Paștele la Lotus Therm
Anul acesta am hotărât să mergem de Paște la Lotus Therm.
Drumul până acolo a fost lung dar când am ajuns la receptie si am vazut cat de luxos poate sa fie ,am uitat de oboseala. Hotelul este poziționat în pădure și se vede de la sosea perla Bailor Felix.
Felicitari celor care au făcut bijuteria de hotel, sincer merita toti banii.
Felixariumul este piesa de rezistenta, când am intrat nu mi-a venit să cred că și în România se poate face turism de calitate. Sunt 11 bazine cu apă termală în interior, fiecare bazin având o temperatura specifică (32,34,36,38grade). De asemenea exista pentru distractie si 2 topogane. Din jumătate în jumătate de oră venea cineva si lua probe de apa si verifica temperatura apei. Vegetația din interior lasă impresia că te afli la tropice. Afara mai era un bazin de înot și încă un bazin cu apă termală. Relaxare totala (părerea mea). De asemenea in interiorul Felixariumului era si in cabinet medical de urgenta (am avut nevoie si asistenta de acolo s-a purtat impecabil). Aveau si saune (umeda si uscata), salon de masaj dar acestea erau situate în afara Felixariumului, mergeai pe un culoar foarte elegant, coborâi cu liftul la subsol si ajungeai la Spa.
În privința mesei, la micul dejun era o varietate de specialități si aici încep cu cereale cu lapte, iaurt, smântână, brânzeturi, salamuri de toate tipurile, salate peste salate, platouri țărănești cu șuncă, cârnați, ceapa, slănină, jumeri, dintr-un cuvânt un rai alimentar făcut pentru toți pretentiosii. Aveau si carnatii lor specifici (Vârșli), cabanos, icre salata de vinete, etc. Cafea aveau 2 aparate, sucuri Santal, de piersici sau de cireșe, 2 aparate de sucuri naturale (portocale, grepfrut), se vedea că este de 5 stele. La masa de seara erau toate tipurile posibile de carne (porc, pui, vita, curcan, purcel) pește, salate de toate natiile, garnituri de toate tipurile (cartofi prăjiți, varza, mazăre, fasole, orez), vin de Cotnari alb, roze, roșu pe care ți le servea un domn îmbrăcat la costum (efect de prezentare frumos), bere Tuborg. Va spun sincer că nu am mai văzut atâta implicare din partea ospătarilor în România. Totul este PERFECT. Are grija seful de sala care stătea intr-un colț și dirija tot personalul (Felicitări din partea mea). Am uitat să vă spun de dulciuri, aveau prăjituri de toate tipurile, fructe (banane, mandarine, struguri, etc) foetaje tip fornetti, cozonaci, pasca (bestiala). Nu am crezut că poate să existe atâta mâncare bună. La masa festiva de Paște am avut un concert de muzica (cam scurt) si miel, oua roșii, drob, ciorba de miel (extraordinara). La masa festiva bineînțeles că s-au găsit unii să arate ca sunt români și au coborât la masa în trening si papuci, dar asta e - fiecare se respectă pe sine așa cum dorește.
Am găsit în camere surpriză de Paște o sampanie si o cutie de prăjituri (un gest frumos). De camere ce sa zic, sunt mobilate cu mult bun gust, intr-adevar sunt putin cam mici dar nu vii sa stai in camera. Ce să mai zic, a fost o vacanță de vis si sper sa mai văd și în România hoteluri si personal așa cum am găsit la Lotus Therm.
La restaurant va recomand sa intrebati de Doamna Mariana, este cea mai buna ospatarita ever. Eu m-am indragostit de cât de frumos putea sa vorbeasca cu clientii, asa ar trebui sa fie toti chelnerii. Preturile in restaurant erau ok pentru un hotel de 5 stele (ciorbe intre 11-18 lei, mancaruri diverse intre 25-50 de lei).
Cameristele veneau zilnic și schimbau prosoapele, puneau săpunuri, șampon, gel de dus, schimbau halatele.
În consecință RECOMAND cu căldură un sejur de relaxare la Lotus Therm mai ales că accesul la piscine se face exclusiv pentru clienții hotelului (un mare plus). Sper să o țină tot așa
Trimis de Mihne1 in 04.05.16 13:37:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Hotel Tomis
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mihne1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mihne1 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Doamne-fereste, 3000 lei pentru 3 nopti? Si nici acelea cu AI, ci cu DP? Scump, dom'le, scump...
Așa e,dar am fost 3 adulți și un copil... a trebuit să luăm un apartament.
Intr-adevar este scump dar daca ar fi mai ieftin s-ar umple de tot felul de indivizi mai mult sau mai puțin dubioși....nu e pentru oricine dar odată în viață merita.
@webmaster26: Stațiunea este un sens unic. Ca să ajungi la Lotus Therm intri prin spatele stațiunii spre Prezident, la intersecție o iei înainte și dai de hoteluri, Prezident, Lotus, Termal.
@Mihne1 - :-). In acest caz, se schimba datele problemei.
Ar trebui sa soliciti modificari in caseta tehnica a sejurului, unde sa apara 3 ad+1 copil si faptul ca ati avut cazare intr-un apartament, nu o camera dubla standard. Sau sa fie incluse/adaugate aceste detalii in textul postat. In felul acesta ar fi mai clar pentru toti cititorii si posibilii viitori clienti, care este nivelul preturilor pentru un astfel de sejur.
@Mihne1 - Sa nu spui niciodata, niciodata. Acestor indivizi (despre care vorbesti) nu cred ca le lipsesc resursele financiare necesare. E doar o chestiune de timp pana vor prinde de veste...
@Corina70: să sperăm că nu au nevoie de relaxare, deși așa cum am scris mai sus erau 3-4 familii care au considerat că e cool să vii la masa de prânz de Paște (a fost inclusă deci nu prea a fost demipensiune) în trening chiar dacă în jur oamenii erau așa cum e normal să fie la masa de Paște...
@Corina70
” Ar trebui sa soliciti modificari in caseta tehnica a sejurului, unde sa apara 3 ad+1 copil si faptul ca ati avut cazare intr-un apartament, nu o camera dubla standard
Într-adevăr; am adăugat noi aceste detalii, în caseta tehnică
Asa e, mi-a plăcut foarte mult și încerc sa mai repet experiența
- Mar.2024 Horrible — scris în 28.03.24 de ux133423 din BUCUREșTI
- Feb.2024 Lotus Therm Baile Felix — scris în 22.11.24 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- May.2021 Super sejur superrr apa caldă — scris în 04.05.21 de Ifle din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Feb.2021 La cald si bine in miez de februarie — scris în 13.02.21 de Donutz din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O vacanta placuta la Lotus Therm — scris în 07.09.20 de IlieH din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Cea mai mare teapa din viata mea — scris în 17.08.20 de dany1969 din COMANESTI - nu recomandă
- Jan.2020 Neasteptat de bine! — scris în 12.01.20 de alexmara din DAMBOVITA - RECOMANDĂ