Pensiunea 'Casă, Dulce Casă'(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Pensiunea “Casa dulce casa”-Sucevita
Aceasta pensiune a fost locul nostru de cazare in cele doua nopti petrecute in Bucovina. Am rezervat o tripla cu doar cateva zile inainte de plecare la pretul de 110 lei/noapte, un pret foarte bun ptr. conditiile oferite.
Este situata in centrul localitatii, pe aleea “La Crucita” nr 1, pe coasta unui munte, la poalele padurii de brazi, la cca 1,5 km de manastirea Sucevita. Aleea este de fapt un drum pietruit care porneste de la capatul podetului de pe raul Sucevita deci cu acces direct din DN 17 A. Se intra cu masina si la aprox. 300 metri se afla pensiunea, o cladire frumoasa, cu etaj ca mai toate locuintele din zona.
Doamna Marioara, gazda noastra ne-a intampinat cu vorbe bune si zambet si ne-a condus in camera. Cele trei camere, una dubla si doua triple sunt situate la etaj si au intrare separata de cea a gazdelor. Sunt spatioase, curate, cu balcon ce da spre o priveliste frumoasa, se vad muntii, padurile si valea raului Sucevita iar in departare manastirea. Sunt dotate corespunzator, au baie proprie cu cele necesare, sunt decorate cu gust, paturile sunt odihnitoare si sunt curate. Au acces comun la o bucatarie situata la parter mobilata si dotata corespunzator, dar si pe holul spatios de la etaj sunt canapele, fotolii, o masa de 6 persoane, frigider si o terasa cu o vedere minunata.
Este acces gratuit la wi-fi iar curtea spatioasa are gratar, leagan si nu in ultimul rand doi caini: un ciobanesc frumos intr-un tarc special amenajat si un canish prietenos care ne iesea intotdeauna in intampinare.
Pe scurt exista toate ingredientele unui sejur reusit, in mijlocul naturii, de unde se pot face drumetii pe munte dar si la manastire si are o pozitionare excelenta pentru a face excursii in zona. Aerul curat, mirosul padurii, linistea si privelistea minunata ne-a facut sa regretam ca nu aveam la dispozitie macar inca o zi pentru a ne putea relaxa zilnic cateva ore in acest loc minunat.
Multumiri gazdei noastre pentru conditiile oferite si pentru amabilitate.
Trimis de DaniX in 30.08.16 19:38:40
- A fost prima sa vizită/vacanță în SUCEVIȚA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DaniX); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.78259410 N, 25.73495740 E - neconfirmate încă
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Pensiunea ''Casă, Dulce Casă'', SUCEVIȚA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus