74182 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Golden Beach Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.10.2016
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 7 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
1000 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Golden Beach Hotel - Hersonissos


În peisajul străzii El. Venizelou din Hersonissos, Golden Beach Hotel nu se evidențiază prin nimic. Când șoferul autocarului care ne-a făcut transferul de la aeroport la hotel a oprit la numărul 191 anunțând sec "Golden Beach" și ne-a dat jos bagajele, am privit în jur dezorientați pentru o clipă. În cele din urmă l-am zărit în colțul unei străduțe ce coboară către mare, sufocat de nenumărate magazine (chiar la parterul lui se află unul) care oferă articole pentru plajă, jucării, suveniruri, băuturi, dulciuri și diverse gustări. În apropiere nu lipsesc nici centrele de închiriere mașini, ATV-uri sau scutere, cluburile și cafenelele și nici centrele de unde se pot cumpăra excursii și diverse programe cu activități de vacanță.

Hotelul are trei intrări: una din strada principală, a doua din străduța laterală care duce către mare și a treia prin restaurant. Pe aceasta din urmă am descoperit-o coborând din restaurant pe o scară în spirală care duce direct pe faleză și la "Plaza Verde" - Beach bar.

Recepție, lobby, bar

Într-o încăpere largă, dotată și decorată foarte modern, se află recepția, lobby și barul. Lângă recepție sunt biroul managerului, camera în care se depozitează temporar bagajele și sala cu mesele de tenis și de biliard. La capătul opus intrării principale se află liftul și scările de acces la etaje, precum și ieșirea într-o curte interioară de unde se poate ajunge la restaurant. La început ni s-a părut bizar faptul că trebuind să ajungem la camera 109, deci la etajul 1, de la nivelul recepției am coborât un etaj, apoi - pe o altă scară - am urcat câteva trepte, cam o treime de etaj. Mai târziu ne-am dat seama că această arhitectură a fost impusă de terenul în pantă, coborând spre mare. Se înțelege că, fiind cazați la un nivel inferior, nu am făcut uz de singurul lift al hotelului. La nivelul de sub recepție - pe care în aceste condiții nu cred că-l pot numi demisol - se află o sală de conferințe, centrul de SPA și toaletele.

Holurile dintre camere, destul de înguste, sunt decorate și ele cu artă plastică modernă.

Camera 109

Am fost conduși la cameră de cineva din personal. Nu știu dacă motivul a fost căderea de tensiune pricinuită de ploaia furtunoasă despre care am amintit în Creta în septembrie - articolul meu de introducere sau scările și holurile un pic întortocheate, slab luminate atunci și deci derutante pentru noul venit.

Camera are vedere la străduța laterală. Nu este prea spațioasă, dar cum șederea noastră acolo nu era decât vremelnică, acest aspect nu ne-a deranjat.

Două paturi alăturate, proaspăt primenite (dar cu huse cam șifonate) pe care așteptau prosoapele (câte două de fiecare persoană), îmbiau la odihnă. Două noptiere cu câte o veioză, un suport pentru bagaje, un birou care ascunde un minifrigider, o oglindă mare fixată în peretele de lângă fereastră, precum și un dulap amplasat chiar lângă intrare, cam acesta este mobilierul camerei care ne-a fost repartizată. Un scaun din plastic, un televizor montat și el în perete, telefon, aer condiționat (a cărui folosire nu a implicat vreun cost suplimentar), un seif (pentru care - dacă aveam valori de protejat - ar fi trebuit să achităm 2,5 euro/zi sau 17,5 euro/săptămână), câteva umerașe, pături și perne de rezervă, toate acestea completează dotările camerei.

În dulap nu există decât un raft poziționat foarte sus, așa încât nu prea ai unde-ți depozita lucrurile personale. Am aplicat aceeași metodă ca la hotelurile de tranzit, adică hainele care nu puteau fi puse pe umerașe au rămas tot timpul în geamantane.

Oglinda, de altfel bună și foarte mare, este plasată într-un colț retras, parcă anume pentru a crea iluzia unui spațiu mai larg în încăpere. Accesul la ea este însă dificil mai ales că unul dintre locatarii camerei este nevoit să-și pună bagajul în fața ei, neexistând un loc mai bun dat fiind că pe suport nu mai încape și un al doilea bagaj.

Trebuie să mai adaug că în camere se face curățenie zilnic. Prosoapele ne-au fost schimbate la două zile, iar lenjeria de pat după trei zile. Accesul la internet este gratuit atât în cameră cât și în lobby, iar parola trebuie solicitată la recepție.

Baie

Baia este frumoasă, cu dotări moderne și are o dimensiune acceptabilă pentru persoanele de talie normală. Cabina de duș este cea care surprinde pe toată lumea (indiferent de talie). Este atât de mică încât și o persoană ca mine nu scapă fără a da cu coatele sau cu genunchii de pereți. M-a amuzat când una dintre vecinele noastre (două doamne în vârstă, românce, ambele rubiconde) a declarat că a reușit să intre, dar nu mai putea să iasă din cabina de duș. Împinsă de curiozitate, am măsurat. Cabina de duș din baia camerei 109 are 65 x 65 cm.

În baie nu există agățători pentru lucrurile personale, ci doar pentru prosoape. De asemenea, nu există o etajeră sau orice fel de suport pentru cosmeticele personale. Ele se pot așeza doar lângă lighenașul-chiuvetă cu riscul de a fi stropite cu apă sau cu săpunul lichid care se află deasupra.

Balcon

Ieșirea în balcon este și ea îngustă, dar - spre deosebire de baie - aici problema poate fi rezolvată dacă deschizi ambele părți ale ușii. Noi ne-am descurcat doar cu una, strecurându-ne încetișor. Partea exterioară a aparatului de aer condiționat este postată jos, în balconul și așa cam neîncăpător.

Masa și cele două scaune metalice perforate (benefic pentru că nu rețin apa în caz de ploaie), sunt foarte binevenite. Aici se fumează (există și scrumieră) și tot aici - făcând planul pentru a doua zi - se poate bea o bere.

Am apreciat foarte mult faptul că administratorii s-au gândit să doteze balcoanele cu uscătoare de rufe. Pentru că atunci când ești la mare mai întotdeauna ai ceva de uscat, cum ar arăta un hotel respectabil cu balcoanele urâțite de tot felul de improvizații?

Dar, lângă una caldă, trebuie să fie și una rece. Așa suntem noi, cei din AFA. Lăudăm, dar și criticăm. Balcoanele sunt unul în prelugirea celuilalt, fără un paravan despărțitor cu o înălțime potrivită pentru a-ți asigura o cât de mică intimidate. Îmi place să discut cu românii pe care-i întâlnesc în străinătate, dar numai lucruri legate de vacanță. Dacă trebuie să ascult lamentări despre boli și să aflu tot trecutul cuiva… parcă e prea mult pentru mine.

Restaurant

Ei, bine, în legătură cu restaurantul și cu mesele servite la Golden Beach Hotel chiar nu am a mă plânge de nimic. Nu există notă care să poată exprima mulțumirea mea (și a noastră) privind acest aspect. Nu cred că a plecat cineva nemulțumit de preparatele oferite. Cum aveam în plan să facem cât mai multe excursii, am optat doar pentru micul dejun și cină, în rest descurcându-ne pe unde ne purtau pașii. Chiar dacă preparatele se repetau (cu mici excepții) aproape zilnic, oferta era atât de mare și atât de variată încât - în decurs de o săptămână - alegând de fiecare dată altceva, abia dacă reușeai să le deguști pe toate.

Personalul este atent, mereu prezent în restaurant, unii debarasând de îndată ce se elibera o masă, alții aducând tăvi cu preparatele care se epuizau. De la o fătucă poloneză aflată în serviciul restaurantului am aflat că la bucătărie lucrează și doi români. Nu i-am văzut, nu i-am cunoscut.

Turiștii care pleacă dimineața foarte devreme pot solicita de cu seară la recepție să fie trecuți pe lista de early breakfast. A doua zi, în zori, barmanul le va servi o cafea (mai bună decât cea de la automatul din restaurant), un suc și câteva bucăți de chec. Am fost și noi de două ori în această situație (când am plecat la Santorini și în ultima zi, când trebuia să ajungem devreme la aeroport). Nu știu cum se procedează în cazul celor care nu prind cina. Nu am fost în această situație.

Îmi vine greu să înșir toată oferta restaurantului din săptămâna în care am fost noi acolo. Mă tem să nu uit ceva, dar vă asigur că dacă veți ajunge acolo, nu numai că nu veți suferi de foame, dar că veți fi cel puțin la fel de încântați ca și mine.

Micul dejun se servește în intervalul orar 07.30 - 10.00, dar puteți încerca și de la ora 7.00. Totul este pregătit deja.

Pâinea de 3-4 feluri (neagră, albă, feliată sau de tăiat) avea alături un prăjitor de care puteai face uz după bunul tău plac. Mezeluri feliate, șuncă presată, cârnați, brânzeturi - feta și diverse tipuri de cașcaval, unt, margarină, măsline, ouă fierte, omletă sau ochiuri, minicroasante simple sau cu stafide, foietaj cu nucă, clătite, gemuri - mereu de patru feluri (prune, mere, portocale, căpșuni), miere, fructe uscate, renumitul lor iaurt cu fructe sau cu miere, compot, băuturi - ceai (plicuri, diverse sortimente), lapte, cafea și variate sucuri la dozator, cam atât îmi pot aminti acum.

Cina se servește în intervalul orar 18.00 - 21.30.

Fripturi (porc, souvlaki, chiftele sau pui la tavă) lângă care adăugai cartofi prăjiți sau la cuptor (gratinați sau doar înnăbușiți), paste făinoase, orez, legume la tavă și sosuri.

Salatele erau gata preparate sau doar legume și verdețuri tăiate și prezentate în recipiente separate, posibil de asortat după preferință. N-a lipsit nici peștele preparat la tavă, nici scoicile și bineînțeles nici tradiționalul tzatziki.

Desertul consta în fructe (struguri, pepene galben și roșu, pere, mere, kiwi, nectarine, prune), felurite creme și prăjituri, precum și înghețată (întotdeauna de trei feluri).

Băuturile - apă, vin (alb sau roze), bere la pahar - toate luate de la dozator, erau la discreție.

"Plaza Verde" - Beach bar

Am menționat deja că la barul de pe plajă se poate ajunge și direct din restaurant, coborând treptele unei scări în spirală. Programul de funcționare a acestuia este în intervalul orar 10.00-01.00 și se pot servi diferite băuturi, dar și gustări. Apropierea de plajă, inclusiv de zona de plajă pe iarbă și de piscină, face ca el să fie foarte solicitat. Băuturile se servesc nu doar la bar, ci și pe plajă.

Plaja

Ca și la celelalte hoteluri din Hersonissos amplasate lângă mare, la Golden Beach plaja este amenajată, curată și bine întreținută. Nu este prea lată și nici nisipul nu este tocmai fin. Este grosier și mai închis la culoare. Intrarea în apa mării este pietroasă și alunecoasă, iar șezlongurile de pe plajă cam înghesuite. Se mai poate face plajă pe șezlongurile amplasate pe iarbă, lângă "Plaza Verde" - Beach bar și la piscină. La sfârșitul lui septembrie, atunci când am fost noi acolo, încă se putea face plajă și baie în mare. Soarele era puternic, iar apa plăcută, deși uneori cu valuri mai mari.

Umbrelele și șezlongurile atât pe plajă cât și la piscină sunt gratuite pentru oaspeții hotelului. Micile măsuțe de sub umbrele sunt dotate cu scrumiere acoperite pe care - la anumite intervale - cineva vine și le golește. De asemenea ridică eventualele gunoaie. Curățenia este desăvârșită și este multă liniște. Nu ești deranjat decât de glasul vreunui copil mic sau de rușii care încă nu au învățat cum se vorbește în public, așa cum încă nu au învățat care este măsura consumului de alcool. Un negru care a venit pe plajă oferind spre vânzare brățări lucrate manual, a fost alungat și a dispărut imediat.

Pentru plimbare și pentru fotografie, mi-a plăcut foarte mult țărmul mării la Golden Beach Hotel - Hersonissos, mai multe golfuri mititele, mici promontorii și câteva stânci în care se sparg valurile înspumate alcătuind minunate cadre numai bune de imortalizat în memoria aparatului foto.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 05.10.2016 22:01:07

Validat / Publicat: 06.10.16 08:44:25


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3328


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 36 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.10.16 23:13:26]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[05.10.16 23:46:34]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, este OK!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[06.10.16 08:51:09]
» mesaj pers

   @iulianic: Un loc ok, cu bune si mai putin bune si un prim vot.

   Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- calatorul
[06.10.16 20:42:22]
» mesaj pers

   @iulianic: Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite si pentru pozele convingatoare, ale acestei noi relatari la fel de lamuritoare, profesioniste si interesant descrise.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [20.06.18 04:28:55]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Intrarea principală din Str. El. Venizelou 191. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797654">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797654"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797654">Şterge vot</a></div><span id="v9797654" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797654)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797654Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797654MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Intrarea principală din Str. El. Venizelou 191.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Latura dinspre străduța ce coboară spre mare. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797657">Şterge vot</a></div><span id="v9797657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Latura dinspre străduța ce coboară spre mare.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Clădirea văzută din Str. El. Venizelou. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797658">Şterge vot</a></div><span id="v9797658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Clădirea văzută din Str. El. Venizelou.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Terasa parțial acoperită și intrarea secundară. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797661">Şterge vot</a></div><span id="v9797661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Terasa parțial acoperită și intrarea secundară.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Recepția și decorul ei modern. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797663">Şterge vot</a></div><span id="v9797663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Recepția și decorul ei modern.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Lobby și ieșirea în strada principală. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797666">Şterge vot</a></div><span id="v9797666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Lobby și ieșirea în strada principală.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Lângă lift, scările de acces la etaje. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797667">Şterge vot</a></div><span id="v9797667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Lângă lift, scările de acces la etaje.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - În lobby mobilierul este modern. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797670">Şterge vot</a></div><span id="v9797670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - În lobby mobilierul este modern.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Barul cu multiple băuturi, dar fără consumatori. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797671">Şterge vot</a></div><span id="v9797671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Barul cu multiple băuturi, dar fără consumatori.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Barul în așteptarea clientelei. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797675">Şterge vot</a></div><span id="v9797675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Barul în așteptarea clientelei.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Holurile au decorațiuni moderne. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797680">Şterge vot</a></div><span id="v9797680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Holurile au decorațiuni moderne.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Sala de conferințe are scaune de plastic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797681">Şterge vot</a></div><span id="v9797681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Sala de conferințe are scaune de plastic.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Restaurantul la ora micului dejun. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797684">Şterge vot</a></div><span id="v9797684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Restaurantul la ora micului dejun.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Oferta de la cină este mai bogată decât se vede în poză. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797685">Şterge vot</a></div><span id="v9797685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Oferta de la cină este mai bogată decât se vede în poză.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Sala de mese într-un moment mai puțin aglomerat. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797688">Şterge vot</a></div><span id="v9797688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Sala de mese într-un moment mai puțin aglomerat.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Coborând scara, ajungi din restaurant la barul de pe plajă. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797690">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797690"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797690">Şterge vot</a></div><span id="v9797690" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797690)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797690Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797690MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Coborând scara, ajungi din restaurant la barul de pe plajă.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - 'Plaza Verde' Beach bar. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797691">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797691"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797691">Şterge vot</a></div><span id="v9797691" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797691)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797691Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797691MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - "Plaza Verde" Beach bar.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Piscina hotelului înconjurată de rodii și flori. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797694">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797694"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797694">Şterge vot</a></div><span id="v9797694" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797694)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797694Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797694MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Piscina hotelului înconjurată de rodii și flori.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Plaja hotelului are nisip grosier. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797697">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797697"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797697">Şterge vot</a></div><span id="v9797697" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797697)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797697Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797697MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Plaja hotelului are nisip grosier.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Intrarea în camera 109. Vedere din interior. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797699">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797699"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797699">Şterge vot</a></div><span id="v9797699" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797699)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797699Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797699MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Intrarea în camera 109. Vedere din interior.
foto iulianic [05.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797703">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797703"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797703">Şterge vot</a></div><span id="v9797703" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797703)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797703Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797703MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797705">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797705"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797705">Şterge vot</a></div><span id="v9797705" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797705)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797705Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797705MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797707">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797707"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797707">Şterge vot</a></div><span id="v9797707" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797707)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797707Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797707MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797708">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797708"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797708">Şterge vot</a></div><span id="v9797708" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797708)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797708Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797708MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797709">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797709"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797709">Şterge vot</a></div><span id="v9797709" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797709)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797709Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797709MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797711">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797711"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797711">Şterge vot</a></div><span id="v9797711" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797711)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797711Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797711MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Dotări.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Baia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797714">Şterge vot</a></div><span id="v9797714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Baia.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Baia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797715">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797715"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797715">Şterge vot</a></div><span id="v9797715" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797715)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797715Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797715MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Baia.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Baia. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797717">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797717"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797717">Şterge vot</a></div><span id="v9797717" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797717)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797717Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797717MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Baia.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Vedere din balcon. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 05.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av797718">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv797718"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=797718">Şterge vot</a></div><span id="v9797718" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(797718)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f797718Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e797718MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2016] Golden Beach Hotel - Camera 109. Vedere din balcon.
foto iulianic [05.10.16]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.164678096771 sec