Suntem un cuplu de tineri care a vizitat aceasta locatie (mai degraba pensiune decat hotel, parerea noastra).
La momentul in care ne-am prezentat la hotel am fost informati ca avem de platit parcarea 60 de lei (10 lei pe noapte), desi la negocierea de dinainte nu s-a specificat. Binenteles, ca la romani, a doua zi dupa ce ne-am cazat aparusera deja lipite doua coli A4 pe doi pereti la receptie: "Parcarea 10 lei".
Nu va asteptati la cine stie ce parcare amenajata: era ceva de genul bag-o unde poti "ca e spatiul nostru" asa cum s-a exprimat patronul.
Taxa de statiune, ... tot ca la romani, 10 lei. Nici despre aceasta nu s-a discutat la inceput.
Curatenie in camere era efectuata, dar nu sa zici ca se omorau... prosoapele nu le-au schimbat timp de 4 zile cat am stat... mentionez ca a trebuit sa plec mai devreme deoarece sotia nu s-a simtit bine, dar oricum nu as mai reveni niciodata.
Hotel fff departe de plaja, fara lift, fara restaurant sau alte facilitati. Am inteles ca servesc doar micul dejun... noua nu ne-a trebuit asa ceva. Nu ai un loc unde sa stai la o masa sa bei o apa. Toate hotelurile din jur au o gramada de facilitati, gradini, terase... nemaizicand de piscine si locuri de joaca amenajate.
Concluzie: nu-l recomand.
Trimis de georgedinu09* in 24.07.15 21:31:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Mamaia, Hotel Malibu etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgedinu09*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@georgedinu09: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=12396
- Jul.2019 Am fost în vacanță la Ibiza! :) — scris în 14.08.19 de Marius Tut din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Dezamăgire... nu trei stele... poate două sau chiar una... — scris în 13.09.18 de adi 13* din TIMIşOARA - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Ibiza de trei stele, care abia ar merita două — scris în 03.09.18 de Dorin Pavel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel OK — scris în 23.08.18 de FlorianC din CAMPULUNG - nu recomandă
- Jul.2017 Un hotel cochet, curat si elegant — scris în 13.07.17 de olivia1978 din AIUD [AB] - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Un week end plăcut — scris în 19.09.16 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Nu recomand! Evitati locatia — scris în 27.08.15 de Stefanx1282 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă