38099 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în zona Giurgiu?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
17.04.2013
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2013
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
90 lei
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Perla

Restaurant Perla - o perlă în Portul Giurgiu


Am petrecut o după-amiază frumoasă, într-o zi însorită de aprilie, pe malul Dunării, în port la Giurgiu. Mai fuseserăm acolo în urmă cu câţiva ani, într-o iarnă geroasă, când se anunţase la radio că Dunărea era îngheţată, iar noi n-o văzuserăm niciodată aşa. Atunci n-am întâlnit ţipenie de om, toată suflarea fiind ascunsă la căldură. Acum, în zi de weekend, malul fluviului cu pomi înfloriţi, cu bănci la soare sau la umbră, chemase la plimbare şi relaxare o sumedenie de oameni de toate vârstele.

Pentru că ne place peştele, nu doream să părăsim malul Dunării fără a-l degusta. La Restaurantul Perla am ajuns fără recomandarea cuiva, fără să ştim măcar de existenţa lui. Am remarcat clădirea cu acoperiş albastru, rotunjit, chiar înainte de a ajunge şi de a parca în port. Construit pe uscat, chiar lângă apă, restaurantul beneficiază de o promenadă frumoasă, dar şi de o terasă în aer liber, deasupra apei.

Designul de inspiraţie marinărească de pe peretele exterior, cel dinspre stradă, este realizat din piatră brută, colorată natural şi înfăţişează valurile Dunării, peşti şi bineînţeles soarele. Aceeaşi notă este imprimată şi interiorului. Lângă intrarea principală este amplasată macheta unei corăbii, iar saloanele de servire sunt decorate cu nenumărate tablouri având ca temă navigaţia. Chiar şi toaletele, foarte elegante, cu un sistem de iluminat original, au nişte geamuri tip hublou, asemănătoare celor de pe vasele de croazieră.

Restaurantul este mare, cu mai multe saloane la care se adaugă terasa dinspre Dunăre unde se poate servi masa privind fluviul, portul şi blocurile înalte de la Russe. Prima întrebare pe care a adresat-o soţul meu ospătarului care ne-a făcut primirea a fost dacă în local se poate fuma. Cum răspunsul a fost pozitiv, am preferat să rămânem în interior. Menţionez că terasa nu este acoperită şi nici umbrele nu am remarcat atunci, aşadar, soarele ar putea deveni la un moment dat supărător. Pentru a privi Dunărea în amonte şi în aval, pentru peisajul de pe malul bulgăresc, am ieşit de câteva ori pe terasă. Regret că aparatul foto şi-a epuizat resursele în plimbarea prin oraş şi nu sunt în măsură să ofer de la Restaurantul Perla decât câteva imagini surprinse de soţul meu cu telefonul.

Mesele aşteptau pregătite, curate, cu pahare sclipitoare şi lalele înflorite. Dar, ce am servit? Bineînţeles, peşte!

Am oscilat între crap şi somn, dar ospătarul ne-a ajutat spunând că în acel moment nu aveau somn. Aşadar, pe un platou oval, ne-a fost adus crapul prăjit cu mămăliguţă şi o jumătate de lămâie aşezată pe o frunză de salată verde. Mujdeiul de usturoi, destul de mult, ne-a fost servit într-un vas special, cu un tacâm special. Aici ar trebui să fac o menţiune, deşi mă aştept ca acest aspect să fi fost sesizat şi de alţii, cu alte ocazii. Peste tot unde am servit peşte cu usturoi, mujdeiul era cam slab pentru gusturile noastre. Probabil că majoritatea clienţilor îl preferă mai domol şi bucătarii ştiu acest lucru. Noi glumim de fiecare dată spunând că ar trebui să venim cu mujdeiul preparat de acasă sau că ar trebui să dăm şi bucătarului reţeta noastră.

Pentru că eram la volan, am comandat bere fără alcool şi apă minerală, dar, cei interesaţi de altceva pot beneficia de o ofertă generoasă la acest capitol.

Şi deserturile sunt bine reprezentate la Restaurant Perla din Giurgiu, atâta doar că papanaşii cu smântână şi dulceaţă nu se servesc în weekend pentru că necesită un timp prea mare pentru preparare şi deci o aşteptare cam mare pentru client. Primind această explicaţie, de altfel de înţeles, am optat pentru o felie de tort de ciocolată cu fructe alcoolizate, foarte bună, în detrimentul altor deserturi preparate pe bază de îngheţată.

Preţuri, conform notei de plată:

Crap prăjit - 7 lei/100 g (o porţie are cam 300-350 g)

Mămăliguţă - 2 lei/porţia

Mujdei - 2,5 lei/un bol

Bere Ursus fără alcool - 5 lei

Apă (pet de 0,5 l) - 4 lei

Tort de ciocolată - 13 lei

În final, recomand să vă alegeţi o masă mai aproape de terasă sau chiar pe terasă dacă vă place în aer liber. Lângă bucătărie se mai resimte mirosul de la prepararea peştelui.

Atât eu cât şi soţul meu am fost foarte mulţumiţi, ne-a plăcut şi recomandăm oricui o după-amiază la Restaurant Perla din portul Giurgiu.

---
Impresii încărcate de iulianic in 17.04.2013 13:19:28

Validat / Publicat: 17.04.13 14:22:26

VIZUALIZĂRI: 11332


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20000 PMA (din 22 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- johnnyredlabel* CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[17.04.13 15:43:54]
» mesaj pers

   Confirm și eu calitatea Restaurantului Perla din Giurgiu. Este, poate, principalul pol de atracție pentru cei ce vin din afara orașului. În general, în week-end este full, vin clienți mulți din Bucureşti și de pretutindeni. Chiar am un coleg din Ploieşti care, cu ceva timp în urmă m-a sunat să mă întrebe dacă poate veni în week-end la Perla (teama era să nu fie vreo nuntă). Recomand cu multă căldură icrele, saramura de crap. Săptamîna trecută am încercat și scoicile și sunt ok.

   Ca sfat, inclusiv pentru @iulianic: încercați data viitoare să mergeți în salonul celălalt (intrarea este în lateral, cum va uitați in foto 3, în spatele celebrului kitch al lui... Ulisse... Designul este deosebit, chiar arată a restaurant pescăresc... Personal cred că arată mult mai frumos decît restaurantul clasic.

   PS Posibil să merg sîmbata pe acolo, să gust o... coada de pește... poate facem și ceva foto, dacă e de interes...

   Poftă bună!

   PS2 Ar fi trebuit sa dau notă negativă acestui review, pentru simplu motiv ca dna iulianic nu a dat nici un semn de viață că se află prin Giurgiu. Aș fi răspuns cu mare plăcere....

   Încă ceva, am uitat, nu uitați de obleței cu mujdei de usturoi și mămăliguță! Sunt bestiali !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- iulianic
[17.04.13 16:23:08]
» mesaj pers

   @johnnyredlabel: Mulţumesc pentru completări! Întotdeauna merită apreciate completările venite din partea unui localnic pentru că el este întotdeauna cel mai bun cunoscător al locurilor. Sinceră să fiu, venind dinspre Administraţia portului, prima oară am privit prin geam salonul despre care vorbeşti. Era gol şi foarte dichisit, de aceea am presupus că se pregăteşte ceva. Era sâmbătă, în jurul orei 17.00.

   E bine că ai amânat nota negativă şi îţi mulţumesc pentru cea pozitivă. Nu e niciodată timpul trecut pentru o mini-întâlnire la malul Dunării.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- johnnyredlabel* CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[17.04.13 17:12:14]
» mesaj pers

   @iulianic: Te rog să nu-mi spui că aifostacolo sîmbăta, 13 aprilie... pe seară, exact în salonul de care vorbeşti tu amfostacolo eu, soţia şi fiul meu, întrucît în celalalt salon era o petrecere privată şi de aceea nu am intrat acolo... Am stat la prima masă pe dreapta, cum intri în local (de fapt e a doua, dar la prima stătea fiul patronului şi ospătarii).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- iulianic
[17.04.13 21:42:32]
» mesaj pers

   @johnnyredlabel: Ba, chiar aşa! Sâmbătă, 13 aprilie, am fost în salonul central de la Restaurant Perla, în partea stângă, la masa de lângă intrarea în salonul care era închis. Am plecat pe la ora 18. Cred că dacă te vedeam te recunoşteam.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- johnnyredlabel* CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[18.04.13 07:13:47]
» mesaj pers

   @iulianic: dacă mai întîrziati vreo ora...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Nicu V
[19.04.13 12:25:57]
» mesaj pers
In mod (aproximativ) similar comunitatii Romei Antice, cei mai merituosi membri ai Senatului vor avea ocazia de a deveni PRETOR - primind astfel onorurile celui mai inalt statut in cadrul comunitatii - odata ce ating pragul de 4000000 PMA.

   Chiar daca e in afara subiectului, nu pot sa ma abtin:

   Avem primul PRETOR (sau CONSUL?).

   Felicitari sincere si multumiri pentru toate review-urile si activitatea de pe sait!!!... si la mai mare...

   P. S. Acum Admin trebuie sa inventeze urmatorul statut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[16] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [APR-2013] Giurgiu - Intrarea în Restaurant Perla din Portul Giurgiu. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412762">Şterge vot</a></div><span id="v9412762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [APR-2013] Giurgiu - Intrarea în Restaurant Perla din Portul Giurgiu.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, design din piatră brută pe peretele de la intrare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412763">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412763"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412763">Şterge vot</a></div><span id="v9412763" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412763)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412763Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412763MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, design din piatră brută pe peretele de la intrare.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [APR-2013] Giurgiu - Restaurantul Perla văzut de pe promenadă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412764">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412764"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412764">Şterge vot</a></div><span id="v9412764" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412764)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412764Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412764MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [APR-2013] Giurgiu - Restaurantul Perla văzut de pe promenadă.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, interior. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412765">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412765"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412765">Şterge vot</a></div><span id="v9412765" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412765)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412765Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412765MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, interior.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla, lalelele de pe masa noastră. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412766">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412766"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412766">Şterge vot</a></div><span id="v9412766" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412766)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412766Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412766MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla, lalelele de pe masa noastră.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, interior. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412767">Şterge vot</a></div><span id="v9412767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, interior.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla, tablouri decorative. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412769">Şterge vot</a></div><span id="v9412769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla, tablouri decorative.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, interior decorat cu tablouri având ca temă navigaţia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412770">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412770"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412770">Şterge vot</a></div><span id="v9412770" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412770)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412770Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412770MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [APR-2013] Giurgiu - Restaurant Perla din Portul Giurgiu, interior decorat cu tablouri având ca temă navigaţia.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [APR-2013] Giurgiu - Primăvara în port. Imagine de lângă Restaurant Perla. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412772">Şterge vot</a></div><span id="v9412772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [APR-2013] Giurgiu - Primăvara în port. Imagine de lângă Restaurant Perla.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [APR-2013] Giurgiu - Căpitănia Portul Giurgiu. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412773">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412773"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412773">Şterge vot</a></div><span id="v9412773" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412773)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412773Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412773MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [APR-2013] Giurgiu - Căpitănia Portul Giurgiu.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [APR-2013] Giurgiu - Pe Dunăre, lângă Restaurant Perla din port. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412774">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412774"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412774">Şterge vot</a></div><span id="v9412774" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412774)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412774Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412774MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [APR-2013] Giurgiu - Pe Dunăre, lângă Restaurant Perla din port.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [APR-2013] Giurgiu - Administraţia portuară. În plan îndepărtat, cu acoperiş albastru, Restaurant Perla. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412775">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412775"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412775">Şterge vot</a></div><span id="v9412775" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412775)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412775Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412775MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [APR-2013] Giurgiu - Administraţia portuară. În plan îndepărtat, cu acoperiş albastru, Restaurant Perla.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [APR-2013] Giurgiu - Vedere de lângă Restaurant Perla. Vas de croazieră şi malul bulgăresc. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412776">Şterge vot</a></div><span id="v9412776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [APR-2013] Giurgiu - Vedere de lângă Restaurant Perla. Vas de croazieră şi malul bulgăresc.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [APR-2013] Giurgiu - Pe Dunăre, lângă Restaurant Perla din port. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412777">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412777"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412777">Şterge vot</a></div><span id="v9412777" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412777)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412777Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412777MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [APR-2013] Giurgiu - Pe Dunăre, lângă Restaurant Perla din port.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [APR-2013] Giurgiu - Administraţia Portului Fluvial Giurgiu. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412779">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412779"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412779">Şterge vot</a></div><span id="v9412779" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412779)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412779Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412779MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [APR-2013] Giurgiu - Administraţia Portului Fluvial Giurgiu.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [APR-2013] Giurgiu - Pe Dunăre, lângă Restaurant Perla din port. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 17.04.13] - <span class="allrVotedi" id="av412780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv412780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=412780">Şterge vot</a></div><span id="v9412780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(412780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f412780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e412780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [APR-2013] Giurgiu - Pe Dunăre, lângă Restaurant Perla din port.
foto iulianic [17.04.13]
# [50 PMA, +BONUS]

[16] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.103883981705 sec