daca o sa aveti rabdare cei care au postat anterior au descris exact resortul si conditiile.
Este un resort amplasat pe o coasta, cu receptia la etajul 8, se coboara pe scari sau cu liftul pana la piscina apoi pe scari sau cu un tractoras pana la mare.
Amenajarile la mare sunt minime... este construit un ponton parte din beton parte din lemn... in partea dreapta pentru adeptii tip intrare direct in mare exista o zona dar sincer nu as recomanda.
Cred ca este destul de incomod pentru cei care au copii.
In ceea ce priveste masa... nu am ce reprosa... poate doar ca am constatat ca au mai putina carne in meniu... turcii au o inflatie galopanta... sunt disperati... 1e=2.92 lt, 1$=2.13 lt, 1litru de motorina=4.44 lt
Trimis de kywy in 16.07.14 08:44:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kywy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.92070000 N, 27.27295300 E - CONFIRMATE
turcii au o inflatie galopanta... sunt disperati... 1$=2.13 lt,
Nu mi se pare, anul trecut pe vremea aceasta 1$ = 2.00 lt, am adaugat si o fotografie efectuata in luna August 2013.
Casa Vinului (Weinhouse) functioneaza? Restaurantele a-la-carte? Discoteca? Animatia cum vi s-a parut?
@scbabz: da functioneaza... si chiar recomand... noi am fost la o seara de muzica live... au 2 sorturi de vin... unul alb si unul rosu... cred ca local... dar poti servic si suc sau apa minerala.
Discoteca este chiar ok... vreau sa-ti spun ca au un dj tare de tot... cred ca e la nivel Ibiza... fara gluma!
Animatia... seara e super de la 21 pentru copii e o tipa exceleta... urata saraca ce-i drept dar se poarta impecabil cu copii... cu cantecele... le da diplome de participare...
Au un tip tare la animatie care prezinta show-ul de seara si bingo... e tare... in rest... ok fata de alte resorturi eu cred ca sunt tari...
@RossoNerro: in 2009 1e=1,82 tl, in 2010 1e=1,94 tl iar in 2011 1e=2,54 tl
- Aug.2019 Dezastru — scris în 02.09.19 de lflorinus din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2019 Un concediu minunat — scris în 24.08.19 de Rin61 din TITU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Concediu ratat — scris în 09.07.19 de Laviiniia din BUCUREşTI
- Jul.2018 Lambranda, romantic si pitoresc — scris în 20.07.18 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- May.2018 Prima data in Turcia — scris în 18.09.18 de Flaviu96 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Mi-au trebuit 15 ani sa vad in sfarsit Printesa! — scris în 23.09.17 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Nu recomand — scris în 05.09.17 de Elenaraluca din ILFOV - nu recomandă