

    Aş fi preferat şi apreciat prezentarea orăşelului într-un SINGUR articol complet, cu plajă, locuri de belvedere, obiective de vizitat, apusuri/răsărituri de soare, sugestii de locuri de mâncat etc.

   Desigur aceasta este doar opinia mea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Lucien
[16.05.16 19:08:31]
» mesaj pers

   @webmaster95 - Multumesc, am inteles, este logic si ai dreptate. Aceste website este de turism si nu de impresii artistice. Turismul inseamna informatie, iar impresiile redactate trebuie sa-l ajute pe potentialul turist sa (re) descopere farmecul locurilor. Imi scrii ca in vederea reacordarii voturilor pot completa impresiile mele cu informatiile turistice necesare. Cum sa procedez? Am trait mereu cu senzatia ca odata ce reviewul a fost validat, nu se mai poate face nicio interventie asupra textului, ci, cel mult, doar de adaugat fotografii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster95
[16.05.16 19:15:47]
» mesaj pers

   @Lucien - Imediat sub review găsești scris cu roșu SESIZEAZĂ greșeală / conținut sau limbaj inadecvat.

   Apasă pe acel link și se va deschide o fereastră în care poți scrie completarea, pe care o trimiți echipei de moderare. De adăugarea lui ne vom ocupa noi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[16.05.16 20:48:25]
» mesaj pers

   @Lucien - ţi-aş recomanda să nu te pripeşti în "judecarea" acţiunilor sau deciziilor echipei administrative. Este, dacă nu greşesc, a doua oară când te hazardezi astfel.

   Cred că eşti de acord că un articol înseamnă un set de informaţii diseminate sub formă de text (substanţial, se sub-înţelege), însoţit sau nu de ilustraţii (foto sau/şi video)

   AmFostAcolo îţi oferă posibilitatea să scrii articole - va trebui să scrii însă un text (substanţial, la nivel minimal) însoţit (dar nu musai) de poze şi video.

   Dacă nu ai "inspiraţie" sau chef de a scrie un text elaborat, poţi încărca doar fotografii (neataşate vreunui articol) - sunt binevenite/bineprimite, însoţite de o scurtă descriere.

   Dacă vrei doar să-ţi publici (să-ţi faci cunoscute) videoclipurile, o poţi face, de exemplu, sub formă de ecouri, cu un (asemenea) text minimal, scrise la articolele altor autori.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Admin
[16.05.16 21:03:26]
» mesaj pers

   Autorul ne-a trimis o completare (substanţială) a textului publicat iniţial, completare care a fost inserată la finalul acestuia.

   Mulţumită acestei completări, articolul va fi republicat cu statut "normal" (cu PMA, se poate vota "normal").

   -

   @Lucien: este al 4-lea articol despre o sub-destinaţie din Corfu (Paleokastritsa). În mod normal, ar fi trebuit aplicate prevederile Regulamentului referitoare la "fragmentarea nejustificată" — situaţie în care articoul ar fi trebuit republicat... fără PMA std :); facem însă o excepţie şi-l "trecem «peste»" acele prevederi.

   Te invit însă să ţii cont ŞI de aceste prevederi, pe viitor (cele referitoare la fragmentare) - nu va mai fi posibilă aplicarea unor astfel de excepţii, în ceea ce te priveşte.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lucien
[16.05.16 21:05:32]
» mesaj pers

   @Admin - Imi cer scuze. Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dorgo
[17.05.16 07:14:35]
» mesaj pers

   @nicole33 - Ziceai ca

   "Nu credeam că voi ajunge vreodată să-ţi dau dreptate, dar acum chiar ai ".

   Aoleu! , Vai Nicole, ce compliment datator de speranta mi-ai infipt in coaste, dupa 444 de reviuri, am primit si eu in fine un punct rosu din partea ta, am rezonat cu structura ta turistica perfecta... pai cum sa mai vina omu la intalnirile voastre cand aveti asa pareri proaste despre noi, plebeii, astia care scriem mult (si bine si rau), activam cu reviuri, filozofii, poze, ecouri, completari, ..... da, la ce sa m'astept, vorba proverbului, probabil ca ne considerati "prosti da' multi".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + -1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Lucien
[17.05.16 10:50:39]
» mesaj pers

   @Admin - Multumesc foarte mult pentru amabilitate, rabdare si bunavointa. Am scris mult (4 impresii turistice) despre Paleokastritsa pentru-ca am considerat ca aceasta statiune are multe de oferit.

   Pe de alta parte, din Regulament) am luat de buna precizarea (Capitolul I, punctul A3) " nu scrieți un singur review, in care sa includeți impresii din întreaga vacanta... este mult mai util sa segmentați impresiile in mai multe review-uri, dedicate fiecărui obiectiv în parte... NOTA: nu săriți, însă, in extrema cealaltă, fragmentând nejustificat vacanța in review-uri inconsistente ori nerelevante".

   Trebuie sa admitem ca este dificil de a gasi exact limita potrivita intre utilitatea in mai multe impresii si inconsistenta informatiilor. Limita este subiectiva. Revenind la Paleokastritsa, recunosc ca in afara de obiective turistice cu totul deosebite pe care le-am tratat (Submarinul Galben, Manastirea, Bella Vista, Lakones), au fost si doua mai putin consistente (o plaja "cantatoare" si prezentul apus de soare). Mi-ati atras atentia, justificat, sa nu mai continui cu fragmentarea impresiilor privind Paleokastritsa.Desi as mai fi avut materiale pentru inca vreo doua "fragmente", consider justificata aceasta cerinta.

   Deoarece cunosc foarte bine Paleokastritsa imi permit totusi sa va rog sa fiti de acord cu inca un review, deosebit de consistent, ca un fel de ghid turistic, care sa sistematizeze (cam) tot ce se poate vedea si face in Paleokastritsa, incluzand multe informatii omise pana acum privind conditiile de transport, cazare, mancare. Este un mare efort pentru a pune cap la cap atatea date pe care le am si ar dura cateva zile bune sa le sistematizez, dar cred ca frumusetile din Paleokastritsa merita.

   Dorinta mea ar fi insa nu penalizati impresiile mele anterioare privind Paleokastritsa si nici sa nu penalizati noul review.

   De asemenea, in premiera (nu am mai scris pana acum impresii despre cazare), as vrea sa-mi permiteti sa scriu un review despre un spatiu de cazare (sejur septembrie 2015) din Paleokastritsa care nu a mai fost descris pana acum pe AFA (am verificat). Stiu ca ar putea sa para ca fiind o noua dar in Regulement scrie ca este "recomandat sa nu amestecați in cadrul aceluiași review recomandări "de cazare" cu cele "de călătorie"".

   Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Admin
[17.05.16 14:35:36]
» mesaj pers

   @Lucien

Deoarece cunosc foarte bine Paleokastritsa imi permit totusi sa va rog sa fiti de acord cu inca un review, deosebit de consistent, ca un fel de ghid turistic, care sa sistematizeze (cam) tot ce se poate vedea si face in Paleokastritsa, incluzand multe informatii omise pana acum privind conditiile de transport, cazare, mancare. [... ]

   De asemenea, in premiera (nu am mai scris pana acum impresii despre cazare), as vrea sa-mi permiteti sa scriu un review despre un spatiu de cazare (sejur septembrie 2015) din Paleokastritsa care nu a mai fost descris pana acum pe AFA (am verificat)

   Punctul 2 - impresiile de cazare - e absolut ok; impresiile de cazare nu intră sub incidenţa prevederii referitoare la segmentarea de mai sus.

   Cât despre "pct 1" - un nou review pe acelaşi subiect (Paleokastritsa), "de sinteză" - nu ştiu ce să zic. Scrie-l, prima dată, şi dacă e chiar aşa cum spui, are şanse să "treacă" cu PMA, datorită posibilului grad MARE de utilitate pentru un număr mare de cititori.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Lucien
[17.05.16 15:10:40]
» mesaj pers

   @Admin - Multumesc pentru intelegere. Incep cu "cazarea" si adun materialele pentru Ghidul turisitic al statiunii Paleokastritsa care va fi o lucrare comprehensiva, sistematizata, dar si detaliata cu aceasta bijuterie turistica. Avand in vedere, asa cum ati spus, gradul mare de utilitate pentru multi cititori, imaginandu-mi de mai mult timp continutul, imi asum fara probleme riscul impresiile sa "treaca" fara PMA.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [18.10.18 17:52:17]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[14] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2015] Promontoriul de pe care fotografiază aceste minunate apusuri de Soare este situat exact în vârful dealului/peninsulei Agios Spyridon (Sfântul Spiridon) din Paleokastritsa, în imediata apropiere a Mănăstirii Sfintei Fecioare (Panaghia, în greceşte). -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739253">Şterge vot</a></div><span id="v9739253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2015] Promontoriul de pe care fotografiază aceste minunate apusuri de Soare este situat exact în vârful dealului/peninsulei Agios Spyridon (Sfântul Spiridon) din Paleokastritsa, în imediata apropiere a Mănăstirii Sfintei Fecioare (Panaghia, în greceşte).
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2015] Prilej pentru fotografii memorabile, numai bune de adunat mii de like-uri pe Facebook -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739255">Şterge vot</a></div><span id="v9739255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2015] Prilej pentru fotografii memorabile, numai bune de adunat mii de like-uri pe Facebook
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [SEP-2015] Culori ireale, dar naturale, ale mării în amurg -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739256">Şterge vot</a></div><span id="v9739256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2015] Culori ireale, dar naturale, ale mării în amurg
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [SEP-2015] Soarele îşi continuă călătoria spre depărtări -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739257">Şterge vot</a></div><span id="v9739257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2015] Soarele îşi continuă călătoria spre depărtări
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2015] Lumini şi umbre -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739258">Şterge vot</a></div><span id="v9739258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2015] Lumini şi umbre
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2015] Soarele se apropie nemilos de luciul mării -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739260">Şterge vot</a></div><span id="v9739260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2015] Soarele se apropie nemilos de luciul mării
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2015] E din ce în ce mai aproape de finiş, lăsând în urma lui o trenă luminoasă -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739261">Şterge vot</a></div><span id="v9739261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2015] E din ce în ce mai aproape de finiş, lăsând în urma lui o trenă luminoasă
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2015] Când ai Soarele la degetul 'mic' -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739263">Şterge vot</a></div><span id="v9739263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2015] Când ai Soarele la degetul "mic"
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2015] Când ţii Soarele în palmă -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739264">Şterge vot</a></div><span id="v9739264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2015] Când ţii Soarele în palmă
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2015] Când ţii Soarele în ambele palme -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739265">Şterge vot</a></div><span id="v9739265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2015] Când ţii Soarele în ambele palme
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2015] A mai rămas doar o mică luminiţă -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739266">Şterge vot</a></div><span id="v9739266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2015] A mai rămas doar o mică luminiţă
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2015] Soarele începe să se dizolve în negura fluidă ce nu este nici cer şi nici mare -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739267">Şterge vot</a></div><span id="v9739267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2015] Soarele începe să se dizolve în negura fluidă ce nu este nici cer şi nici mare
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2015] 2 fotografi -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739268">Şterge vot</a></div><span id="v9739268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2015] 2 fotografi
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [SEP-2015] 4 fotografi... şi Soarele dispare -- foto by <b>Lucien</b> [uploaded 16.05.16] - <span class="allrVotedi" id="av739270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv739270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=739270">Şterge vot</a></div><span id="v9739270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(739270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f739270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e739270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2015] 4 fotografi... şi Soarele dispare
foto Lucien [16.05.16]
# [50 PMA, +BONUS]

[14] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.166584968567 sec