Drumetie in zona Csipkes (Zabala, Covasna)
Accesul in zona Csipkes se face din comuna Zabala, aflata la 7 km. de orasul Covasna.
Pornind de la pensiunile aflate in zona se pot face minunate drumetii pe Csipkes pe trasee marcate, pe carari de munte.
Pentru a nu da nas in nas cu mos Martin, e recomandat sa faceti cat mai multa galagie. Ar putea sa nu fie de acord cu faptul ca are concurenta la zmeura si mure!
Astfel am facut si bear shit-trekking, si va pot spune ca semana destul de bine cu o tarta cu fructe de padure!
Pe traseu puteti admira panoramele asupra depresiunii secuiesti, sau va puteti bucura de verdele poienitelor.
Dupa 2-3 ore de colindat pe coclauri evident ca tocana la ceaun pregatita de noi insine a avut un succes garantat!
Fotografiile sper ca sunt sugestive.
Vacante frumoase!
Trimis de raducondurache in 20.08.16 21:28:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COVASNA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raducondurache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica «'Musai de văzut' în împrejurimile Covasnei» (nou-creată, între timp, pe sait)
- Oct.2023 Cernat Covasna, locuri de vizitat — scris în 15.10.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Minicircuit în județul Covasna — scris în 12.10.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Mar.2021 Câteva obiective mai puțin cunoscute prin împrejurimile Covasnei — scris în 21.04.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Comitatul Trei Scaune — scris în 30.08.19 de mecut din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Pastel de toamnă la Covasna — scris în 19.11.17 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Pe meleaguri covăsnene — scris în 21.06.14 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ