Zbor direct spre Istanbul din Constanţa cu Turkish Airlines

Compania aeriană Turkish Airlines va opera de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, din această vară. Zborurile pe ruta Constanţa-Istanbul şi retur sunt programate să înceapă de pe 7 iunie, durata unui zbor nu este mai mare de o oră şi zece minute, iar pe site-ul companiei se pot face deja rezervări.

turkish

Odată cu acestea se extind legăturile Constanţei cu marile oraşe ale lumii spre care vă puteţi îndrepta chiar de la Constanţa, economisind timp preţios, fără a mai fi necesară o deplasare la Otopeni. După escala de pe aeroportul din Istanbul, vă puteţi urca în avioane care zboară direct spre SUA, Canada, sau alte mari oraşe europene,  la preţuri concurente cu cele din Bucureşti.

Turkish Airlines (re)vine pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, după ce în februarie informase pe site-ul său că renunţă din motive operaţionale la cursele de la Constanţa pe care apucase să le anunţe cu puţin timp înainte. De luna trecută, aeroportul constănţean a reluat cursele spre Pisa şi Milano, părăsind statutul de aeroport de rezervă pentru OTP (Otopeni)

Ovidiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.