83217 
nu sunteţi logat. - LOGIN
'Musai de văzut' în împrejurimile Covasnei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.11.2017
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Brăila
înscris/ă în 25.06.13
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 16 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
1500 lei
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Pastel de toamnă la Covasna


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Anul acesta s-au făcut 25, ba nu, 26 de ani de când ne tot ducem, an de an, la Covasna. Pentru a ne căta de sănătate, dar în special pentru că ne place zona și pentru aero- și mișco-terapie.

De ani buni călcăm zona și nu am scris nimic despre ce și cum îi pe acolo. Au mai scris câțiva colegi și mi-am zis ce-aș mai putea scrie eu despre niște locuri arhicunoscute din două-trei review-uri.

Însă azi, luând legătura pe facebook cu niște amici, ce ni i-am făcut anul acesta la Covasna și care au postat niscaiva poze cu noi, m-am uitat și eu pe fotografiile făcute de noi acolo (ș-am făcut multe de când cu camera asta nouă cu care m-am dotat la Iași) și tare mi-au plăcut. Și am zis. Hai să scriu două-trei rânduri despre ce am făcut acolo toamna asta și, în special, să postez „minunatele" imagini. Minunate pentru că niciodată nu am imortalizat cu aparatul foto așa imagini deosebite. Le veți vedea și-mi veți da sau nu dreptate.

Și încă ceva. Titlul review-ului “Pastel de toamnă la Covasna” mi-a fost sugerat de spectacolul de culoare și măreție pe care ni-l oferă muntele toamnă de toamnă, spectacol pe care am reușit, într-o oarecare măsură, să îl prind și eu în fotogafiile postate aici.

Mai întâi drumul. Am luat și anul acesta calea spre Covasna, alegând DN 10, pe Valea Buzăului.

Mai sunt și alte posibilități de a ajunge acolo de la Brăila: pe la Focșani, apoi Vidra, se ține Valea Putnei pe la Lepșa până la Greșu și de aici Ojdula – Tg. Secuiesc – Covasna – Voinești (de fapt aceasta-i destinația noastră). Traseul este deosebit de frumos. Străbătând Parcul natural Putna – Vrancea ai ce vedea: păduri de toate felurile, peisaje mirifice, apa Putnei pe care o traversăm de câteva ori (în zonă este de văzut cascada Putnei, aproape de Lepșa), șosea foarte bună (asfaltată în totalitate acum vreo 4-5 ani), serpentine, unele amețitoare (anul trecut când am mers pe acolo șoseaua nu era marcată). E cel mai scurt drum spre astă destinație.

Alt drum este pe la Adjud, Valea Trotușului, Onești, Oituz (de două ori: de Bacău – adică Oituz și de Covasna – adică Ojtoztelep), Brețcu, Tg. Secuiesc și de aici la locul faptei.

Să vă mai zic și de alte posibilități? Ar mai fi pe Valea Prahovei (mult mai lung și foarte aglomerat) sau cine are timp și chef de plimbare poate alege traseul pe la Bacău – Suceava – Bistrița - Sf. Gheorghe – Covasna, cu variantă de la Bistrița prin Cluj-Napoca – Tg. Mureș – Brașov – Sf. Gheorghe – Covasna :) :). N-ajungi în aceeași zi dar te bucuri de plimbare și priveliști minunate.

Ajungem cu bine la Voinești într-o zi ploioasă de octombrie, mohorâtă, răcoroasă. Ne cazăm, despachetăm câteva dintre lucrurile noastre, în primul rând mâncarea și ceva de întărire după un drum așa lung. Mâncăm și cu toată oboseala acumulată nu rezistăm să nu plecăm într-o primă plimbare prin împrejurimi, mai ales că ploaia stătuse. Pașii ne poartă spre ceea ce este cunoscut în zonă și de toți turiștii, “Vila lui Ceaușescu”. Multitudinea de culori a pădurii, în lumina apusului de soare ne-a revigorat, am simțit o energie care parcă ne-a topit de tot oboseala drumului.

Plimbarea fu scurtă, mai ales că se apropia și seara, însă aerul de acolo, dar și dorul revederii, ne-au făcut foarte bine, bucurându-ne, apoi, de o odihnă binemeritată.

Traseul de care vorbeam mai sus este unul dintre cele foarte circulate și frecventate de cei care vin la tratament la Covasna-Voinești. E o rută de aproape 4 km. ce se parcurge ușor, prin pădure cu conifere și foioase, cu arbuști specifici vegetației de munte (zmeur, mur, alun, etc.), din care poți culege gustoasele fructe de pădure, dacă n-ai cumva norocul ca să fi ajuns Moș Martin înainte și să fi ocupat locul, până la ceea ce se numește “Releu” și care se face, dus-întors, cam în 1 – 1,5 ore, după putința călătorului. Și mai zice lumea că ar mișuna și niscaiva urși :( . Nu mă pronunț pro sau contra, pentru că noi n-am întâlnit nici un ursulache, dar prea multă lume vorbește despre ei.

Drumul este betonat până la “Vila lui Ceaușescu” (cam 1 km.), apoi drum forestier. Plimbarea ar fi tare plăcută dacă n-ar trece, din când în când, diverși tipi cu ATV-uri ce au diverse afaceri prin păduri. La capătul plimbării te așteaptă un platou acoperit cu iarbă și vreo 2 -3 bănci făcute din bușteni, pentru a-ți trage sufletul după urcuș, dar și o construcție metalică, un releu radio (de aici și supranumele traseului), care nu știu dacă mai funcționează.

Pentru cei ce vin în plimbare aici, pentru un sejur de câteva zile, sunt numeroase posibilități de cazare, funcție de buzunar sau... pretenții. Două hoteluri de 4* ("Clermont" și mai noul "TTS"), un hotel de 3* ("Bradul" – hotel construit înainte de 1989, acum aparținând de Episcopia Ortodoxă a Covasnei și Harghitei), hoteluri în orașul Covasna sau pensiuni în Voinești și Covasna.

Cel mai frecventat traseu pentru plimbare este cel ce duce la ceea ce era odată “Planul înclinat” (Șiclăul) , un parcurs de cca. 2,5 km., rută ce urmează malul drept al râului Covasna. Plimbarea se face pe sub poala pădurii sau pe marginea șoselei ce duce la Comandău. La capătul drumului te așteaptă ruinele unei construcții inginerești deosebite, care era folosită, până prin 1995 la transportul trunchiurilor de copaci care erau tăiați din pădurile din zona Comandău.

Anul 1995 a fost un an extrem de rău pentru zona aceea. A fost, dacă mi se permite să spun așa, începutul dezastrului pentru pădurile de acolo. În toamna acelui an o furtună deosebit de puternică a culcat la pământ, rupând ca pe niște bețe de chibrit, copacii pe o suprafață foarte mare. Am văzut cum arăta ce a mai rămas din pădure la cca. 3 săptămâni după catastrofă. Toți acei munți falnici, din împrejurimi, pe care-i văzusem, cu un an, doi sau mai mulți ani înainte de nefericitul eveniment, erau acum niște pricăjite de delușoare fără podoaba falnică care o constituiau brazii, molizii, având pe ele niște bețe rupte de furia furtunii. A început, după cum era normal, exploatarea a ceea ce căzuse la pământ. Iar de aici și până la dezastrul, făcut de om nu de mama natură, care se întâmplă cu pădurile noastre în ziua de azi, nu a mai fost decât un pas.

Furtuna a afectat și planul înclinat datorită copacilor ce au căzut pe calea de rulare. Ulterior un incendiu a distrus cabina de comandă amplasată în partea de sus a construcției. Mai târziu ca urmare a scăderii volumului de masă lemnoasă care se exploata, dar și a interesului cumulat al celor ce exploatează fondul forestier dar și al transportatorilor, acest ansamblu tehnic a fost trecut în conservare. Care conservare nu a fost ceea ce este îndeobște cunoscut, adică luarea unor măsuri pentru păstrarea acestuia în vederea transformării lui într-un obiectiv turistic. Nepăsarea și dezinteresul autorităților au transformat un monument tehnic unic în Europa într-o ruină din care se mai vede scheletul cabinei de jos, de la sosirea vagonetelor și o cărare printre brazi ce duce în vârful muntelui, care va dispărea și ea prin creșterea vegetației. Astfel foarte curând nici măcar un semn nu va mai rămâne din ce a fost odată o minune inginerească :( .

Înainte de a sosi la “Planul înclinat”, pe partea dreaptă în sensul de mers, se poate vedea o mică cascadă pe valea râului Covasna. Un curs de apă vesel, vijelios după ploile mari.

Din acest punct (“Planul înclinat”) șoseaua își urmează cursul încă vreo 15 km. până la Comandău, drum forestier, destul de prost sau foarte prost după vreo ploaie puternică. Ca atare nu am ajuns acolo în toți acești ani.

Pentru amatorii de drumeții, în locul unde șoseaua se desparte de râul Covasna, luînd-o la dreapta spre Comandău, se poate merge înainte, pe valea râului, încă vreo 2 – 3 km. spre, ceea ce localnicii numesc “Vârful Vulturilor”, un loc deosebit de frumos prin sălbăticia sa.

Alt traseu, altă plimbare, tot per-pedes. Pe Valea Zânelor spre Comandău iarăși, pe un drum forestier, urmând, de data asta, malul stâng al râului Covasna. Spre deosebire de cel descris mai sus, acest traseu parcurge o zonă împădurită (sau mă rog, ce a mai rămas din ea) pe ambele părți ale drumului.

Din nou o rută foarte bună pentru mersul pe jos, lipsită de fumul autovehiculelor, cu un aer curat de-ți “plesnesc” plămânii de tare ce este. Ai ocazia să vezi pe această rută ruinele unei cetăți dacice, ce datează din sec. II-I î. d. H. Se pare că furtuna de care vorbeam mai sus a avut și partea ei bună deoarece, prin ruperea copacilor și a culcării lor la pământ, au apărut ceva vestigii aparținând acestei cetăți. Spre cetate este un traseu marcat ce pornește din acest drum forestier. Informații mai multe despre cetate găsiți și aici https://www.agerpres.ro/social/2014/04/07/destinatie-romania-cetatea-dacica-si-valea-zanelor-din-covasna-intre-realitate-si-legenda-13-03-12.

Mergând în continuare se poate ajunge la capătul de sus a fostului plan înclinat, trecând pe lângă un izvor cu o apă nemaipomenită și mai departe pe cărări marcate poți ajunge la Comandău.

Traseul este destul de lung, plimbarea pe acest traseu poate dura 2 – 3 ore, pe un sens, și chiar mai mult, funcție de locul de destinație pe care ți l-ai ales.

În anii din urmă când nu prea erau urși prin zonă, ne abăteam de la drum prin pădure ore întregi în căutarea unor bunătăți ce ți le pune la dispoziție Mama Natură: plante de ceai, muguri de brad și, pentru cei ce se pricep, ciuperci extraordinar de bune. Am cules atunci mănătârci, hribi, creasta cocoșului, bășica porcului, piciorul căprioarei. Acum de teama urșilor se merge în astfel de plimbare în grupuri mari, fără prea multe abateri de la drum.

După o astfel de plimbare, la întoarcere se poate face un mic popas la Campingul “Valea Zânelor”, situat în imediata apropiere a hotelurilor, unde îți poți liniști foamea cu un mic, o friptură, o brânzoaică și să-ți stingi setea cu o bere. Localul este aglomerat, în special seara când se și poate dansa. Într-o poiană, adiacentă campingului, se poate face un picnic.

Toamna e frumoasă iar imaginile înregistrate pe retină îți rămân lipite de suflet...

Web rog de pe youtube melodia https://www.youtube.com/watch?v=XHfuQVdEKxM.

---
Impresii încărcate de Mitica49 in 19.11.2017 17:40:11

Validat / Publicat: 19.11.17 19:22:47


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 2512


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Mitica49); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  29900 PMA (din 32 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[19.11.17 19:20:38]
» mesaj pers

   Nu am înțeles foarte clar cam pe unde au fost drumețiile prezentate; în mod cert însă nu cred că impresiile sunt potrivite la COVASNA (care e o secțiune ”de oraș”, urbană), așa că

   am Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă zona Comandău, COMANDĂU [CV]" (deja existentă pe sait)

   --

   Dacă mutarea nu e în rubrica geografică cea mai potrivită, te rog revino cu precizări, detalii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[19.11.17 19:22:24]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[19.11.17 20:52:30]
» mesaj pers

   @Mitica49:

   Mare, mare pacat ca nu s-a pus in valoare Planul inclinat de la Comandau. O podoaba inginereasca sortita acum pieirii. 🙃

   Covasna e un loc fain intr-adevar unde te poti trata si unde poti incarca bateriile. Pozele, pastelurile de toamna, exceptionale, felicitari! 😏

   Videoclipul ales superb si el.

   M-a uns pe suflet acest articol... de toamna. Felicitari!

   Numai de bine! 🙂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[19.11.17 22:22:15]
» mesaj pers

   @Mitica49: Un superb pastel de toamnă, pe care mâna pricepută a Naturii l-a pictat șiochiul magic l-a surprins ca să ni-l arată și nouă.

   Nu știu să spun care poză e mai frumoasă! Toate sunt unice! Dar P03 și P04 sunt superbe!

   Păcat că Planul Înclinat n-a mai fost refăcut! Poate, totuși, i-o veni cuiva gândul cel bun!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Mitica49
[20.11.17 09:54:10]
» mesaj pers

   @webmasterX: Totuși încadrarea cea mai potrivită este la rubrica "La pas prin Covasna", deoarece zona despre care vorbesc este în Covasna (oraș) și împrejurimi. Observ că o parte dintre cele 12 review-uri existente deja în această rubrică se referă exact la zona despre care scriu: Valea Zânelor, Cetatea Dacică, Planul Înclinat, etc. În plus nu fac nici un fel de descriere a zonei Comandău, făcându-se referire doar la faptul că de aici se poate ajunge la Comandău pe două trasee. Dacă ar trebui creată o rubrică nouă poate titlul cel mai bun ar fi "Descoperă Covasna și împrejurimile".

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Mitica49
[20.11.17 09:59:24]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mă bucur că v-a plăcut articolul. Zona respectivă este frumoasă în continuare chiar dacă și acolo se practică jaful pădurilor.

   Mulțumesc pentru vot!

   Zoazore: Mulțumesc pentru lectură și vot!

   Culorile toamnei sunt deosebite și e bine să le arătăm spre bucuria ochilor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[20.11.17 09:59:44]
» mesaj pers

   @Mitica49: Mulțumesc.

   Mutat în rubrica "'Musai de văzut' în împrejurimile Covasnei, COVASNA" (nou-creată pe sait)

   Cred că așa e cel mai bine

   În vechea rubrică ”La pas prin Covasna” vor rămâne doar recomandările unor obiective (predominant) din oraș (Covasna)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[20.11.17 10:04:37]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc pentru inserarea videoclipului!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[20.11.17 20:54:30]
» mesaj pers

   Eu nu ştiu ce am păzit o viaţă întreagă că n-am ajuns la Comandău. Pe vremuri cunoşteam pe cineva care lucra la staţia meteorologică din Comandău. Am promis că mergem şi n-am ajuns. Votat cu plăcere iar pozele sunt grozave.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[21.11.17 10:32:00]
» mesaj pers

   @Mitica49: Frumoase imagini de toamnă. În 2013 am călătorit pe meleaguri covăsenene (vezi impresii) și mi-a plăcut. Ne-am plimbat cu mocănița (diesel) până la Planul Înclinat (vagă urmă a instalației de altădată), am mers la cascadă (am crezut că numele căderii de apă e „Vizeses” cum apărea pe un mic indicator - greșit, e traducerea în maghiară a cuvântului „cascadă”), am urcat câțiva kilometri cu autoturismul spre Comandău, dar am renunțat din cauza drumului destul de prost.

   Peisajele sunt superbe, liniștea și relaxarea sunt cuvinte de ordine, odihna e necesară după atât de mult stres citadin.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Mitica49
[21.11.17 14:11:42]
» mesaj pers

   @Michi: Mulțumesc mult pentru vot!

   Așa cum ziceam în articol nici noi n-am fost la Comandău din cauza drumului prost. Însă nu-i timpul trecut...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[21.11.17 14:18:18]
» mesaj pers

   @tata123: Zona aceea este frumoasă (era deosebit de frumoasă înainte de 1995 și din motivul acesta ne tot ducem pe acolo. Anul acesta ne-am făcut ceva planuri de a vizita și alte locuri din împrejurimi, în special bisericile fortificate aflate în satele din zonă. Sigur vom face pasul acesta în anul (anii) următor.

   Și încă ceva. Hotelul care se vede în P18 din review-ul tău "Pe meleaguri covăsnene este" "Bradul" nu "Clermont".

   Mulțumesc pentru lectură și vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- tata123
[21.11.17 14:57:15]
» mesaj pers

   @Mitica49: O idee bună vizita la mănăstirile/bisericile fortificate din zonă. Biserica fortificată din Ghelnița e deosebită (monument Unesco) - noi am găsit-o închisă; lăcașurile de cult din Lemnia, Sânzieni, Zăbala, Belani sunt drăguțe. În acest areal sunt și câteva conace: la Zăbala, Zagon etc. Mulțumesc pentru rectificare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[21.11.17 18:11:51]
» mesaj pers

   @Mitica49: Un articol minunat si vezi, de asta imi place mie toamna, este unica si magica.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[21.11.17 19:04:57]
» mesaj pers

   @mishu: Mulțumesc pentru lectură și vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[21.11.17 20:01:57]
» mesaj pers

   @Mitica49: Superbă P28! Fascinantă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[22.11.17 20:31:24]
» mesaj pers

   @Zoazore: Da, fotografia are un fundal superb, sper că nu-l strică cei doi turiști care iau fața peisajului. :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[22.11.17 21:46:50]
» mesaj pers

   @Mitica49: Nu la fundal mă refeream, ci fix la cei doi dragi turiști! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[03.12.17 13:01:54]
» mesaj pers

   @Mitica49:

   Faina poveste! Pt urși chiar în grup mare, un fluier puternic nu strica, recomandare de la vecinul meu, inginer silvic!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mitica49
[03.12.17 14:26:36]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc pentru vot! Da, zgomotul puternic de orice fel, fluier, radio dat foarte tare, vocile celor ce circulă te pot feri de urși, dacă este un grup mare. Însă singur...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- CATAAS
[23.05.18 12:48:21]
» mesaj pers

   @Mitica49: Am citit abia acum review-ul deoarece ma intereseaza zona pentru un concediu viitor. Imi poti da un sfat legat de cazare? Noi vrem sa stam 3-4 zile in zona pentru relaxare. Nu suntem foarte pretentiosi la cazare, mai degrabă ma intereseaza serviciile de masă să fie ok. Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2017] DN10-Staționând pe marginea șoselei pentru pozări -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922894">Şterge vot</a></div><span id="v9922894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2017] DN10-Staționând pe marginea șoselei pentru pozări
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2017] Toamna pe Valea Buzăului -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922896">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922896"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922896">Şterge vot</a></div><span id="v9922896" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922896)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922896Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922896MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2017] Toamna pe Valea Buzăului
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2017] Turistă cu peisaj de toamnă -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922897">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922897"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922897">Şterge vot</a></div><span id="v9922897" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922897)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922897Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922897MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2017] Turistă cu peisaj de toamnă
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2017] Turist cu peisaj de toamnă -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922899">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922899"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922899">Şterge vot</a></div><span id="v9922899" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922899)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922899Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922899MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2017] Turist cu peisaj de toamnă
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2017] Spre “Vila lui Ceaușescu” -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922900">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922900"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922900">Şterge vot</a></div><span id="v9922900" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922900)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922900Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922900MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2017] Spre “Vila lui Ceaușescu”
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2017] Aleea ce duce spre releu. În partea stângă o nouă unitate de cazare în construcție -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922902">Şterge vot</a></div><span id="v9922902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2017] Aleea ce duce spre releu. În partea stângă o nouă unitate de cazare în construcție
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2017] Culori amestecate pe munte -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922905">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922905"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922905">Şterge vot</a></div><span id="v9922905" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922905)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922905Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922905MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2017] Culori amestecate pe munte
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2017] Culori de toamnă și cer după ploaie -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922908">Şterge vot</a></div><span id="v9922908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2017] Culori de toamnă și cer după ploaie
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2017] Hotel TTS înconjurat de brazi -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922911">Şterge vot</a></div><span id="v9922911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2017] Hotel TTS înconjurat de brazi
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2017] Brădulez drăguț, drăguț, iarna nu-i departe -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922914">Şterge vot</a></div><span id="v9922914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2017] Brădulez drăguț, drăguț, iarna nu-i departe
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2017] Galben pe fundal verde -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922915">Şterge vot</a></div><span id="v9922915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2017] Galben pe fundal verde
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2017] Natura a vărsat oala cu galben peste covorul verde -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922916">Şterge vot</a></div><span id="v9922916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2017] Natura a vărsat oala cu galben peste covorul verde
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2017] Cu trenulețul spre “Planul înclinat' -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922917">Şterge vot</a></div><span id="v9922917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2017] Cu trenulețul spre “Planul înclinat"
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2017] Uuuuu! Uuuuuu! Vini trinu' măi! -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922918">Şterge vot</a></div><span id="v9922918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2017] Uuuuu! Uuuuuu! Vini trinu' măi!
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2017] Din pomul verde şi frumos/ O frunză cade, încă una... -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922919">Şterge vot</a></div><span id="v9922919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2017] Din pomul verde şi frumos/ O frunză cade, încă una...
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2017] Mica cascadă de pe râul Covasna -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922920">Şterge vot</a></div><span id="v9922920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2017] Mica cascadă de pe râul Covasna
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2017] Prim plan cu cascada -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922921">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922921"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922921">Şterge vot</a></div><span id="v9922921" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922921)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922921Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922921MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2017] Prim plan cu cascada
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2017] Un curs de apă năbădăios - râul Covasna -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922922">Şterge vot</a></div><span id="v9922922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2017] Un curs de apă năbădăios - râul Covasna
foto Mitica49 [19.11.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2017] Așa arăta odată Planul Înclinat de la Comandau -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av922923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922923">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2017] Așa arăta odată Planul Înclinat de la Comandau
foto Mitica49 [19.11.17] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2017] Planul Înclinat de la Comandau și vagon cu cherestea coborând -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av922924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922924">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2017] Planul Înclinat de la Comandau și vagon cu cherestea coborând
foto Mitica49 [19.11.17] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2017] Panou explicativ pentru ceea ce a fost odată Planul Înclinat de la Comandau -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922925">Şterge vot</a></div><span id="v9922925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2017] Panou explicativ pentru ceea ce a fost odată Planul Înclinat de la Comandau
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2017] 'Cărarea' rămasă în pădure după demolarea Planului Înclinat de la Comandau -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922926">Şterge vot</a></div><span id="v9922926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2017] "Cărarea" rămasă în pădure după demolarea Planului Înclinat de la Comandau
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2017] Un rest din construcția care era odată Planul Înclinat de la Comandau -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922927">Şterge vot</a></div><span id="v9922927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2017] Un rest din construcția care era odată Planul Înclinat de la Comandau
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2017] Unul dintre vagonetele ce cărau odată buștenii din munta -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922928">Şterge vot</a></div><span id="v9922928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2017] Unul dintre vagonetele ce cărau odată buștenii din munta
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2017] Galben - cărămiziu - verde - vișiniu, sau culori de toamnă -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922929">Şterge vot</a></div><span id="v9922929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2017] Galben - cărămiziu - verde - vișiniu, sau culori de toamnă
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2017] Pe drum spre Releu -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922930">Şterge vot</a></div><span id="v9922930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2017] Pe drum spre Releu
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2017] Venind de la Releu -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922931">Şterge vot</a></div><span id="v9922931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2017] Venind de la Releu
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [OCT-2017] Pe cărările Covasnei -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922932">Şterge vot</a></div><span id="v9922932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [OCT-2017] Pe cărările Covasnei
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [OCT-2017] Culori... -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922934">Şterge vot</a></div><span id="v9922934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [OCT-2017] Culori...
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [OCT-2017] Aur în bătaia soarelui... -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922935">Şterge vot</a></div><span id="v9922935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [OCT-2017] Aur în bătaia soarelui...
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [OCT-2017] Peisaj cu copaci toamna -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922937">Şterge vot</a></div><span id="v9922937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [OCT-2017] Peisaj cu copaci toamna
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [OCT-2017] Un vagonet cu care se plimbă turiștii -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922938">Şterge vot</a></div><span id="v9922938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [OCT-2017] Un vagonet cu care se plimbă turiștii
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [OCT-2017] Mama natură ne hrănește: ciuperci de pădure -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922940">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922940"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922940">Şterge vot</a></div><span id="v9922940" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922940)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922940Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922940MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [OCT-2017] Mama natură ne hrănește: ciuperci de pădure
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [OCT-2017] -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922941">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922941"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922941">Şterge vot</a></div><span id="v9922941" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922941)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922941Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922941MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [OCT-2017]
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [OCT-2017] Un mic șpațir pe Valea Zânelor -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922942">Şterge vot</a></div><span id="v9922942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [OCT-2017] Un mic șpațir pe Valea Zânelor
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [OCT-2017] Spațiu de odihnă la unul dintre hotelurile de 4 stele -- foto by <b>Mitica49</b> [uploaded 19.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av922943">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv922943"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=922943">Şterge vot</a></div><span id="v9922943" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(922943)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f922943Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e922943MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [OCT-2017] Spațiu de odihnă la unul dintre hotelurile de 4 stele
foto Mitica49 [19.11.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.144461870193 sec