ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.12.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Râmnicu Vâlcea
ÎNSCRIS: 28.06.12
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

Lacurile Plitvice - și în Rai se stă la coadă

TIPĂREȘTE

Nu puteam să petrecm concediul în Croația și să nu vizităm lacurile Plitvice. Ne-am pornit dis-de-dimineață din Zadar spre lacuri. Distața este de aproximativ 135 de kilometri, drumul foarte bun (DN1 al lor) cu peisaje superbe. Am ajuns pe la 9:30 ora locală. Am parcat mașina într-una din parcările amenajate, apoi am pornit spre marile lacuri.

Întrarea în parcul Plitvice se poate face prin două porți, una aflată pe la mijlocul lacurilor, denumită Porta 2, sau pe cealată, denumită Poarta 1 aflată în partea inferioară a lacurilor. Noi am ales Poarta 1 pentru că am vrut să pornim de la un capăt vizita noastră, nu de la mijloc. Parcarea costă 7 kuna/oră. Parcarile de la Poarta 1 sunt imense (probabil și cele de la Poarta 2), dar cu greu am găsit un loc liber.

Din parcare am pornit spre casa de bilete, aici a apărut prima surpriză, era o coadă de câteva sute de metri.

Până să ajngem la casa de bilete am petrecut la coadă cam 45 minute (m-am uitat la ora de pe fotografi). Am cumpăart biletele, în lunile iulie și august au cel mai mare preț, 180 kuna/persoană cam 110 lei. În alte perioade ale anului intrarea e mult mai ieftină, de la 1 ianuarie – 31 martie și 1 noiembrei – 31 decembrie prețul este de 55 kuna (33 lei), iar în perioada 1 aprilie – 30 iunie și 1 septembrie -31 octombrie prețul este de 110 kuna (66 lei). Elevii, studenții, grupurile au diferite reduceri de prețuri.

O dată plătite biletele pot spune că am pătruns într-un mic paradis. Parcul Național Plitvice este cel mai mare parc național din Croația. A fost înfințat în anul 1949, iar din anul 1979 face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Parcul are în componeță 16 lacuri de diferite mărimi care ocupă o suprafață de 296 km2.

Cum am făcut câțiva pași în interior ne-au și apărut în fața lacuri și cascade. Locurile de la această intrare se numes inferioare. Mulțime era încântată, majoritatea cu gura căscată, ne minunam de ce vedeam în fața ochilor. Noi eram undeva sus, iar jos se întindeau lacurile dar și marea cascadă. Am coborât serpentinele și am ajuns la primul lac de culoarea turcoazului.

Primul lac pe care l-am văzut se numește Novakovica brod. Este un lac mic cu o suprafață de 0,4 hectare și care are o adâncime de 5 metri. În traducere numele lacului înseamnă Trecerea lui Novakovic. Majoritatea lacurilor de aici au primit denumirea după o legendă. Legenda lacului Novakovica broad este următoarea: un haiduc pe nume Novakovic a fost aruncat de pe calul său în acest lac, iar de atunci ceilalți haiduci au dat numele lacului după cel pățit.

În imediata apropiere se află Marea Cascadă sau Veliki Slap. Apa cade de la o înălțime de 78 de metri și ne oferă o imagine superbă. Toată lumea căuta să prindă cele mai bune cadre pentru a putea arăta prietenilor ce pierd dacă nu vin să viziteze lacurile. La întoarcerea spre mașină, cam toată lumea era obosită și fără putere. Ne-am nimerit în apropierea unor turiști francezi, care probabil au intrat în parc pe Poarta 2, era o liniște aproape de mormânt se auzeau doar târâitul picioarelor, în aceea liniște, urcam serpentinele spre ieșire, atunci o fată din grupul francezilor și-a întors capul și a văzut Marea Cascadă și atunci a început să strige la colegii ei ”... le cascade, le cascade... ” până nu s-a întors toată lumea nu s-a oprit din strigat, majoritatea au început să râdă de ”disperarea” fetei de a le arăta cascada colegilor ei.

Trecerea dintre lacuri se face pe podețe din lemn, în apă, peștii se bucură de mâncarea aruncată de unii turiști. Trecem de la un lac la altul fiind încântați de ce vedem. Ajungem la lacul denumit Govanovac nume dat după un țăran care a ascuns o mică comoară pe fundul lacului. Dacă doriți să găsiți comoară să știți că lacul are 10 metri adâncime iar suprafața lui este de 1 hectar.

Pași ne duc la alt lac, cel mai mare văzut până acum, poartă numele Milanovac, lacul Milano pe limba noastră. Are o suprafață de 3 hectare și o adâncime de 19 metri. De la baza lacului se urcă puțin spre celelalte lacuri, acest urcuș ne aduce în fața ochilor o mică cascadă care trece peste niște mușchii și alimentează lacul. Priveliștea este de vis.

Ajungem la o răscruce de drumuri, unul nu știu unde duce, noi am virat la dreapta și am ajuns într-o poiană mare unde sunt câteva restaurante, fast food-uri și mese din lemn unde puteți lua prânzul, lucru pe care l-am făcut și noi. Tot aici există și toaletă. Poiana se află pe malul celui mai mare lac din parc, Lacul Kozjak – sau lacul caprei pe limba noastră. Lacul are o suprafață de 82 hectare, este navigabil. Adâncimea maximă este de 47 metri. De aici se plecă cu vaporul spre celelalte lacuri.

Pentru a putea lua un vaporaș a trebuit să stăm la coadă cel puțin jumătate de oră, deși naveta este făcută de 3 vaporașe în care încap cam 150 de persoane. Ne-am îmbarcat și noi pe unul dintre ele și am avut norocul de a prinde locurile din față astfel am putut admira priveliștea fără a avea în față ceva. Durata plutirii pe lac a durat cam 10 minute. Am ajuns la debarcader, de aici pentru a ne continua vizita a trebuit să ne îmbarcăm pe un alt vaporaș, la acesta nu a trebuit să așteptăm pentru că cursa este scurtă de maxim 300 de metri. Am coborât din vaporaș și am pornit la drum, eram la Poarta 2. Era trecut de miezul zilei, era cam ora 13:30 și mai aveam de văzut atâtea. Atunci am hotărât să luam trenulețul până la capătul superior al lacurilor iar de acolo să venim pe jos și să vedem lacurile. Lucru pe care l-am și făcut.

Trenulețul este format din două vagonete tractate de un tractor. Ne-a dus vreo 10 minute până la partea superioară a lacurilor. Am coborât din tractor și am pornit la pas să vedem și lacurile superiaore. Cel mai mare lac din acestă parte este lacul Proscanska. Are o suprafață de 68 hectare și o adâncime medie de 37 metri. Este lacul care delimitează parcul de grădinile sătenilor. Este imens cu apă cristalină. Nu de multe ori din cauza căldurii de afară mă bătea gândul să mă fac că alunc în apă pentru a mă răcorii.

Alt lac care ne-a ieșt în cale poartă numele Ciginovac sau lacul țiganului, nume dat de faptul că un țigan s-a înecat în lac. Cum să nu se înece omul când lacul are o adâncime 11 metri și o suprafață de 8 hectare. Apa este de același verde clar și limpede. Pe fundul lacurilor se văd copaci căzuți dar care nu au putrezit ci s-au conservat. Pe lângă peștii care înotau în voie pe lacuri se pot vedea rațe sălbatice care trăiesc într-o atmosferă deplină cu peștii.

Din poze văd că următorul lac poartă numele Batinovac un lac nu prea mare doar de vreo 2 hectare și cu o adâncime de 6 metri. Apa este limpede ca și cristalul. Pe podețele din lemn traversăm lacul și ajungem la un blocaj. Un semn mare ne anuța că nu mai putem merge în față, pentru că au fost alunecări de teren, așa că a tebuit să facem cale întoarsă și să pornim pe o altă cărare. Trecem și un podeț peste o mică cascadă. Cam toate cascadele mici sunt spectaculoase pentru că trec peste mușchi de copac.

Ajungem la lacul Golovac. Este destul de mare, are o suprafață de 13 hectare și o adâncime de 25 de metri. Dar nu aceste caracteristici îl fac celebru ci cascada (cascadele) care îl alimentează. Cascada poartă același nume, Galovac, iar apa cade de la o înălțime de 25 de metri. Spectacolul oferit de aceste căderi de apă este grandios. Toate blițurile sunt ațintite spre cascadă

Eram sleiți de puteri, dar am continuat drumul din lac în lac, nu în puț. Nu știu dacă am vizitat toate cele 16 lacuri din Parcul național Plitvice dar am vizitat cel puțin 10 din ele. Când am ajuns cu vaporul traversând lacul Kozjac puteam să nu luăm celălalt vapor ci să pornim pe poteci spre lacuri. Noi acum am venit pe acel drum și ne îndreptam spre punctul de îmbarcare.

Nu pot să vă spun ce am simțit când am văzut că ajungem din urmă o coadă imensă. Era la îmbarcarea pe vapor. Cred că am stat cel puțin o oră la aceea coadă. Cred că coada avea o lungime de 500-600 metri. Cand mai aveam vreo 150-200 de metri și puteam vedea pontonul, am văzut că la traseul scurt nu prea statea nimeni, (adică cei care doreau să iasă din parc pe Poarta2) și atunci am decis să plecăm cu vaporul 2 (traseul scurt). Am trecut pe lângă coadă și ne-am urcat pe vapor, am trecut lacul apoi am pornit la pas, drumul era mai lung, dar decât să așteptăm la coadă încă vreo jumătate de oră mai bine mai facem un efort.

Într-un târziu am ajuns la Poarta 1 și de acolo la mașină. În total de când ne-am pus la coadă pentru a cumpăra biletele de intrare până când am părăsit parcul, au trecut 8 ore. Din aceste 8 ore vreo 3 ore am stat la cozi. Primul lucru pe care l-am făcut la ieșirea din parc am cumpărat o sticlă de apă pentru că rezevele noastre s-au terminat de mult și eram însetați.

Ca și recomandări vă spun următoarele: parcul este foarte frumos și merită vizitat. Ca să evitați cozile, nu mergeți în luna august, înarmațivă cu răbdare, luați cu voi cam 2-2,5 litri de apă de persoană. Masa o puteți servi de la restaurantele din interiorul parcului dar e bine să aveți o mică gustare la voi. Folosiți vaporașele și trenulețele pentru a scurta distanțele dintre lacuri.

Toate cele bune.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de zlatna in 04.12.17 11:56:06
Validat / Publicat: 04.12.17 15:02:23
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în CROAȚIA

VIZUALIZĂRI: 7134 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

21 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P16 rățuștele se bucără de răcoarea apei
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 53300 PMA (din 58 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

21 ecouri scrise, până acum

micutzu
[04.12.17 15:14:39]
»

Citit si votat cu mare placere. Desi am facut un circuit prin Croatia am ratat la urile de la Politice. gazdă noastra din Zadar ne-a informat ca in acea perioada nu circula nici valorosul si nici trenuletul. Oricum este o destinatie in care trebuie sa ajung iar după frumosul dvs review pot spune ca este o prioritate. Vacante si călătorii frumoase va doresc.

zlatnaAUTOR REVIEW
[04.12.17 15:24:46]
»

@micutzu: Mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

Încep cu o mică ceartă nu sunt dvs sunt simplu tu, sau zlatna, ori Adi.

Parcul Național Plitvice trebuie trecul la ”obligatoriu” de văzut într-o viață de om. Cum am scris și în articol, recomand vizitarea prin lunile mai, iunie nu august, se pierde foarte mult timp la cozi.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
elviramvio
[04.12.17 15:26:11]
»

Din cauza ta îmi voi auzi - sughița - vorbe grele! După ce că încă am un sac de articole necitite, vii tu tocmai cu asta la care n-am rezistat sa nu citesc, fara poze că sunt pe duca cu telefonul. Vezi ce bine e sa mergi in mai in vacante? Și tot ne-am copt ziua! Un loc frumos, m-aș întoarce acolo toamna prin octpmbrie. Era frumos și in mai dar se zice că toamna e de basm iar pentru cei ce pot ajunge, iarna când îngheață cascadele e alt tablou magnific, am văzut un filmuleț.

Noi am avut noroc cu cazarea aproape de parc, ne-a ușurat drumul și desigur, berea din parc dar și cea de după ????

zlatnaAUTOR REVIEW
[04.12.17 15:33:04]
»

@elviramvio: Recomand evitarea luni august pentru vizitarea parcului. Ai mare dreptate, luna mai e numai bună.

Toamna sigur e mai frumos parcul pentru că atunci paleta de culori este mai mare decât în lunile de vara, iar iarna cascadele sunt sigur că sunt adevăarate perdele căzătoare.

Da, o bere rece mergea foarte bine, dar din păcate a trebuit să ne întoarcem la Zadar.

Toate cele bune.

marius gaudi*
[04.12.17 15:35:00]
»

Foarte util articolul, sunt cateva trasee, noi am respectat cu strictete unul din acestea.

Din pacate pozele nu pot sa redea intocmai minunatiile rezervatiei. Chiar daca ale tale sunt foarte frumoase...

zlatnaAUTOR REVIEW
[04.12.17 15:54:35]
»

@marius gaudi: Mulțumesc pentru aprecieri.

Și noi am respectat un traseu, până când am dat de unul închis temporar, apoi a trebuit să ne întoarcem și să pornim pe alt traseu.

Așa e, niciodată pozele nu pot reda realitatea, dar acum cțnd mă uit la ele mă simt ca și cum aș fi acolo și rememorez din ele locuri pe unde am umblat.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Michi
[04.12.17 20:41:26]
»

Mă umpli de invidie. Am fost de două ori în Croaţia dar n-am prins Plitvice. Prima dată cu avionul la Dubrovnik a doua oară cu autocarul, după programul prestabilit.S-a cuplat Croaţia cu Muntenegru şi am avut ce vedea. Cred că mi-ar mai trebui o viaţă să vizitez tot despre ce scrieţi voi deşi ultimii aproape 30 de ani am vizitat şi noi destul de mult. Felicitări.

Dana2008
[04.12.17 22:00:47]
»

Felicitări pentru articol și fotografii!

Tocmai discutam ieri cu soțul meu în timp ce vizionam niște imagini superbe din Parcul Plitvice că ar trebui să să mergem vara viitoare să ne bucurăm și noi de paradisul de acolo.

După ce ți-am citit articolul am realizat că treaba nu e chiar atât de roz pe cum pare... cozi interminabile, aglomerație, sete, mult de mers pe jos... dar cu copilul ce facem? Nu cred ca poate să facă așa un efort.

Au menționat că ai folosit în interiorul parcului vapoare, trebuie, dar nu ai spus cât costă acestea, sau sunt gratuite?

Nu ne putem caza în interiorul parcului să nu fugim și să îl vedem în voie? E scump?

Călătorii plăcute!

zlatnaAUTOR REVIEW
[04.12.17 22:43:44]
»

@Michi: Mulțumesc mult Mama Michi. Eu vă invidiez pe dv., ați văzut aproape toată Europa.

Păcat că în excursia cu autocarul nu a fost inclus și Plitvice.

Am văzut Muntenegru și o mare parte din Croația și mi-au plăcut foarte mult. Din tot ce am văzut Dubrovnikul mi-a plăcut cel mai mult, l-aș mai vizita oricând.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
zlatnaAUTOR REVIEW
[04.12.17 22:52:47]
»

@Dana2008: Mulțumesc mult pentru aprecieri.

În prețul de intrare sunt incluse și transportul cu vaporul cât și cu trenulețul.

Să ști că am văzut copii de toate vârstele, unii erau încă în cărucioare.

Cazare în interiorul parcului nu este dar în localitate sunt multe pensiuni și hoteluri.

Ca să scapi de cozile imense evitați luna august.

Dacă mai vrei alte informații, îți răspund cu plăcere.

Toate cele bune.

elviramvio
[04.12.17 23:09:26]
»

@Dana2008:

Dana, nu e chiar asa de negru cum pare. Adi are dreptate, nu mergi in iulie - august, vezi cum te poti incadra in vacanta copilului in iunie sau septembrie și e mult mai bine. Cazari sunt chiar la porțile parcului, noi am ales așa în mai și a fost perfect. Am lăsat mașina în parcarea hotelului Bellevue -am scris aici - și am plecat spre punctul de taxare pe jos că-i aproape.

Mai sunt încă două hoteluri la intrări dar ceva mai scumpe si sunt particulari care inchiriază camere. Dacă stai două nopți în hotel, poți intra două zile la rând în parc cu un singur bilet, pe baza ștampilei de la hotel, așa era anul ăsta dar nu poți folosi decât o dată autobuzul turistic și vaporașul.

Apă, înghețată, ceva mâncare găsești în interiorul parcului dar doar la debarcader, poți lua însă mai ieftin din afară, chiar poți să-ți aduci tu gustare și să vă odihniți pe undeva unde sunt și bănci la umbră. Iar copii sunt destui, mult mai mici decât al tău deci, hotărâtă să fii!

ioan marinescu
[05.12.17 18:47:29]
»

@zlatna: Faină relatare! Notat și votat!

zlatnaAUTOR REVIEW
[05.12.17 19:48:53]
»

@ioan marinescu: Mulțumesc mult.

mishu
[10.12.17 09:34:00]
»

@zlatna: Cred ca voi profita de sfatul tau si cel dat de @elviramvio, si cum mie imi place toamna imi si imaginez cum poate fi la sfarsit de septembrie-inceput de octombrie acolo.

Intr-adevar vara (mai ales in august) dupa ce ca este foarte cald, sa mai stai si la cozi avand in vedere traseul pe care il ai de facut mi se pare coplesitor, insa perseverenta voastra a fost rasplatita pe deplin.

Felicitari, votat cu mare drag.

Testosu'
[21.07.18 12:20:10]
»

@zlatna: Fain scris despre acest obiectiv.

Ca parere personala, noi nu am fost impresionati foarte tare de acest obiectiv.

Foarte frumos, intr-adevar, dar parca nu are ale ceva care sa ne faca sa zicem, ... mama ce fain e ????.

Si nu am stat decat vreo 10min la coada la bilete, in rest, trenulete max 5min, vaporas max 3min.

Destul de scump totusi, 250 kuna/pers, parcare 35kuna/5 ore.

Nu ofera niciun pliant informativ gratuit, totul este pe bani, bani frumusei.

Spre deosebire de Dolomiti-Italia, de Triglav-Slovenia, de Hallstatt-Austria, unde ti se ofera o multitudine de pliante si harti gratis.

Merita vizitat, in tranzit spre alte zone turistice, recomandabil dimineata, cand nu este foarte cald si nici aglomeratia foarte mare de turisti.

Ca pe la pranz deja sa fii iesit parc.

Noua ne-a luat cam 5 ore din momentul in care am luat tichet de parcare si pana am platit parcarea la iesire.

Am ales traseul H, estimat la 4-6 ore, am intrat pe la poarta 2, am luat trenuletul spre lacurile superioare de la ST2 la ST3 apoi pe jos crosetand printre lacuri pana la punctul P2 am luat vaporasul pana la punctul P3. Am crosetat apoi si lacurile de jos, iar din ST1, de langa poarta 1, am luat trenuletul pana la ST2.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinna
[21.07.18 17:08:19]
»

@Testosu : Nu contest locurile care îți plac, vreau doar sa spun ca in Iunie 2018 intrarea la Lacurile Plitvice era 150 kuna/ persoana, aproximativ 100 lei.

Intrarea se poate face de la 7 dimineața, noi la ora 12 eram deja ieșiți din parcare, a fost perfect.

Parcul are 8 trasee, noi am ales traseu B, intrarea 1, e mai pentru “puturoși”, a durat 3 ore.

Parcarea ne-a costat 21 kuna/14lei, se plătește doar in kuna, la un aparat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
traian.leuca †
[21.07.18 17:37:05]
»

Am fost de două ori în Plitvice în 2012 şi 2013 (vezi review )şi de fiecare dată am plătit 110 Kuna.

Se pare că s-au scumpit tare mult în patru ani.

Preţuri (în iunie 2013): adulţi 110 kuna, studenţi 80 kuna, copii 7-18 ani 55 kuna, copii sub 7 ani gratis. Preţurile sunt valabile în perioada 01aprilie-31octombrie.

În 2012 se putea parca gratis, pe lângă carosabil, la intrarea P2. Din 2013 nu s-a mai dat voie.

Felicitări pentru locul ales şi pentru descriere!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Testosu'
[21.07.18 20:14:17]
»

@traian. leuca: Da s-a scumpit tare mult fata de anul trecut, cand era 180 kuna/pers

Testosu'
[21.07.18 22:29:28]
»

@krisstinna: corect, a fost parere strict personala. Totul este relativ.

Faptul ca fluxul de turisti este foarte mare inseamna ca... merita.

Dar pe noi nu ne-a impresionat.

Poate si din cauza nr. foarte mare de turisti, poate si din cauza stilului croatilor de a incerca sa obtina bani din orice.

Foarte bine, ar zice unii, dar parca au sarit calul.

Dar atata timp cat este cerere...

Daca in iunie era 150 kuna biletul de intrare in iulie 2018 este... 250 kuna.

Adica o diferenta semnificativ mai mare.

Doar cu vreo 66% mai mare.

Adica vreo 160 ron pretul unui bilet.

Si nici macar o amarata de schita cu traseele inclusa in pret.

Se poate plati si cu cardul parcarea.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
zlatnaAUTOR REVIEW
[23.07.18 11:04:15]
»

@Testosu : multumesc pentru aprecieri.

Merita vizitat, in tranzit spre alte zone turistice, recomandabil dimineata, cand nu este foarte cald si nici aglomeratia foarte mare de turisti.

- au zic că trebuie evitată luna august.

Să ști că și eu am fost puțin dezamăgit, în poze arată mai bine decât în realitate, dar merită vizitat măcar o dată în viață.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Testosu'
[23.07.18 13:26:42]
»

@zlatna: Asa ni s-a parut si noua. Mai frumos in poze. Asa este, merita vizitat, totusi.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
elviramvio, ioan marinescu, marius gaudi*, Michi, micutzu, mishu, Testosu', zlatna
Alte impresii din această RUBRICĂParcul Naţional 'Plitvicka Jezera' (Lacurile Plitvice):


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.096428155899048 sec
    ecranul dvs: 1 x 1