Am fost la inceputul lui iulie (6 zile) la hotel International - 2 adulti + 1 copil de 9 ani.
Conditii foarte bune, oameni politicosi mancare ok. Cel putin la masa de seara (am avut demipensiune) era imposibil sa fii atat de carcotas incat sa spui ca nu ai ce sa iti alegi.
Daca un mic minus este dat de camera de hotel (putin cam mica si cu un aer conditionat (convector) care a dat un miros de neutilizare in prima ora de functionare... MARELE plus este dat de grupul de piscine (atat cea cu apa termala cat si cea cu apa obisnuita si cea de copii).
Mentionez ca nu am facut sedinte de tratament dar am vizitat acest centru aflat la etajul 1 al hotelului si m-a impresionat cu gradul ridicat de curatenie si de amabilitatea personalului.
Oricum daca sunteti din Bucuresti sau din sud pregatiti-va cu multa rabdare pentru drumul infernal de lung, cu autostrazi surpate (Sibiu - Sebes) si cu autostrazi - demo (Turda - Gilau - cu peisaje uimitoare). Dar asta este alta poveste.
Aaaa si, revenind la Baile Felix, absolut reconfortanta partea de oras unde ne plimbam seara (in apropierea hotelului) cu terase frumoase si pentru toate buzunarele + celebrele lacuri cu nuferi.
In concluzie, daca va continua sa ofere aceleasi conditii acest hotel poate reveni in optiunile noastre concediile viitoare.
Trimis de dio_1 in 17.07.16 10:16:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Litoral, munte etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dio_1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun-revenit pe sait, după o pauză destul de lungă
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 30&ridAnt=70391
Despre acest minus dat de aerul conditionat problema este data de obicei de necuratarea aparatului/ sau a filtrelor. Daca in schimb restul a fost in regula, atunci este o locatie de retinut.
Buna ziua
Au acces la baza de agrement a hotelului si persoanele care nu sunt cazate acolo?
Multumesc
@calincheita - la piscine sigur da... la baza de tratament nu stiu.
@calincheita - Si persoanele care nu sunt cazate in hotel au acces la baza de agrement, daca prin agrement intelegi masaj, sauna etc, dar contra cost evident.
@dio_1: Multumesc! Da la piscine ma refeream. Au si piscina cu apa termala pentru copii?
@calincheita - Nu. La piscina de copii e apa normala putin mai calduta decat in piscina mare (de adulti) dar nu atat de calda cat cea din bazinul de apa termala. Oricum am inteles ca nici nu e recomandabil pentru copii pana in 4 ani parca sa stea foarte mult in bazinul cu apa termala. Daca e mai mare (fie-mea are 9 ani) sta lejer in cel cu apa termal pentru ca nu este foarte adanc (cam 1 m).
Buna ziua, intentionez sa merg la acest hotel, in vara, pt tratament. Intrebarea mea este daca sa iau demipensiune sau pensiune completa; cum este mai avantajos? Am inteles ca la piscina este o braserie, cum sunt preturile?
@lumi11: Voi merge si eu in luna august la acest hotel, am ales demipensiune intrucat nu poti servi masa la braserie daca ai optat pt pensiune completa.
- May.2022 Nu recomand, o minivacanta esuata pe bani multi — scris în 30.05.22 de Ioana84 din DEVA - nu recomandă
- Sep.2021 Hotel Internațional Baile Felix — scris în 15.04.22 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Umilitor, nu recomand si nici nu voi mai calca acolo — scris în 05.05.21 de doru motoru din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2019 Hotel International Baile Felix — scris în 05.11.19 de Ionel21 din MUREşENI [MS] - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel International, Felix, 4 stele? Dezamagitor... — scris în 16.06.19 de Armina2010 din IAşI - nu recomandă
- Mar.2019 Raportul calitate-pret total dezamagitor — scris în 03.03.19 de Oana73sorina din LUGOJ - nu recomandă
- Feb.2019 La Felix iarna — scris în 20.02.19 de Kostinmoise din BRASOV - RECOMANDĂ