O surpriza mai mult decat placuta!
Prima mea calatorie si primul meu sejur in Bulgaria impreuna cu cei doi copii ai mei (10 ani si 6 an) s-a dovedit a fi mult peste asteparile mele. Pozele cu hotelul, gradina aferenta acestuia, precum si cu toboganele pentru copii, dar si review-urile celorlalti turisti m-au determinat sa aleg Hotelul Riu Helios Paradise din Sunny Beach.
Hotelul este impresionant atat prin arhitectura cat si intindere, barurile ofertante, cele 3 piscine pentru adulti si cea pt copii fac un ambient placut.
Plusuri:
- ambient general placut, relaxant, curat, ingrijit, atentie acordata detaliilor;
- camera foarte spatioasa, curata, impecabila;
- existau si restaurante a la carte, dar nu le-am frecventat, deoarece copiii mei n-au fost interesati :)
- mancarea destul de variata (se putea un pic mai bine la capitolul "deserturi") si continua (exista un restaurant in zona de piscine care completa restaurantul principal cu mancare gen fast-food, in genere)
- m-am simtit in siguranta pe intreaga sedere si am avut senzatia ca ma aflu intr-un resort din Belek :)
- locuri de parcare suficiente, cu paza non-stop si bariera electrica;
- plaja cu nisip fin, sezlonguri si umbrele gratuite, dar cam departe de hotel. Langa hotel, exista totusi o plaja a altui hotel cu sezlonguri la care puteai merge, fara sa ti se interzica accesul;
- raport calitate - pret ok
Minusuri:
- putine lifturi, toate pozitionate in centrul cladirii (cei care nu aveam camera in corpul central, inclusiv noi, mergeam ceva pana la camera);
- baia destul de mica, cu "cabina" de dus;
- aglomeratie la mese principale, in special la pranz;
- sezlongurile la piscinele de copii erau in permanenta ocupate. "Vina" o reprezenta lipsa de educatie a turistilor care le "ocupau" prin asezarea prosopului pe sezlong dupa lasarea serii;
- plaja hotelului fiind indepartata, au profitat de acest lucru, iar barul-resturant aflat pe plaja (foarte frumos, de altfel) nu era gratuity, clientii hotelului avand un discount de 30% (am inteles ca de anul acesta au introdus aceasta regula);
- majoritatea turistilor erau germani (70%) si din pacate calitatea lor umana lasa de dorit.
Trimis de Lili80 in 29.08.17 00:20:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lili80); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Lili80: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2023 Dreams, ne-ai plăcut și vom mai visa la tine — scris în 04.09.23 de Green🦋 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Dezamagita complet — scris în 04.07.22 de oananistor din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2021 Mergeți la Riu Paradise — scris în 19.08.21 de dumysorin din GăEşTI [DB] - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Depinde ce asteptari aveți — scris în 28.06.21 de ux117066 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jul.2020 De evitat!!! — scris în 29.07.20 de Dragu17 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2020 Un sejur neasteptat de reusit in vremuri tulburi — scris în 24.07.20 de Simoch din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 The best — scris în 29.07.19 de TIIDIDA din BRăILA - RECOMANDĂ