83457 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcul Naţional 'Plitvicka Jezera' (Lacurile Plitvice)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.12.2017
DE
Avatar zlatna
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Vâlcea
înscris/ă în 28.06.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
360 kuna
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Lacurile Plitvice - și în Rai se stă la coadă


Nu puteam să petrecm concediul în Croația și să nu vizităm lacurile Plitvice. Ne-am pornit dis-de-dimineață din Zadar spre lacuri. Distața este de aproximativ 135 de kilometri, drumul foarte bun (DN1 al lor) cu peisaje superbe. Am ajuns pe la 9:30 ora locală. Am parcat mașina într-una din parcările amenajate, apoi am pornit spre marile lacuri.

Întrarea în parcul Plitvice se poate face prin două porți, una aflată pe la mijlocul lacurilor, denumită Porta 2, sau pe cealată, denumită Poarta 1 aflată în partea inferioară a lacurilor. Noi am ales Poarta 1 pentru că am vrut să pornim de la un capăt vizita noastră, nu de la mijloc. Parcarea costă 7 kuna/oră. Parcarile de la Poarta 1 sunt imense (probabil și cele de la Poarta 2), dar cu greu am găsit un loc liber.

Din parcare am pornit spre casa de bilete, aici a apărut prima surpriză, era o coadă de câteva sute de metri.

Până să ajngem la casa de bilete am petrecut la coadă cam 45 minute (m-am uitat la ora de pe fotografi). Am cumpăart biletele, în lunile iulie și august au cel mai mare preț, 180 kuna/persoană cam 110 lei. În alte perioade ale anului intrarea e mult mai ieftină, de la 1 ianuarie – 31 martie și 1 noiembrei – 31 decembrie prețul este de 55 kuna (33 lei), iar în perioada 1 aprilie – 30 iunie și 1 septembrie -31 octombrie prețul este de 110 kuna (66 lei). Elevii, studenții, grupurile au diferite reduceri de prețuri.

O dată plătite biletele pot spune că am pătruns într-un mic paradis. Parcul Național Plitvice este cel mai mare parc național din Croația. A fost înfințat în anul 1949, iar din anul 1979 face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Parcul are în componeță 16 lacuri de diferite mărimi care ocupă o suprafață de 296 km2.

Cum am făcut câțiva pași în interior ne-au și apărut în fața lacuri și cascade. Locurile de la această intrare se numes inferioare. Mulțime era încântată, majoritatea cu gura căscată, ne minunam de ce vedeam în fața ochilor. Noi eram undeva sus, iar jos se întindeau lacurile dar și marea cascadă. Am coborât serpentinele și am ajuns la primul lac de culoarea turcoazului.

Primul lac pe care l-am văzut se numește Novakovica brod. Este un lac mic cu o suprafață de 0,4 hectare și care are o adâncime de 5 metri. În traducere numele lacului înseamnă Trecerea lui Novakovic. Majoritatea lacurilor de aici au primit denumirea după o legendă. Legenda lacului Novakovica broad este următoarea: un haiduc pe nume Novakovic a fost aruncat de pe calul său în acest lac, iar de atunci ceilalți haiduci au dat numele lacului după cel pățit.

În imediata apropiere se află Marea Cascadă sau Veliki Slap. Apa cade de la o înălțime de 78 de metri și ne oferă o imagine superbă. Toată lumea căuta să prindă cele mai bune cadre pentru a putea arăta prietenilor ce pierd dacă nu vin să viziteze lacurile. La întoarcerea spre mașină, cam toată lumea era obosită și fără putere. Ne-am nimerit în apropierea unor turiști francezi, care probabil au intrat în parc pe Poarta 2, era o liniște aproape de mormânt se auzeau doar târâitul picioarelor, în aceea liniște, urcam serpentinele spre ieșire, atunci o fată din grupul francezilor și-a întors capul și a văzut Marea Cascadă și atunci a început să strige la colegii ei ”... le cascade, le cascade... ” până nu s-a întors toată lumea nu s-a oprit din strigat, majoritatea au început să râdă de ”disperarea” fetei de a le arăta cascada colegilor ei.

Trecerea dintre lacuri se face pe podețe din lemn, în apă, peștii se bucură de mâncarea aruncată de unii turiști. Trecem de la un lac la altul fiind încântați de ce vedem. Ajungem la lacul denumit Govanovac nume dat după un țăran care a ascuns o mică comoară pe fundul lacului. Dacă doriți să găsiți comoară să știți că lacul are 10 metri adâncime iar suprafața lui este de 1 hectar.

Pași ne duc la alt lac, cel mai mare văzut până acum, poartă numele Milanovac, lacul Milano pe limba noastră. Are o suprafață de 3 hectare și o adâncime de 19 metri. De la baza lacului se urcă puțin spre celelalte lacuri, acest urcuș ne aduce în fața ochilor o mică cascadă care trece peste niște mușchii și alimentează lacul. Priveliștea este de vis.

Ajungem la o răscruce de drumuri, unul nu știu unde duce, noi am virat la dreapta și am ajuns într-o poiană mare unde sunt câteva restaurante, fast food-uri și mese din lemn unde puteți lua prânzul, lucru pe care l-am făcut și noi. Tot aici există și toaletă. Poiana se află pe malul celui mai mare lac din parc, Lacul Kozjak – sau lacul caprei pe limba noastră. Lacul are o suprafață de 82 hectare, este navigabil. Adâncimea maximă este de 47 metri. De aici se plecă cu vaporul spre celelalte lacuri.

Pentru a putea lua un vaporaș a trebuit să stăm la coadă cel puțin jumătate de oră, deși naveta este făcută de 3 vaporașe în care încap cam 150 de persoane. Ne-am îmbarcat și noi pe unul dintre ele și am avut norocul de a prinde locurile din față astfel am putut admira priveliștea fără a avea în față ceva. Durata plutirii pe lac a durat cam 10 minute. Am ajuns la debarcader, de aici pentru a ne continua vizita a trebuit să ne îmbarcăm pe un alt vaporaș, la acesta nu a trebuit să așteptăm pentru că cursa este scurtă de maxim 300 de metri. Am coborât din vaporaș și am pornit la drum, eram la Poarta 2. Era trecut de miezul zilei, era cam ora 13:30 și mai aveam de văzut atâtea. Atunci am hotărât să luam trenulețul până la capătul superior al lacurilor iar de acolo să venim pe jos și să vedem lacurile. Lucru pe care l-am și făcut.

Trenulețul este format din două vagonete tractate de un tractor. Ne-a dus vreo 10 minute până la partea superioară a lacurilor. Am coborât din tractor și am pornit la pas să vedem și lacurile superiaore. Cel mai mare lac din acestă parte este lacul Proscanska. Are o suprafață de 68 hectare și o adâncime medie de 37 metri. Este lacul care delimitează parcul de grădinile sătenilor. Este imens cu apă cristalină. Nu de multe ori din cauza căldurii de afară mă bătea gândul să mă fac că alunc în apă pentru a mă răcorii.

Alt lac care ne-a ieșt în cale poartă numele Ciginovac sau lacul țiganului, nume dat de faptul că un țigan s-a înecat în lac. Cum să nu se înece omul când lacul are o adâncime 11 metri și o suprafață de 8 hectare. Apa este de același verde clar și limpede. Pe fundul lacurilor se văd copaci căzuți dar care nu au putrezit ci s-au conservat. Pe lângă peștii care înotau în voie pe lacuri se pot vedea rațe sălbatice care trăiesc într-o atmosferă deplină cu peștii.

Din poze văd că următorul lac poartă numele Batinovac un lac nu prea mare doar de vreo 2 hectare și cu o adâncime de 6 metri. Apa este limpede ca și cristalul. Pe podețele din lemn traversăm lacul și ajungem la un blocaj. Un semn mare ne anuța că nu mai putem merge în față, pentru că au fost alunecări de teren, așa că a tebuit să facem cale întoarsă și să pornim pe o altă cărare. Trecem și un podeț peste o mică cascadă. Cam toate cascadele mici sunt spectaculoase pentru că trec peste mușchi de copac.

Ajungem la lacul Golovac. Este destul de mare, are o suprafață de 13 hectare și o adâncime de 25 de metri. Dar nu aceste caracteristici îl fac celebru ci cascada (cascadele) care îl alimentează. Cascada poartă același nume, Galovac, iar apa cade de la o înălțime de 25 de metri. Spectacolul oferit de aceste căderi de apă este grandios. Toate blițurile sunt ațintite spre cascadă

Eram sleiți de puteri, dar am continuat drumul din lac în lac, nu în puț. Nu știu dacă am vizitat toate cele 16 lacuri din Parcul național Plitvice dar am vizitat cel puțin 10 din ele. Când am ajuns cu vaporul traversând lacul Kozjac puteam să nu luăm celălalt vapor ci să pornim pe poteci spre lacuri. Noi acum am venit pe acel drum și ne îndreptam spre punctul de îmbarcare.

Nu pot să vă spun ce am simțit când am văzut că ajungem din urmă o coadă imensă. Era la îmbarcarea pe vapor. Cred că am stat cel puțin o oră la aceea coadă. Cred că coada avea o lungime de 500-600 metri. Cand mai aveam vreo 150-200 de metri și puteam vedea pontonul, am văzut că la traseul scurt nu prea statea nimeni, (adică cei care doreau să iasă din parc pe Poarta2) și atunci am decis să plecăm cu vaporul 2 (traseul scurt). Am trecut pe lângă coadă și ne-am urcat pe vapor, am trecut lacul apoi am pornit la pas, drumul era mai lung, dar decât să așteptăm la coadă încă vreo jumătate de oră mai bine mai facem un efort.

Într-un târziu am ajuns la Poarta 1 și de acolo la mașină. În total de când ne-am pus la coadă pentru a cumpăra biletele de intrare până când am părăsit parcul, au trecut 8 ore. Din aceste 8 ore vreo 3 ore am stat la cozi. Primul lucru pe care l-am făcut la ieșirea din parc am cumpărat o sticlă de apă pentru că rezevele noastre s-au terminat de mult și eram însetați.

Ca și recomandări vă spun următoarele: parcul este foarte frumos și merită vizitat. Ca să evitați cozile, nu mergeți în luna august, înarmațivă cu răbdare, luați cu voi cam 2-2,5 litri de apă de persoană. Masa o puteți servi de la restaurantele din interiorul parcului dar e bine să aveți o mică gustare la voi. Folosiți vaporașele și trenulețele pentru a scurta distanțele dintre lacuri.

Toate cele bune.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de zlatna in 04.12.2017 11:56:06

Validat / Publicat: 04.12.17 15:02:23


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în CROAȚIA
VIZUALIZĂRI: 4389


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50150 PMA (din 54 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 44.90515670 N, 15.61197510 E - CONFIRMATE
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de zlatna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- micutzu
[04.12.17 15:14:39]
» mesaj pers

   Citit si votat cu mare placere. Desi am facut un circuit prin Croatia am ratat la urile de la Politice. gazdă noastra din Zadar ne-a informat ca in acea perioada nu circula nici valorosul si nici trenuletul. Oricum este o destinatie in care trebuie sa ajung iar după frumosul dvs review pot spune ca este o prioritate. Vacante si călătorii frumoase va doresc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- zlatna
[04.12.17 15:24:46]
» mesaj pers

   @micutzu: Mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

   Încep cu o mică ceartă nu sunt dvs sunt simplu tu, sau zlatna, ori Adi.

   Parcul Național Plitvice trebuie trecul la ”obligatoriu” de văzut într-o viață de om. Cum am scris și în articol, recomand vizitarea prin lunile mai, iunie nu august, se pierde foarte mult timp la cozi.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[04.12.17 15:26:11]
» mesaj pers

   Din cauza ta îmi voi auzi - sughița - vorbe grele! După ce că încă am un sac de articole necitite, vii tu tocmai cu asta la care n-am rezistat sa nu citesc, fara poze că sunt pe duca cu telefonul. Vezi ce bine e sa mergi in mai in vacante? Și tot ne-am copt ziua! Un loc frumos, m-aș întoarce acolo toamna prin octpmbrie. Era frumos și in mai dar se zice că toamna e de basm iar pentru cei ce pot ajunge, iarna când îngheață cascadele e alt tablou magnific, am văzut un filmuleț.

   Noi am avut noroc cu cazarea aproape de parc, ne-a ușurat drumul și desigur, berea din parc dar și cea de după 😁

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- zlatna
[04.12.17 15:33:04]
» mesaj pers

   @elviramvio: Recomand evitarea luni august pentru vizitarea parcului. Ai mare dreptate, luna mai e numai bună.

   Toamna sigur e mai frumos parcul pentru că atunci paleta de culori este mai mare decât în lunile de vara, iar iarna cascadele sunt sigur că sunt adevăarate perdele căzătoare.

   Da, o bere rece mergea foarte bine, dar din păcate a trebuit să ne întoarcem la Zadar.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- marius gaudi
[04.12.17 15:35:00]
» mesaj pers

   Foarte util articolul, sunt cateva trasee, noi am respectat cu strictete unul din acestea.

    Din pacate pozele nu pot sa redea intocmai minunatiile rezervatiei. Chiar daca ale tale sunt foarte frumoase...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[04.12.17 15:54:35]
» mesaj pers

   @marius gaudi: Mulțumesc pentru aprecieri.

   Și noi am respectat un traseu, până când am dat de unul închis temporar, apoi a trebuit să ne întoarcem și să pornim pe alt traseu.

   Așa e, niciodată pozele nu pot reda realitatea, dar acum cțnd mă uit la ele mă simt ca și cum aș fi acolo și rememorez din ele locuri pe unde am umblat.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Michi
[04.12.17 20:41:26]
» mesaj pers

   Mă umpli de invidie. Am fost de două ori în Croaţia dar n-am prins Plitvice. Prima dată cu avionul la Dubrovnik a doua oară cu autocarul, după programul prestabilit.S-a cuplat Croaţia cu Muntenegru şi am avut ce vedea. Cred că mi-ar mai trebui o viaţă să vizitez tot despre ce scrieţi voi deşi ultimii aproape 30 de ani am vizitat şi noi destul de mult. Felicitări.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dana2008
[04.12.17 22:00:47]
» mesaj pers

   Felicitări pentru articol și fotografii!

   Tocmai discutam ieri cu soțul meu în timp ce vizionam niște imagini superbe din Parcul Plitvice că ar trebui să să mergem vara viitoare să ne bucurăm și noi de paradisul de acolo.

   După ce ți-am citit articolul am realizat că treaba nu e chiar atât de roz pe cum pare... cozi interminabile, aglomerație, sete, mult de mers pe jos... dar cu copilul ce facem? Nu cred ca poate să facă așa un efort.

   Au menționat că ai folosit în interiorul parcului vapoare, trebuie, dar nu ai spus cât costă acestea, sau sunt gratuite?

   Nu ne putem caza în interiorul parcului să nu fugim și să îl vedem în voie? E scump?

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- zlatna
[04.12.17 22:43:44]
» mesaj pers

   @Michi: Mulțumesc mult Mama Michi. Eu vă invidiez pe dv., ați văzut aproape toată Europa.

   Păcat că în excursia cu autocarul nu a fost inclus și Plitvice.

   Am văzut Muntenegru și o mare parte din Croația și mi-au plăcut foarte mult. Din tot ce am văzut Dubrovnikul mi-a plăcut cel mai mult, l-aș mai vizita oricând.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- zlatna
[04.12.17 22:52:47]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mulțumesc mult pentru aprecieri.

   În prețul de intrare sunt incluse și transportul cu vaporul cât și cu trenulețul.

   Să ști că am văzut copii de toate vârstele, unii erau încă în cărucioare.

   Cazare în interiorul parcului nu este dar în localitate sunt multe pensiuni și hoteluri.

   Ca să scapi de cozile imense evitați luna august.

   Dacă mai vrei alte informații, îți răspund cu plăcere.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[04.12.17 23:09:26]
» mesaj pers

   @Dana2008:

   Dana, nu e chiar asa de negru cum pare. Adi are dreptate, nu mergi in iulie - august, vezi cum te poti incadra in vacanta copilului in iunie sau septembrie și e mult mai bine. Cazari sunt chiar la porțile parcului, noi am ales așa în mai și a fost perfect. Am lăsat mașina în parcarea hotelului Bellevue -am scris aici - și am plecat spre punctul de taxare pe jos că-i aproape.

   Mai sunt încă două hoteluri la intrări dar ceva mai scumpe si sunt particulari care inchiriază camere. Dacă stai două nopți în hotel, poți intra două zile la rând în parc cu un singur bilet, pe baza ștampilei de la hotel, așa era anul ăsta dar nu poți folosi decât o dată autobuzul turistic și vaporașul.

   Apă, înghețată, ceva mâncare găsești în interiorul parcului dar doar la debarcader, poți lua însă mai ieftin din afară, chiar poți să-ți aduci tu gustare și să vă odihniți pe undeva unde sunt și bănci la umbră. Iar copii sunt destui, mult mai mici decât al tău deci, hotărâtă să fii!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ioan marinescu
[05.12.17 18:47:29]
» mesaj pers

   @zlatna: Faină relatare! Notat și votat!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- zlatna
[05.12.17 19:48:53]
» mesaj pers

   @ioan marinescu: Mulțumesc mult.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[10.12.17 09:34:00]
» mesaj pers

   @zlatna: Cred ca voi profita de sfatul tau si cel dat de @elviramvio, si cum mie imi place toamna imi si imaginez cum poate fi la sfarsit de septembrie-inceput de octombrie acolo.

   Intr-adevar vara (mai ales in august) dupa ce ca este foarte cald, sa mai stai si la cozi avand in vedere traseul pe care il ai de facut mi se pare coplesitor, insa perseverenta voastra a fost rasplatita pe deplin.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Testosu'
[21.07.18 12:20:10]
» mesaj pers

   @zlatna: Fain scris despre acest obiectiv.

   Ca parere personala, noi nu am fost impresionati foarte tare de acest obiectiv.

   Foarte frumos, intr-adevar, dar parca nu are ale ceva care sa ne faca sa zicem, ... mama ce fain e 😂.

   Si nu am stat decat vreo 10min la coada la bilete, in rest, trenulete max 5min, vaporas max 3min.

   Destul de scump totusi, 250 kuna/pers, parcare 35kuna/5 ore.

   Nu ofera niciun pliant informativ gratuit, totul este pe bani, bani frumusei.

   Spre deosebire de Dolomiti-Italia, de Triglav-Slovenia, de Hallstatt-Austria, unde ti se ofera o multitudine de pliante si harti gratis.

   Merita vizitat, in tranzit spre alte zone turistice, recomandabil dimineata, cand nu este foarte cald si nici aglomeratia foarte mare de turisti.

   Ca pe la pranz deja sa fii iesit parc.

   Noua ne-a luat cam 5 ore din momentul in care am luat tichet de parcare si pana am platit parcarea la iesire.

   Am ales traseul H, estimat la 4-6 ore, am intrat pe la poarta 2, am luat trenuletul spre lacurile superioare de la ST2 la ST3 apoi pe jos crosetand printre lacuri pana la punctul P2 am luat vaporasul pana la punctul P3. Am crosetat apoi si lacurile de jos, iar din ST1, de langa poarta 1, am luat trenuletul pana la ST2.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[21.07.18 17:08:19]
» mesaj pers

   @Testosu : Nu contest locurile care îți plac, vreau doar sa spun ca in Iunie 2018 intrarea la Lacurile Plitvice era 150 kuna/ persoana, aproximativ 100 lei.

   Intrarea se poate face de la 7 dimineața, noi la ora 12 eram deja ieșiți din parcare, a fost perfect.

   Parcul are 8 trasee, noi am ales traseu B, intrarea 1, e mai pentru “puturoși”, a durat 3 ore.

   Parcarea ne-a costat 21 kuna/14lei, se plătește doar in kuna, la un aparat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- traian.leuca
[21.07.18 17:37:05]
» mesaj pers

   Am fost de două ori în Plitvice în 2012 şi 2013 (vezi review )şi de fiecare dată am plătit 110 Kuna.

   Se pare că s-au scumpit tare mult în patru ani.

   Preţuri (în iunie 2013): adulţi 110 kuna, studenţi 80 kuna, copii 7-18 ani 55 kuna, copii sub 7 ani gratis. Preţurile sunt valabile în perioada 01aprilie-31octombrie.

   În 2012 se putea parca gratis, pe lângă carosabil, la intrarea P2. Din 2013 nu s-a mai dat voie.

   Felicitări pentru locul ales şi pentru descriere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Testosu'
[21.07.18 20:14:17]
» mesaj pers

   @traian. leuca: Da s-a scumpit tare mult fata de anul trecut, cand era 180 kuna/pers

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Testosu'
[21.07.18 22:29:28]
» mesaj pers

   @krisstinna: corect, a fost parere strict personala. Totul este relativ.

   Faptul ca fluxul de turisti este foarte mare inseamna ca... merita.

   Dar pe noi nu ne-a impresionat.

   Poate si din cauza nr. foarte mare de turisti, poate si din cauza stilului croatilor de a incerca sa obtina bani din orice.

   Foarte bine, ar zice unii, dar parca au sarit calul.

   Dar atata timp cat este cerere...

   

   Daca in iunie era 150 kuna biletul de intrare in iulie 2018 este... 250 kuna.

   Adica o diferenta semnificativ mai mare.

   Doar cu vreo 66% mai mare.

   Adica vreo 160 ron pretul unui bilet.

   Si nici macar o amarata de schita cu traseele inclusa in pret.

   

   Se poate plati si cu cardul parcarea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- zlatna
[23.07.18 11:04:15]
» mesaj pers

   @Testosu : multumesc pentru aprecieri.

Merita vizitat, in tranzit spre alte zone turistice, recomandabil dimineata, cand nu este foarte cald si nici aglomeratia foarte mare de turisti.
- au zic că trebuie evitată luna august.

   Să ști că și eu am fost puțin dezamăgit, în poze arată mai bine decât în realitate, dar merită vizitat măcar o dată în viață.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Testosu'
[23.07.18 13:26:42]
» mesaj pers

   @zlatna: Asa ni s-a parut si noua. Mai frumos in poze. Asa este, merita vizitat, totusi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2017] Dis-de dimineață la coadă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927522">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927522"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927522">Şterge vot</a></div><span id="v9927522" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927522)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927522Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927522MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2017] Dis-de dimineață la coadă
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2017] harta lacurilor de la Plitvice -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927523">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927523"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927523">Şterge vot</a></div><span id="v9927523" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927523)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927523Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927523MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2017] harta lacurilor de la Plitvice
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2017] se vede Marea Cascadă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927524">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927524"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927524">Şterge vot</a></div><span id="v9927524" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927524)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927524Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927524MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2017] se vede Marea Cascadă
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2017] în drum spre Marea Cascadă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927525">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927525"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927525">Şterge vot</a></div><span id="v9927525" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927525)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927525Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927525MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2017] în drum spre Marea Cascadă
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2017] apar și primele lacuri -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927526">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927526"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927526">Şterge vot</a></div><span id="v9927526" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927526)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927526Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927526MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2017] apar și primele lacuri
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2017] apa e verde ca smaraldul -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927527">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927527"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927527">Şterge vot</a></div><span id="v9927527" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927527)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927527Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927527MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2017] apa e verde ca smaraldul
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2017] am ajuns la Marea Cascadă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927528">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927528"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927528">Şterge vot</a></div><span id="v9927528" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927528)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927528Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927528MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2017] am ajuns la Marea Cascadă
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2017] apa e limpede ca și cristalul -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927529">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927529"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927529">Şterge vot</a></div><span id="v9927529" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927529)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927529Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927529MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2017] apa e limpede ca și cristalul
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2017] Parcul Plitvice, doar atât... -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927530">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927530"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927530">Şterge vot</a></div><span id="v9927530" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927530)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927530Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927530MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2017] Parcul Plitvice, doar atât...
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2017] lacul Novakovica brod cu apa verde -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927531">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927531"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927531">Şterge vot</a></div><span id="v9927531" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927531)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927531Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927531MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2017] lacul Novakovica brod cu apa verde
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2017] lacul Govanovac are o suprafață de 1 hectar -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927535">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927535"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927535">Şterge vot</a></div><span id="v9927535" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927535)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927535Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927535MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2017] lacul Govanovac are o suprafață de 1 hectar
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2017] nu e poză din Rai, e de la Plitvice -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927539">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927539"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927539">Şterge vot</a></div><span id="v9927539" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927539)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927539Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927539MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2017] nu e poză din Rai, e de la Plitvice
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2017] le cascade, le cascade... -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927541">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927541"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927541">Şterge vot</a></div><span id="v9927541" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927541)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927541Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927541MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2017] le cascade, le cascade...
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2017] apa trece... mușchii rămân -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927543">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927543"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927543">Şterge vot</a></div><span id="v9927543" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927543)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927543Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927543MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2017] apa trece... mușchii rămân
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2017] lacul Milanovac, are o adâmcime maximă de 19 metri -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927545">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927545"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927545">Şterge vot</a></div><span id="v9927545" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927545)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927545Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927545MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2017] lacul Milanovac, are o adâmcime maximă de 19 metri
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2017] rățuștele se bucără de răcoarea apei -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927547">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927547"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927547">Şterge vot</a></div><span id="v9927547" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927547)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927547Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927547MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2017] rățuștele se bucără de răcoarea apei
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2017] peisaj din parcul Plitvice -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927549">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927549"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927549">Şterge vot</a></div><span id="v9927549" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927549)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927549Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927549MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2017] peisaj din parcul Plitvice
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2017] alt lac cu apă cristalină -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927550">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927550"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927550">Şterge vot</a></div><span id="v9927550" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927550)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927550Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927550MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2017] alt lac cu apă cristalină
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2017] apă de smarald și atât... -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927551">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927551"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927551">Şterge vot</a></div><span id="v9927551" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927551)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927551Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927551MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2017] apă de smarald și atât...
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2017] verdele e la el acasă aici -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927553">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927553"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927553">Şterge vot</a></div><span id="v9927553" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927553)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927553Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927553MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2017] verdele e la el acasă aici
foto zlatna [04.12.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2017] peștii se joacă cu turiștii -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927554">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927554"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927554">Şterge vot</a></div><span id="v9927554" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927554)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927554Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927554MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2017] peștii se joacă cu turiștii
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2017] un alt lac de la Plitvice -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927556">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927556"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927556">Şterge vot</a></div><span id="v9927556" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927556)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927556Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927556MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2017] un alt lac de la Plitvice
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2017] lumini și umbre... -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927557">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927557"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927557">Şterge vot</a></div><span id="v9927557" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927557)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927557Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927557MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2017] lumini și umbre...
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2017] apa curge dintr-un lac într-altul -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927559">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927559"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927559">Şterge vot</a></div><span id="v9927559" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927559)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927559Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927559MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2017] apa curge dintr-un lac într-altul
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2017] sunt porțiuni cu ape repezi -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927561">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927561"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927561">Şterge vot</a></div><span id="v9927561" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927561)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927561Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927561MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2017] sunt porțiuni cu ape repezi
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2017] mici cascade -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927562">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927562"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927562">Şterge vot</a></div><span id="v9927562" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927562)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927562Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927562MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2017] mici cascade
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2017] apa spală mușchii verzi -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927564">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927564"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927564">Şterge vot</a></div><span id="v9927564" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927564)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927564Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927564MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2017] apa spală mușchii verzi
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2017] și iar o mică cascadă -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927565">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927565"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927565">Şterge vot</a></div><span id="v9927565" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927565)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927565Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927565MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2017] și iar o mică cascadă
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2017] lacul Govanovac -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927567">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927567"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927567">Şterge vot</a></div><span id="v9927567" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927567)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927567Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927567MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2017] lacul Govanovac
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2017] rățuște pe lacul Govanovac -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927568">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927568"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927568">Şterge vot</a></div><span id="v9927568" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927568)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927568Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927568MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2017] rățuște pe lacul Govanovac
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2017] lacul Govanovac are o suprafață de 1 hectar -- foto by <b>zlatna</b> [uploaded 04.12.17] - <span class="allrVotedi" id="av927570">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv927570"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=927570">Şterge vot</a></div><span id="v9927570" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(927570)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f927570Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e927570MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2017] lacul Govanovac are o suprafață de 1 hectar
foto zlatna [04.12.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.246362924576 sec