63832 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Filozofări... turistice

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.09.2015
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 11.05.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2011

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
N/A

   

NOTĂ: SECȚIUNE OFFTOPIC [DE LA LUME ADUNATE]

Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" - eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Din nou, un manifest pentru sănătatea pământului

[Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele]

Webmaster. Rog fără PMA. Vă mulțumesc.

Salut ideea lui @ Robert. c de a aborda un astfel de subiect. Titlul m-a atras iar conținutul m-a încântat. Nu încerc să vă copiez d-le Robert însă în timp de vă citeam review-ul, din când în când făceam conexiune cu ce am mai văzut și eu și am simțit nevoia să subliniez aceste idei.

Pe unde am călătorit, prin țară și în afara ei, am văzut și bune și rele, care au legătură cu acest subiect. In primul rând, pe noi ne interesează România pentru că aici trăim, dar trebuie să mai privim și în grădinile veciniilor deoarece avem ce să învățăm de la ei.

Curățenia în parcările auto este o problemă acută la noi. Destui adoptă ideea „După mine și potopul” Când călătoresc spre Vest, de acasă până la Vama Cenad sunt 608 km. și după 3-4 ore de mers simțim nevoia de o mică pauză pentru mișcare sau o cafea. Ei bine, oprim în 2-3 parcări până când găsim una, cât de cât curată. Găsim pe acolo coji de ouă, șervețele mototolite, pahare de unică folosință și multe altele. Ce bine ar face acest gen de persoane dacă ar folosi o pungă din plastic sau un sac menajer, din acela pe care-l punem zilnic în coșul de gunoi menajer și să pună în el resturile pe care le aruncă cu nonșalanță în spațiul din marginea parcării. Acestor categorii de persoane le recomand să circule măcar o dată pe autostrazile M-5 și M-1 din Ungaria, să intre în parcări și neapărat să ia notițe.

Despre grătarele la iarbă verde. Deși sunt ploieștean, de mai multi ani nu mai merg pe Valea Prahovei. Păi unde să mă așez? La marginea pădurii dacă merg, să simt mirosul de rășină de brad, simt mirosul fumului de grătare. Mă afund puțin în pădure să aud ciripitul păsărilor din coronamentul pădurii. Imposibil din cauza manelelor cântate de... sau de... (nu le spun numele ca să nu mi-i pun în cap). Din această cauză, duminici la rând stăm acasă și după 5-6 săptămnâni mergem în insula Margareta din Budapesta unde este un colț de rai, pentru că acolo nu-s grătare și nici manele.

Despre plăcuțele de avertizare din marginea unor parcuri „Nu călcați pe iarbă. Amendă de la... la... ” Aceasta încă se mai întâmplă la noi în Romînia. In Berlin lucrurile stau altfel. Când am fost în acest oraș, într-o după-amiază însorită, am ieșit la o scurtă plimbare. Eram cazați la hotelul Amano, situat la cca. 300 m. de Rosenthaler Platz. Aceasta este puțin asemănătoare cu Piața Romană din București și la un moment dat am intrat pe una din străzi, se numește Neinbergsweg. După cca. 100 metri am ajuns în dreptul unui parc unde am intrat și noi. Am întâlnit o zonă cu o poiană mare, cu iarbă bine întreținută, unde oamenii așezați pe iarbă, singuri ori în grup, unii cu o sticlă de bere alături, alții mîncau ceva și comunicau între ei, alții cu câini de companie. In acea zi cred că înaintea lor au mai fost și alții, dar iarba era curată. Acol este voie să calci în spațiul verde, la noi, nu. Fărăîndoială și oamenii sunt altfel. Atașez la acest review fotografii ca să fiu mai convingător. Parcul se numește Weinbergsweg.

Despre câinii de companie și curățenia orașului. In Praga, pe strada dintre stația de metrou Staromestscka și Charles Bridge, lângă coșurile de guni prinse pe stâlpi, erau atașate seturi cu pungi din hârtie. Nu le înțelegeam rostul și din curiozitate am luat una. Înăuntru era o pungă din plastic și o lopețică mică tot din plastic transparent. Acestea erau destinate pentru a fi folosite de persoanele cu câini în lesă, când aceștia din urmă își făceau necesitățile iar stăpânul curăța locul. Regret că nu am făcut fotografii. Iată până unde s-a ajuns cu grija față de mediul în care trăim.

@Michael în ecoul din 20 aug. 2015 la reviewul lui @ Robert.c cu acest subiect, a spus. „Și în afara Româniiei sunt oameni fără educație” și are dreptate. Dau un exemplu. In Paris ne-am cazat la Holiday Inn Paris Porte de Clichy. De la hotel până la stația de metro Porte de Clichy erau cca. 350 metri, segemet de drum pe care masinile circulau pe 3 benzi pe sens de mers și mulți pietoni. Ei bine, pe această porțiune de drum, pe trotuar era improvizat un cort, înconjurat cu cartoane, în care desigur dormeau oameni. Discutam cu soția și ne întrebam unde își fac necesitățile fiz. Vă spun eu, pe garduri și prin zonă. In cele 4 zile cât am stat la acest hotel, zilnic treceam de 4 ori prin acel loc și făceam slalom printre urme de urină. Am făcut câteva fotografii pe care le atașez. Îmi pun întrebarea, de ce autoritățile permit așa ceva în „orașul luminii”

In Viena, pe strada unde era hotelul Eurostars Emmbasy unde ne-am cazat de câteva ori, erau 4 pubele mari de gunoi selectat (sticlă, hârtie, etc.) Știți ce se punea în a 4-a pubelă. Haine vechi.

In încheiere. D-le Robert. c. Reviewul dv. îl citim noi, cei logați la acest sit și eventual „chibiții” dar este foarte puțin și nu își atinge scopul. Vă propun să îl publicați într-un cotodian. Mi-a plăcut foarte mult reviewul dv.

Cu bine.

---
Impresii încărcate de Mihai18 in 07.09.2015 15:39:45

Validat / Publicat: 07.09.15 17:26:49


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în zSTRATOSFERA.
VIZUALIZĂRI: 1214


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mihai18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

DA [1 PMA]  -  NU [-1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 0 PMA (std) nota1  &  2026 PMA (din 26 voturi) nota2
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- robert
[08.09.15 10:06:57]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Este foarte bine că ati scris acest articol. Nici nu se pune vreun pic problema, de a copia pe cineva. Eu doar am încercat să trag un semnal de alarmă. Orice nou articol pe tema asta este foarte binevenit.

   Important este să încercăm să schimbăm ceva, în special în interiorul nostru.

   Eu sunt sătul de înjurat autorități și de criticat de pe margine orice, eventual cu o pungă de semințe în față. Din punctul meu de vedere cine are urechi de auzit să audă. Pentru restul, vorba lui Michael, nu există decât varianta cu forța.

   Dar, așa cum bine a precizat Dragos sugerând vizionarea filmului IDIOCRACY, se pare că lucrurile au luat-o serios la vale.

   Totuși eu ramân optimist.

   Felicitări pentru articol!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mihai18
[08.09.15 12:14:15]
» mesaj pers

   @robert. c - Mulțumesc pentru vizită.

   Referitor la vorba lui Michael „Nu există decât varianta forța”. Pentru contravenții la regimul mediului, se aplică amenzi. Dar, cei amendați, sunt insolvabili ori de rea-credință și nu plătesc amenzile. Persoanele cu amenzi neachitate, intră în evidența debitorilor la organele fiscale și periodic sunt urmărițe pentru încasarea amenzilor. Din câte mai știu eu, o amendă neachitată în 4 ani, se prescrie, deci cu amenzile mare lucru nu facem. Să ne amintim de câte amenzi primesc „fetele de pe centură”, sunt amenzi cu zecile/persoană și nu sunt plătite.

   Atunci mă întorc la ce a spus Michael - forța. Una din căi ar fi înlocuirea amenzii cu obligarea la muncă în folosul comunității, dar se pare că legiuitorul nu este receptiv în această privință și atunci această problemă devenită acută, poate fi „o propunere de lege ferenda”

   Nu sunt un nostalgic, dar cunosc sigur că anterior anului 1989, unele amenzi contravenționale neachitate, erau transformate în închisoare contravențională, iar alte contravenții mai grave, de la început erau sancționate cu 1-3 luni de închisoarte contravențională.

   Ei, dar așa ceva a fost o dată. Acum suntem democrați, suntem umaniști, suntem liberi și vedeți care este rezultatul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Sindrom
[10.09.15 13:20:16]
» mesaj pers

   Eu as dori s-o iau pe rand.

   - Parcarile de pe M1 si M5 nu sunt deosebite de cele romanesti doar prin faptul ca au toalete, care culmea sunt acceptabil de curate, DAR si acolo am vazut si nu doar odata, tomberoane pline ochi, mizerie peste tot, numai zic de pampers-i aruncati pe jos si altele.

   Diferenta e ca din cand in cand la ei se curata, iar la noi, raman pe veci acolo.

   - Comparatia cu Berlin-ul mi se pare putin deplasata si datorita istoriei. Pana acum au reusit sa renasca de 2 ori, ba mai mult sa o duca si al naibii de bine. Ceea ce noi nu suntem in stare s-o facem si nici nu vom fi vreodata. Pentru mine, dupa vizita la Dachau, mi-a fost clar de ce sunt in stare Germanii ca popor.

   Ca si informatie, in multe tari din vest, este lege ca odata ce ai caine trebuie sa-ti asumi niste obligatii cum ar fi sa il dresezi cu o persoana specializata, sa il plimbi, sa nu deranjeze vecinii si printre altele sa i se stranga mizeriile lasate in urma. DAR ei au mari parcuri pentru caini, ei au conditii sa-si indeplineasca obligatiile. Noi? Ce avem, parinti care-si lasa copii bezmetici in preajma cainilor si ei stau pe FB si scuipa seminte si stapani iresponsabili pe principiul, lasa ca e mic si nu-i face nimic.

   - Cat despre Paris, e greu sa faci fata atator invadatori, care te lasa ca natie fara identitate. Acelasi lucru se intampla si in Roma, Barcelona, Londra. Si ca sa citez un amic francez: Paris nu e Franta. E doar un produs bine vandut.

   Cat despre noi ca cetateni ai tarii in care traim, sincer ne cam doare undeva de ea si e logic cand vezi cine ne conduce. Pe mine unul, sa zic, ma lasa rece toate pornirile de genul: "sa fim mai buni, sa fim intelepti, sa numai aruncam pe jos", pentru ca noi ca neam nu putem fi asa. Noi stim doar sa barfim, si sa mergem pe principiul, daca noi nu putem, sa moara si capra vecinului.

   Si sincer, ca sa invatam de la cei straini, mai intai trebuie sa facem. Ori noi romanii stam excelent la teorie in orice domeniu, de la tenis (ca tot e lumea innebunit dupa Halep si se dau mari experti dar nu stiu ce e ala rever sau backhand, ca e acelasi lucru) pana la politica, economie si inginerie. DAR practica vine intrebarea: "eu ce am de castigat".

   Sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau, dar noi suntem o cauza pierduta, care stam acum la mana americanilor si europei sa ne traga ca pe o roata desumflata. Au nevoie de ea, o umfla si-s fac treaba dupa care o arunca la loc pana data viitoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Mihai18
[10.09.15 14:51:32]
» mesaj pers

   @Sindrom - Îmi place ecoul și chiar l-am votat. Dar de ce ești atât de revoltat, îmi lași impresia că ai strâns multă mânie în suflet, care a răbufnit în acest ecou. Esențial este că scri adevăruri. Cum o să ți-o iau în nume de rău, dimpotrivă, eu îți spun „Bravo” Acum chiar te copiez „și le iau pe rând” Parcările de pe M-5 de pe drumul spre Budapesta trebuie să recunoaștem că arată mai bine ca ale noastre. Dar ungurii au și ei gesturi neortodoxe. Eram într-o parcare pe M-5 la cca. 8o km. de Budapesta (aproape de Albetrisa). O femeie, cu o mătură din nuiele mătura cu ea pe jos și tot cu ea mătura și frimiturile de pe mese. Cum să mai mănânci pe o astfel de masă. Noi totuși am mâncat pe una din mese dar aveam cu noi coli mari din hârtie peste care așezam fața de masă. Per ansamblu, ungurii ne depășesc în multe privințe. Noi mergem individual, fără grup, fără ghid care ține ridicat un steguleț și turiștii se țin după el. Ghidul știe unde să-i ducă și să le explice ce vizitează. Este un avantaj dar au și dezavantaj. Nu sunt liberi ca noi care călătorim cu mașina proprie. Noi mergem unde vrem și stăm acolo tot cât vrem. In Budapesta ne amestecăm printre trecători și simțim „pulsul străzii” aflăm adevărul despre viața lor, despre cum trăiesc ei. La hotelul Gold Buda ne-am cazat de 5 ori și am găsit și doi români angajați acolo. Cu ei vorbim deschis și ne spun că nici acolo viața nu-i pe roze, dar este ceva mai bine ca în Romînia. Și acum despre Paris. Păcat de acest frumos oraș, visul tinereții mele, că este invadat de tot felul de nații neevoluate, care strică fața urbei. @ Sindrom, când vorbești despre caliatea de om în România, nu mai generaliza. Lichelele sunt excepția. Românul adevărat care se trage din tăranul de odinioară, sunt oameni de caliate. Hai să fim optimiști. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]
- Sindrom
[10.09.15 15:32:07]
» mesaj pers

   @Mihai18 - S-o trage romanul din taranul de odinioara. Dar si ala era vai mama lui, chinuit de mai toti boierii si cei ce ne-au mai ocupat tara.

   Pe cand la unguri e simplu, pe ei i-au calarit bine de tot austriecii, iar ei la randul lor pe noi.

   Noi in toata istoria, rare au fost momentele cand am fost liberi si atunci cand se mai ridica unu' jap una in cap.

   Noi nu stim ce e aia patriotism, nu stim ce e ala simt civic, nu stim nimic. Problema e ca pretindem ca le stim si nu acceptam sa fim invatati. Suntem prea mandri cand in realitate nu avem cu ce.

   Din fericire am avut sansa sa lucrez cu oameni de pe tot globul alaturi de care mi-am deschis ochii. Noi romanii ne credem superiori si credem ca le stim pe toate, cand de fapt nu stim nimic. Practic suntem mari intr-o lume mica. Iar daca unu vrea sa se ridice si sa deschida ochii, au grija vreo 50 in jur sa-l sape si sa-i dea in cap.

   Si da, strang foarte multa manie in suflet pentru ca in tara mea sunt furat ca la usa cortului de institutiile ce ar trebui sa aiba grija de mine. Cum sa ma simt altfel cand muncesc 8-10-12 ore pe zi si seara vad la TV cum unul care n-a muncit in viata lui se plimba pe litoral cu elicopterul?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 3 PMA1 (din 3 voturi)]
- Cesere
[10.09.15 16:16:31]
» mesaj pers

   @Sindrom: domne... uite eu te votez pentru spiritul combativ. dar ce are elicopterul cu sanatatea pamantului... manifest? sanatate? pamantul se duce de-a dura spre extinctie. ora pamantului? baliverne... vinovati? inventatorul inventatorilor... ca sa zic asa. cativa idealisti strang gunoiul si sting becurile iar 7 miliarde sunt miserupisti.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Sindrom
[10.09.15 16:34:03]
» mesaj pers

   @Cesere - O dadui in altele :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cesere
[10.09.15 17:53:58]
» mesaj pers

   @Sindrom: gramatica limbii oltenesti nu e pentru oricine... daca referirea era la mine... corect ar fi o dadushi in... numai bine

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[10.09.15 21:49:04]
» mesaj pers

   @Cesere - + @ sindrom. Nu vă mai duleați. Am pornit discuția de la „sănătatea pământului” și am ajuns la „sănătatea societății” [...]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[10.09.15 21:56:37]
» mesaj pers

   @Mihai18 - Nu primești (deocamdată) cartonaș galben, ci doar un avertisment... verbal. :)

   Pe AFA nu facem politică. Ecoul de mai sus a fost editat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Sindrom
[10.09.15 22:05:32]
» mesaj pers

   @Cesere - :)) Sefu' meu e oltean si inevitabil m-a molipsit :). Inca studiez la gramatica olteneasca

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[10.09.15 22:53:57]
» mesaj pers

   @webmasterX - Recunosc că am derapat puțin și îmi cer scuze. Mulțumesc pentru clemență.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[11.09.15 11:49:19]
» mesaj pers

   @Sindrom - Referitor la expresia ta „Pe când la unguri e simplu, pe ei i-au călărit bine de tot austriceii... ” Da. A fost o vreme când Austia s-a extins și în Ungaria și au stat ceva vreme, dar nu putem să ignorăm faptul că au și construit și au lăsat pentru secolele următoare, construcții de artă. Buda este și acum frumoasă pentru că acolo este Palatul Regal și Bastionul Pescarilor, care pe mine m-au fascinat. Deci, să dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Nu ne certăm, avem doar puncte de vedere diferite. Eu respect punctul tău de vedere, dar mi-l păstrez pe-al meu. Aceasta este regula pe situl AFA. Îmi place cum scri și de ieri până azi am citit în bună parte ce ai scris. Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua (simbolic, +1/-1pma) ecoul:   APRECIEZ -- DEZAPROB
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[7] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2011] Wolkspark am Weinbergsweg din Berlin. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 07.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av664902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv664902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=664902">Şterge vot</a></div><span id="v9664902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(664902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f664902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e664902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2011] Wolkspark am Weinbergsweg din Berlin.
foto Mihai18 [07.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2011] Fără bonus. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 07.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av664903">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv664903"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=664903">Şterge vot</a></div><span id="v9664903" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(664903)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f664903Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e664903MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2011] Fără bonus.
foto Mihai18 [07.09.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [JUL-2011] Fără bonus. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 07.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av664904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv664904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=664904">Şterge vot</a></div><span id="v9664904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(664904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f664904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e664904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2011] Fără bonus.
foto Mihai18 [07.09.15]
# [50 PMA, fara bonus]P04 [JUL-2011] Paris. Hotelul unde eram cazați -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 07.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av664905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv664905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=664905">Şterge vot</a></div><span id="v9664905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(664905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f664905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e664905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2011] Paris. Hotelul unde eram cazați
foto Mihai18 [07.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2011] Cort, în plină stradă. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 07.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av664906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv664906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=664906">Şterge vot</a></div><span id="v9664906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(664906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f664906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e664906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2011] Cort, în plină stradă.
foto Mihai18 [07.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2011] Același cort, fotografiat din sens invers. -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 07.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av664907">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv664907"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=664907">Şterge vot</a></div><span id="v9664907" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(664907)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f664907Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e664907MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2011] Același cort, fotografiat din sens invers.
foto Mihai18 [07.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2011] Urme de urină pe trotuar, în apropierea cortului -- foto by <b>Mihai18</b> [uploaded 07.09.15] - <span class="allrVotedi" id="av664908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv664908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=664908">Şterge vot</a></div><span id="v9664908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(664908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f664908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e664908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2011] Urme de urină pe trotuar, în apropierea cortului
foto Mihai18 [07.09.15]
# [50 PMA, +BONUS]

[7] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.102438926697 sec