43455 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Skopelos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.08.2013
DE
Avatar abancor
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 10.03.08
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2011
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 8

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O jumătate de zi în Skopelos


Povestesc într-un review despre Skiathos ( vezi impresii ) că, în iunie 2011, într-o zi cu vînt, nepotrivită pentru plajă, am decis să dăm o raită pe Skopelos. Era un bun prilej să cunoaştem insula vecină şi să vedem celebra capelă de pe stîncă din filmul Mamma Mia imdb.com/title/tt0795421 Mai ales că era cu noi cineva care voia să se convingă că e adevărată, nu e un decor sau un trucaj. Ca să dezvălui adevărul evident de pe acum, bineînţeles că e adevărată, se numeşte Ag. Ioannis şi e amplasată exact ca în film, pe o stîncă de la marginea mării.

Am plecat aşadar din Skiathos, unde ne petreceam vacanţa, cu un feribot de dimineaţă (era o zi de duminică), care a costat uimitor de puţin faţă de cît costase biletul din Volos în Skiathos (nu mai ştiu exact, vreo 15 euro maşina plus pasagerii). Insula Skopelos are o suprafaţă de vreo 2 ori mai mare decît Skiathos şi o formă lunguiaţă, de orientare NV-SE, oarecum în oglindă faţă de Skiathos, mai lată în partea de sud. Înălţimile maxime trec de 600 m. Are 2 porturi pentru feribot: Glossa (Loutraki) pe coasta de vest, în nordul insulei, foarte aproape de Skiathos, şi capitala, Skopelos, pe cealaltă coastă a insulei şi mai spre sud. Feribotul opreşte în ambele porturi, aşa că ne-am luat un bilet la dus pentru Skopelos, cu întoarcere din Glossa, în ideea că debarcăm în capitală şi parcurgem şoseaua principală care o leagă de Glossa, de unde ne suim înapoi pe vas şi venim acasă.

Numai că, în zilele cu vînt şi valuri, feribotul nu mai opreşte nici în Glossa, nici în Skopelos, ci într-un port de rezervă, amplasat între cele două, Agnodas. Cum era o asemenea zi, planul nostru a fost niţel dat peste cap. Problema era: de unde ştiam unde opreşte la întoarcere, de unde îl vom lua înapoi? Cei de pe vas ne-au asigurat că la retur opreşte în Glossa.

De pe vas am urmărit cu privirea coastele vestice ale Skopelos: înalte, abrupte, bine împădurite, cu mici golfuri cu plaje. Am trecut şi pe lîngă insuliţa Dasia, care are o mică peşteră către care se fac excursii şi de pe Skiathos, pentru cei care vor să înoate într-o peşteră marină.

La 10:30 am debarcat în portul Agnodas şi am pornit spre capitală. Am cumpărat o hartă dintr-o benzinărie şi am revenit la şoseaua principală pe alt drum. Această şosea, bine asfaltată, lată, parcurge coasta de SV între localităţile Stafilos şi Glossa, la oarece înălţime, pe sub păduri de pini. De-a lungul celor 30 km ai ei circulă un autobuz, destul de rar din cîte am văzut pe panourile din staţii. Din cînd în cînd, şoseaua coboară la nivelul mării, într-un golfuleţ, unde este un sat cu cîteva taverne, locuri de cazare şi o plajă. Înspre munte se desprind drumuri forestiere sau asfaltate, pe care se pot explora munţii din interiorul insulei. La multe alte plaje, accesul se face doar pe poteci pentru picior, sau doar dinspre apă.

În mare vorbind, insula este mult mai sălbatică decît Skiathos. Sînt cîteva localităţi, împrăştiate pe coaste, hoteluri mari aproape deloc, plaje la poale de munte, totul înconjurat de albastrul mării şi verdele pădurilor. În acel iunie, plajele erau aproape pustii, străzile la fel, deşi insula a căştigat în celebritate de pe urma filmului Mamma Mia (despre care primarul declară că nu vrea să ajungă să fie definitoriu pentru insulă, aşa încît, la nivel oficial, nu se promovează nimic legat de acest subiect).

În afară de vizitarea locurilor unde s-a filmat celebrul musical, dintre care obiectivul de top este capela Ag. Ioannis, pe lîngă plaja Kastani, alt loc de filmări, sau platoul unde a fost consturită vila, insula nu are obiective turistice majore. Mănăstiri, ca pe orice insulă grecească, oraşul principal, cu farmecul obişnuit, şi plaje şi apă, alături de peisaje stîncoase sau mai domoale, punctul forte de altfel al insulelor Greciei.

Principalele “staţiuni” sînt Neo Klima/Elios şi Panormos, ambele pe coasta de vest. Se mai găseşte cazare şi în Loutraki (portul Glossa, Glossa fiind pe deal, Loutraki pe ţărm), Agnodas, Stafilos. Mie, din ce am văzut, mi s-a părut o idee bună de cazare Panormos, în fundul unui golf şi cam la jumătatea insulei, sau pe plaja Adrina, în aceeaşi zonă. Ca plaje, pe această coastă cele mai mişto mi s-au părut Limnonari, Milia şi Kastani. Plajele sînt destul de liniştite, fără prea multe oferte de sporturi acvatice. Majoritatea plajelor sînt cu pietriş.

Ca şi la Skiathos, coasta cealaltă e mai expusă vînturilor, mai abruptă, cu plaje accesibile mai greu dinspre uscat sau chiar numai dinspre apă, cu mai puţine drumuri, într-un cuvînt, mai sălbatică. Probabil merită explorate plajele de pe ea, cu piciorul, cu barca...

Feribotul urma să ne ia din Glossa la 15. Am avut timp să vedem în trecere capitala, să parcurgem, cu mici opriri, şoseaua de pe coasta de vest, să mergem la capelă (situată pe o stîncă la vreo 80 m deasupra mării, pînă unde sînt de urcat 105 trepte), unde am petrecut mai bine de o oră şi să coborîm în port, unde am avut altă oră în care să luăm prînzul.

Drumul spre capelă este bine semnalizat, la intrarea în Glossa dinspre sud se face dreapta şi se merge 4 km pe un drum asfaltat, dar îngust. Teoretic, la capelă e forfotă, turişti veniţi cu bărcile, dar în acea zi, marea fiind agitată, presupun că nu se putea acosta, căci nu era niciun vas la ţărm, iar turişti erau doar cei veniţi cu maşinile, cîteva la număr.

În zona parcării de la capelă este şi un bufet. Nu am mîncat acolo, nu ştiu ce fel de gustări oferă.

Insula mi-a plăcut pentru pădurile şi liniştea ei, dar şi pentru plajele ce păreau promiţătoare, cu apă cristalină şi fund pietros. Un concediu acolo presupune eforturi mai mari, fie cu maşina personală, cu feribotul din Volos (prima oprire e Skiathos, apoi 2 opriri în Skopelos – Glossa şi Skopelos, probabil biletul e puţin mai ieftin pînă în Glossa, apoi insula Alonissos, care e şi mai puţin invadată de turişti, fiind şi mai greu accesibilă, dar care e cunoscută pentru rezervaţia marină, delfini, foci...), fie cu avionul pînă în Skiathos (Skopelos nu are aeroport), apoi cu un feribot pînă în Skopelos, apoi închiriat maşină, fără de care nu prea ai cum să te mişti pe insulă, şi să stai numai într-un loc nu are rost, nu merită efortul deplasării. Eventual ar merge un concediu combinat cu Skiathos, unde, dacă deja ai dat un ban pe feribot, diferenţa pînă în Skopelos nu mai e aşa mare.

Dacă nu, măcar un drum din Skiathos este o idee bună.

Am făcut şi cîteva poze, dar ca să cunoaşteţi mai bine insula puteţi căuta fotografii mai reuşite pe internet.

---
Impresii încărcate de abancor in 24.08.2013 16:41:58

Validat / Publicat: 24.08.13 18:46:35


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA. A mai fost în/la: Kefalonia, Corfu, Aigina, Skiathos, Meteora
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Europa, California, Orientul Mijlociu
VIZUALIZĂRI: 4912

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (abancor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  26300 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mireille
[26.08.13 13:44:49]
» mesaj pers

   @abancor

   Felicitari mai intarziate... am studiat intai pozele, care m-au captivat prin frumusetea paradisiaca a locurilor... apoi am citit articolul... insula pare rupta din rai, dar numai uitandu-ma la pozele 12,13,14... ma apuca ameteala stand doar in fotoliu... acolo nu voi putea urca niciodata de frica... oare ce senzatii ai cand te uiti la marea ireal de albastra ca de la balcon? cred ca e fantastic... contrastul dintre verdele padurii de pe deal si acvamarinul marii, e ideal pt un pictor lipsit de inspiratie... eu doar ti-am savurat micile picturi care mi-au luminat si linistit ziua...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[27.08.13 19:35:53]
» mesaj pers

   Mă bucur să aud că pozele sînt așa sugestive!

   Într-adevăr, imaginea mării de la înălțimea stîncilor merită urcușul (care nu e obositor deloc). E pur și simplu frumos! Pînă să găsesc alte cuvinte, le pot folosi foarte bine pe cele banale: frumos, bucurie, liniște...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[26.11.16 10:24:10]
» mesaj pers

   @abancor: Multumim pentru informatiile oferite si frumoasele impresii impartasite, ca si pentru minunatele poze cu care m/am obisnuit in ilustrarea relatarilor.

   Asta e un loc in care nu am ajuns inca, dar mai avem ceva timp, daca toate sunt la locul lor, sper sa ajungem si pe acolo in verile viitoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[27.11.16 17:38:15]
» mesaj pers

   Mult succes!

   Văd că ești un pasionat cititor de povestiri din călătorii, așa că îți recomand un mini-serial despre o vacanță cu barca printre insulele Greciei. Nu știu dacă ai citit articolele lui Andrei Manolescu din Dilema, din ultimele cîteva săptămîni, dar las aici linkul, căci se găsesc și pe net. Cel afișat sus e cel mai recent (pare să fie de altfel și ultimul, care încheie jurnalul), iar dedesubt sînt toate „episoadele” anterioare. Lectură plăcută!

   dilemaveche.ro/tag/libert ... ea-de-impresie#

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- calatorul
[27.11.16 18:49:51]
» mesaj pers

   @abancor: Multumesc pentru raspuns si propunerea de lectura, nu era printre optiunile mele din Dilema, dar am sa le citesc, desi cel mai bine s/ar potrivi pentu o lectura de vacanta. POate am rabdare pana atunci, iar daca nu, vom mai vorbi despre asta.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[27.11.16 19:15:59]
» mesaj pers

   Nici o grijă, articolele rămîn pe site, am văzut că păstrează articole de ani de zile, întregi și fără restricții de acces.

   Revăzînd acum pozele cu marea limpede din jurul insulelor grecești, am făcut imediat legătura cu jurnalul de croazieră suspomenit, pentru că e actual și pentru că mi-a plăcut să îl citesc. De aceea am socotit nimerit să îl pomenesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [14.11.19 13:20:40]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[21] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2011] Primul contact vizual cu insula Skopelos: satul Glossa (sus pe deal) cu portul său, Loutraki. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459388">Şterge vot</a></div><span id="v9459388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2011] Primul contact vizual cu insula Skopelos: satul Glossa (sus pe deal) cu portul său, Loutraki.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2011] O staţiune, cred că Panormos, văzută de pe feribot. Grăitor pentru cît de construită e insula: abia se văd cîteva acoperişuri printre pini. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459390">Şterge vot</a></div><span id="v9459390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2011] O staţiune, cred că Panormos, văzută de pe feribot. Grăitor pentru cît de construită e insula: abia se văd cîteva acoperişuri printre pini.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2011] Unul din locurile bune de bălăceală de pe coastele insulei. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459392">Şterge vot</a></div><span id="v9459392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2011] Unul din locurile bune de bălăceală de pe coastele insulei.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2011] Golful, plaja şi sătucul Panormos. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459394">Şterge vot</a></div><span id="v9459394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2011] Golful, plaja şi sătucul Panormos.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2011] Iată ce aglomerată era plaja din Panormos în iunie! -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459395">Şterge vot</a></div><span id="v9459395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2011] Iată ce aglomerată era plaja din Panormos în iunie!
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2011] Aşa arată şoseaua principală dintre capitală, Agnodas şi Glossa. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459396">Şterge vot</a></div><span id="v9459396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2011] Aşa arată şoseaua principală dintre capitală, Agnodas şi Glossa.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2011] O primă privire către capela Ag. Ioannis. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459397">Şterge vot</a></div><span id="v9459397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2011] O primă privire către capela Ag. Ioannis.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2011] Drumul către capelă. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459398">Şterge vot</a></div><span id="v9459398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2011] Drumul către capelă.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2011] Ne apropiem. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459399">Şterge vot</a></div><span id="v9459399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2011] Ne apropiem.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUN-2011] 105 trepte duc pe vîrful stîncii, la bisericuţa făcută celebră de Mamma Mia! -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459400">Şterge vot</a></div><span id="v9459400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2011] 105 trepte duc pe vîrful stîncii, la bisericuţa făcută celebră de Mamma Mia!
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2011] Unele stînci s-au înţepenit în poziţii fotogenice. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459402">Şterge vot</a></div><span id="v9459402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2011] Unele stînci s-au înţepenit în poziţii fotogenice.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2011] Pe alocuri creşte cîte un copac, prea firav ca să facă umbră. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459403">Şterge vot</a></div><span id="v9459403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2011] Pe alocuri creşte cîte un copac, prea firav ca să facă umbră.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2011] O privire în jos, către marea agitată. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459404">Şterge vot</a></div><span id="v9459404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2011] O privire în jos, către marea agitată.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2011] Coasta sălbatică a insulei, văzută de sus, de lîngă capelă. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459405">Şterge vot</a></div><span id="v9459405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2011] Coasta sălbatică a insulei, văzută de sus, de lîngă capelă.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2011] Mica plajă de la baza stîncii, şoseaua de acces, parcarea şi bufetul, văzute de lîngă biserică. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459406">Şterge vot</a></div><span id="v9459406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2011] Mica plajă de la baza stîncii, şoseaua de acces, parcarea şi bufetul, văzute de lîngă biserică.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2011] Platforma din vîrful stîncii şi bisericuţa. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459408">Şterge vot</a></div><span id="v9459408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2011] Platforma din vîrful stîncii şi bisericuţa.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2011] La baza stîncii, marea îşi face de cap. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459409">Şterge vot</a></div><span id="v9459409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2011] La baza stîncii, marea îşi face de cap.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2011] Am coborît. Între timp, s-a mai aglomerat scara de acces. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459410">Şterge vot</a></div><span id="v9459410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2011] Am coborît. Între timp, s-a mai aglomerat scara de acces.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2011] Să mai aruncăm o privire către bisericuţă. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459412">Şterge vot</a></div><span id="v9459412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2011] Să mai aruncăm o privire către bisericuţă.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2011] Insula Alonissos, în larg, văzută din parcarea de lîngă Ag. Ioannis. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459413">Şterge vot</a></div><span id="v9459413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2011] Insula Alonissos, în larg, văzută din parcarea de lîngă Ag. Ioannis.
foto abancor [24.08.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2011] Micul port Loutraki (Glossa), văzut la plecare de pe feribot. -- foto by <b>abancor</b> [uploaded 24.08.13] - <span class="allrVotedi" id="av459414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv459414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=459414">Şterge vot</a></div><span id="v9459414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(459414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f459414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e459414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2011] Micul port Loutraki (Glossa), văzut la plecare de pe feribot.
foto abancor [24.08.13]
# [0 PMA, fara bonus]

[21] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.112343072891 sec