28623 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Mănăstirea Ciolanu [Tisău]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.04.2012
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 20-30 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2009
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
100 Lei (transport + mâncare)
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: --- -- varsta: ---

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Mănăstirea Ciolanu - un loc mirific pe meleaguri buzoiene!


Deoarece soarele se ivise la orizont și promitea să alunge rapid răcoarea dimineții de început de mai, am planificat rapid împreună cu soția, între două sorbituri din cafeaua fierbinte, să vizităm o locație pe care nu o mai văzusem de câțiva ani, respectiv Mănăstirea Ciolanu, aflată lângă Tabăra de Sculptură Măgura.

Localizare și acces

Acest obiectiv se află pe raza comunei Tisău din județul Buzău, mai precis într-o poiană de mari dimensiuni aflată pe dealul Ciolanu. Accesul este facil, întrucât infrastructura zonei are o calitate mulțumitoare. La Mănăstirea Ciolanu se poate ajunge urmând DN 10 Buzău – Brașov, iar în dreptul Complexului Turistic de la Măgura se desprinde DJ 203G care șerpuiește prin pădure, pe o distanță de aproximativ șapte kilometri, până la această mănăstire. La plecare poți alege să te întorci pe același drum, sau poți alege să continui drumul pe DJ 203G până în satul Haleș, unde se desprinde către stânga DJ 100H care te va conduce către comuna Vernești, respectiv în DN 10 Buzău – Brașov.

Despre istoria acestui lăcaș de cult ar fi multe de spus, și voi încerca să punctez câteva repere. Mănăstirea Ciolanu este atestată documentar din secolul al XVI-lea, tradiția spunând că ar fi fost ridicată de Doamna Neaga, soția lui Mihnea Turcitu în anul 1589 (Mihnea Turcitu – domnitor al Țării Românești între 1577 – 1583 și 1585 - 1591). Alte izvoare documentare indică faptul că lăcașul de cult a fost ridicat de boierii Dumitru Ciolanu din Transilvania, Radu și Dragomir Sorescu din Vernești. În curtea mănăstirii se găsesc două biserici, aflate la o distanță mică una de cealaltă. Prima dintre ele (situată pe deal) este Biserica Veche, cu hramul Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Biserica Nouă este mai mare și a fost ctitorită în anul 1828 de episcopul Chesarie al Buzăului; această biserică poartă hramul Sfinții Apostoli Petru și Pavel. În curtea mănăstirii, de jur-împrejur, se află numeroase chilii, bucătăria, un mic cimitir dar și clopotnița mănăstirii (aflată la intrarea în curtea interioară a locașului de cult). Mănăstirea beneficiază și de o parcare generoasă.

Curtea mănăstirii și clădirile au un aspect îngrijit, iar pajiștea verde și straturile cu flori multicolore îți creează un sentiment de relaxare și mulțumire sufletească. Pentru a pleca cu această stare de liniște sufletească este indicat ca acest obiectiv să fie vizitat în cursul săptămânii, deoarece în weekend-uri zona este mult mai aglomerată. Motivul aglomerației se află peste drum de mănăstire, respectiv Tabăra de Sculptură Măgura. La final de săptămână, în zilele însorite, această poiană este invadată de amatori de grătare și de muzică ”bună”.

Noi am avut șansa de a vizita această zonă într-o zi liniștită și, după ce am ieșit din curtea mănăstirii, am făcut o mică plimbare și prin poiana cu sculpturile în piatră amplasate în aer liber. Plimbarea noastră s-a terminat brusc, deoarece vremea s-a schimbat pe neașteptate și a început o ploaie deasă, care ne-a trimis acasă înainte de a decide noi că este momentul să plecăm. Cu toate acestea, am reușit să facem câteva fotografii...

Alt obiectiv ce poate fi vizitat în apropiere este Schitul Cetățuia, aflat la aproximativ 30 de minute de mers prin pădure. Noi nu am reușit să ajungem până în prezent aici, însă este o destinație pentru plimbările din perioada următoare.

Posibilități de cazare în apropierea Mănăstirii Ciolanu

Cei care doresc să aloce o perioadă mai mare de o zi pentru vizitarea acestei zone au la dispoziție câteva posibilități de cazare diverse pe care doar le voi enumera, întrucât nu am fost niciodată cazat acolo:

- Complexul Turistic de la Măgura, locație care oferă cazare atât la hotel, cât și la căsuțele din incintă (locația este situată la 7 kilometri de mănăstire);

- Hotelul McPietroasa, o locație situată la marginea unei păduri, ce beneficiază pe timpul verii de piscină exterioară (locație situată la 4-5 kilometri de Mănăstirea Ciolanu, în vecinătatea Taberei Școlare Poiana Pinului);

- Camparea la marginea zonelor împădurite aflate pe drumul dintre satul Haleș și Mănăstirea Ciolanu.

Pentru cei care doresc a se relaxa câteva zile în zona Buzăului, aceștia pot vizita și alte obiective turistice cel puțin la fel de interesante: Vulcanii Noroioși (ce apar în două zone distincte numite Pâclele Mari și Pâclele Mici), Lacul de acumulare și Barajul Siriu (zona este propice drumețiilor montane, putându-se alege ca destinații Lacul Vulturilor, Cascada Pruncea), Muzeul Chihlimbarului din Colți sau Stațiunea Sărata-Monteoru (unde te poți relaxa vara la ștrandul cu apă sărată).

Oricum, indiferent de destinația aleasă, un lucru este sigur: amatorii de frumos nu se vor plictisi niciodată pe plaiurile buzoiene!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 24.04.2012 16:39:43

Validat / Publicat: 24.04.12 17:40:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 3743


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  9000 PMA (din 12 voturi) nota2
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster15
[24.04.12 17:39:39]
» mesaj pers

   Mutat la rubrica "Manastirea Ciolanu [Magura, jud. Buzau]" (deja existenta pe site).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2009] Aleea către curtea interioară a Mănăstirii Ciolanu. În față se poate observa clopotnița mănăstirii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311571">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311571"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311571">Şterge vot</a></div><span id="v9311571" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311571)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311571Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311571MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2009] Aleea către curtea interioară a Mănăstirii Ciolanu. În față se poate observa clopotnița mănăstirii.
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2009] Verdele crud de mai domină întreaga zonă. În plan îndepărtat se observă chiliile din curtea Mănăstirii Ciolanu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311573">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311573"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311573">Şterge vot</a></div><span id="v9311573" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311573)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311573Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311573MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2009] Verdele crud de mai domină întreaga zonă. În plan îndepărtat se observă chiliile din curtea Mănăstirii Ciolanu.
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2009] O explozie de culoare în curtea mănăstirii! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311576">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311576"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311576">Şterge vot</a></div><span id="v9311576" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311576)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311576Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311576MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2009] O explozie de culoare în curtea mănăstirii!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2009] Florile viu-colorate din fața chiliilor sunt o încântare pentru ochii turiștilor! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311579">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311579"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311579">Şterge vot</a></div><span id="v9311579" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311579)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311579Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311579MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2009] Florile viu-colorate din fața chiliilor sunt o încântare pentru ochii turiștilor!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2009] Imagine din curtea interioară a Mănăstirii Ciolanu. Se poate observa Biserica Nouă, dar și clopotnița ansamblului monahal! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311584">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311584"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311584">Şterge vot</a></div><span id="v9311584" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311584)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311584Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311584MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2009] Imagine din curtea interioară a Mănăstirii Ciolanu. Se poate observa Biserica Nouă, dar și clopotnița ansamblului monahal!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2009] Locul unde Divinitatea pare atât de aproape! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311590">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311590"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311590">Şterge vot</a></div><span id="v9311590" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311590)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311590Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311590MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2009] Locul unde Divinitatea pare atât de aproape!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2009] Micul cimitir din curtea mănăstirii! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311592">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311592"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311592">Şterge vot</a></div><span id="v9311592" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311592)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311592Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311592MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2009] Micul cimitir din curtea mănăstirii!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2009] Nu eram singurii curioși aflați la plimbare prin curtea mănăstirii! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311595">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311595"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311595">Şterge vot</a></div><span id="v9311595" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311595)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311595Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311595MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2009] Nu eram singurii curioși aflați la plimbare prin curtea mănăstirii!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2009] O parte din chiliile aflate la mănăstire. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311597">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311597"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311597">Şterge vot</a></div><span id="v9311597" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311597)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311597Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311597MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2009] O parte din chiliile aflate la mănăstire.
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2009] Intrarea în Biserica Nouă din curtea Mănăstirii Ciolanu! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311599">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311599"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311599">Şterge vot</a></div><span id="v9311599" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311599)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311599Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311599MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2009] Intrarea în Biserica Nouă din curtea Mănăstirii Ciolanu!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2009] Detaliu din curtea mănăstirii! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311600">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311600"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311600">Şterge vot</a></div><span id="v9311600" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311600)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311600Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311600MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2009] Detaliu din curtea mănăstirii!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2009] O parte din parcarea situată la intrarea în curtea mănăstirii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311604">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311604"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311604">Şterge vot</a></div><span id="v9311604" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311604)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311604Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311604MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2009] O parte din parcarea situată la intrarea în curtea mănăstirii.
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2009] Imagine ce cuprinde o parte din curtea exterioară a mănăstirii. Dincolo de gard, pădurea este stăpâna zonei! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311607">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311607"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311607">Şterge vot</a></div><span id="v9311607" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311607)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311607Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311607MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2009] Imagine ce cuprinde o parte din curtea exterioară a mănăstirii. Dincolo de gard, pădurea este stăpâna zonei!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2009] Aleea ce leagă parcarea mănăstirii de curtea interioară! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311611">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311611"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311611">Şterge vot</a></div><span id="v9311611" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311611)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311611Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311611MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2009] Aleea ce leagă parcarea mănăstirii de curtea interioară!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2009] Intrarea pe sub clopotniță în curtea interioară a Mănăstirii Ciolanu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311615">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311615"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311615">Şterge vot</a></div><span id="v9311615" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311615)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311615Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311615MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2009] Intrarea pe sub clopotniță în curtea interioară a Mănăstirii Ciolanu.
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2009] Florile apar peste tot! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311616">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311616"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311616">Şterge vot</a></div><span id="v9311616" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311616)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311616Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311616MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2009] Florile apar peste tot!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2009] Un mic lac aflat în apropierea Mănăstirii Ciolanu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311617">Şterge vot</a></div><span id="v9311617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2009] Un mic lac aflat în apropierea Mănăstirii Ciolanu.
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2009] La picioarele Uriașului din Piatră! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311619">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311619"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311619">Şterge vot</a></div><span id="v9311619" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311619)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311619Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311619MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2009] La picioarele Uriașului din Piatră!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2009] O parte din poiana unde se află Tabăra de Sculptură Măgura. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311621">Şterge vot</a></div><span id="v9311621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2009] O parte din poiana unde se află Tabăra de Sculptură Măgura.
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2009] Formele diverse din piatră apar pretutindeni! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311623">Şterge vot</a></div><span id="v9311623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2009] Formele diverse din piatră apar pretutindeni!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2009] Poiana cu sculpturi văzută din alt unghi! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 24.04.12] - <span class="allrVotedi" id="av311625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv311625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=311625">Şterge vot</a></div><span id="v9311625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(311625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f311625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e311625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2009] Poiana cu sculpturi văzută din alt unghi!
foto Crazy_Mouse [24.04.12]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.113306045532 sec