BUN
Luca's House & Studio(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Luca's Studios Balotesti
Atasat la review-ul „O zi perfecta la Therme Bucuresti” , cateva detalii de cazare:
Luca’s Studios Balotesti
Notata de altii cu media 9.4/10, i-as acorda 8.5.
E o locatie linistita, ok pentru cei care isi doresc o zi de relaxare la Therme.
Luca' s studio oferă acces la o terasă, iar oaspeții beneficiază gratuit de wi-fi si parcare. O camera tripla a costat 230 lei, fara mic dejun.
Camerele au aer conditionat, baie proprie, TV, frigider.
Trimis de raducondurache in 29.08.23 22:38:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raducondurache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.60926017 N, 26.07371477 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Luca's House & Studio, BUCUREȘTI" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)