#I#D
90048 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcul Naţional 'Plitvicka Jezera' (Lacurile Plitvice)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.09.2018
DE
Avatar Maya_C
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 15.02.16
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
100 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4
+ COPII: 2 -- varsta: 13 si 16

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Pentru o excursie reușită... adaugă apă!


Urmare de aici

Uneori ploaia e minunată. Alteori, îți strică planurile...

Dar sunt locuri atât de frumoase, încât nici ploaia nu te poate face să renunți la a te bucura de ele.

Mie... îmi place apa, în toate formele ei. Minerală, plată, albastră, verde, mare, lac, curgătoare sau nu... apa e elementul în care mă bucur de viață. Și în Croația... am avut parte din plin în toate formele. Chiar și în bocanci... :))

Sigur că văzusem prognoza meteo, dar când un loc te atrage ca un magnet, e bine să te mai pui și contra vântului. Așa că, ne-am echipat corespunzător cu bocanci, pelerine de ploaie și haine de protecție. Mă tot plângeam că nu o să pot face poze, că pelerina mă incomodează, că ajunge apa în rucsac, că am făcut atâta drum și nu o să am poze mulțumitoare si sigur mai trebuie să merg odată. Hmmm. Asta nu-i chiar o idee rea...

Plănuisem excursia destul de rapid. Era un loc pe care îmi doream demult să îl văd așa că am căutat un weekend liber. S-a întâmplat să fie primul din septembrie.

Pe perioada verii prețul biletului este 250 de kuna/adult, cam 150 de lei. Noi am avut noroc de prețuri mai mici. De la 1 septembrie prețul scădea la 150 kuna/adult. Tinerii până în 18 ani plăteau cam jumătate de preț și ăia mici sub 7 ani, erau la liber. Sunt și alte tipuri de bilete, poți opta pentru o vizită după ora 16, ceea ce scade semnifiativ prețul și aș zice că lumina e mai spectaculoasă, dar... n-a fost cazul la noi. Se arăta o zi cu ploi și coduri ba galbene, ba portocalii, de până la urmă am renunțat să mă mai uit la prognoze și am zis fie ce-o fi... e doar apă.

Și apă a fost. Am ajuns pe la ora 10 la intrarea numărul 2. Recunosc că le-am spus tuturor că logic ar fi să începem de la 2... nu cum fac probabil majoritatea... de la 1. N-am întâmpinat rezistență... De obicei iau deciziile din mers, în funcție de vreme, timp limită, oboseală, foame sau alte motive care mă influențează. Intrarea 2 e la mijloc și îmi dădea o oarecare libertate de a alege traseul în funcție de ploaie. Repede, mi-am dat seama că odata ce intri nu mai contează, pentru că oricum vrei să le parcurgi pe toate.

Mă gândeam că n-o să fie nimeni, că doar e început de toamnă și vreme urâtă. Plus că știam că în tările din zonă începea școala în 3 septembrie. Dar la intrare era deja un rând format de vreo 50 de persoane. Am lăsat tot grupul la coadă și am început să fac câteva poze. Încă nu ploua, iar eu eram cu zâmbetul până la urechi știind din imaginile văzute ce ma așteapta. O domnișoară frumușică vad că îmi face cu mâna și intră într-o încăpere ce semăna leit cu cea la care se vindeau biletele. Pentru că ea zâmbea... eu zâmbeam... pentru că ne-am salutat, o întreb, mai mult în glumă, dacă de la ea nu se pot lua bilete. Bineînțeles că se pot... câte doriți? Ha! Mă luptam cu bunul simț că toți oamenii ăia de la coadă stateau acolo și eu... oportunista... nimeresc așa... Noroc că din spatele meu Em, a avut reacția mai promptă. 4 adulți și doi peștișori adolescenți. Am plătit cu cardul și ciudat a fost că nici după ce noi ne-am îndepărtat fericiți că am scăpat așa de repede, nu s-a mai dus nimeni la acea casă de bilete. Așa că... habar n-am ce-a fost cu casa expres, o fi fost numai pentru oamenii zâmbăreți...

Parcarea e cam pe unde apuci. Iei un tichet cu ora de la care lași mașina si pornești așa... prin pădure până la un loc care-ți convine. Nu cred să fie vreo pază, iar taxa e de 7 kuna pe ora. Cam un euro...

Încă nu ne era în clar pe unde s-o luăm așa că ne-am lasat ghidați de indicatoare și de instinct. Parcul e împărțit în două zone Lacurile de sus și Lacurile de Jos. Stiam că cele mai spectaculoase sunt cele de sus, așa că le-am lasat pe final, să dăm un pic de răgaz și soarelui, care nu doar că se ascundea, dar lipsea cu desăvârșire.

Un autobuz electric ne facea cu ochiul. Nu ne-am lăsat păcăliți. Eram acolo pentru plimbare. Intrăm în port. Vaporașul ne facea cu ochiul. Din nou alegem mersul pe jos.

Am pornit-o spre marea cascadă după cum ne arătau indicatoarele. Spre Lacurile de Jos. Era o cărare îngustă prin pădure, pe lângă apă. Eram singurii care au ales să se plimbe prin ploaie. Cei mai mulți alegeau vaporașul. Nu era rece, și pădurea prin care treceam ne proteja un pic de picăturile mari de ploaie ce făceau rotocoale în lacul de culoarea turcoazului. Niște rățuște ne dădeau târcoale interesate de ce ar putea primi. Probabil toată lumea le hrănea, dar eram înfofoliți în pelerinele de ploaie, iar apa deja începea să ni se scurgă pe pantaloni. E numai apă ne încurajam unii pe alții râzând. Pentru atâta lucru anunță coduri galbene și portocalii?? Începem să râdem cu toții, în timp ce papucii noștri făceau zgomote. Fleosc, fleosc. Ne întâlnim și cu alți temerari. Majoritatea aveau pelerine albe. Începem și glumim amintind de uniformele templierilor. Noi... suntem colorați. Mulți asiatici, ca peste tot. Peștișorul Iulia a facut un cult pentru ei. Începe și îmi explică diferențele între chinezi, japonezi, coreeni, tailandezi, vietnamezi... cum văd fiecare viața, moartea și relațiile dintre oameni... Când o fi devenit așa expertă? Cascada cea mare se apropia, deja mergeam pe niște podulețe de lemn, aliniați în șir indian, iar oamenii erau tot mai numeroși. Universul vrea să-mi confirme că fascinația ei pentru asiatici e meritată, și ne scoate în cale o frumoasă fată cu ochi oblici care aduna mucurile de țigară găsite pe jos într-o punguliță. Turistă cu siguranță, probabil obsedată de curățenie.

Ajungem la o răspântie de drumuri. Spre stânga peste lacuri spre dreapta în sus pe niște scări de piatră, spre pesteră și ce-o mai fi la înălțime. Traseul din dreapta părea mai soliciant, așa că pornim pe el. Ocolim pe cât putem bălțile, nu ne mai plouă, deasupra noastră nu se vede cerul ci stânca. Doar urcăm. Spațiul e îngust și oamenii își fac loc răbdători. Uneori în sus alteori în jos. Cu pauze pentru poze, timp în care îi ții pe toți blocați, dar nimeni nu se supără și nimeni nu dă semn de nerăbdare. Fiecare își mai ia un răgaz să se minuneze în fața naturii. Un pas distanță, o altă perspectivă, încă o poză.

În spatele meu se vorbea franceză. În față germană. Înțelegeam perfect, starea de mirare, de fascinație, indiferent de limba în care se exprimau. Cât de plăcut e să gândești în acelasi timp cu ceilalți, iar gândurile să-ți fie traduse instant în toate limbile. Incredibil turcoaz. Un cuvânt universal, pe care l-am auzit des.

Traseul nu e greu, dar te solicită un pic, mai ales la urcare. Că merită, e de necontestat. Am văzut persoane în vârstă care se deplasau cu baston, dar nu renunțau la plăcerea de a urca, pentru a avea parte de priveliște. Ne încărcăm cu energie de la ea.

Mi-era teamă să ma urc pe niște bușteni care țineau loc de barieră să nu aluneci în prăpastia de jos. Dar văd un alt turist cu aparatul foto în mână, și mă ambiționez. Mă vede și el, și mă încurajează s-o fac. Îmi spune că merită și îmi arata cum să încalec bușteanul. Îmi spune într-o engleză rusească că o poză bună nu iese fără emoții. Îi dau dreptate și cu inima cât un purice declansez de la înălțime. Facem schimb de impresii și începem să râdem. Pozele erau identice. N-ai de ales... Când natura îți oferă, nu poți decât să accepți frumusețea.

Ne întoarcem pe aceleași scări pe care am urcat până la răspântia de care v-am mai spus. Alegem acum s-o luăm pe traseul spre stânga care ne poartă peste apă. Cascadele micuțe pe lângă care trecem sunt doar o avanpreieră pentru ceea ce va urma. Marea Cascadă zisă și Veliki Slap. 78 de metri înălțime, iar picăturile aduse de vânt de la cascadă se amestecă cu picăturile căzute din cer. Apă... din toate direcțiile... bucuria vieții.

Facem o pauză de muffinsi să ne încărcăm bateriile și urmăm traseul intuitiv. N-ai cum să greșești. Ții podețul de lemn și înaintezi urmându-i pe ceilalți. În fața noastra, un grup alesese să facă traseul cu ghid. Un băiat tânăr cu o engleză adorabilă. Fetele noastre s-au lipit de ei, și le-am văzut incredibil de interesate de istoria religiilor, și de animozitățile adunate de-a lungul vremii de croați și sârbi, teme pe care le abordase ghidul cu una dintre turiste. După câteva sute de metri amândouă erau fascinate de cât de interesantă poate fi istoria dacă e povestită frumos, în natură. Urcăm din nou, ne așteaptă noi panorame, un drum prin pădure și ajungem în port. Până la plecarea vaporașului mai avem vreo 30 de minute așa că ne lăsăm timp joacă cu niște rățuște prietenoase. Se formase deja o coadă serioasă în așteptarea vaporașelor. Nu am încăput în primul, l-am luat pe următorul. Între lacurile de Jos și Lacurile de Sus, se află Lacul Kozjak. Cel mai întinsi și singurul navigabil. L-am traversat cam în 20 de minute. Nu am cooborât la prima stație, era la parcare, iar noi mai aveam de admirat minunile din Lacurile de Sus.

În prețul biletelor e inclusă o călătorie cu vaporașul și plimbări cu un fel de autobuz. Am citit pe situl lor că ai și un fel de asigurare în caz că ți se întâmplă ceva. N-a fost cazul.

Zona de sus a parcului mi s-a părut mult mai compactă. Cascadele erau mai mici, dar la tot pasul, vegetația mai bogată, iar soarele câștigase bătălia. Bocancii noștri făceau tot fleosc fleosc, dar am putut renunța la pelerine. Începeam să simt regrete că nu se termină cu bălăceală. Scăldatul e interzis și e bine așa. Rățuștele au dreptul la apa curată...

Noi... mergem mai departe. Ne place drumul. Dăm peste o stație de autobuz. Sau trenuleț. Nu mi-e în clar, arată ca amândouă. Între timp cerul se întunecase din nou. Eram de 7 ore în parc și se părea că am călcat pe toate traseele. Simțim din nou picăturile de ploaie pe obraji. Nu ne mai facem griji... e doar apă. Deja gândurile noastre preapline de exaltare dădeau semne de îngrijorare. Clar! Va fi greu de găsit un loc mai frumos!

---
Impresii încărcate de Maya_C in 24.09.2018 22:10:02

Validat / Publicat: 25.09.18 06:15:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în CROAȚIA.
VIZUALIZĂRI: 1752


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Maya_C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  37550 PMA (din 40 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS: 44.90515670 N, 15.61197510 E - CONFIRMATE
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Maya_C? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[25.09.18 06:46:46]
» mesaj pers

   @Maya_C: un articol superb, niște poze de vis, felicitări, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[25.09.18 07:24:58]
» mesaj pers

   Dragă prințesă,

   Aveam un pic emoții, știu că iubesti apa dar mai știu că nu îți place aglomerația :)

   Mă întrebam: o fi ajuns prințesa mea la Plitvice?

   Și iată că da, mai mult, ți-a și plăcut:*

   Șapte ore! Wow! Bravo vouă, felicitări!

   Să vezi, când am ajuns noi acolo, soțul meu mi-a zis: facem câteva poze și ne cărăm, nu trebuie să ne obosim:(

   Un NU categoric a venit din partea mea, nu făcusem drumul pentru poze ci pentru sufletul meu. Iubesc apa, mă relaxează și mă linisteste, este ceea ce caut in oricare vacanță, la mare, munte, șes.

   Articolul tău? De excepție, mi-a uns sufletul și mi-a mângâiat ochii:* Nu degeaba ești prințesa :p

   Aștept să citesc și despre cazare, sunt tare curioasă.

   Ești dulce tare, pozele sunt minunate, mă bucur sincer că ai fost acolo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- ANILU
[25.09.18 07:52:35]
» mesaj pers

   @Maya_C: Superb... spectaculos... ireal de frumos!

   Nu mai contează cum este vremea când vrei să te plimbi printr-un loc atât de frumos!

   Felicitări pentru o plimbare frumoasă într-o zi ploioasă... dar frumoasă de toamnă.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[25.09.18 09:02:58]
» mesaj pers

   @krisstinna: am fi stat chiar mai mult, dar Iulia se alesese cu o bășicuță de la bocanci. Se plângea încă de la lacurile de jos, dar nu a vrut să se dea învinsă. A zis că e prea frumos să conteze că o doare. Am fi vrut să ne întoarcem și a doua zi de la 4, dacă ar fi fost soare, dar a fost cam la fel, așa că ne-am regrupat si am vizitat alte frumuseti la sugestia gazdei noastre.

   la Zupan unde mi-ai zis, nu mai aveau camere libere, dar am trecut pe langa el și le-am zis la toti: ”uite, aici a stat krisstinna și i-a plăcut” :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- crismis
[25.09.18 09:13:35]
» mesaj pers

   @Maya_C: De unde rezultă că un loc cu adevărat frumos e frumos pe orice vreme! Mi-am clătit din nou ochii și inima în "incredibilul turcoaz" datorită ție! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[25.09.18 09:38:37]
» mesaj pers

   Mi-a fost dor de postările tale așa că pe asta am luat-o dintr-o privire!

   Mă rog, după amiază, după ce ajung acasă, în starea de confort domestic, o să recitesc și să-mi pun la lucru ochii minții, să umblu, alături de voi, prin locul cu pricina.

   După fotografiile de le-ai arătat, merită!

   Votat conștiincios, acuma mă duc la treabă, avem de săpat un șanț ca să convingem lumea să folosească un drum gata făcut, nu să taie drumuri pe unde nu te aștepți!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- Zoazore
[25.09.18 13:23:54]
» mesaj pers

   @Maya_C:

o fi fost numai pentru oamenii zâmbăreți...
= dar cine poate rezista zambetului tau? Ati fost ales de Natura s-aveti mai multa tihna s-o simtiti prin toti porii, s-o admirati pe-ndelete!

   Frumoasa plimbare, fabuloase peisaje si minunat descrise de tine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[25.09.18 21:19:10]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: multumesc frumos de gânduri și aprecieri. sper că drumul e terminat! sau șanțul... ? Ma rog... treaba făcută. călătorii frumoase! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- micutzu
[25.09.18 22:35:33]
» mesaj pers

   Felicitari pentru articol. Am extras din el tot ce ma interesa. Duminica la prima ora voi fi acolo. Stima

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[26.09.18 20:00:04]
» mesaj pers

   @micutzu: iti recomand să ai încălțăminte comodă și neapărat pelerină de ploaie. vremea se schimbă acolo foarte repede. noi am trecut prin soare, ploaie, soare cu nori, ploaie cu soare și din nou ploaie. în doar 7 ore le-am avut pe toate. Si se zice că în fiecare zi, peisajul se schimbă, așa că ar fi frumos de vizitat și toamna tîrziu, și iarna și mai ales primăvara. Sunt câteva locuri în care poti să îți cumperi ceva să îti astâmperi foamea, dar peste tot se stătea la coadă, așa că ceva rezerve nu strică. Eu decît să stau la coadă mai bine nu mănânc. Și ia cu tine și ceva hrană pentru rățuștele alea, că au rămas flămânde de noi... :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[28.09.18 16:50:52]
» mesaj pers

   @Maya_C:

   Iţi poţi închipui cum arată în octombrie?! De când am fost acolo îmi doresc să mă reîntorc într-o toamnă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Maya_C
[28.09.18 20:29:03]
» mesaj pers

   @elviramvio: pe mine ma tenteaza iarna. da' vreau cu zapada...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2018] primul contact cu culoarea turcoaz -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012980">Şterge vot</a></div><span id="v91012980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2018] primul contact cu culoarea turcoaz
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2018] apă din toate directiile -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012983">Şterge vot</a></div><span id="v91012983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2018] apă din toate directiile
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2018] traseul construit firesc pe lânga apă -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012984">Şterge vot</a></div><span id="v91012984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2018] traseul construit firesc pe lânga apă
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2018] spre peștera cu lilieci -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012985">Şterge vot</a></div><span id="v91012985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2018] spre peștera cu lilieci
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2018] la raspântie de drumuri -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012986">Şterge vot</a></div><span id="v91012986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2018] la raspântie de drumuri
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2018] oameni și apă, un amestec de succes -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012988">Şterge vot</a></div><span id="v91012988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2018] oameni și apă, un amestec de succes
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2018] Când natura îți oferă, nu poți decât să accepți frumusețea. -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012989">Şterge vot</a></div><span id="v91012989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2018] Când natura îți oferă, nu poți decât să accepți frumusețea.
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2018] Alegem acum s-o luăm pe traseul spre stânga -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012990">Şterge vot</a></div><span id="v91012990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2018] Alegem acum s-o luăm pe traseul spre stânga
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2018] Ții podețul de lemn și înaintezi urmându-i pe ceilalți -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012991">Şterge vot</a></div><span id="v91012991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2018] Ții podețul de lemn și înaintezi urmându-i pe ceilalți
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2018] zi de septembrie. parca incepe sa semene a toamnă -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012992">Şterge vot</a></div><span id="v91012992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2018] zi de septembrie. parca incepe sa semene a toamnă
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2018] Începem și glumim amintind de uniformele templierilor -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012993">Şterge vot</a></div><span id="v91012993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2018] Începem și glumim amintind de uniformele templierilor
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2018] Noi... suntem colorați -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012994">Şterge vot</a></div><span id="v91012994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2018] Noi... suntem colorați
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2018] Apă... din toate direcțiile... bucuria vieții -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012995">Şterge vot</a></div><span id="v91012995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2018] Apă... din toate direcțiile... bucuria vieții
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2018] îmi place apa, în toate formele ei -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012996">Şterge vot</a></div><span id="v91012996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2018] îmi place apa, în toate formele ei
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2018] Marea Cascadă zisă și Veliki Slap -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012997">Şterge vot</a></div><span id="v91012997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2018] Marea Cascadă zisă și Veliki Slap
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2018] 78 de metri înălțime -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012998">Şterge vot</a></div><span id="v91012998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2018] 78 de metri înălțime
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2018] urmăm traseul intuitiv. N-ai cum să greșești. -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1012999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1012999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1012999">Şterge vot</a></div><span id="v91012999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1012999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1012999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1012999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2018] urmăm traseul intuitiv. N-ai cum să greșești.
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2018] Incredibil turcoaz. Un cuvânt universal, pe care l-am auzit des -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013000">Şterge vot</a></div><span id="v91013000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2018] Incredibil turcoaz. Un cuvânt universal, pe care l-am auzit des
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2018] ne așteaptă noi panorame -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013001">Şterge vot</a></div><span id="v91013001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2018] ne așteaptă noi panorame
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2018] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013002">Şterge vot</a></div><span id="v91013002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2018]
foto Maya_C [24.09.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2018] ne lăsăm timp joacă cu niște rățuște prietenoase -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013003">Şterge vot</a></div><span id="v91013003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2018] ne lăsăm timp joacă cu niște rățuște prietenoase
foto Maya_C [24.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2018] Până la plecarea vaporașului mai avem vreo 30 de minute -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013004">Şterge vot</a></div><span id="v91013004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2018] Până la plecarea vaporașului mai avem vreo 30 de minute
foto Maya_C [24.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2018] Nu am încăput în primul, l-am luat pe următorul. -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013005">Şterge vot</a></div><span id="v91013005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2018] Nu am încăput în primul, l-am luat pe următorul.
foto Maya_C [24.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2018] incredibil cât de greu a fost sa selectez pozele! sunt sute!! :)) -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 24.09.18] - <span class="allrVotedi" id="av1013006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1013006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1013006">Şterge vot</a></div><span id="v91013006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1013006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1013006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1013006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2018] incredibil cât de greu a fost sa selectez pozele! sunt sute!! :))
foto Maya_C [24.09.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127464056015 sec