Noi ne-am dorit neaparat mamaia deoarece nu am fost niciodata aici. Avand un copil de un an am cautat o zona linistita, aproape de plaja si de unitatile de alimentatie, cu conditii de cazare decente la un pret rezonabil. Si am gasit exact cum sunt si descrierile in celelalte comentarii si cam ce am cautat.
Hotelul este pe 6 nivele, lifturi bune ,,mari, balcoane spatioase si o vedere la mare superba (stateam seara cu sotia pe balcon si priveam luna si marea pana la 2).
Ar fi foarte multe de spus despre hotel si despre statiune (cu bune si rele), dar pentru noi a contat ca: hotelul este aproape de plaja, este curat, ingrijit, linistit, micul dejun variat- a mancat si copilul oua, sunca si ce mai era pe acolo si a fost bine. Plaja mare, curata (sezlong cu umbrela 15 lei).
Lucruri mai putin placute nu prea am ce sa spun. Noi am fost si in turcia la 5 stele si in alte parti si pot zice ca la Ambasador ne-am simtit foarte bine. Sunt mici minusuri poate legate de mobilierul din camera (care era mai vechi, dar curat) dar compensa curatenia si dimensiunea rezonabila a baii) dar asta doar pentru carcotasi.
Masa o luam in fiecare zi de la autoservirea din zona Butoaie (5 min de mers pe jos) si ne costa cam 50 lei pentru 2 adulti si o ciorbita cu ceva mai light (brocoli, orez, chiftelute) pentru copii. Ce este adevarat si usor deranjant este faptul ca preturile in statiune sunt exagerat de mari! (aici ma refer la toate nimicurile- de la apa plata pt bebe care nu o gaseai sub 5 lei sticla- pana la cafeaua din lobby care era 14 lei simpla) Cu o agentie buna se poate gasi cazare 7 nopti si la 1000-1200 lei cu md, Dar cheltuielile colaterale doar cu un minim de confort emotional sar binisor de 1500 lei.
Noi fiind de la munte am mers la mare in fiecare an si de fiecare data am ales alta locatie dar in 2014 ne gandim sa revenim la acest hotel.
Ne-a lipsit poate un loc de joaca pentru cel mic (macar un leagan, un topogan si niste mingiute).
Trimis de calincheita in 01.01.14 12:53:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: toate statiunile din sud
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (calincheita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26248300 N, 28.61829700 E - neconfirmate încă
- Aug.2022 O experință plăcută dar de nerepetat ! — scris în 11.08.22 de ux126607 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 Dezamagitor — scris în 16.08.20 de Dorel13 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jun.2019 Minunat la Hotel Ambasador din Mamaia — scris în 26.06.19 de iuliana 21 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta — scris în 06.08.18 de NicoaraA din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2017 Iar la Ambasador — scris în 31.07.17 de meronem din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagire totala — scris în 21.08.16 de Amalie din NORWAY - nu recomandă
- Aug.2016 Atentie! Acesta NU este un hotel de 4*, ci de maxim 2* — scris în 14.08.16 de CarmenAN din BUCURESTI - nu recomandă