56879 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Srbija Tis Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.01.2015
DE
Avatar Marian Preda
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 03.03.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 1 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
35 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 6 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.70
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 20 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

Popas de tranzit superb - Hotelul Srbija-Tis


Dorul de casă este o boală pe care te-ar putea lovi şi pe tine, drag cititor AFA!

Nu, nu-i o dramă personală sau suferinţă naivă! , doar că începusem după aproape două săptămâni de simţiri intense, atât pe coasta Dalmaţiei, cât şi pe cea muntenegreană, să am nostalgia patriei.

Sigur, acu´ ne ostoim dorul celor de acasă prin skype, dar oricâte orizonturi on-line am avea, nimic nu se compară cu prezenţa sui-generis a celor absenţi.

Aşa am perceput şi iou absenţa plaiurilor şi a celor dragi! Pe cuvânt! Sau mai bine nu-mi dădeam cuvântul, că poate aşa mă credeaţi, nu?! :)

Îmi lăsasem acasă infantele , casa în grija vecinei care niciodată nu... mă rog, toate aceste griji cotidiene!

Mi-era dor de colindătorii de impozite, de facturile ce săreau din cutia poştală, de soacră-mea s-o mai duc la analize, de... drumurile naţionale şi de autostrăzile veşnic în derulare!...

Aşa că, m-am luat de resorturi - în traducere, energie fizică morală, nuuu sector de activitate turistică, da? :)) şi am parcurs cel mai lung traseu al vieţii mele de, ... non-şofer!

Traseul :

Lăsând în urmă pletele unduitoare ale râului Tara (vezi impresii), aşa cum spuneam, focul dorului de casă mi-a dat putere, ceas de ceas.

Am trecut prin Pljevlja, oraş situat în nordul Muntenegrului cu cel mai mare bazin carbonifer din ţară (vezi foto), aflat în apropiere de graniţa sârbă şi de cea a Bosniei - Herţegovina.

După ce am trecut de hotarul şpăgarilor vamali sârbi (vezi rw vezi impresii) am urmat traseul E - 763 prin Prijepolje, unde se află o mare carieră şi Nova Varos - loc de referinţă al biodiversităţii sârbe, numit Zlatarsko Iezera.

Singura dilemă care mi-a confruntat ego-ul a fost decizia din Užice : rutele spre oraşele Čačak sau... spre Smederevo?!

Prin Smederevo mai trecusem (vezi impresii), aşa că am simţit nevoia unei schimbări de itinerariu, spre o altă ţară vecină şi приятелка, Bălgaaaria.

C-o seară înainte mă setasem să ajung în zona Kraljevo, la poalele munţilor Kotlenik sau Krusevac, oraş considerat al cneazului Lazăr, ce în anul 1371 a folosit-o drept fortificaţie militară.

Bunuţu' mi-a dat tărie şi n-am oprit nici măcar în Paracin, ocolind porţiunea de autostradă, urmând drumul E 761 spre districtul Zaječar.

După mai bine de nouă ore în trafic, am oprit langă cea mai înaltă clădire din inima acestui oraşel de graniţă sârbo-bulgar, Hotel Srbija-Tis.

Hotelul Srbija-Tis coordonate GPS 43.90319000 N / 22.27787500 E : - pagină web : srbijatis.co.rs

Parcarea :

După acest simţ de orientare rapidă, am ocolit hotelul pe lângă o stradă aflată în stânga acestuia ca să ajung în parcare.

După ce am primit un bileţel cu data şi ora intrării, parcagiul mi-a ridicat bariera spre o zona spaţioasă dedicată a cel puţin 100 de maşini în staţionare.

Mai târziu aveam să aflu că dispune de monitorizare video disponibilă, la un cost suplimentar de 1 euro / pe noapte.

Recepţia :

În anii ´80, hotelurile comuniste erau construite stereotip, cu o intrare generoasă ce precede restaurantul /terasă, sala de mese, liftul, acum... internet cafe şi evident, recepţia.

Serviciul hotelier este multifuncţional, nu face doar repartizarea în camere a solicitatorilor, ci se ocupă şi de schimbul valutar (мenjagniča ) , dispune de un mini-market, oferă un serviciu de concierge în care-ţi explică oportunităţile turistice zonale, totul luminat de două candelabre planturoase de pe vremea inaugurării hotelului, chiar dacă a fost privatizat în anul 2003. :)

Am fost întâmpinaţi de o domnişorică angelică extrem de politicoasă, care ne-a prezentat într-o engleză fluentă, ofertele de cazare şi facilităţile hotelului.

Simţeam nevoia unei desfătări după acest periplu al ţărilor ex-iugoslave, aşa că am ales un apartament, din cele 10 de care dispune unitatea.

Apartamentul :

Aşadar, am ajuns în faţa uşii camerei 208, pe care am deschis-o cu cheia, nu cu acea cartelă magnetică cum ne-am fi imaginat.

Am intrat într-un holişor ce are un loc de depozitare a bagajelor. Încăperea face legătura cu baia, dormitorul şi sufrageria.

Baia este placată cu faianţă şi gresie de culoare roşie-închis, prevăzută cu cadă, feon, cosmetice de bună calitate, prosoape imaculate şi... telefon în caz de urgenţă.

Dormitorul conţine un pat matrimonial acoperit c-o lenjerie viorie, două noptiere, un şifonier, masă de birou şi un fotoliu asortat cu draperia şi lenjeria.

Atât dormitorul, cât şi sufrageria sunt mochetate în culoarea albastru-gri.

Sufrageria are în dotare o bibliotecă în care găseşti pahare, un seif electronic- în care poţi păstra obiectele de valoare, un televizor mai vechi cu tub în culori şi un frigider în care este amplasat mini-barul foarte bine aprovizionat.

Iată câteva preţuri în moneda sârbească :alune (50 grame) 50 de dinari, mix -snack 150 dinari, juice (0,5 l) sau cola (0,3) 100 dinari, apă la 0,5 80 dinari, apă la 1,5 100 de dinari, bere Jelen (0,5) 130 dinari, brandy, votcă, bitter şi alte tării autohtone la sticluţă de 0,11 ml 140 de dinari, whisky la 0.5 - 400 dinari, vin Medveja roşu sau chardonnay la 0,2 - 140 dinari ş. a. m. d.

Camera are în dotare aer condiţionat şi două paturi despărţite de o măsuţă de cafea din sticlă.

Toată gama de mobilier inspiră un design de tristă amintire, dar ce-i drept, menţinută într-o stare foarte bună.

Conexiunea wi-fi este gratuită după ce soliciţi parola de la recepţie şi permite un semnal excelent pentru inter-operabilitate.

De menţionat, vederea de la etajul doi dă spre piaţa centrală care are o fântână cu apă captată de la izvoarele naturale din zonă. De asemenea, se observă Muzeul National ce patronează o expoziţie muzeistică dominată de picturi pe bază de ceară.

Restaurantul:

Conform pliantului de promovare luat de la recepţia hotelului, restaurantul are o capacitate de 400 de locuri, repartizate pe mai multe secţiuni, ce se desfăşoară astfel : cafeneaua, lobby-bar, salonul albastru (40 de locuri), sala de banchet (40 de locuri) şi terasa.

Meniul este diversificat, având feluri din gastronomia internaţională şi din cea tradiţională, la preţuri accesibile.

Sortimente de băuturi, precum : aperitive (brandy, vodka, Stomaklija, bitter, vermut), sucuri naturale (caise, piersici, cireşe, mere, capsuni), băuturi răcoritoare (toată gama cola), vinuri locale (Zupa, Rubin, Riesling Vinex, Smederevka Coka, Vranac, Stallion Coka), bere Zaječarsko, apă minerală (Vrnjci, Heba şi Prince) şi o diversitate aromată de cafea.

Alte facilităţi :

Hotelul oferă servicii de catering, organizări de party, are o sală de fitness, aerobic, sală de tenis de masă, frizerie şi coafură, cazino şi un remediu odihnitor al băilor de aburi.

Sauna are o capacitate de 6 persoane, fiind modernizată în anul 2009, având proprietăţi terapeutice, ce vitalizează şi ameliorează oboseala unui drum lung.

Srpska Kuča (sau Cрпска Kућа -Taverna Sârbească):

Am petrecut clipe minunate în taverna rustică sârbească!

În scopul de a oferi vizitatorului o imagine folcloristică, managerii au hotărât în 2009 să amenajeze acest colţ popular cu o capacitate de 100 de locuri.

Am fost încântat de creaţiile câmpeneşti :) în care predomină esenţa etnografică cu pardoseală de scânduri dure, pereţi acoperiţi cu lambriu semi-rotund ce susţin fuioare, costume tradiţionale, roţi de căruţă şi alte obiecte întemeiate pe tradiţie.

Barul este înzestrat cu funii de ardei iuţi şi usturoi, curcurbitacee lăcuite, vase din lut şi ulcele - toate aranjate printre... băuturile moderne! :)

Mesele sunt realizate din bucăţi din lemn masiv executate la presă, iar băncile şi scaunele nu au perne de şezut, acestea sunt acoperite cu blănuri autentice.

Spre uimirea noastră, am avut parte de un chelner personalizat :) care cunoştea parţial limba noastră... -i o comoară!

Din spusele ospătarului pe nume Viktor, cică ar fi fost căsătorit cu o muiere cicălitoare de lângă Dunăre, astfel a învăţat graiul nostru şi arta de a fi... servil. :)

De ghinionul lui am profitat noi, aflând mai multe din meniul scris doar în litere chirilice.

Dornic de o ciorbiţă, mi s-a sugerat una din burtă de vită, servită la masă într-un ceaun cu suport de proţap. Interesant, nu?!

Felul doi a constat din specialităţi ale Timocului, precum: ,,Влашка шyбapa'' (bacon învelit în carne de porc la grătar), ,,Тимочски сан" (un platou apetisant ce inmulţesc caloriile) sau o portie de ,,дабров реп '' (ce are în compoziţie minunata şuncă pršut), biftec tradiţional... etc, al căror preţuri le puteţi viziona printr-o fotografie inserată articolului.

Cel mic şi mofturos şi-a dorit o pizza! Păi, cum să serveşti măi pizza într-un local cu specific sârbesc? Foarte simplu!

Viktor m-a îndrumat spre pizzăria Da Vero, local situat vis -a- vis de Muzeul National, astfel că, ... doleanţele infantelui au fost îndeplinite.

Desertul ne-a umezit bolta palatină cu aromele unui strudel de casă cu cremă de vanilie, un tikvenjak pe care doar ,,colega de cameră '' vă poate da mai multe amănunte şi o baclava.

În mod făţiş am fost răsfăţaţi, atât de serviabilul Viktor, cât şi de cei ce asigurau zgomotul de fond. Orchestra formată din doi menestreli a continuat fără pauză să ne ofere o ambianţă confortabilă, cântând chiar dacă, la un moment dat eram singuri în tavernă! Au fost momente când m-am simţit într-adevăr privilegiat!

Breakfast :

De obicei se serveşte în restaurantul hotelului, dar datorită unui mare număr de copii aflaţi în cantonamente sportive, am profitat de favoarea unei alte reîntâlniri cu Taverna sârbească.

Am beneficiat de aranjamentul unui bufet suedez rece (tartine, rulouri, mezelărie la greu...) şi cald (chifteluţe, preparate din ouă, bacon perpelit :)) şi deserturi ce conţineau prăjituri de casă sau fructe.

Nu există băuturi carbogazoase!

Se servesc doar sucuri naturale, ceai de Rtanj (renumit pentru efectele sale terapeutice), lapte şi cafea - toate în cantităţi rezonabile.

Locuri de vizitat :

De la Muzeul National (pagină web : muzejzajecar.org), ce are un program de vizită intre 08:00-18:00, sambăta/duminica 09:00-18:00, se poate rezerva un bilet combinativ, ce include muzeul şi conacul Radul-bey, ce-ţi scoate din portofel 300 de dinari.

Tichetul de 400 de dinari cuprinde vizita celor de mai sus şi, ce-i mai important, complexul Felix Romuliana.

Feliks Romuliana se află la doar 11 kilometri, acolo unde se găsesc urmele unui palat fortificat din epoca antică târzie.

Izvoarele termale din jurul castrului, în care, după spusele bucătarului din Srpska Kuča (taverna hotelului) se spune că, ... dacă pui un ou, îl găseşti fiert peste 5 minute! , drept care, m-a făcut să nu folosesc această balneo-terapie! :)

În consecinţa recenziei, recomand cu mare drag această locaţie cu un staff de valoare ce exercită cu înverşunare, o continuă competiţie cu sistemul actual.

Vacanţe frumoase!

---
Impresii încărcate de Marian Preda in 28.01.2015 20:34:09

Validat / Publicat: 29.01.15 06:33:28


 • Alte destinații turistice prin care a fost: Rusia, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Statele Unite, China, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, Olanda, Bulgaria, Serbia, Croatia, Muntenegru si... Romania!
VIZUALIZĂRI: 2429
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Marian Preda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  70150 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- luciaoradea
[29.01.15 09:19:07]
» mesaj pers

   Felicitari pentru review! Poate ar fi de vizitat izvoarele termale, n-o fi apa chiar așa de caldă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kelyboy
[29.01.15 10:00:18]
» mesaj pers

   Interesant review! Nu se stie, poate vom ajunge candva pe acolo, cum se spune, nici o data sa nu spui nici odata!

   bonus - superbonusul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Marian Preda
[29.01.15 10:57:56]
» mesaj pers

   @luciaoradea -

   Lăsând gluma la o parte, să ştii că merită o vizită la această staţiune în curs de modernizare şi renovare.

   Din păcate, am rămas doar o zi în această locaţie şi n-am vizitat Feliks Romuliana sau aceste izvoare termale recomandate în bolile endocrine.

   Îţi mulţumesc pentru vizită!

   Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Marian Preda
[29.01.15 11:07:52]
» mesaj pers

   @kelyboy -

   Îţi mulţumesc că ai trecut prin ograda mea!

   În Zaječar s-au nascut Ljuba Didic, Zoran Radmilovic (filozof în spaţiul teatral), revoluţionarul ce a iniţiat idei socialiste Svetozar Marcovic şi... haiducul Veljko, nume din folclor care presupune că a inspirat denumirea formaţiei de fotbal Hajduk Split, pe vremea ex-Iugoslaviei.

   Festivalul numit ,,Zilele Zoran Radmilović" durează zece zile şi se ţin atât în această localitate (în luna octombrie), cât si-n Belgrad.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Aurici
[29.01.15 12:13:32]
» mesaj pers

   @Marian Preda - Sper ca era o gluma cu dorul de casa. Mie mi se intampla altceva. In prima parte a concediului sunt foarte vesela si tot ciripesc dar pe masura ce scad zilele pe care le mai avem de stat, incepe sa ma apuce tristetea.

   In ceea ce priveste articolul, foarte bine scris si s-ar putea chiar sa-mi foloseasca pentru ca un proiect de la serviciu mi-a dat planurile si rezervarile de anul acesta peste cap si acum tot punem degetul pe harta in partea aceea. Stiu ca am destul material documentar in scrierile tale, ceea ce ma linisteste putin.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Marian Preda
[29.01.15 12:35:14]
» mesaj pers

   @Aurici -

   Introducerea articolului are şi un şâmburel de adevăr!

   Aşa cum am relatat, acasă mă aştepta feciorul cel mare şi crede-mă că după două săptămâni de plimbăreală, mă apucase dorul.

   Dacă ajungi pe aceste meleaguri, trebuie să amintesc un lucru pe care l-am omis în articol. În fiecare zi, taverna sârbească (Cрпска Kућа) între orele 9-11 şi de la 11 la ora 13, are un program... Happy Hour ce oferă meniuri la preţuri excepţionale!

   Mă bucur să aud că articolele mele îţi sunt de folos şi-ţi mulţumesc pentru aprecieri!

   All the best!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Aurici
[29.01.15 12:48:56]
» mesaj pers

   @Marian Preda - Imi vor fi de un real folos pentru ca suntem in dezbateri si am vazut ca ai scris mult si bine pe Croatia, Muntenegru, Serbia. Noi n-am fost niciodata in partea aceasta. Fiind mai aproape ca si distanta, ziceam sa le lasam mai incolo cand ne-or lasa puterile pentru drumuri mai lungi. Dar am avut un mare ghinion si asta e, trebuie sa ne reorientam. Si daca tot te-am abordat ai putea sa-mi faci o sugestie pentru Muntenegru? Prietenii cu care mergem inclina aici. Ca si zona vorbesc, nu neaparat locatie de cazare. Multumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Marian Preda
[29.01.15 13:11:59]
» mesaj pers

   @Aurici -

   Din punctul meu de vedere, îţi sugerez o locaţie pe coasta muntenegreană de unde poţi ajunge uşor în Boka Kotorska, considerat unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, în partea de nord-vest a litoralului muntenegrean, al cărui oraş cu acelaşi nume găzduieşte o construcţie de mare creativitate veneţiană.

   De asemenea, printr-o croazieră sau cu maşina se poate vizita oraşul-fortăreaţă Dubrovnik (vezi impresii) o perlă a Adriaticii şi cel mai căutat obiectiv turistic din Dalmaţia de Sud.

   O altă oportunitate turistică ar fi Lacul Skadar aflat la graniţa Muntenegru şi Albania ,despre care se tot vorbeşte la superlativ .

   Vacanţă frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Aurici
[29.01.15 14:35:48]
» mesaj pers

   @Marian Preda - Multumesc foarte mult, o sa transmit si coechipierilor si o sa luam o decizie. Si cred ca o sa mai am nevoie de ajutor dar o sa scriu o solicitare ca sa nu ne certe web pentru ca folosim acest spatiu. Multumesc inca o data, oricum m-ai orientat destul.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- GoMa
[04.06.16 19:34:16]
» mesaj pers

   @Marian Preda - Buna, interesante impresii si chiar folositoare. Nu am inteles prea bine, insa, daca minunata taverna (salivez) este la hotel, langa hotel sau pe aproape. Te rog sa-mi dai aceste amanunte intrucat ma intreseaza sa servim masa acolo in drum spre Grecia. Multumesc

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2014] Zona ornamentală din jurul hotelului -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590077">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590077"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590077">Şterge vot</a></div><span id="v9590077" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590077)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590077Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590077MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2014] Zona ornamentală din jurul hotelului
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2014] Recepţia multifuncţională a hotelului -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590081">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590081"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590081">Şterge vot</a></div><span id="v9590081" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590081)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590081Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590081MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2014] Recepţia multifuncţională a hotelului
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2014] Patul matrimonial din dormitor -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590087">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590087"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590087">Şterge vot</a></div><span id="v9590087" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590087)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590087Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590087MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2014] Patul matrimonial din dormitor
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2014] În baie! -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590088">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590088"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590088">Şterge vot</a></div><span id="v9590088" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590088)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590088Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590088MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2014] În baie!
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [JUN-2014] Baia : faianţa şi cada -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590089">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590089"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590089">Şterge vot</a></div><span id="v9590089" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590089)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590089Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590089MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2014] Baia : faianţa şi cada
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2014] Sufrageria cu paturile din dotare -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590090">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590090"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590090">Şterge vot</a></div><span id="v9590090" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590090)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590090Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590090MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2014] Sufrageria cu paturile din dotare
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2014] Televizor şi frigider -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590091">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590091"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590091">Şterge vot</a></div><span id="v9590091" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590091)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590091Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590091MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2014] Televizor şi frigider
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2014] Vedere de la fereastră spre Muzeul Naţional -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590092">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590092"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590092">Şterge vot</a></div><span id="v9590092" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590092)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590092Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590092MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2014] Vedere de la fereastră spre Muzeul Naţional
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2014] seiful pentru valori -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590093">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590093"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590093">Şterge vot</a></div><span id="v9590093" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590093)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590093Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590093MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2014] seiful pentru valori
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2014] Utilitate ce a dat imaginaţie unei creaţii agăţate pe... perete! :) -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590094">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590094"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590094">Şterge vot</a></div><span id="v9590094" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590094)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590094Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590094MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2014] Utilitate ce a dat imaginaţie unei creaţii agăţate pe... perete! :)
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2014] Infantele ne ţine calea spre taverna sârbească! -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590095">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590095"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590095">Şterge vot</a></div><span id="v9590095" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590095)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590095Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590095MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2014] Infantele ne ţine calea spre taverna sârbească!
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2014] -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590096">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590096"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590096">Şterge vot</a></div><span id="v9590096" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590096)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590096Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590096MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2014]
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUN-2014] Barul din Srpska Kuča -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590097">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590097"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590097">Şterge vot</a></div><span id="v9590097" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590097)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590097Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590097MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2014] Barul din Srpska Kuča
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2014] Srpska Kuča, o tavernă de vis -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590098">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590098"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590098">Şterge vot</a></div><span id="v9590098" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590098)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590098Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590098MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2014] Srpska Kuča, o tavernă de vis
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2014] Srpska Kuča -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590099">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590099"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590099">Şterge vot</a></div><span id="v9590099" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590099)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590099Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590099MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2014] Srpska Kuča
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [JUN-2014] Srpska Kuča -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590100">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590100"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590100">Şterge vot</a></div><span id="v9590100" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590100)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590100Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590100MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2014] Srpska Kuča
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2014] Srpska Kuča -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590101">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590101"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590101">Şterge vot</a></div><span id="v9590101" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590101)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590101Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590101MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2014] Srpska Kuča
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2014] Srpska Kuča -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590102">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590102"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590102">Şterge vot</a></div><span id="v9590102" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590102)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590102Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590102MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2014] Srpska Kuča
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2014] Ceanul cu ciorbă -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590103">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590103"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590103">Şterge vot</a></div><span id="v9590103" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590103)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590103Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590103MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2014] Ceanul cu ciorbă
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [JUN-2014] Dezmăţ culinar -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590104">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590104"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590104">Şterge vot</a></div><span id="v9590104" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590104)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590104Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590104MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2014] Dezmăţ culinar
foto Marian Preda [28.01.15]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [JUN-2014] Alături de Viktor - cel mai serviabil ospătar! -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590106">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590106"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590106">Şterge vot</a></div><span id="v9590106" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590106)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590106Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590106MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2014] Alături de Viktor - cel mai serviabil ospătar!
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2014] Orchestra formată din doi menestreli a continuat fără pauză să ne ofere o ambianţă confortabilă -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590111">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590111"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590111">Şterge vot</a></div><span id="v9590111" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590111)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590111Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590111MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2014] Orchestra formată din doi menestreli a continuat fără pauză să ne ofere o ambianţă confortabilă
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2014] Mesele sunt realizate din bucăţi din lemn masiv executate la presă, iar băncile şi scaunele nu au perne de şezut, acestea sunt acoperite cu blănuri autentice -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590112">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590112"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590112">Şterge vot</a></div><span id="v9590112" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590112)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590112Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590112MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2014] Mesele sunt realizate din bucăţi din lemn masiv executate la presă, iar băncile şi scaunele nu au perne de şezut, acestea sunt acoperite cu blănuri autentice
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2014] Preţuri pentru... cunoscătorii limbii! :( -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590113">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590113"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590113">Şterge vot</a></div><span id="v9590113" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590113)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590113Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590113MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2014] Preţuri pentru... cunoscătorii limbii! :(
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2014] Fântâna din centrul orăşelului -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590114">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590114"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590114">Şterge vot</a></div><span id="v9590114" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590114)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590114Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590114MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2014] Fântâna din centrul orăşelului
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2014] Pizzeria Da vero de lângă hotel -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590115">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590115"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590115">Şterge vot</a></div><span id="v9590115" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590115)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590115Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590115MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2014] Pizzeria Da vero de lângă hotel
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2014] Intrarea în hotelul Srbija-Tis -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590116">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590116"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590116">Şterge vot</a></div><span id="v9590116" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590116)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590116Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590116MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2014] Intrarea în hotelul Srbija-Tis
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2014] Pljevlja, oraş situat în nordul Muntenegrului cu cel mai mare bazin carbonifer din ţară -- foto by <b>Marian Preda</b> [uploaded 28.01.15] - <span class="allrVotedi" id="av590117">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv590117"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=590117">Şterge vot</a></div><span id="v9590117" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(590117)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f590117Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e590117MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2014] Pljevlja, oraş situat în nordul Muntenegrului cu cel mai mare bazin carbonifer din ţară
foto Marian Preda [28.01.15]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.123440980911 sec