Un week-end minunat la Hanul Muresenilor
Am petrecut un week-end minunat la Hanul Muresenilor si m-am gandit sa impartasesc si cu utilizatorii site-ului bucuria mea ca in Romania poti fi tratat cu respect si poti gasi o unitate de cazare cu toate facilitatile de care ai nevoie pentru a te intoarce zen acasa.
Locatia complexului este mirifica, inconjurata de verdeata si flori, la poalele muntelui, cu foisoare, loc de joaca pentru copii, iaz, loc de facut plaja, etc.
Camerele sunt cochete si curate (patul este imens cred ca 1.80 m latime).
Facilitatile unitatii ne-au facut sa nu-l parasim tot week-end-ul (piscina, tenis de masa, biliard, centru spa). Mai mult decat atat, este prima oara cand ma intorc din concediu si nu mai am grija ca trebuie sa-mi spal parul sau sa-mi fac manechiura, pentru ca am avut parte de aceste servicii la locatie.
Restaurantul este foarte cochet, are mancare foarte buna si preturi accesibile. Va recomand afinata, baghetele de casa, coastele si gulasul. Delicioase!
Insa, ceea ce este cel mai important, este ca toti angajatii s-au comportat ireprosabil, raspunzand tuturor nevoilor noastre.
Felicitari conducerii si angajatilor! Ne dorim sa revenim si cu alta ocazie pentru incarcarea bateriilor.
Trimis de AlinaP* in 20.05.13 11:14:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂCELE [BV].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AlinaP*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AlinaP: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2020 Dezamăgitor! — scris în 30.06.20 de ux115782 din - nu recomandă
- Mar.2018 Ar fi fost perfect, dar... — scris în 19.03.18 de Cati62 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Am fost dezamagit — scris în 21.07.16 de Liviu E din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2015 Dezamagire totala - orice minune dureaza 3 zile — scris în 16.02.15 de AlinaP* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2015 Mai au ceva de invatat in hotelarie... :( — scris în 03.02.15 de RazvanI din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 De doua ori la han — scris în 02.05.16 de rubrodica din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O vacanţă minunată! — scris în 24.07.14 de Teutz din BUCURESTI - RECOMANDĂ