79960 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Insulele Greciei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.07.2017
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Cea mai frumoasă, cea mai cea...


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Cea mai frumoasă, cea mai cea...

Cum a luat naștere acest articol? Păi de fiecare dată când mă întorceam din concediu, colegii și prietenii, toți mă întrebau unde am fost în vacanță. Spunându-le numele vreunei insule, se uitau lung la mine, sigur că nu toți cunosc toate insulele grecești, eu spuneam atunci simplu- în Grecia. A, iar în Grecia? Asta se întâmpla aproape de fiecare dată, apoi venea firesc întrebarea- dar care insulă ți-a plăcut cel mai mult?

Ei, acum, aici, încerc să găsesc răspuns la această întrebare. Și nu numai atât, vă provoc la niște răspunsuri, la păreri, să vedem cum percepem noi cei care umblăm într-adevăr așa de mult acolo, acest aspect.

Încercând să dau un răspuns, am stat să analizez, realizând că nu am o finalistă. E drept, că Grecia are foarte multe insule, nu le-am văzut pe cele mai multe, dar totuși din cele vizitate, nu am găsit clar un câștigător, de ce? Nu pentru că nu ar fi? Nu, nu mă înțelegeți greșit, doar că nu le pot asemui, sau compara, pentru că eu consider că fiecare e frumoasă în felul ei, fiecare este renumită pentru ceva... Ce simplu ar fi să am o oglindă, precum în Albă ca Zăpada, iar oglinda să-mi dea răspunsul, poate cel așteptat... Dar noi nu suntem în basme, iar realitatea ne face să analizăm în funcție de așteptări, poate de locația în care am stat, de plajă, de cum am simțit atunci, de vremea pe care am avut-o acolo și de multe alte aspecte.

Cum spuneam, eu nu am o anume insulă câștigătoare, toate mi-au plăcut, dar pot spune sigur că din fiecare dacă le iau la disecat, am sigur un loc favorit, care mi-a rămas în suflet, un loc în care m-aș întoarce oricând. Iar pentru cei care vor să plece în vacanță într- una din insule, e bine să consulte harta, să culeagă informații, să vadă ce îi așteaptă acolo, ce fel de plaje sunt, cu nisip fin sau pietre, pentru a nu fi dezamăgiți, cum am văzut zilele trecute, pe AFA, pe cineva spunând despre o insulă că nu e frumoasă, pentru că plajele sunt cu pietre. Sigur că nu tuturor ne plac pietrele, dar atunci nu te duci acolo, alegi altceva...

Unii merg în concediu cu mașina personală, alții cu autocarul, este o variantă mai bună la cost, dar mai nou, mai rapid cu avionul. Multe dintre insulele grecești au aeroport, deci se poate ajunge cu avionul, poate nu prin agenții, pentru că nu toate insulele sunt ofertate de agențiile noastre, dar pe cont propriu, cu puțină muncă de căutare se poate ajunge azi aproape oriunde.

Totuși revenind la subiect, o să amintesc de insulele în care am fost eu, încercând să definesc prin ochii mei fiecare insulă cu ceva caracteristic. De ce suntem așa atrași de Grecia, de insule în special? Nu știu voi, dar eu abia aștept să respir aerul acela parfumat de flori, flori atât de iubite de noi, leandrii parfumați, bouganvillea colorată, cățărătoare, pe zidurile albe, vegetația mediteraneană cu măslini, yucca, smochini, palmieri, citrice, lămâi, portocali, rodii, mireasma dulceagă a plantelor aromatice, de culoare, de ape cristaline, de mări albastre, sau turcoaz, de plaje nesfârșite, ori altele mici, mai intime, sălbatice, de muzica grecească, de mâncarea tradițională, de oameni și nu în ultimul rând de aerul acela minunat de vacanță. Nu am fost numai acolo, am fost și prin alte părți, sau chiar și la noi, dar parcă nu m-am simțit niciunde atât de relaxată, de bine, de liniștită.

Prima întâlnire cu Grecia a fost în 2010 în insula Zakinthos. Nu cred că e nevoie să mai spun că a fost ,,dragoste la prima vedere”. Eu cred că e foarte important primul impact, prima vizită, probabil că de nu te impresionează de la început, rămâi cu o senzație neplăcută, nedorind poate să te întorci. Am cutreierat atunci pe insulă cu o mașină închiriată, am văzut multe locuri, am văzut Navaggio și de sus de la balcon și de pe mare, nu chiar de pe plajă, pentru că s-a pornit furtuna și vaporul nu a intrat, doar am stat puțin prin preajmă. Culoarea albastră a mării acolo e unică. Nu ai cum să o uiți. Am văzut plaje, sate de munte, mi-a plăcut mult Keri, Porto Vromi și Limnionas. Părăsind insula la plecare, am lăsat în urmă Zante, capitala, imaginea aceea dându-mi dorința de a reveni... Soarele tocmai apunea, colorând marea în tonuri calde...

Și am revenit, un an mai târziu, dar în insula Thassos, atât de verde, cu izvoare de apă rece, cristalină, îmi aduc aminte că umblam cu sticle de apă în mașină și le umpleam de fiecare dată când dădeam peste vreun izvor. Muntele se îmbină armonios cu marea, aici sunt și plaje cu nisip fin, Goden beach, Paradis beach, Psili Ammos, pentru cei care doresc asta, dar întâlnești și plaje cu pietre, nouă ne-a plăcut mult la Tripiti, acolo era un nisip mai dur, mai granulat, cu pietriș. Superba vedere de la Mânăstirea Arhanghelul Mihail, e cunoscută sigur de toți cei care ați fost acolo. Noi am stat în vest la Skala Prinos, iar într-o zi, pe cont propriu, am luat un ferry din port și ne-am dus la Kavala. Am fost la lac, la Maries, am văzut capitala Limenas, Muzeul de Arheologie, Agora, Amfiteatrul, atunci se putea vizita. Am ajuns cu greu și la Marble beach, pe vremea aceea nimeni nu voia să ne spună cum se ajunge. Un loc ,,tipărit ” în memorie? Theologos, fosta capitală, așa încremenit în timp cumva... cu oameni calzi, care se bucurau nespus la un simplu salut în limba lor.

Apoi am fost în Kefalonia, o, aici, am parcurs distanțe mari, insula e destul de mare, am văzut Fiskardo, Sami, Agia Efimia, Mirtos beach, prezentă mai tot timpul în topul celor mai frumoase plaje grecești, cu un drum spectaculos, capitala Argostoli, satele din sud, noi stând în Skala. Nu puteam sări peste peștera Drogarati, Melissani Lake, plaja Antisamos, dar nu în ultimul rând, o parte din sufletul meu a rămas acolo, în Assos. (Irina știe).

După Kefalonia a urmat Lefkada, altă frumusețe ionică, cu ape nespus de albastre, cu plaje spectaculoase, am ,,prins” Egremni înainte de cutremur, am coborât cele 350 trepte ce duceau la paradis, după cum scria acolo pe un afiș. Am fost la Porto Katsiki, m-a impresionat Cape Ducato, farul, mai precis locul, eram noi singuri și marea... atât de albastră, de parcă cineva scăpase cerneala în apă... Atât de multă liniște... Am trecut peste deal la Agios Nikitas, spre plaja Milos, doamne, ce valuri înspumate, ce culoare avea apa... Cum să nu îți placă? Da, erau pietre și aici, dar ce dacă? Kathisma? Frumoasă, lungă, dar mai comercială, mai obișnuită aș zice. Totul depinde de ce îți place. Sivota, un mic golfuleț, alt loc ce mi-a rămas în minte, chiar dacă era după o ploaie caldă de vară, m-a impresionat. Uneori locurile sau lucrurile simple sunt cele mai puternice, mai importante, cel puțin pentru mine. Nu pot uita frumoasa panoramă văzută de pe deal, coborând din satul Karia, cu Nidri și micuțele insulițe din jur, Skorpio, sau Meganisi, unde de altfel am și poposit, la Vathi, în timpul unei croaziere din Nidri.

Din marea Ionică am trecut ușor spre Marea Egee, alegând de data asta Skiathos, cu străduțele în trepte, pe care ne-am plimbat mult, am privit orașul de pe peninsula Bourtzi, admirând acoperișurile roșii de țiglă ale caselor vechi, am fost pe jos, de la plaja Kokounaries, până în nord la plaja Aselinos. Nu puteam să ratăm o croazieră Mamma Mia spre insula Skopelos, cocoțându-ne la mica bisericuță ce apare în filmul cu același nume. Dar și în Skopelos town, încercând bucatele tradiționale, urcând pe lângă multele biserici albe, până la cel mai înalt punct din oraș, Taverna Anatoli.

Ca o regină a fost insula Rodos, maiestuoasă, frumoasă, cu o bogată istorie în spate, cu legende și castele. Neliniștiți cum suntem am urcat la cetăți, ruine, am urcat peste bolovani și stânci, am fost în capitală, la palatul Marelui Maestru, la Ancient Kamiros, la Kalithea –termele cu apă minerală, Lindos, cu cetatea dedicată zeiței Atena, frumoasa plajă Tsampika, în sudul insulei, la Prasonisi, unde o fâșie de nisip desparte Marea Egee de Marea Mediterană, fiecare cu temperamentul ei, mai calmă sau mai agitată. Un loc sădit adânc în minte? Am pus deoparte și aici, nu vă temeți, e vorba despre un sat din mijlocul insulei, Eleousa, prin care am trecut ca să ajungem la Profetul Ilias, în munți. Un loc straniu, parcă pustiu, dar totuși locuit, cu un castel italian în paragină, o imensă fântână, cu apă verde, ca smaraldul, superb...

Sigur că nu puteam pleca din Rodos fără să facem o croazieră în minunata Symi. Se spune despre ea că este bijuteria dodecaneselor. Fără cuvinte, trebuie văzută, iar dacă e și de la înălțime, de la castelul cavalerilor, după cele cca 500 de trepte urcate, cu atât mai bine... și mai frumos. :p

După toate astea ne-am răsfățat în insula Creta, un alt colț de Grecie, dar cu oameni calzi și primitori, poate mai ospitalieri ca oriunde, cretani, nu greci cum spun ei. Am colindat și aici, la munte, la mare, am străbătut Defileul Samaria, poate cel mai lung din Europa, am văzut plaje cu palmieri, Vai, cu stânci golașe cu morminte romane, la Matala, situri arheologice, Knossos, orașe vechi, Chania, Heraklion, Ierapetra, Sitia. Am și aici ceva ce am trecut la favorite, un sătuc mic în sudul insulei, la marea Libiei, Loutro. De ce? Uite așa, mi-a furat inima, o să vedeți în poze... :p

Poate odată, cândva, voi putea reveni în locurile speciale pe care le am ascunse acolo, într-un mic ,,sertar”... Anul acesta am fost în Santorini, despre care am scris destul... am văzut multe, multe locuri, am urcat pe munte, căutând istorie, am văzut apusuri, am văzut sate cocoțate pe stânci negre, sate vechi prin centrul insulei, biserici cu domuri albastre, plaje cu pietriș și nisip negru, dar, rămânând și aici cu o mare iubire pentru Imerovigli.

Spuneți voi acum care credeți că mi-a plăcut cel mai mult? Nu am reușit să găsesc răspunsul nici până la finalul articolului, dar eu încă mai caut, dacă îmi iese, în septembrie voi mai descoperi una, poate aceea?

Poate găsiți voi în poze ceva care să mă facă să mă hotărăsc! Sper că am ajutat prin acest articol pe cei care încă sunt pe cale să decidă unde vor să meargă, să aleagă locul care li se potrivește. Vacanțe frumoase tuturor!

Și pentru că iubim Grecia și pentru muzica ei- să fie muzică! :)

Webmaster, o rugăminte

https://youtu.be/CmjYwgm9nrI

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 31.07.2017 23:01:19

Validat / Publicat: 01.08.17 00:36:57


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2343

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 5 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  95800 PMA (din 83 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 24 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 54]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- maryka
[01.08.17 18:21:57]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Văd că mulţi am fost în multe locuri, în multe insule, dar nimeni nu are un verdict. Mi se pare corect, chiar dacă frumuseţea se vede altfel prin ochii fiecăruia. Însă constat că am fost cuceriţi în aşa fel, încât s-a produs o dependenţă. De a mai merge, de a mai vedea, de a ,,cuceri" la rândul nostru un alt teritoriu.

   Să fim sănătoşi pentru a ne putea bucura în continuare de concedii frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[01.08.17 18:31:30]
» mesaj pers

   @dorgo:

   Mulţumesc frumos pentru lectură, ecou şi vot! Superbă asemănarea, e exact aşa, noi doar ne întrebăm de ce unora le place una, altora le place alta. Deşi vorba cântecului ,,simţim la fel", fiecare avem în adâncul sufletului un loc favorit, chiar dacă e la modul general, vorbind despre insulele greceşti, fără a nominaliza vreuna. Eu le pun pe acelaşi palier pe toate, pe aceeaşi treaptă a podiumului, aşteptând ca timpul să le facă tot mai frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[01.08.17 19:58:48]
» mesaj pers

   @maryka: Este prematur să spun ce și care, eu am văzut extrem de puțin. Fiecare colț are un parfum aparte, unic prin strălucirea simplității.

   Chiar mă întrebam acum câteva săptămâni, în avion, care ocupă primul loc din extrem de puținul văzut.

   Navagio văzută de sus, Kathisma, Falassarna sau Stefanou Beach pe care o visez cu ochii deschiși, nevăzând-o... dacă vorbesc de plaje că de locuri nu pot spune mare lucru, nici Creta n-am văzut-o bine:(

   Felicitări, așteptam o așa surpriză frumoasă din partea ta, e ca un ecou al vacanței de care încă ți-e dor. Așa te simt eu:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[01.08.17 20:04:18]
» mesaj pers

   @dorgo: Știi că nu am mania ecourilor aiurite. Acum nu mă pot abține;) și te contrazic un pic, nu mult.

   La băbuțe, printre care mă număr și eu, se uită moșneguții, nu suntem chiar de aruncat :)

   Te salut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dorgo
[01.08.17 20:35:33]
» mesaj pers

   @krisstinna: Santorini e cea mai frumoasa!... zic cei mai multi... nu vedeti cum toate albumele despre Grecia au pe coperta acea biserica albastra, inconjurata de scarile unui amfiteatru alb ca niste cuiburi de viespe, numite Fira sau Oia.

   Santorini insa pe mine nu m-a dat pe spate... e mult marketing acolo... "Petreceti-va luna de miere pe buza vulcanului, in insula Atlantilor disparuti, fotografiati un apus feeric si unic ce se petrece numai in Oia" etc... si japonezii au muscat momeala... insula e plin de tineri casatoriti, care platesc oricat ca sa se admire precum Narcis in piscina infinita de pe versantii Firei si Oi(t)ei.

   De ce sunt atat de renumite si dorite insulele Greciei? Nu stiu. Poate pentru ca majoritatea nu sunt prea mari, le poti parcurge intr-un sejur.

   De ce nu face omul mai ales plaja pe marginea continentului, (mai usor de abordat) caci are si acesta nisip, apa si soare?

   De ce-i place omului mai mult forma circulara sau ovala a unei insule (Give me an island) decat cea interminabila a oricarui tarm de continet? Nu stiu. Sa ne raspunda geometria.

   Daca veti face insa un sondaj de opinie printre cunoscatori, despre cele 30-40 de insule elene vizitabile, in top vor fi mereu altele.

   Grecia trebuia luata ca un intreg, fara clasamente. Ea iti ofera cam peste tot, o suma de elemente, ce duc in final la confortul turistic.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[01.08.17 20:43:54]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   E în firea omului să facă o ierarhie a lucrurilor în general, de ce și nu a locurilor vizitate? Tot timpul ai tendința de a spune că aici a fost mai bine, acolo a fost mai confortabil, dincolo m-am simțit super!

   Ce îți doresc, să ai parte de cât mai multe locuri frumoase vizitate, astfel încât să-ți fie greu de făcut un clasament!

   Asta însemnând că ți-au plăcut toate! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[01.08.17 20:50:18]
» mesaj pers

   @dorgo:

   Pentru că a fost ultimul loc vizitat, Santorini mi-a plăcut mult!

   Dar oricât de mult mi-ar place satele albe cocoțate pe Caldera, nu știu dacă aș alege acolo o cazare, eu m-am simțit minunat în Perivolos, unde am stat la aceea vilă cochetă. N-aș schimba nimic din ce a fost! Important, m-am simțit super bine! :)

   Vacanțe frumoase însorite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Catinca 2011
[02.08.17 12:14:53]
» mesaj pers

   @maryka: Felicitari pentru review! Foarte frumos nuantat, intradevar este foarte greu daca nu chiar imposibil de-a face alegerea finala in privinta acestor insule de vis. Fiecare coltisor al acestei insorite tari a zeilor, este unic in felul sau si fara nici o indoiala. ti se strecoara definitiv in suflet si inima. Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[02.08.17 15:38:12]
» mesaj pers

   @Catinca 2011:

   Mulțumesc frumos! E adevărat că nu poți face o departajare, un clasament al insulelor, întotdeauna percepția personală, face distincția, dar e bine că încercăm să stabilim niște nuanțe, în funcție de gusturi, așteptări sau dorințe.

   Ce e sigur, că ne dorim tot mai mult, de a vedea încă una, încă una, minunându-ne cât pot fi de frumoase toate și fiecare insulă în parte!

   Cât mai multe vacanțe frumoase oriunde ar fi ele! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dana2008
[03.08.17 09:02:58]
» mesaj pers

   Fara doar si poate acesta este articolul pe care il asteptam de mult timp ca sa ma ajute sa ma hotarasc care insula este urmatoarea de vizitat in Grecia... dar nu am primit raspunsul de la tine... insa m-ai facut inca sa mai adaug cateva la dorintele mele! L-am bifat la favorite pentru ca este un adevarat MG ilustrat superb si povestit cu concretete.

   Eu am spus ca vacanta noastra din Thassos a fost cea mai tare de pana acum, si ca tine, sunt sigura ca prima experienta pe o insula Greceasca ramane foarte bine intiparita in suflet si in memorie!

   Am mai fost pe continent la Nei Pori, dar nu se compara cu spectaculoasele plaje al Thassosului.

   M-am tot intrebat daca poate sa ma mai impresioneze o plaja mai mult decat Marble Beach? Astept senzatii tari din Grecia unde Muntii intra in mare - imaginea pe care o ador!

   Iti multumesc personal pentru acest articol!

   Calatorii placute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[03.08.17 10:03:49]
» mesaj pers

   @Dana2008:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Mă bucur că pot fi cumva de folos cele scrise de mine, măcar în ideea de a ști ce te așteaptă într-un anume loc, o insulă în cazul de față. Depinde mai departe de ce cauți, peisaje de vis, ape albastre, plaje cu nisip fin sau cu pietre, multe din plajele Greciei sunt cu pietriș sau chiar pietre, de exemplu Mirthos, Milos dar asta nu le știrbește cu nimic din splendoare... trebuie doar să ai papucii aceia speciali. Dacă te duci în Ciclade, nu trebuie să fii dezamăgită de vegetația mult mai săracă, stearpă uneori, trebuie să știi de asta, pentru că așa e! Alegerea e a noastră, să fim inspirați! Vacanțe frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[03.08.17 10:09:10]
» mesaj pers

   @maryka: Ma atrage Kefalonia, combinatia dintre albastru si alb. Ce parere ai?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[03.08.17 10:20:19]
» mesaj pers

   @Dana2008:

   Kefalonia ocupă un loc fruntaș în topul meu personal, îl recomand din toată inima, noi am stat în Skala, iar de acolo am explorat cât de mult am putut în cele 6 zile avute la dispoziție. Sincer m-aș întoarce oricând, pentru iubirea mea ,,Assos”, dar încă multe altele. Aici mi-ar place să-mi iau o căsuță pentru a sta la pensie, după cum spun mulți... Dimineața să fac puțină mișcare până sus la castel, de acolo să admir marea, după masă la plajă... Doamne câte vise... Deși rw e din 2012, poți citi impresiile mele despre Kefalonia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- fra
[03.08.17 15:29:13]
» mesaj pers

   He he stiu eu care e cea mai frumoasa insula: sithonia! :))

   si ca sa intelegeti la ce ma refer, un coleg de site a scris in rubrica respectiva un articol care se cheama "o insula deghizata" sau asa ceva. Sincer nu mi-am dat seama initial la ce se referea. Dar apoi am inteles.

   Concureaza cu unele insule mentionate de dvs, sa stiti. E impadurita, verde, ca si thasos si skiathos. Si tot la fel ca ele are si plaje fara numar (adica au un numar, de peste 70), cu nisip, nu cu pietre. Are un orasel in trepte, cu pante abrupte, ca si unele ciclade. Are si ceva sate mai vechi, chiar parasite, cocotate pe dealuri... si tot asa.

   Ce are deosebit e multitudinea de campinguri, asta ca dovada ca e o "insula" salbatica, adresata iubitorilor de natura

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[03.08.17 22:36:10]
» mesaj pers

   @fra:

   Nu pot să te contrazic, nu am ajuns încă acolo, am citit doar impresii, sper pe viitor să pot vizita cele trei brațe grecești, pe care până acum le-am văzut doar din avion. De acolo se vedeau superb! Și geografic, sunt, aproape” insule, pot avea deci foarte multe plaje, ceea ce ne încântă pe noi așa de mult! :p

   Și apropos, fără dvs, mă simt bătrână...:))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- cristianam
[04.08.17 18:49:48]
» mesaj pers

   @maryka: Nu as putea face un clasament al insulelor vizitate dar cu siguranta sunt cateva pe care nu le voi uita niciodata:

   - Nissiros -insula vulcan. Plaja desi ingusta are intrare lina si nisipul este f fin. Mirosul emanat de vulcanul activ nu poate fi uitat, desi pe plaja nu se simtea.

   - insula Gramvousa si Laguna Balos, mai ales Laguna Balos. Aici am avut senzatia ca exista doar mare, munte si cer.

   - insula Thassos este primul loc in care am facut cunostinta cu insulele grecesti, in toamna anului 2011 si cu ospitalitatea oamenilor de acolo si totodata locul unde revin o data la 2 ani pentru 8-9 zile. Sa zicem ca este adevarata zicala ca ''prima dragoste nu se uita niciodata''.

   Am vizitat multe alte insule din Grecia, unele le-as mai vizita, altele nu (desi sunt putine cele unde nu as mai merge) dar totul este subiectiv si relativ. Am constatat zilele trecute citind mai multe review-uri ale unor colegi AFA ca eu nu am vizitat nici pe departe cat au vizitat ei in Thassos dar nici nu ma simt in stare sa fac un asemenea efort. Cred ca este si teama ca daca voi vedea tot ce e de vazut nu voi mai avea motiv sa revin 😂😀.

   La cat mai multe vacante frumoase, dragilor! Voi reveni in septembrie cu impresii noi despre alte 3 locatii putin cunoscute de noi desi sunt f accesibile (Keramoti, Porto Lagos si Fanari), dar si cu noi descoperiri din iubita insula Thassos.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- maryka
[04.08.17 21:20:05]
» mesaj pers

   @cristianam:

   Abia aștept să citesc impresiile pe care sper că le vei scrie după vacanța din septembrie. Mă bucur să aud de alte și alte locații. Și eu voi descoperi o insulă nouă în septembrie. În Nysiros nu am fost, în Creta da, dar nu am ajuns la Balos. Despre Thassos am povestit, am fost tot în 2011.

   Mulțumesc de vizită, ecou și vot!

   Vacanță frumoasă!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- bitnic
[05.08.17 23:39:51]
» mesaj pers

   Aceeasi intrebare o primesc si eu in fiecare an: "Tot în Grecia?". Ne-am facut un obicei si din 2007, in fiecare septembrie, o saptamana ne umplem simturile cu culorile Greciei! Si parca dupa fiecare concediu vrem si mai mult, o alta insula, un alt coltisor din frumoasa Grecie.

   Foarte greu de raspuns care insula mi-a placut mai mult (pe continent inca nu am fost, lasam pentru cand terminam de colindat insulele). Si de fiecare data o saptamana este prea putin, intotdeauna a mai ramas ceva de vazut, pentru o reintalnire...

   Anul acesta este Skopelos la rand!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- maryka
[06.08.17 13:10:17]
» mesaj pers

   @bitnic:

   Cu adevărat recunosc e foarte greu de făcut un clasament și văd că cei mai mulți suntem în aceeași, barcă”. Dar mai văd că ne-a fascinat pe cei mai mulți, dorindu-ne să tot revenim, să cunoaștem alte și alte insule. Fiecare cu particularitatea sa. Depinde doar de dorințele, așteptările fiecăruia dintre noi, pe care o alegem...

   Vă doresc o frumoasă vacanță în verdele smarald al insulei Skopelos! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- RoxanaGRS
[08.08.17 13:04:07]
» mesaj pers

   Excepțional articol! Felicitări! Despre poze ce să mai spun? Cred ca sunt demne de un documentar National Geografic sau BBC de prezentare a insulelor grecești. Aproape îmi vine să plâng de atâta frumusețe când mă uit la ele. Știi ce e într-adevăr extraordinar în ele? Faptul că ai reușit să dai acea senzație de neaglomerat, de spațiu și de libertate. Ești tu, marea aceea incredibil de albastră și cerul. Și eventual pescărușii. Așa e în insule? Nu e aglomerat? Poți fi doar tu și marea? Oau! Eu am fost doar în Grecia continentală, foarte frumos și spectaculos, dar mi s-a părut aglomerat, fapt care știrbește mult din frumusețea locurilor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- maryka
[08.08.17 20:07:08]
» mesaj pers

   @RoxanaGRS:

   Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri!

   Da, să știi că așa e în insule. De aceea ne-a fascinat pe toți, de aceea căutăm alta și alta. Deși sunt asemănătoare sunt totuși diferite. Fiecare are ceva deosebit. Ceva te face să lași o părticică din tine acolo. Sau să revii. Libertate? Spațiu? Dacă vrei găsești oricând o plajă micuță, intimă pe care o denumești plaja ta! Culoare... Liniște... Relaxare...

   Vacanțe frumoase oriunde ar fi ele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- pescarusa76
[08.08.17 21:03:28]
» mesaj pers

   Frumoasa descriere... ne face sa devenim melancolici... offf ce amintiri frumoase... GRECIA bine ca existi!!!

    Incercati si Aegina " insula fisticului" unde se afla si Manastirea Sf. Nectarie... e superba... va umple de viata...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[08.08.17 23:14:59]
» mesaj pers

   @pescarusa76:

   Mulțumesc frumos! Pentru lectură și sugestii... Sunt atât de multe locuri unde îmi doresc să ajung, timpul sper să le rezolve pe toate.

   Vacanțe frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[16.08.17 10:25:32]
» mesaj pers

   @maryka: Greu de votat care este cel mai frumos loc din Grecia din ceea ce ai povestit tu insa mult mai usor de votat articolul si odata cu el binemeritatul ZB. Ai reusit sa ne bulversezi pe toti cu articolul si pozele care il insotesc, o minunata si fina analiza a ceea ce inseamna Grecia.

   Nu stii ce sa admiri mai intai, totul pare desprins din povestile pe care ni le spuneau parintii sau pe care ni le imaginam noi.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [19.07.18 22:28:36]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[92] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Apus de soare, Zante, 2010. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883287">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883287"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883287">Şterge vot</a></div><span id="v9883287" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883287)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883287Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883287MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Apus de soare, Zante, 2010.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Navaggio, 2010. Doar atât, mai departe nu am fost, era furtună. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883288">Şterge vot</a></div><span id="v9883288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Navaggio, 2010. Doar atât, mai departe nu am fost, era furtună.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Tot Navaggio, de sus de la balcon, 2010. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883290">Şterge vot</a></div><span id="v9883290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Tot Navaggio, de sus de la balcon, 2010.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Thassos, Skala Potamia, o superbă bisericuță, 2011. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883293">Şterge vot</a></div><span id="v9883293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Thassos, Skala Potamia, o superbă bisericuță, 2011.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Kavala, 2011, vedere de la castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883295">Şterge vot</a></div><span id="v9883295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Kavala, 2011, vedere de la castel.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Thassos, 2011. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883296">Şterge vot</a></div><span id="v9883296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Thassos, 2011.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUN-2017] Thassos, Limenas, 2011, amfiteatrul. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883297">Şterge vot</a></div><span id="v9883297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Thassos, Limenas, 2011, amfiteatrul.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Melissani Lake, Kefalonia, 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883298">Şterge vot</a></div><span id="v9883298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Melissani Lake, Kefalonia, 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] ,,un copac cu flori”... Kefalonia, 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883299">Şterge vot</a></div><span id="v9883299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] ,,un copac cu flori”... Kefalonia, 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Lefkada, 2013, plaja Milos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883300">Şterge vot</a></div><span id="v9883300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Lefkada, 2013, plaja Milos.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Mirthos beach, Kefalonia, 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883301">Şterge vot</a></div><span id="v9883301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Mirthos beach, Kefalonia, 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Assos, Kefalonia, 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883302">Şterge vot</a></div><span id="v9883302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Assos, Kefalonia, 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Plaja din Assos, Kefalonia 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883303">Şterge vot</a></div><span id="v9883303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Plaja din Assos, Kefalonia 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Assos, piațeta centrală. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883304">Şterge vot</a></div><span id="v9883304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Assos, piațeta centrală.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Portul din Vathi, insula Meganisi, 2013. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883305">Şterge vot</a></div><span id="v9883305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Portul din Vathi, insula Meganisi, 2013.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Assos, văzut de sus, de la castelul venețian. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883306">Şterge vot</a></div><span id="v9883306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Assos, văzut de sus, de la castelul venețian.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Kefalonia, 2012, drumul spre Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883307">Şterge vot</a></div><span id="v9883307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Kefalonia, 2012, drumul spre Assos.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Marble beach, Thassos, 2011. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883308">Şterge vot</a></div><span id="v9883308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Marble beach, Thassos, 2011.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Kefalonia 2012, plaja Skala. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883309">Şterge vot</a></div><span id="v9883309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Kefalonia 2012, plaja Skala.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Plaja Antisamos, Kefalonia, 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883310">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883310"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883310">Şterge vot</a></div><span id="v9883310" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883310)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883310Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883310MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Plaja Antisamos, Kefalonia, 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Skopelos, insula unde este bisericuța Sf. Ioan, din filmul Mamma Mia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883311">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883311"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883311">Şterge vot</a></div><span id="v9883311" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883311)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883311Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883311MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Skopelos, insula unde este bisericuța Sf. Ioan, din filmul Mamma Mia.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2017] Skopelos, plaja Agios ioannis. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883312">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883312"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883312">Şterge vot</a></div><span id="v9883312" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883312)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883312Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883312MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2017] Skopelos, plaja Agios ioannis.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2017] Lefkada, 2013, plaja Egremni, înainte de cutremur. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883313">Şterge vot</a></div><span id="v9883313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2017] Lefkada, 2013, plaja Egremni, înainte de cutremur.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2017] Lefkada 2013, Cape Ducatto. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883314">Şterge vot</a></div><span id="v9883314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2017] Lefkada 2013, Cape Ducatto.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2017] Porto Katsiki, 2013, Lefkada. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883315">Şterge vot</a></div><span id="v9883315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2017] Porto Katsiki, 2013, Lefkada.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2017] Croazieră pe mare, Lefkada. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883316">Şterge vot</a></div><span id="v9883316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2017] Croazieră pe mare, Lefkada.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2017] Răsărit de soare pe plaja din Faliraki, Rodos, 2015. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883317">Şterge vot</a></div><span id="v9883317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2017] Răsărit de soare pe plaja din Faliraki, Rodos, 2015.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2017] Lefkada, plaja Pefkoulia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883318">Şterge vot</a></div><span id="v9883318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2017] Lefkada, plaja Pefkoulia.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2017] Skopelos town, văzut de la taverna Anatoli, 2015. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883319">Şterge vot</a></div><span id="v9883319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2017] Skopelos town, văzut de la taverna Anatoli, 2015.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2017] Lindos, 2015, Rodos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883320">Şterge vot</a></div><span id="v9883320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2017] Lindos, 2015, Rodos.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2017] Rodini Park, Rodos town. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883321">Şterge vot</a></div><span id="v9883321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2017] Rodini Park, Rodos town.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2017] Eleousa, Rodos, 2015, una din ,,iubirile mele” -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883322">Şterge vot</a></div><span id="v9883322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2017] Eleousa, Rodos, 2015, una din ,,iubirile mele”
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUN-2017] Fost palat italian, fost sanatoriu, Eleousa, Rodos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883323">Şterge vot</a></div><span id="v9883323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUN-2017] Fost palat italian, fost sanatoriu, Eleousa, Rodos.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUN-2017] Rodos town, Palatul Marelui Maestru. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883324">Şterge vot</a></div><span id="v9883324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUN-2017] Rodos town, Palatul Marelui Maestru.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUN-2017] ,,Bijuteria Dodecaneselor” - Symi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883325">Şterge vot</a></div><span id="v9883325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUN-2017] ,,Bijuteria Dodecaneselor” - Symi.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUN-2017] Symi, văzut de sus de la castel. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883326">Şterge vot</a></div><span id="v9883326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2017] Symi, văzut de sus de la castel.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUN-2017] Lindos, Rodos, 2015. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883327">Şterge vot</a></div><span id="v9883327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUN-2017] Lindos, Rodos, 2015.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUN-2017] St. Paul bay, vedere de la castelul din Lindos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883328">Şterge vot</a></div><span id="v9883328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUN-2017] St. Paul bay, vedere de la castelul din Lindos.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUN-2017] Culori... Kalithea, Rodos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883329">Şterge vot</a></div><span id="v9883329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUN-2017] Culori... Kalithea, Rodos.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [JUN-2017] Loutro, Creta, 2016. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883330">Şterge vot</a></div><span id="v9883330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [JUN-2017] Loutro, Creta, 2016.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [JUN-2017] Mirthos beach, Kefalonia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883331">Şterge vot</a></div><span id="v9883331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [JUN-2017] Mirthos beach, Kefalonia.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [JUN-2017] Ape turcoaz, Skopelos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883332">Şterge vot</a></div><span id="v9883332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [JUN-2017] Ape turcoaz, Skopelos.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [JUN-2017] Skopelos, biserica Sf. Ioan. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883333">Şterge vot</a></div><span id="v9883333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [JUN-2017] Skopelos, biserica Sf. Ioan.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [JUN-2017] Rodos old town, portul Mandraki. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883334">Şterge vot</a></div><span id="v9883334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [JUN-2017] Rodos old town, portul Mandraki.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [JUN-2017] Lefkada, vedere spre insulele din jurul ei. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883335">Şterge vot</a></div><span id="v9883335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [JUN-2017] Lefkada, vedere spre insulele din jurul ei.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [JUN-2017] Zante town. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883337">Şterge vot</a></div><span id="v9883337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [JUN-2017] Zante town.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [JUN-2017] Un moment romantic, în Rodos old town. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883338">Şterge vot</a></div><span id="v9883338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [JUN-2017] Un moment romantic, în Rodos old town.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [JUN-2017] Rodos old town. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883339">Şterge vot</a></div><span id="v9883339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [JUN-2017] Rodos old town.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [JUN-2017] Creta, 2016, Knossos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883341">Şterge vot</a></div><span id="v9883341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [JUN-2017] Creta, 2016, Knossos.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [JUN-2017] Creta 2016, Defileul Samaria. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883342">Şterge vot</a></div><span id="v9883342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [JUN-2017] Creta 2016, Defileul Samaria.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [JUN-2017] Argostoli, capitala Kefaloniei, 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883343">Şterge vot</a></div><span id="v9883343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [JUN-2017] Argostoli, capitala Kefaloniei, 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P52 [JUN-2017] Skiathos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883345">Şterge vot</a></div><span id="v9883345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P52 [JUN-2017] Skiathos.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P53 [JUN-2017] Golful Sivota, Lefkada, 2013. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883346">Şterge vot</a></div><span id="v9883346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P53 [JUN-2017] Golful Sivota, Lefkada, 2013.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P54 [JUN-2017] Mirthos beach. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883348">Şterge vot</a></div><span id="v9883348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P54 [JUN-2017] Mirthos beach.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P55 [JUN-2017] Samaria Gorge, Creta, 2016. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883349">Şterge vot</a></div><span id="v9883349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P55 [JUN-2017] Samaria Gorge, Creta, 2016.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P56 [JUN-2017] Theologos, Thassos, 2011. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883351">Şterge vot</a></div><span id="v9883351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P56 [JUN-2017] Theologos, Thassos, 2011.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P57 [JUN-2017] Fiskardo, 2012. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883352">Şterge vot</a></div><span id="v9883352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P57 [JUN-2017] Fiskardo, 2012.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P58 [JUN-2017] Megali Petra, Lefkada, 2013. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883353">Şterge vot</a></div><span id="v9883353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P58 [JUN-2017] Megali Petra, Lefkada, 2013.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P59 [JUN-2017] Nidri, în port. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883355">Şterge vot</a></div><span id="v9883355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P59 [JUN-2017] Nidri, în port.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P60 [JUN-2017] Plaja Egremni, înainte de cutremur, 2013. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 31.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av883356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883356">Şterge vot</a></div><span id="v9883356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P60 [JUN-2017] Plaja Egremni, înainte de cutremur, 2013.
foto maryka [31.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P61 [JUN-2017] Kalithea, Rodos, 2015. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av883357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883357">Şterge vot</a></div><span id="v9883357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P61 [JUN-2017] Kalithea, Rodos, 2015.
foto maryka [01.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P62 [JUN-2017] Kavala, 2011. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av883358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883358">Şterge vot</a></div><span id="v9883358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P62 [JUN-2017] Kavala, 2011.
foto maryka [01.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P63 [JUN-2017] Skopelos, plaja Millia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 01.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av883359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv883359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=883359">Şterge vot</a></div><span id="v9883359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(883359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f883359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e883359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P63 [JUN-2017] Skopelos, plaja Millia.
foto maryka [01.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[92] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.394319057465 sec