“AmFostAcolo te duce în vacanţă” by AmFostAcolo.ro

Fie că iubim marea sau muntele, orașele sau viața rurală, cu toții avem ceva în comun: ne place să călătorim.

Călătorind, ne simțim în largul nostru, suntem liberi și fericiți. Cu fiecare bănuț pus deoparte și cu fiecare zi care trece, entuziasmul nostru devine tot mai greu de ținut în frâu. Avem atâtea de pus la cale, încât parcă nu ne putem concentra la nimic altceva. Atunci când pornim la drum, ne detașăm de realitate și intrăm în poveste. Povestea este mereu frumoasă, iar când este pe sfârșite, mereu facem același lucru: începem să ne gândim la următoarea vacanță.

Dacă simți la fel, te așteptăm să te înscrii la concurs. Convinge-ți prietenii că tu meriți să câștigi iar noi îți vom îndeplini dorința: te vom trimite în vacanța la care ai visat, te vom ajuta sa scrii o nouă poveste frumoasă în viața ta.

Dacă îndeplinești toate criteriile de mai sus, dacă ești un împătimit al călătoriilor și un iubitor de aventură, te invităm cu drag să faci partea din comunitatea noastră, marea familie AFA, unde vei găsi prieteni cu care vei împărtăși cele mai frumoase vise devenite realitate. Vei găsi oameni ca și tine, iubitori de a descoperi locuri noi, cu care te vei înțelege de minune.

Prin împărtășirea călătoriilor tale comunității, vei putea ajuta orice nou temerar care are nevoie de informații, vei face călătoriile mai ușoare celor care îți vor citi articolele, iar tu vei fi împlinit pentru faptul că ai oferit comunității o parte din comorile tale. Pentru asta, vei fi răsplatit cu PMA (puncte de mulțumire-apreciere) și vei urca în clasamentul celor mai îndrăgiți membri ai comunității.

Vino alături de noi și vei avea numai de câștigat!

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook AmFostAcolo.ro, iar regulamentul concursului se poate găsi aici.

Tot ce trebuie să faci este să postezi pe pagina de Facebook “AmFostAcolo.ro” numele destinației tale preferate dintre cele operate de compania aeriană Blue Air și eventual un motiv pentru care ai ales acea destinație.

Apoi dacă postarea ta a primit cele mai multe like-uri în perioada de desfășurare a concursului, înseamnă că ești fericitul câștigător al unui bilet de avion dus-întors pentru o persoană, pe orice destinație operată de Blue Air.

Convinge-ți prietenii că meriți să pleci în vacanță și fă-i să te susțină: [shareB]

UPDATE: 28.12.2-15 – Concursul AmFostAcolo te duce în vacanță” by AmFostAcolo.ro a luat sfârșit și fericita câștigatoare este Alina Cristina, cu 136 de like-uri.
Felicitări Alina și așteptam cu drag să ne povesteși pe AmFostAcolo.ro cum a fost în Valencia sau oriunde vei călătorii.
Mulțumim tuturor pentru participare și va urăm un an nou fericit care să vă aducă cât mai multe vacanțe frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.