86367 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Croaziere, mini-croaziere pe Dunăre

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.06.2018
DE
Avatar ungureanica
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Reșița
înscris/ă în 25.10.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O mică plimbare cu vaporașul


Urmare de aici

Ziua a II-a a vizitei la Viena am hotărât să o începem cu mini-croaziera pe Canalul Dunării pe care o aveam inclusă în Vienna Pass. Pentru a ajunge la locul de îmbarcare am mers cu mașina de la pensiunea unde am fost cazați până la Viena, am parcat-o gratuit pe strada Brucknerstrasse nr. 4 și am mers la Operă pentru a lua autobuzul Hop On Hop Off. Am mers cu autobuzul până la stația 12 unde, vis-a-vis de această stație se află debarcaderul de unde pleacă vaporașele cu care se face mini-croaziera. Adresa debarcaderului este Schwedenplatz, Franz-Josefs-Kai 2,1010 Wien. După cum am mai spus și în alt articol, dacă sunteți în întârziere puteți să coborâți din autobuzul Hop On Hop Off și la stația nr. 10 pentru că de acolo doar treceți podul peste canal și ajungeți la debarcader. Autobuzul mai face un ocol pentru a ajunge la stația cu debarcaderul.

După ce am coborât din autobuz am trecut strada și am ajuns în partea stângă a debarcaderului. Acesta are o clădire aflată la nivelul străzii unde la un nivel este casieria firmei care organizează mini-croazierele iar la cel superior este un restaurant foarte fain. Intrarea la casierie se face pe un tunel de sticlă care are uși la ambele capete dar când am fost noi ușa din partea dreaptă era închisă pentru niște lucrări. Lângă intrarea din partea stângă a tunelului de sticlă mai sunt niște scări care vă duc direct la locul de andocare al vaporașelor și se mai poate ajunge la casierie și de aici pe scările pe care coborâți după ce luați bilete sau cu un lift de sticlă care se află sub aceste scări.

Noi am crezut că culoarul este închis pentru că acesta are uși de sticlă automate și neștiind asta și văzând că sunt închise am coborât la debarcader și nu am mai urcat la casierie deoarece era acolo un băiat care ne-a scanat cardurile și ne-a înmânat biletele de acces pe vaporaș.

Trebuie să știți că de aici pleacă mai multe curse iar cei cu Vienna Pass, ca și noi, au inclusă doar cursele de pe ruta C. Orarul curselor de pe ruta C în perioada iunie - septembrie sunt: zilnic de la orele 11.00,13.00,14.30,16.00 și 17.30

Sincer dacă plătiți această mini-croazieră nu alegeți ruta C pentru că sigur o să fiți dezamăgiți de cea ce oferă. Mai există ruta A și B care cred că sunt mai interesante. Ruta B nu cred că pleacă de aici, așa că dacă vreți să faceți altă plimbare decât am făcut noi interesați-vă mai întâi.

Am plecat așadar cu cursa de la ora 11.00. Vaporul se numește Blue Danube și are la intrare un restaurant închis cu geamuri iar la etaj o terasă acoperită dotată cu mese și bănci din lemn. Se mai poate sta și pe niște bănci laterale aflate în partea din față sau din spate a terasei. Scările pentru urcarea la terasă sunt situate în partea din spate a vaporului, tot aici fiind dispuse și toaletele.

Noi am urcat la terasă și am ocupat loc la una din mese. După ce am plecat a venit o ospătăriță și a luat comenzile pentru cei ce vroiau să servească ceva de la restaurant. Noi am luat o cafea dar erau foarte mulți care se se bucurau deja de o bere la ora aceea.

Din păcate ceea ce poți vedea de pe vapor este destul de sec. Vaporul a mers de la debarcader în sus pe Canalul Dunării până la capătul acestuia, la întâlnirea cu Dunărea și a întors tot pe același drum. A trecut puțin mai jos de debarcader până la clădirea Urania, unde a avut un spațiu mai mare ca să întoarcă și a acostat la debarcaderul de unde am plecat. Canalul fiind mai jos decât șoseaua iar zona în care am mers fiind spre periferia Vienei nu am avut aproape nimic care să ne bucure privirea. Singurul lucru interesant de fotografiat fiind turnul de la instalația de incinerare a deșeurilor Spittelau, aflat în una dintre marginile orașului, turn care se observă de departe și care arată interesant dar nu am știut ce reprezintă până nu am ajuns acasă.

Sincer eu am crezut că traseul este mai lung și mai interesant, cum cred că este cel de pe linia A, dar am fost cam dezamăgit de plimbarea asa cu vaporul.

Pentru plimbarea în sine și pentru relaxare merită dar pentru peisaje categoric nu.

Singurele lucruri constante cu care vă delectați ochii sunt operele graffiti care vă însoțesc pe tot traseul.

Călători frumoase să aveți!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de ungureanica in 11.06.2018 15:47:56

Validat / Publicat: 11.06.18 17:29:17


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în AUSTRIA.
VIZUALIZĂRI: 1496


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- iulian68
[11.06.18 17:31:01]
» mesaj pers

   Start vot! 😚

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Radu Tudoran
[11.06.18 19:04:34]
» mesaj pers

   Pacat ca nu m-ai intrebat. Iti descriam canalul si puteai sa decizi. Cladirea interesanta pentru arderea deseurilor ii apartine lui Hundertwasser. Daca nu ma insel. :)

   Este totusi romantica o plimbare cu vaporul prin Viena.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / AUSTRIA
[11.06.18 20:35:38]
» mesaj pers

   Cu permisiunea autorului, aduc cîteva completări, care mi se pare că ar răspunde întrebărilor celor interesați de aceste plimbări.

   Este vorba de aceste tururi: viennasightseeing.at/hop- ... p-off/boat-ride (aici găsiți traseele, tarifele și orarele).

   Traseul C este cel descris de ungureanica, iar A și B sînt jumătăți ale aceluiași circuit: A pleacă spre aval pe Canal, iese în Dunăre, urcă amonte pînă la Reichsbruecke, iar B închide bucla, plecînd la 5 minute după sosirea lui A de la Reichsbruecke în amonte pe Dunăre, intrînd pe la capătul amonte pe Canal și încheind plimbarea la Schwedenplatz. O tură completă pe arterele navigabile ale Vienei.

   Accesul la Schwedenplatz se poate face și cu metroul U1 și U4, tramvaiele 1 și 2 și auto personal, care se poate parca în parcarea subterană Franz Josefs Kai boe-parking.at/boe/de/gar ... .garagen/3.html (o pomenesc pentru că am folosit-o de mai multe ori, fiind cazat prin zonă).

   La Reichsbruecke, pentru turul B, se ajunge cu metroul U1 pînă la stația Donauinsel, apoi se trece Dunărea înapoi spre oraș pe jos. Sau în plimbare lejeră de la Prater. Și acolo sînt parcări, dar nu intru în detalii, se găsesc ușor.

   Ce este de lăudat la amenajarea Dunării în Viena este că sînt 2 brațe, Dunărea Nouă (artificial) și Dunărea Veche, care sînt folosite pentru agrement. Apa este curată, se poate înota, naviga, canota, pe maluri se înșiră ștranduri, plaje, terase. Iarna se patinează. Ca în orice oraș civilizat, unde poți avea acces la natură la doi pași de centru. Dunărea Nouă e despărțită de Dunărea navigabilă de Insula Dunării (Donauinsel), care este practic un parc lung de vreo 20 de kilometri. Nu degeaba Viena e în topul orașelor funcție de calitatea vieții.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- ungureanica
[12.06.18 19:33:04]
» mesaj pers

   @Radu Tudoran: Da plimbarea în sine merită, cum am spus, dar doar atât. Mulțumim pentru tot. O zi faină.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[12.06.18 19:37:09]
» mesaj pers

   @abancor: Mulțumesc mult pentru completări. Acum articolul este mai clar. Da am văzut și noi din autobuz zona Dunării Vechi, era plin de lume la plajă prin parcul de pe malul ei și plin de ambarcațiuni pe apă. Se vedeau și multe terase, chiar e ceva interesant. Salutări.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[12.06.18 19:40:22]
» mesaj pers

   @iulian68: Mulțumim. O zi faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinafulg
[12.06.18 21:16:12]
» mesaj pers

   @ungureanica: Am facut o croaziera pe Dunare în Budapesta, croaziera pe care vă recomand să o faceti. Dunărea este mai lata in Budapesta, iar orasul mie mi-a placut foarte mult. Când luminile sunt aprinse totul este mai frumos, deci ar fi bine să faceti aceasta croaziera noaptea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[12.06.18 21:58:36]
» mesaj pers

   @alinafulg: Da, ai dreptate, sunt sigur că la Budapesta merită croaziera. Mai ales noaptea când treci pe lângă Parlament. Vă salutăm cu drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinafulg
[12.06.18 22:06:47]
» mesaj pers

   @ungureanica: Si noi va salutam cu mult drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[28] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Debarcaderul și restaurantul de la etaj -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974056">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974056"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974056">Şterge vot</a></div><span id="v9974056" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974056)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974056Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974056MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Debarcaderul și restaurantul de la etaj
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Culoarul spre casierie, aici pozat spre ieșire -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974057">Şterge vot</a></div><span id="v9974057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Culoarul spre casierie, aici pozat spre ieșire
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Vaporul ne aștepta -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974058">Şterge vot</a></div><span id="v9974058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Vaporul ne aștepta
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Pe terasa vaporului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974059">Şterge vot</a></div><span id="v9974059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Pe terasa vaporului
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Pe terasa vaporului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974060">Şterge vot</a></div><span id="v9974060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Pe terasa vaporului
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Pe terasa vaporului - partea din față -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974061">Şterge vot</a></div><span id="v9974061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Pe terasa vaporului - partea din față
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Restaurantul vaporului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974062">Şterge vot</a></div><span id="v9974062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Restaurantul vaporului
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2018] Restaurantul vaporului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974063">Şterge vot</a></div><span id="v9974063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Restaurantul vaporului
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Restaurantul vaporului -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974064">Şterge vot</a></div><span id="v9974064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Restaurantul vaporului
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Toaletele -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974065">Şterge vot</a></div><span id="v9974065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Toaletele
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974066">Şterge vot</a></div><span id="v9974066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974067">Şterge vot</a></div><span id="v9974067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974068">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974068"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974068">Şterge vot</a></div><span id="v9974068" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974068)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974068Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974068MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974069">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974069"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974069">Şterge vot</a></div><span id="v9974069" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974069)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974069Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974069MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974070">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974070"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974070">Şterge vot</a></div><span id="v9974070" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974070)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974070Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974070MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2018] Vedere de pe vapor - turnul în cauză -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974071">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974071"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974071">Şterge vot</a></div><span id="v9974071" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974071)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974071Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974071MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Vedere de pe vapor - turnul în cauză
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974072">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974072"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974072">Şterge vot</a></div><span id="v9974072" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974072)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974072Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974072MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974073">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974073"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974073">Şterge vot</a></div><span id="v9974073" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974073)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974073Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974073MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974074">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974074"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974074">Şterge vot</a></div><span id="v9974074" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974074)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974074Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974074MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2018] Vedere de pe vapor - o piscină interesantă -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974075">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974075"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974075">Şterge vot</a></div><span id="v9974075" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974075)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974075Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974075MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Vedere de pe vapor - o piscină interesantă
foto ungureanica [11.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Vedere de pe vapor -- foto by <b>ungureanica</b> [uploaded 11.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974076">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974076"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974076">Şterge vot</a></div><span id="v9974076" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974076)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974076Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974076MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Vedere de pe vapor
foto ungureanica [11.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[28] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.116834163666 sec