ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.04.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 22.04.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
APR-2016
DURATA: 2 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 11; 5

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 150 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 13 MIN

Select si special din cauza unei campioane

TIPĂREȘTE

Greu articol! Greu pentru ca nu stiu cum sa redau in modul cel mai potrivit ce am gasit la Pensiunea Ferma Club *****, mai ales ca merita punctate detaliile, care, nu-i asa? , fac diferenta. Imi mai propun sa prezint si conceptul acestei locatii, asa cum l-am perceput eu, pentru ca nu este o pensiune si atata tot. Este un loc select, este un loc special. Si ca de obicei nu voi uita sa va expun trairile noastre in acest loc.

Moroeni? Glod? 5 stele?

Cu aceste intrebari incepe povestea. Pensiunea Ferma Club este situata in Moroeni, jud. Dambovita. Str. Principala 6, la sosea, la DN71, pe partea dreapta cum vii dinspre Bucuresti. Noi cu jud. Dambovita in general simpatizam, pentru ca avem si radacini in judet. Dar, Moroeni? Moroeni, ca destinatie de cazare? Ati traversat Moroeniul? Unii da, altii nu. Cei care va incadrati la “da”, cred ca in mare majoritate, va doriti sa traversati localitatea, inclusiv celebrul de acum sat Glod, parte a Moroeniului, fara sa faceti niciun popas. Nici intentionat, nici neintentionat. Sa dea Domnul sa nu faceti pana in Moroeni! Este un sat in care puradeii misuna dezordonat, carutele circula dupa legea lor, caii fac stanga fara sa semnalizeze. Coabiteaza romani si romi, conform ultimului recensamant minoritarii sunt in numar de circa 1000 (18%). Cati or mai fi necuantificabili, nu stie nimeni.

Anul 2016, in vinerea de dinainte de Florii intram pe patru roti in Moroeni, incetinim si incepem sa urmarim numerele stradale. Incercam sa rezolvam aceasta problema de identificare fara sa oprim, dar desi nu am inaintat mult in sat, ne trezim cu numere din doua cifre si crescatoare, semn ca am depasit numarul 6. Totusi nu ne sarise in ochi vreo pensiune, vreun indicator, vreun firmament care sa indice ca am ajuns la destinatie. Ne intoarcem in dreptul numarului 4 (ca pe 6 nu l-am gasit). Suntem chiar in statia de autobuz, langa o gramada de nisip.

Cand am plecat din Bucuresti, ne pregatisem psihic si pentru varianta numita teapa, avand de gand sa plecam catre alta destinatie, daca nu ne place. Asta pentru ca pensiunea avea cateva recenzii care ne-au generat aceste ganduri. Daca ajungem si nu place. Dar sa nu gasim pensiunea la adresa comunicata noua pe telefon, chiar nu ne asteptam!

Sun pe dl. MD al carui contact il aveam si cu care stabilisem detaliile rezervarii si aflu ca numerotarea caselor nu respecta neaparat ordinea crescatoare sau descrescatoare fireasca si ca exista salturi, ba chiar mai exista un numar 6 in celalalt capat al localitatii la peste 2 km de locul unde ne aflam.

Ajungem la celalat numar 6, de unde nu iesea deloc in evidenta, ca este situata locatia pe care o cautam, dar privind asa peste gard si avand in memorie pozele pe care le vazusem pe site, am inteles ca totusi suntem la una din cele doua porti de acces in curtea Pensiunii Ferma Club.

Pe poarta este afisat un numar de telefon unde sa anunti daca ai ajuns si gasesti poarta inchisa. Pana aici destul de ciudat totul si inca nu aveam elemente concludente sa consideram ca surpriza ce avea sa ne astepte va fi una placuta.

Parcarea si primirea

S-au deschis larg portile si am parcat masina. In curte pe o zona amenajata destinata parcarii incapeau pana la 12 autotursime suficiente pentru dimensiunea pensiunii. Eram primii turisti de weekend prelungit, dar aflam ca urma sa se umple curtea si pensiunea.

Ne-a intampinat doamna M, administratorul pensiunii. Au mai spus prezent momentului sosirii noastre si doi caini mari, frumosi, dar despre care citisem ca au necajit alti copii si parinti si am avut o retinere de moment. Doamna M a rezolvat dintr-o comanda indepartarea patrupedelor din calea noastra. Ne-a fost prezentat si tanarul C, care urma sa fie la dispozitia noastra, conform spuselor doamnei M. Acum ce am facut sa meritam atat cinste? Scuzati, mi-am amintit, suntem la cinci stele! Dar si asa, totusi, chiar la dispozitia noastra? Eu am fost si la Hotel Marriott la New York, la 5 stele, si nu am avut pe cineva care sa-mi fi fost prezentat ca imi sta la dispozitie. Dar sa nu comparam, pentru ca acolo este o alta industrie (hoteliera).

Ne venea sa ne oprim in curte, ne-a placut de la prima vedere – vorba ceea: dragoste la prima vedere! Trebuia sa mergem insa la camera, sa ne luam in primire locsorul unde aveam sa dormim peste noapte sau poate si mai mult, asta daca nu aveam sa traiam vreo dezamagire, teama tepei nu ne parasise!

Camera

Urcam la etajul al doilea si ultimul in acelasi timp, la camera nr. 10, care ne-a fost repartizata. O Royala Suite, cum o numesc gazdele. Cu pat matrimonial si canapea extensibila. Se putea urca si cu liftul si pe scari. Liftul era din categoria celor inteligente, a se traduce gandeste mult pana sa prelucreze comenzile primite sau alta traducere, daca esti vioi urci mai repede decat motorizatul.

Prima impresie despre camera a fost excelenta. Patul matrimonial si canapeaua extensibila, ok. Camera foarte spatioasa, cu 2 balcoane, s-au mai corect spus cu 2 iesiri pe balcon, fiind o camera de colt. Foarte curat. Oglinda, TV prin cablu, dar la care am butonat foarte putin, fotolii. Lipsa minibar. In camera o mocheta superba gri-cafeniu pe care era inscriptionat un text care incepea asa: ”Sunt sapte carari cunoscute, pe care poti urca in inaltime. In afara de acestea sapte, mai sunt inca trei pe care nimeni nu le cunoaste. Poate au fost stiute odata, acum nimeni nu le mai cunoaste… ”.

Pe balcon doua scaune si o masuta din lemn, unde puteai servi ceva, daca temperatura exterioara te imbia la asa ceva, o cafea sau adaugati Dumneavoastra ce doriti. O parte a balconului oferea o vedere excelenta spre terenul de joaca din curte si parcare si peste gard spre culmile din jur ale dealurilor de la poalele Bucegilor (spun delauri, chiar daca de aici pornesc trasee spre Muntii Bucegi si Muntii Leaota), iar cealalta latura a balconului oferea o priveliste faina spre livada si ferma. Minunat! De cand am trecut pragul pensiunii este deja evident ca am intrat in alta lume.

Baia

Prosoape, pahare, savoniera, suporti, cosmetice de baie din belsug prezentate cu farmec intr-un cosulet, uscator, curat, cu wc, dus, geam pentru aerisire directa, dar si ventilator. Mi-a placut ca spatiul alocat dusului era larg.

Caldura din exces, mai limitam eu din robinetii termostatati ai radiatoarelor, apa calda in general fierbinte, dar si cu doua mici sincope dimineata. Toate dotarile si amenajarile erau realizate cu materiale si produse de calitate.

Totul avea stil si dadea un farmec aparte camerei. Categoric nu era ceva clasic.

Pensiunea

Pensiunea ofera spre cazare in 11 camere duble, din care 3 “deluxe” situate la etajele 1 si 2, deservite de acces pe scari, dar si de lift. In pensiune veti gasi semnal pentru retelele de telefonie mobila, TV prin cablu si wifi gratuit. Forma constructiei si a acoperisului in special sunt atipice si nu pot sa nu sara in ochi.

In toata pensiunea se remarca bunul gust, curatenia desavarsita si decorurile. Mochetele pe care pasesti pe holuri, scari, sali sunt pufoase si in stare foarte prezentabila. Tablouri decoreaza toata pensiunea, ba chiar exista si cateva lucrari expuse spre vanzare. O vioara stilizata este insotita de doua mesaje adanci: ”Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi singur” si ”In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi”.

La parter gasim o biblioteca din care poti alege carti, reviste, DVD-uri cu continut turistic de vizionat si jocuri. Era cat pe ce sa scriu pentru copii, dar mi-am amintit ca am fost si eu captivat de jocul numit “cappuccino”, inedit pentru Denisa, Emi, dar si pentru mine. Mi-au atras atentia mai multe ceasuri ornamentale amplasate in spatiul de la parter. Unul dintre acestea mergea in sens invers acelor de ceasornic! Un semineu cadreaza foarte bine in decor desi este situat in mijlocul spatiului comun. Vaze, statui, candelabru, bonsai, toate plasate inspirat, sugereaza ca suntem intr-un loc select. Mocheta are desenata o harta a judetului Dambovita. Sunt exemple de detaliile care fac diferenta.

Zona de recreere inside

O sala mare incalzita la 30 de grade, unde te poti rasfata la solar, sauna, masaj (se anuna din timp daca doresti) sau piscina. Apa din piscina este curata si incalzita. Dealtfel in coltul bazinului exista un termometru care atunci cand temperatura apei scade sub o valoare setata porneste un sistem de incalzire a apei din piscina prin doua orificii prin care se adauga in jeturi apa calda, ca intr-un mega-jacuzzi. Copiii (si parintii lor) au la dispozitie jucarii si accesorii pentru distractia acvatica din piscina. Stau la discretie colace, pernute, o minge, plute, toate amplasate intr-un imens suport gonflabil, ca un sac de jucarii. Din piscina acoperita se poate iesi atat in holul de la parter, cat si direct in curte. Doua sezlonguri din lemn pe doua roti si doua picioare fixe se afla in spatiul piscinei acoperite si ofera momente de stat la orizontala sau in forma cifrei 4 sau in ce pozitii doriti sa va mai odihniti. Tavanul piscinei este pictat cu flori mari si colorate. Piscina are aerisire directa. Mai exista si o toaleta cu dus, iar accesul la piscina se face cu halatele si papucii aflati in dotare in camera de baie a fiecaruia. Conditiile de la piscina sunt remarcabile.

Zona de recreere outside

Afara sunt de fapt mai multe zone. O livada de pomi fructiferi ascunde intre copaci un leagan pentru copii mici si un tobogan. Intre poarta principala de acces a turistilor si livada este un teren multifunctional pe care se poate juca minifotbal la porti super-mini (piccolo), baschet la un cos, tenis cu piciorul (fileu in dotarea pensiunii). Ba puteti inventa si orice alte jocuri si activitati pe care sa le practicati pe teren. Denisa de exemplu si-a gasit aici locul de dans pe jumatatatea de teren libera. pe ceallata noi baietii, Emi si Dan si alti participanti jucam din ce in ce mai bine tenis cu piciorul.

Pe o banca poti sta si admira pe cei mai sportivi sau supraveghea copiii. Poti bea si o bere sau o cafea sau o apa de izvor.

Ferma

Una din atractiile indiscutabile este ferma. Nu voi incepe cu prezentarea animalelor ci am spun ca este cea mai curata si ingrijita ferma pe care am vazut-o. Poate va asteptati ca la o ferma sa mai calcati in noroi, sa simtiti un miros intepator de la animale, ei aici e mai putin mirositor si in primul rand curat.

Admiram si intram in vorba cu ratele care au si o foarte mica balta, cu poneii, cu vacile, cu bibilicile, cu cocosii si gainile, cu porumbeii, cu paunul, cu porcii vietnamezi frumosi, dar si … gustosi. Ferma reprezinta baza de aprovizionare pentru bucataria pensiunii.

Intram si vizitam moara, depozitul de cereale si de nutreturi. Gratarul si un foisor.

Denisa se imprieteneste si cu pisica, dar si cu cei doi caini impozanti.

Poneii poarta pe spinarile lor copiii cuminti.

Am intalnit aici doi oameni care se ocupau de ferma, domnul P si ajutorul lui, ambii devotati muncii lor. Oameni prietenosi, sociabili, carora le place sa puna in evidenta tot ce ingrijesc in curte si in ferma. Domnul P - prietenul indiscutabil la copiilor, in special al celor dornici de a calari poneii sau de a juca mingea in curte; anume a tuturor copiilor!

Obiective in zona

Muntii Leaota (cu Varful Leaota 2133 m) accesibili de pe valea Brateiului pe care se ajunge intorcandu-te putin spre Bucuresti si traversand Ialomita pe pod.

Muntii Bucegi, accesibili pe variantele:

- aceeasi iesire spre Bratei, pe la cabana Cerbul si Caprioara, pe marcaj cruce albastra, catre Zanoaga, Cheile Zanoagei, Scropoasa, Bolboci, Padina

- cateva sute de metri mai spre Sianaia, in stanga pe soseaua catre Padina - Pestera (neasfaltata) vezi impresii

Sinaia

Platoul Bucegilor - vezi impresii

Bucataria, servitul mesei

Bucataria are legaturi stranse cu ferma. Multe, multe bunatati se prepara aici. Doamna M participa personal la activitatile din bucatarie si nu numai. Nu am cunoscut personal pe ceilalati care prepara bunatatile, dar sunt niste asi in ale artei culinare.

Masa se serveste la parter. Vara banuiesc ca se poate servi si pe terasa. Exista in dotare mai multe scaune speciale pentru copii mici. Pensiunea a fost plina pe durata sederii noastre, prin urmare si sala de mese, care este dimensionata la capacitatea pensiunii. Aproape la toate mesele erau copii. Erau aranjate atat mese mai mari pentru grupuri de prieteni sau cunoscuti, cat si mese de 4 persoane, majoroitatea. Pe o tablita era afisat meniul pranzului.

Portiile pentru copii sunt mai mici decat cele ale adultilor. In general portiile nu sunt mari, dar indestulatoare. Nu este genul de pensiune unde ti se pune bolul de ciorba in fata si servesti cat vrei, nici farfuria nu ti se umple exagerat ca sa se faca risipa. De altfel la 5 stele, de obicei portiile nu cantaresc mult la gramaj. Se ofera doua variante pentru cele doua feluri de mancare din care poti alege varianta dorita. Aceasta are dupa mine o explicatie in faptul ca majoritatea preparatelor sunt din ferma proprie, ceea ce inseamna ca optiunile sunt limitate, dar si in faptul ca la dimensiunea mica a pensiunii, nu iti poti permite sa gatesti multe feluri de mancare sau sa oferi bufet. Si mai este o deviza care noua ni s-a comunicat din start: ""Daca mai doriti ceva, cereti! "" Acum functie de asteptarile fiecaruia pot fi diferite aprecieri ale celor realatate mai sus. Din punctul meu de vedere este fara repros.

Cam ce am mancat? Rata cu portocala, pui, vita la cuptor, varza calita cu pomana porcului (vietnamez) si din nou porc vietnamez, pastrav, cocos in vin cu pilaf si legume, placinta cu mere, si mere. Senzationala painea cu seminte, era sa uit. La micul dejun oua prajite versus ompleta plus legume, fructe, branzeturi (senzatie!), mezeluri, toate de casa. Plus lapte, ceai, cafea.

Remarcabile ceaiurile care se pot alege dintr-un meniu dedicat ceaiurilor ca intr-o ceainarie adevarata. Si cafea foarte buna, din spusele Emei. Limonada, freshuri, cocktailuri, bauturi alcoolice simple sau alese reprezinta partea lichida a ofertei. De mentionat ca bauturile cu exceptia celor incluse la servirea micului dejun se platesc extra, iar preturile acestora nu sunt vizibile.

Servirea este uimitoare. Doi tineri din Pietrosita, C si A., ale caror varste incep cu cifra 1 daca nu gresesc, se prezinta ca niste chelneri desavarsiti cu scoala de cinci stele. E greu sa credeti, dar adeavarat. Au tinuta, au prestanta, au educatie, sunt foarte atenti cu mesenii, un comportament exemplar, si ma bucur mult ca doamna M a descoperit acesti baieti talentati, ca ii incurajeaza si ca obtine de la ei aceste performante peste orice asteptari! Felicitari C & A! Doamna M participa si dumneaei la servirea mesenilor si se interseaza ca si ajutoarele Dumneaei de multumirea oaspetilor. Intra in vorba si se face placuta copiilor, avand priza la acestia, reusind sa ii convinga sa manance atunci cand parintii lor poate nu reusesc. Si face acest lucru intr-un mod placut, nu agresiv, care conteaza. Pentru copii se pot cere tacamuri mai mici si vesela speciala.

Torturile

Cand am facut rezervarea, l-am intrebat pe domnul MD, daca este posibil sa ne pregateasca intr-o seara un tort. Amabil ne-a spus sa ne bazam. In prima seara am fost onorati cu surprinzatorul tort. Marcam ziua Emei, care fusese cu cateva zile in urma. Tortul? Surprinzator din toate punctele de vedere. Deosebit de gustos, racoritor, imbracat cu o spuma alba si multe capsune si kiwi, cu multa ciocolata si o crema foarte gustoasa. Deosebit si prin succesul pe care l-a avut. Deosebit si prin dimensiunile sale, mult, mult prea mari pentru cele 4 guri ale noastre. Astfel ca am facut cinste la toate mesele.

In ultima noastra zi de sedere, de Florii, in timp ce serveam deja pranzul, mi-a traznit mie prin cap sa indraznesc o provocare si o noua surpriza. M-am adresat in secret doamnei M cu intrebarea daca nu ne poate surprinde cu un ceva cu 12 lumanarele. Nu, nu era aniversarea niciunuia dintre copii! Era aniversarea mea si a Emei si prin urmare si a copiilor, era ziua familiei noastre. Am crezut ca nu i-a picat prea bine cererea mea surpriza. Am precizat ca daca nu se poate, nu-i problema, ca doar nu are de unde inventa pe loc ceva ce nu este. Plus ca servisem tort cu numai 2 zile in urma si nu am avut de la inceput in plan doua aniversari.

Si a venit momentul desertului si al … tortului. Nu stiu cum a facut doamna M, s-a dat peste cap si a inventat inca un tort, de data asta tortulet fata de primul. Sarut mana! Ne-ati uimit! Nu va mai spun ca ne-am fi lins pe degete daca gestul era aprobat de codul bunelor maniere! Si de data asta am servit ceilalti copilasi de la mesele vecine. Au fost doua sarbatoriri inedite. Fara muzica, chef si dans, a fost asa ceva linistit, pentru noi, care ne-a mers la suflet. Nici locul nu am simtit ca s-ar preta la balamuc, cantari, strigaturi etc. Nu era scris nicaieri, dar atmosfera, ceillati oaspeti, standarul locului, impuneau decenta si respectul celorlalti. Asa am considerat noi. Si a fost special!

Doamna M

In prima zi am aflat pe scurt cine este responsabil de tot ce aveam sa intalnim. Doamna M este administratorul locului si ne-a povestit ca participa la tot ce vedem aici. La inceput a fost un teren cumparat, o ferma si mai tarziu pensiunea. Nu voi intra in amanunte pe care doamna M m-a rugat sa nu le povestesc. Voi spune numai ca a venit un moment in care a inceput colaborarea cu domnul MD, responsabil PR. Wow, cum suna! Responsabil cu promovarea pensiunii - as spune eu.

Doamna M este o doamna deosebita. Mie mi-a placut foarte mult. Mi-au placut mult gandirea si atitudinea Dansei. Pentru ca am spus ca nu divulg prea multe, ma rezum sa spun ca doamna M este o campioana. Da, este o campioana! O campioana este o sportiva care trebuie sa treaca peste o stacheta si sa isi intreaca competitorii. Asa este doamna M. Pentru asta trebuie insa sa ai o stacheta, sa o asezi la un nivel, a se traduce standard, sa muncesti asiduu sa o depasesti. Si mi-a mai placut un lucru. Daca la un moment dat vezi ca depasesti stacheta prea usor, trebuie sa o mai ridici, ca sa urmeze o noua provocare. Asa gandeste doamna M. Este o campioana, pe care o admir, pentru tot ce mi-a povestit si pentru tot ce a realizat. Un mare BRAVO! Si respect!

Multumim

Ce m-a apucat cu acest subtitlu? Am simtit nevoia.

Multumim din suflet doamnei M si domnului MD pentru oferta de nerefuzat pe care ne-au facut-o! Pentru tot ce ne-au oferit si tot ce am gasit aici, la Pensiunea Ferma Club. Multumim intregului personal – de exceptie!

Am ajuns aici si datoirita AFA, asa ca multumim AFA! Ar trebui sa devin mai concret. Multumim lui Cornel, pentru ca este intemeietorul AFA. Si celor care au grija ca AFA sa functioneze. Si Dumneavoastra cititorilor si votantilor nostri! Pentru ca asa am ajuns eu un pasionat de munca mea, de matematica si de calatorii sa devin vizibil pe AFA, datorita Dumneavoastra, fiind astfel remarcat de domnul MD si uite asa se inchide o bucla magica.

As vrea sa spun ca dupa ce amfostacolo la Pensiunea Ferma Club, dupa dezbateri in familie, cu pareri echlibrate, e drept, dupa o competitie stransa cu alte locatii pe care le-am vizitat si despre care v-am scris, avem un nou lider in ierarhia destinatiilor noastre de cazare. Pensiunea Ferma Club! Sa curga sampania, iar doamna M, campioana, sa va serveasca pe toti cititorii care ii vor trece pragul cn tortul acela bun.

Si inca o vorba a Dumneaei: Noi nu avem turisti sau clienti, noi avem oaspeti! .

Cum probabil veti citi acest articol in preajma sarbatorilor pascale, va uram “Sarbatori fericite de Sfintele Pasti alaturi de cei dragi! ”

Denisa, Emi, Ema si Dan


[fb]
---
Trimis de Dan&Ema in 30.04.16 03:55:31
Validat / Publicat: 30.04.16 08:24:31
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3164 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

11 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 vedere spre teren
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 68800 PMA (din 53 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 150.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    11 ecouri scrise, până acum

    puiutea
    [30.04.16 11:53:14]
    »

    Felicitări pentru un review frumos și amănunțit, despre o zonă frumoasă, dar cam ocolită (nu fără oarecare motiv) !

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [30.04.16 12:23:08]
    »

    @puiutea -

    Multumesc! Daca din zona decupezi ceva nepotrivit, nu poate fi decat mirific.

    Sarbatori fericite!

    puiutea
    [30.04.16 12:24:29]
    »

    @Dan&Ema - Mulțumim la fel, sănătate și sejururi plăcute!

    mishu
    [30.04.16 19:22:40]
    »

    Recunosc cinstit ca am descris articolul cu teama, deoarece lamsfarsitul, saptamanii trecute am scris si eu un articol in legatura cu aceeasi pensiune si avand in veder comentariile care existau pana la acest monent despre pensiune erau fie sub nivelul marii, fie in varful Everestului de nu intelegeai daca este vorba despre acelasi loc sau nu.

    Ma bucur ca lucrurile le-ai gasit la fel ca si noi, si pot spune ca m-as intoarce oricand acolo. La fel de frumos am fost si noi intampinati si la fel si ceilalti oaspeti ai pensiunii. Noi nu am cunoscut-o pe doamna MV care nu era in localitate insa vom ajunge sa o cunoastem in cele din urma.

    Pozele puse de tine cu privelistea din exterior sunt minunate, noi am ales sa mergem acolo pe o vreme neplacuta si care a contrastat din plin cu atmosfera din interior. Noi am stat in camera 11 si tot asa de cald am avut si noi.

    In rest cred ca daca punem cap la cap articolul tau si al meu vedem ca produsele oferite oaspetilor sunt dintre cele mai diverse, cat despre calitatea lor numai de bine. Felicitari, votat cu mare placere.

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [30.04.16 19:32:00]
    »

    @mishu:

    Am citit articolul tau pe care l-ai postat exact cand noi ne intorceam acasa de la Moroeni. Am citit si eu celelalte articole despre locatie si mi-au dat de gandit pana sa ajung la fata locului.

    Nu sunt in masura sa le comentez chiar daca am aflat versiunea gazdelor.

    O concluzie suplimentara. Si noi suntem dornici sa revenim candva, dar trebuie sa cumpanim banutii pentru ca pensiunea e selectiva tocmai prin preturile foarte mari.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    papone
    [30.04.16 22:33:06]
    »

    Daneee, ma inclin! Frumos scris si descris! Bravos!!!

    elviramvio
    [30.04.16 22:34:26]
    »

    @Dan&Ema -

    Super! Bine ca-l citii abia acum, cand este putin timp pana la miezul noptii, m-ati omorat cu torturile voastre! Dar sa stiti, cand primiti prea multe dulciuri bune pe undeva, dati un fluier, eu vin si va salvez. Si salutari speciale Denisei pentru usurinta de a relationa cu patrupede

    diferite la ghiare, dinti si dimensiuni.

    Paste cu bine si bucurii!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [30.04.16 23:31:48]
    »

    @papone:

    Multumesc!

    Sarbatori fericite alaturi de vei dragi!

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [30.04.16 23:34:01]
    »

    @elviramvio:

    Multumesc! Sarbatori fericite! Am inteles cu dulciurile!

    PensFerma
    [11.05.16 10:09:46]
    »

    Vă mulțumim mult pentru aprecieri, ne onorează și vă așteptăm cu drag să reveniți!


    NB PensFerma este (sau a fost) reprezentant al unității
    RĂSPUNDE
    Adnotat ca DREPT REPLICA la review CRT
    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [11.05.16 13:15:51]
    »

    @PensFerma:

    Si noi va multumim

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Dan&Ema, elviramvio, mishu, PensFerma
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Ferma [Glod]:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.077214002609253 sec
    ecranul dvs: 1 x 1