Black Friday (şi) la Touroperatorul Paradis Vacanţe de Vis

Oarecum mă aşteptam la extinderea acestui concept pentru segmentul de turism,  primele tendinţe s-au putut observa încă de la Târgul de Turism al României de săptămâna trecută, astfel încăt,aceste oferte, cu reduceri între 15 şi 40 la sută  atrag o mulţime de turişti,dornici pentru achiziţia unui sejur în anul 2013, dar şi pentru Sărbătorile de iarnă, din acest an.Black Friday

 

Black Friday la PARADIS  VACANTE DE VIS – 23 noiembrie 2012 Am deschis sezonul cumparaturilor de Craciun!   Tarifele ofertelor incluse in campania Black Friday sunt valabile exclusiv in ziua de 23 noiembrie 2012, in intervalul orar 09.00-18.00si se aplicadoar ofertelor marcate cu sigla Black Friday, mentionate pe site-ul www.paradistours.ro   Rezervarea serviciilor turistice incluse in campania Black Friday PARADIS  VACANTE DE VIS se poate face numai in ziua campaniei.    Numarul ofertelor/destinatii si unitati hoteliere este limitat si odata epuizat, nu poate fi suplimentat. Plata serviciilor turistice, parte a campaniei Black Friday, trebuie facuta integral in intervalul 09.00 – 18.00, prin transfer bancar sau cash. Anularea rezervarii efectuate se penalizeaza 100%.

Pentru mai multe informaţii despre această campanie, puteţi accesa site-ul oficial al agenţiei (http://www.paradistours.ro/oferte-sejururi-interne/black-friday—23-noiembrie-2012-6-248.html), din punctul meu de vedere, există o mulţime de oferte acceptabile pentru orice pretenţie.

 

[shareB]

 

.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.