Un paste excelent in familie la viva club in 2013
am petrecut pastele 2013 la viva club; am stat 5 nopti; totul a fost excelent; noi avem 2 copilasi, de 1 si 4 ani;
conditiile sunt foarte bune; totul este curat, mancarea este foarte buna, si variata, incluzand numeroase feluri de mancare ce puteau fi date copilasilor; in fiecare zi aveam si o delicoasa supa crema, (de dovlecei, de rosii, de morcovi) potrivita si pentru bebelusi si pentru adulti; mai gaseam piure, brocoli, pui, curcan, orez, paste, peste, vita; dulciurile erau fabuloase;
personalul era foarte atent;
scarile acelea care duceau spre plaja chiar nu erau o problema; hotelul e inconjurat de copaci inalti si de brazi; aerul e proaspat, e liniste; parcarea e pazita; piscina pt adulti si copilasi; loc de joaca pt copii; miniclub; animatori; teren de tenis/ fotbal, darts;
a fost minunat; vom reveni cat de curand;
Trimis de ionela82 in 19.06.13 08:41:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: veliko tarnovo
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionela82); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ionela82: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Dear ionela82,
Thank you very much for your opinion! It is very important for us what our guests think and this will help us improve our services in the future!
We wish you all the best and hope to see you in our hotel again!
Kostadin Terziev
Hotel Manager
HVD Viva Club Hotel
NB HVDVivaClub este (sau a fost) reprezentant al unității
Buna ziua D-nul Kostadin, fetele de la receptie va numeau gospodar Konstantin, asa am vazut ca sunteti, un bun gospodar si acum va multumesc pentru modul minunat in care ne ati primit si tratat in hotel. Noi avem deja doua vacante la Club Viva si cred ca 5 vacante la Club Miramar, toate prin [***]. Mult de tot ne a placut si -nul Dimitrov, pe care va rog sa l salutati din partea fam csosz. Va dorim numai clienti fericiti si continuati sa va imbunatatiti serviciile.
@onita: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat).
- Jul.2021 Nu as mai reveni la acest hotel! — scris în 04.08.21 de Kristins din BRăNEşTI [IF] - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanță ratată la HVD Viva Club — scris în 31.07.21 de vioreland din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Depinde de gusturi — scris în 29.08.20 de biapia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Totul OK, merită fiecare bănuţ — scris în 03.08.20 de Victor1979 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel excelent — scris în 22.08.19 de anca.faur din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Unpic prevazatori cu notele cam mari — scris în 16.06.19 de Radu80t din BRASOV - RECOMANDĂ
- Apr.2019 O minivacanta reusita — scris în 29.05.19 de fredutza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ