#I#D
80906 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Insulele Greciei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
18.08.2017
DE
Avatar maryka
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Ghimbav [BV]
înscris/ă în 14.07.11
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 7 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Ce culoare are marea?


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

O dată ce marea te-a prins în mrejele sale, te menține în rețeaua ei de miracole pentru totdeauna.

Jacques Yves Cousteau

Ce culoare are marea?

Ne-ntrebăm adesea, nu-i așa? Ba că e prea murdară, agitată, cu valuri, sau limpede, azurie, verde, sau albastră? Depinde ce așteptări avem…

Știm că apa este incoloră. Și atunci? Vedem că cerul e albastru, marea e și ea la fel, dacă cerul e mai cenușiu apa devine mai întunecată, parcă mai sumbră. Se spune că atunci când raza de soare atinge apa, drumul ei continuă până în adâncuri unde se descompune în culori, mai întâi dispare galbenul, apoi roșul și verdele. Rămâne doar culoarea albastră, iar profunzimea apei, dă variațiile de nuanțe pe care noi le îndrăgim așa de mult. Cu cât e apa mai adâncă cu atât culoarea e mai închisă, bătând chiar spre negru, iar la adâncimi mici este mai deschisă, sau chiar verde. Alte nuanțe sunt date de vegetația din jur, alge, corali, nisip, pietre, stânci, etc.

Am umblat în lung și-n lat, am văzut multe locuri, am văzut multe ape, multe mări, mi-a plăcut marea în atâtea locuri… câteodată nu ai suficiente cuvinte să o descrii, îți provoacă un soi de emoție. Am văzut și marea noastră, e frumoasă, dar probabil și mai frumoasă în locurile mai puțin aglomerate, sau chiar spre sudul litoralului, spre plajele sălbatice încă.

Vorbind însă de mările Greciei, culori incredibile am văzut în Marea Ionică, acele insule care sunt înconjurate de ape bleu, absolut fantastice și unice, cred. Cei care nu au fost acolo, au tendința să spună că pozele nu sunt adevărate. Credeți-mă că sunt foarte reale. Trebuie să le vedeți, să vă convingeți! :)

Lefkada are acest minunat beneficiu, de plaje spectaculoase, cu ape incredibil de albastre. Aproape toți ați văzut poze, chiar dacă nu ați ajuns încă acolo, la Porto Katsiki sau Egremni, sau Milos, Kathisma sau Megali Petra. Aici la Megali Petra am găsit-o tristă, cu furtună, dar tot frumoasă, o să vedeți… Ori la Cape Duccato, am văzut cum arată cerneala, așa este sudul insulei, scăldată de apa în care parcă s-a scăpat călimara.

Zakinthos, la fel, prin Navaggio, unde nuanța este inconfundabilă, unică. Pereții de calcar din jur, oferă acest contrast, fie că o vedeți de jos, sau de sus de la balcon. Apoi în diferite golfuri, la Vromi, de pildă sau la Limnionas, dacă mai e și puțină vegetație, marea devine verzuie, sau azurie. La Blue Caves, apa este albastră și limpede. Poți vedea fundul apei. Și nu e aproape…

Kefalonia, una din cele mai frumoase insule, mie una mi-a plăcut foarte mult, are plaje minunate, cu ape superbe, de culori incredibile, la Mirthos, apa este bleu, cu spumă albă, lăptoasă, fiind mai mereu cu valuri, chiar și mai rece ca în alte părți.

Valul este dorul mării de a săruta țărmul.

Lucian Blaga

La Assos, mica peninsulă, de care tomai v-am povestit, (vezi impresii)] culorile sunt superbe, dar schimbătoare în funcție de poziția soarelui pe cer. Un alt loc pe insulă, unde mi-a plăcut marea la fel de mult, este la plaja Antisamos, dealurile verzi din jur, care, îmbracă” golful, se reflectă în culoarea mării, făcând-o atât de verde, verde spre turcoaz. Îmi amintesc că m-am dus aproape de apă, unde sunt pietre albe, destul de măricele, rotunjite de valuri, am luat apă în palme, nu îmi venea să cred, cât era de limpede… La Skala unde am stat noi, marea era mult mai albastră, mai calmă. La Mellisani Lake, apa din lac, se știe că provine din mare pe niște căi subterane, dar ce vreau eu să vă spun, că dacă ești acolo la orele prânzului, razele soarelui, ce intră prin acoperiș, mai bine zis prin gaura din acoperiș, produc un așa efect apei, încât dau senzația unor pene întinse de păun, absolut superb!

Pe de altă parte, Marea Egee, este mult mai albastră. Insula iubită de români, Thassos, este înconjurată de ape turcoaz, datorată și verdelui insulei. Nu degeaba se spune că este insula de smarald. Skiathos, Skopelos, Alonissos, verzi și ele, foarte verzi, dau apei culori și nuanțe incredibile, iar plajele cu nisip sunt atât de iubite de turiști. Am văzut în Skopelos plaja Millia și plaja Agios Ioannis, cea de la bisericuța din filmul „Mamma Mia“, culori superbe îți desfată privirea...

Rodos, regina, așa îmi vine să-i spun, tot timpul, atât de bine cunoscută pentru istorie, legendă și castele, are și plaje minunate, scăldate de ape albastre. Culoarea azurie o văd și acum, de sus de la castelul din Lindos, în golful St. Paul. În sud, la Prasonissi, o limbă de pământ desparte Marea Egee, de Marea Mediterană. E incredibil cum doar 2-3 metri de nisip, cât e distanța dintre ele, fac așa o diferență între mări, una e agitată, cu valuri, e plină de surferi, care iubesc acest loc, cealaltă e calmă și liniștită. Parcă nici culoarea lor nu e la fel. Sau mi se pare mie?

Apoi insula Symi, micuța comoară, o bijuterie de insulă, e răsfățată de ape albastru închis, în care se reflectă superb culorile calde și pastelate ale caselor frumoase, atât de cunoscute din toate ilustratele cu Symi.

Despre Santorini, insula albă înconjurată de apele infinit de albastre, am scris recent, (vezi impresii) contrastul e așa de mare, ape ce scaldă malurile stâncoase și marginile Calderei, de la negru la roșu aprins, spre Plaja Roșie, Red beach, efectul vizual fiind așa puternic, că vrei să vezi și să revezi frumusețea, această minune a naturii.

Creta, o insulă răsfățată de zei, are pe partea de nord zbuciumata mare Egee, pe care am găsit-o așa de agitată la Chania, cu valuri mari, ce se spărgeau de faleză, apoi mai calmă la Hersonissos, cu ceva valuri la Sitia, iar în sud atât de liniștita mare a Libiei, albastră și cuminte. Poate cea mai calmă dintre toate. În est la Plaja Vai, cea cu palmieri, am întâlnit o mare frumoasă, de albastru deschis, precum cerul, Marea Carpatică. Și aici, contrast puternic între verdele crud al palmierilor și albastrul mării. În vest, unde nu am ajuns, dar cine nu știe însă din poze, imaginile superbe ale lagunei Balos sau plaja Elafonisi, culori, ajutate” de marea Ionică, cea responsabilă de nuanța blue.

Aș putea continua la nesfârșit, dar vă las pe voi să numărați câte nuanțe de albastru am reușit să strâng în călătoriile mele, urmărind pozele…

Webmaster, vă rog,

https://youtu. be/3Gm5vGyOYmM

Mulțumesc frumos!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de maryka in 18.08.2017 22:28:26

Validat / Publicat: 18.08.17 23:59:25


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3137


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (maryka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51050 PMA (din 55 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[18.08.17 23:19:43]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[18.08.17 23:21:36]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.08.17 08:22:45]
» mesaj pers

   @maryka: Îmi beau cafeaua în compania pozelor tale, ce dimineață plăcută! Nu am experiența ta eleno-insulara, dar în urmă cu doi ani, scriind despre Spetses, micuța fâșie de pământ din apropiere de Peloponez, m-am întrebat: "Cât de albastră poate fi marea? " Și am găsit un adjectiv care, după părerea mea, descria cel mai bine acea nuanță de albastru intens: "siniliu". Dar, vorba ta, limba română este probabil prea săracă pentru a cuprinde toată minunăția de culori a mării... Așa că nu ne mai rămâne decât să ne extaziem în fața pozelor care, cel puțin în acest caz, spun intr-adevar mai mult decât o mie de cuvinte.

   Mulțumesc, mi-ai înseninat ziua.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.08.17 10:03:25]
» mesaj pers

   @maryka: Nici nu ştii de câte ori mi-am pus şi eu problema câte nuanţe de albastru am găsit la mările Greciei, în decursul peregrinărilor mele pe continent sau insule. Nu am ajuns, încă, să-mi răspund care culoare mi-a plăcut cel mai mult. Cert este că Marea Ionică are apa aceea turcoaz în zona insulelor omonime datorită "suportului" alb, de calcar al ţărmului, însă nici celelalte tonuri de smarald, uneori roz sau cerneală nu mă lasă indiferentă.

   Clar, mările Greciei ne prezintă o paletă bogată ce ar concura-o cu succes pe cea a vreunui pictor.

   Rămâne să visez până la proxima întâlnire cu Grecia la culorile pe care le voi cunoaşte următoarea dată în ţara miturilor şi legendelor.

   Felicitări pentru ideea acestui articol, la fel de interesant ca celelalte scrise de tine!

   Vacanţă plăcută!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[19.08.17 14:02:05]
» mesaj pers

   @maryka: Draga mea, Mediterana cu subdiviziunile ei este un balsam pentru ochii noștri.

   Mă faci să o urmăresc pe Regină, nu am vizitat-o și nici nu am studiat-o până acum. Era și ea pe lista mea, dar mai peste câțiva ani :D

   Pot spune că Mediterana se vede bine și în Cipru și sper și cred că și în Malta.

   Am lecturat cu plăcere, am visat și eu un pic altături de tine:*

   Culoarea dragostei, acesta este răspunsul meu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[19.08.17 21:51:31]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri și vot ! Mă bucur că v-a plăcut lectura și cura de albastru... în toate nuanțele ei. Fiecare e frumoasă în felul ei, exact ca și fiecare insulă în parte, la fel și totuși atât de diferite...

   Toate cele bune, călătorii frumoase, spre albastru, sau oriunde... ! :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[19.08.17 21:59:19]
» mesaj pers

   @irinad:

   Mulțumesc frumos!

   Când mi-a venit ideea articolului, am stat să caut fotografii, adunasem cca 200, la prima mână, apoi am redus, am tot redus, cu mare greutate, să ajung la 60. Foarte greu, pentru că am făcut multe poze cu marea, mă fascinează peste tot, caut locuri, poziții, de fapt știi foarte bine, nu e nevoie de multe explicații.

   Îți doresc să găsești cele mai frumoase locuri, culori minunate în viitorul concediu, și apoi să ni le arăți și nouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[19.08.17 22:07:05]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   Regina nu trebuie lăsată să aștepte prea mult, așa am zis și eu mereu. Apoi i-a venit timpul din pură întâmplare și pe neașteptate, dar a fost nesperat de bine. Mi-a plăcut enorm, am vizitat multe castele acolo, poate voi scrie un articol numai despre castelele din Rodos. Dacă dorești vezi rw-urile mele despre Rodos.

   Iar dacă urmează să vezi culoarea mării în Malta, cumva, de am înțeles bine, abia aștept impresii...

   Dacă dragostea are culoare, cu siguranță e... albastră... :p

   O vară frumoasă pe mai departe!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- elviramvio
[20.08.17 21:16:55]
» mesaj pers

   @maryka:

   După 2 zile de obligatii obositoere am ajuns sa citesc articolul tau. Pe langa citatul din Blaga, superb, cum altfel de la un luceafar, ma faci sa numar clipele pana in ziua cand voi ajunge sa iau si anul acesta o gura mica de aer grecesc si sa arunc o privire scurta marii. Despre culoare, eu mereu am glumit ca anticii și-au spart calimarile cu cerneala albastra si aceasta inca nu s-a raspandit uniform, asa ca ne incanta in mii de nuante. Maine imi voi bea si eu cafeaua cu pozele tale, dimineata au un farmec aparte!!

   Kalinihta!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maryka
[21.08.17 08:30:02]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Mă bucur că v-am făcut să visaţi la albastru, cu atât mai mult cu cât vă aşteaptă marea... Sper să vă placă şi pozele alese de mine cu mare greutate din mulţimea de culori şi poze.

   Nu-mi rămâne decât să urez un sejur cât mai frumos, plin cu nuanţe de albastru, verde sau turcoaz... apoi să ni le arătaţi şi nouă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[21.08.17 17:04:54]
» mesaj pers

   @maryka: Un articol la care am inceput cu pozele pentru ca mai apoi sa ma gandesc ce pot face in plus cuvintele. In acest caz au fost ca o incununare deplina a celor prezentate in poze desi sunt convinsa ca la fel de bine articolul ar fi putut fi reprezentat doar de poze.

   Nu cred ca exista cuvinte la superlativ care sa exprime cu adevarat ceea ce simti cand vezi aceste poze astfel incat spun SUBLIM si Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- maryka
[21.08.17 22:13:36]
» mesaj pers

   @mishu:

   Mulțumesc frumos și mă bucur că atât textul cât și pozele au avut același efect, de a încânta ochii și sufletul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Adrian I
[06.12.18 19:04:47]
» mesaj pers

   @maryka: felicitari pt articol. As dori sa intreb care parte a insulei Creta are marea linistita si mai ales cat mai calda? Am citit ca in nord, la amoudara in august apa marii are doar 22 grade. oare e adevarat? la Larnaca in Cipru si in Rhodos apa marii era calda in august 25-27 grade.

    Multumesc,

    Adrian

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[06.12.18 20:46:38]
» mesaj pers

   @Adrian I:

   Mulțumesc pentru aprecieri.

   Din punctul meu de vedere, sudul insulei mi s-a părut a fi cel mai cel, caldă și calmă, marea Libiei. Am văzut-o la Ierapetra, Matala, Agia Roumeli, după ce am ieșit din Samaria, la Loutro dar și Sfakia.

   Vacanță frumoasă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] Cerul supărat, furtună, marea superbă, Megali Petra, Lefkada -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891494">Şterge vot</a></div><span id="v9891494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] Cerul supărat, furtună, marea superbă, Megali Petra, Lefkada
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Skopelos, în culori și nuanțe, la Agios Ioannis. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891495">Şterge vot</a></div><span id="v9891495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Skopelos, în culori și nuanțe, la Agios Ioannis.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Lefkada, Porto Katsiki, peste podeț, în dreapta, azi nu mai e. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891496">Şterge vot</a></div><span id="v9891496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Lefkada, Porto Katsiki, peste podeț, în dreapta, azi nu mai e.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2017] Skiathos, plaja Agia Paraskevi. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891497">Şterge vot</a></div><span id="v9891497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Skiathos, plaja Agia Paraskevi.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Santorini, Oia. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891498">Şterge vot</a></div><span id="v9891498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Santorini, Oia.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Kefalonia, plaja Antisamos și golful, de la punctul de belvedere. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891499">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891499"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891499">Şterge vot</a></div><span id="v9891499" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891499)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891499Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891499MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Kefalonia, plaja Antisamos și golful, de la punctul de belvedere.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Plaja Antisamos de aproape... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891500">Şterge vot</a></div><span id="v9891500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Plaja Antisamos de aproape...
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Thassos, insula de smarald. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891501">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891501"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891501">Şterge vot</a></div><span id="v9891501" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891501)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891501Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891501MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Thassos, insula de smarald.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Sudul Cretei, Marea Libiei, Loutro. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891502">Şterge vot</a></div><span id="v9891502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Sudul Cretei, Marea Libiei, Loutro.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Creta, mare agitată la Chania. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891503">Şterge vot</a></div><span id="v9891503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Creta, mare agitată la Chania.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Creta, est, plaja Vai. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891504">Şterge vot</a></div><span id="v9891504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Creta, est, plaja Vai.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Thassos, Marble beach. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891506">Şterge vot</a></div><span id="v9891506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Thassos, Marble beach.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Kefalonia, Assos. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891507">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891507"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891507">Şterge vot</a></div><span id="v9891507" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891507)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891507Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891507MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Kefalonia, Assos.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Kefalonia, pe drumul dintre Poros și Skala. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891509">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891509"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891509">Şterge vot</a></div><span id="v9891509" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891509)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891509Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891509MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Kefalonia, pe drumul dintre Poros și Skala.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Kefalonia, culori... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891510">Şterge vot</a></div><span id="v9891510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Kefalonia, culori...
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Zakinthos, Navaggio. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891512">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891512"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891512">Şterge vot</a></div><span id="v9891512" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891512)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891512Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891512MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Zakinthos, Navaggio.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] Rodos, marea văzută din avion. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891513">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891513"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891513">Şterge vot</a></div><span id="v9891513" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891513)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891513Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891513MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] Rodos, marea văzută din avion.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Kefalonia, alte culori... -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891515">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891515"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891515">Şterge vot</a></div><span id="v9891515" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891515)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891515Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891515MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Kefalonia, alte culori...
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Zakinthos, golful Limnionas. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891521">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891521"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891521">Şterge vot</a></div><span id="v9891521" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891521)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891521Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891521MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Zakinthos, golful Limnionas.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Symi și culorile sale. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891524">Şterge vot</a></div><span id="v9891524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Symi și culorile sale.
foto maryka [18.08.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2017] Thassos și marea văzută de la amfiteatru. -- foto by <b>maryka</b> [uploaded 18.08.17] - <span class="allrVotedi" id="av891525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv891525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=891525">Şterge vot</a></div><span id="v9891525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(891525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f891525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e891525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2017] Thassos și marea văzută de la amfiteatru.
foto maryka [18.08.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.121093988419 sec