ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.04.2011
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 11.08.09
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2011
DURATA: 1 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 4

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
93.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Peste asteptari...

TIPĂREȘTE

Pensiunea este structurata astfel: un restaurant la parter si 15 camere situate pe 3 niveluri.

Costul este de 150 lei/noapte/camera dubla cu mic dejun inclus.

Citeva camere sunt de fapt niste mini apartamente, fiind compuse la rindul lor din 2 camere: una cu o canapea micuta extensibila, o masuta cu scaun si tv, un cuier, iar dormitorul cu pat matrimonial, 2 noptiere cu veioze, dulap de haine si inca un tv.

Camera in care am stat era chiar un acest apartament, destul de mare ca dimensiuni, avind si balcon, ingust si destul de lung, pe toata lungimea camerei de fapt.

Ferestrele sunt din timplarie cu termopan si au si plase de tintari.

Finisajele sunt de buna calitate, iar totul este foarte bine intretinut si curat. Pe casa scarii sunt puse din loc in loc Air Wick-uri care emana peste tot un miros placut. Tot pe casa scarii sunt si foarte multe flori.

Restaurantul arata si el foarte bine, placut decorat.

Micul dejun era intr-un barem de 10 lei/pers si aveai de ales intre 2 variante: gustare calda (cu oua in diverse forme si ceai sau cafea+unt, gem si miere) sau gustare rece (mezeluri, brinza, rosii, ceai sau cafea+unt, gem si miere).

La prinz gateau o singura ciorba, in fiecare zi alta, dar felurile principale le aveau cam pe toate din meniu; meniul dealtfel destul de bogat si cu preturi acceptabile; Exemplu: o masa consistenta de prinz pentru 2 adulti+1 copil de 4 ani, fara bauturi: 70-100 lei.

O nota speciala dau personalului, foarte amabil, politicos si dornic sa ne faca sederea cit mai placuta; am avut produse din partea casei: un paharel de tuica inainte de masa, cerealele cu lapte ale copiilor, cite o portie de papanasi etc.

Preocuparea lor si orientarea lor catre clienti a fost dovedita si de rugamintea lor de a completa un formular de satisfactie ref la serviciile prestate.

Ne-au lasat si sa eliberam camerele mai tirziu, fara nici un cost suplimentar.

Pensiunea are si o pajiste frumoasa in fata pensiunii, cu un mini teren de fotbal si citeva leagane pentru copii; tot acolo se afla si un foisor cu o masa de biliard si una de ping-pong.

In spatele pensiunii am vazut la fel, un foisor si niste tarcuri unde aveau un caine frumos si un ponei; n-am indraznit sa mergem acolo, pentru ca am fost un grup cu multi copii nazdravani si galagiosi si n-am fi vrut sa stresam poneiul :)

Pacat insa de amplasament; pensiunea se afla chiar in Breaza, care nu e o localitate asa de pitoreasca; in ceea ce ma priveste, cu siguranta ca as prefera sa mai merg 20 de km pina la Sinaia, unde sa simt aer curat de munte.

Insa e la fel de adevarat ca vara, atunci cind in Bucuresti sunt 40 de grade, acolo vei gasi racoare si aer curat.

Voi puncta cu maxim tot ceea ce tine de pensiune, insa din pacate media finala va fi "stricata" de cadrul natural...

Revin si cu ceva poze...


[fb]
---
Trimis de Chloe in 11.04.11 17:14:57
Validat / Publicat: 11.04.11 19:09:01
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2981 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 restauratul pensiunii
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 14600 PMA (din 16 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

4 ecouri scrise, până acum

webmaster15
[11.04.11 19:08:39]
»

Am sters P20, era dublura (mai intunecata) a P27.

TEOANCA
[12.04.11 11:03:14]
»

Nu stiam pensiunea despre care ne-ai povestit. Sunt multe pensiuni in Breaza, unele sunt imprastiate pe dealurile din jur iar acolo peisajul este diferit.

Ati mai vizitat si altceva in oras si in imprejurimi?

Eu am scris cate ceva despre locurile care pot fi vizitate, in rev. "Ca La Breaza" (click aici), probabil nu ati avut timp suficient.

Din "patriotism local" te rog sa te intorci in Breaza si sa-i mai acorzi o sansa cadrului natural care e mult mai bogat daca te abati din strada principala cu cateva magazine care iti lasa senzatia de comuna ceva mai rasarita.

Iar vara si in jur de 14 octombrie cand se face Targul de Sf. Parascheva totul arata altfel.

Pe partea stanga a strazii principale mergand catre Sinaia, casele si pensiunile sunt atat de frumos "atarnate "in varfuri de deal incat unui prieten care locuieste pe una din strazile care urca, i se darama gardul periodic iarna de catre masinile care rateaza drumul in panta mare si curba la 90 de grade.

Anul acesta s-a hotarat sa nu-l mai repare... s-a gandit ca nu-i strica sa mai apara cate un jeep in gradina Da bine la vecini...

ChloeAUTOR REVIEW
[12.04.11 12:58:06]
»

@Teoanca

Fiind gasca mare cu copii mici, ne-am urnit greu; am fost doar pina la Posada, sa vada plozii muzeul cinegetic.

In rest, ne jucaram cu mic cu mare in curtea pensiunii.

Nu exclud posibilitatea sa revin acolo, mai ales vara, cind vor fi calduri insuportabilein Bucuresti

Voi citi si review-ul tau

TORA INGRID
[12.04.11 13:48:52]
»

Am trecut prrin Breaza in drum spre Provita de Jos. Aparent Breaza nu e cine stie ce zona turistica si cine stie ce peisaj, dar de indata ce te departezi de "furtuna " de civilizatie pe care o genereaza DN1 cu fluxul continuu de masini, puzderia de case si casute una mai motata ca alta si urci drumul judetean spre Provita, descoperi, asa cum fac mai toti romanii, ce tara frumoasa avem!! Spre Provita mergi astfel: imediat ce ai trecut podul spre Breaza, faci la dreapta si iar la dreapta, pe sub pod (pe 101R). Asta daca vii dinspre Breaza (ca acolo ai fost in sejur!). Dar poti sa ajungi din Campina, pe 100E si apoi 102. Ideea e ca peisajul e superb, drumul este o fasie de asfalt impecabila, cu serpentine, suisuri si coborasuri, 12 km de privelisti minunate. Paduri de foioase, coline domoale, aer curat, case cocotate pe coame de deal cu gradini pline de flori. Iar acum aerul e plin de parfum de flori de corcodus. Si alte parfumuri florale. La Provita de Jos e o pensiune ecvestra (adica pentru cai!) unde poti face calarie de-adevaratelea, cu un maestru al sportului, fost campion national. Pentru copii, trei ponei de Shetland, buni de calarit sau doar de mangaiat. Apa Provitei, strabate valea, cu albie destul de lata. Si in Provita sunt pensiuni ,Casa Aurelia si Vila Carolina mi-au retinut atentia, dar n-am stat acolo asa ca nu pot sa vorbesc despre ele.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Chloe, TEOANCA, TORA INGRID
Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Raza de Soare:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.078407049179077 sec
    ecranul dvs: 1 x 1