GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Patru stele bulgaresti la raul Alara
Hotelul – cazare si servicii bune
Dupa o calatorie interesanta si placuta cu avionul spre Antalya, unde ne astepta sejurul de vis oferit de agentia Premium Holidays, am ajuns in sfarsit la destinatia mult asteptata, respectiv la hotelul Holiday Park Resort.
Hotelul este situat la cca 85 de km de aeroportul din Antalya, la cativa kilometri de Ocurkalar (cam la o ora jumate de mers cu autocarul de la aeroport), si la cca 35 de km de Alanya (daca e sa o luam in sens invers), imediat dupe ce treci podul peste raul Alara, mai exact dupa hotelul Delta, care nu era construit atunci cand s-au facut poze oficiale cu acesta, motiv pentru care peste tot aproape, pe internet sau in pliante, veti gasi imagini ce nu mai sunt de actualitate. Acum, hotelul nu mai este chiar in soare si sunt multe zone umbrite, aspect pozitiv, deoarece nu va ardeti, dar va bronzati, pentru ca in cursul unei zile aveti si multa umbra la piscina.
Mai intai, as vrea sa precizez ca voi face o comparatie cu hotelurile din Bulgaria, deoarece a fost prima mea experienta in Turcia si nu am la ce altceva sa ma raportez, dar poate astfel va voi ajuta sa percepti hotelul asa cum am facut-o noi.
Hotelul are cinci etaje si mezanin, lobby si parter.
Intrarea in hotel se face prin zona de lobby, unde se gaseste receptia, cateva zone de relaxare, inclusiv una turceasca cu narghilele si barul. Langa receptie se afla o sala deschisa cu doua calculatoare unde poti intra pe internet contra a 6 euro/ora. Un minus l-am considerat faptul ca la receptie nu gaseai un stand cu harti turistice ale zonei.
De la receptie se poate cobori la B 1, unde se afla zona comerciala a hotelului, cu magazine de haine din piele, genti si pantofi, un magazin de bijuterii din argint superbe (detinut de un roman stabilit in Turcia, pe numele lui Zia, singurul roman cu care am putut discuta si care ne-a si ajutat sa ne descurcam in zona prin informatiile oferite), coaforul, cabinetul medical, mesele de biliard si tenis de masa, cateva jocuri, sala de conferinte, piscina interioara si baia turceasca (hamam). La hamam am fost doar in vizita, insa erau multi clienti la masaj, baie, sauna si fitness. De aici se ajunge in restaurant si afara, unde se afla piscina, discoteca, amfiteatrul, locul de joaca pentru copii cu toboganele cu apa, discoteca, snack-barul.
Hotelul are peretii tapetati (atat pe holurile camerelor, cat si in camere) si tavanul zugravit recent, dupa albul curat pe care l-am putut observa, hotelul fiind construit in 2001.
Piscina interioara este suficient de mare, insa majoritatea stateau afara, deoarece apa era similara, putin calduta.
Piscina exterioara cuprindea doua sectiuni: una pentru copii, adanca de 0.4 metri si una pentru adulti cu doua nivele, cel mai adanc de 1.4 metri.
In jurul piscinei se aflau doua randuri de sezlonguri din plastic acoperite cu saltele imbracate in nylon. Atat la piscina cat si la plaja, sezlongurile erau gratis. Numai prosoapele erau contra unei taxe ce se platea la receptie, insa toata lumea avea propriul prosop de plaja.
In capatul piscinei, cum mergi spre mare, se afla toboganele cu apa si locul de joaca pentru copii. Acesta are un tobogan si cateva leagane, precum si un castel mic unde copii pot sta cu echipa de animatie intre orele 10.00-12.00. Vizavi de locul de joaca se afla amfiteatrul unde se tin spectacolele seara.
Langa piscina, pe partea stanga cum vii dinspre hotel, se afla snack-barul, de unde se poate ajunge la discoteca aflata la subsol.
Tot in zona piscinei se afla si un loc amenajat pentru cativa fotografi profesionisti care te imbie cu fotografii care sa iti garanteze o amintire frumoasa. Din pacate sunt cam duri la negociere, desi initial mi-au spus ca prima fotografie este 5 euro si celelalte 1-1,5 euro, nu au vrut sa imi lase 5 fotografii mai jos de 15 euro. Pentru 10 fotografii cereau 50 de euro si cu greu au lasat la 40 de euro. Daca v-ati propus un album de familie, puteti sa cumparati un pachet ce include zeci de fotografii cu CD, 15 printate si un album foto contra unei sume ce se invarte in jurul a 120 de euro... Insa nu toate sunt la fel de reusite.
Mergand pe drumul pietruit ce duce la plaja si care este flancat de palmieri, verdeata si flori superbe de toate culorile, pe partea stanga se afla terenul de sport. In capatul acestuia putem cobori la minuscula plaja. Aici se afla si un dozator pentru sucuri. Tot aici exista o zona de relaxare turceasca.
De la mezanin se poate ajunge intr-o superba gradina, aflata deasupra barului de la receptie si in care putem vedea chiar si portocali! De asemenea, aici exista si pomul ce face « noul fruct » cum este denumit in limba turca, dupa cum ne-a explicat si ghida agentiei ce ne-a preluat de la aeroport si care ne-a povestit despre Antalya. Fructele se aseamana cu caisele, insa sunt ceva mai mici. Aceasta gradina ofera o panorama asupra intregului resort, precum si a celor invecinate, insa cu putin efort te poti catara si la primul nivel al hotelului... , deoarece aproape ajungi la balcoanele camerelor de la etajul 1!
Camera – spatioasa
Camera mochetata a fost suficient de spatioasa, cat sa nu ne simtim sufocati, avand in vedere ca eram si cu un copil. Noi am avut un pat dublu foarte mare, iar pentru fata am avut un pat single. Camera mai are un birou cu oglinda, un mini frigider incorporat in birou, un LCD in perete (se prinde Canal D...), o masuta langa birou, o masuta cu un fotoliu langa balcon, o masuta si doua scaune pentru balcon, un dulap incapator, un cuier. Baia mare era dotata cu consumabilele obisnuite si era prevazuta cu cada. Atmosfera in camera era placuta, nu a necesitat sa dam drumul la aerul conditionat.
Balconul nu era foarte mare, insa suficient si dispus astfel incat sa poti avea o priveliste frumoasa la mare si piscina, dealtfel toate balcoanele erau cumva in amfiteatru. La receptie am lasat si noi ceva receptionerului ca sa ne dea o camera « mai buna ». Nu cred ca exista camere cu vedere altfel decat la mare, deoarece am remarcat ca din holul ce ducea in camere se vede hotelul de langa noi, ceea ce m-a dus la concluzia ca pe laterale sunt dispuse holurile.
Curatenia se facea zilnic, insa era limitata la aspirat, aranjat paturile si schimbat consumabilele si eventual prosoapele, ori spalat paharele. Nu exista detergent pentru WC, exista perie, insa trebuie sa folosesti samponul din dotare...
Minus: nu exista cearsaf de invelit. In loc de cearsaf este o panza alba ce seamana perfect cu o fata de masa... si deloc confortabila (aspra). Fi-mea a preferat sa se inveleasca numai cu patura pufoasa. Noi nu am facut mofturi, la ce somn aveam in noi dupa o zi intreaga!
Plus: o sticla de apa de 1.5 litri zilnic in camera. De altfel, era un mesaj in dreptul chiuvetei care preciza ca apa nu este potabila. Daca apa nu este inceputa sau e putin inceputa, a doua zi nu mai aduce o alta sticla...
Personalul – politicos
Personalul era destul de politicos si serviabil desi cam « suparat ». Din pacate putini stiau ceva engleza. Erau pregatiti numai pentru rusi si toata lumea ti se adresa in rusa, inclusiv turistii, de parca scria pe fruntea noastra ca nu putem fi de alta natie.
Mesele erau debarasate imediat si de cele mai multe ori te intrebau ce doresti sa bei ca sa te serveasca.
Cei mai de treaba mi s-au parut bucatarii, mereu cu zambetul pe buze si parca fericiti ca alegi mancarea ce o preparau pe loc, demonstrand ca « opera » lor era apreciata.
Plaja – zero barat
Din pacate aici nu prea putem vorbi de plaja. Cativa metri plini de pietre si nisip cu pietris si cateva sezlonguri nu aveau darul sa te atraga (marea a muscat din plaja mult de cand s-a construit hotelul, eu am asemuit plaja cu cea de la Nessebar Sol Mare/Bay). Iar marea... , o « mare » dezamagire! Cand a vazut prima data sotul meu marea, a zis, nu se poate! Zici ca e marea neagra! Asa e Marea Mediterana??? Tulbure si putin sarata. Insa cand am inceput sa exploram imprejurimile am descoperit cu stupoare ca raul aflat in imediata apropiere de hotel se varsa chiar in marea « noastra »... Adica, datorita curentilor de apa si valurilor, raul era impins spre plaja din dreptul hotelurilor, astfel incat marea cea albastra si cristalina se putea vedea dincolo de rau, pe partea cealalta. Motiv care ne-a determinat sa traversam podul si sa facem plaja si baie in mare in alta parte, adica in Marea Mediterana cea adevarata...
Mancarea – destul de buna
Masa a fost in regim bufet suedez, atat in restaurantul principal, cat si la snack bar.
Restaurantul principal este situat la nivelul B1 si se poate ajunge atat cu cele trei lifturi cat si pe scari. In afara de mesele aranjate in interior, mai existau mese dispuse in exterior, o parte din ele chiar cu vedere spre o gradina plina de vegetatie, locul nostru preferat, desi dimineata si seara era cam racoare.
Platorurile cu mancare erau asezate atat in interior (salatele, raciturile, prajiturile, fructele, painea, o parte din dozatoarele de suc si cafea), cat si in exterior (mancarea calda, gratarele, alte dozatoare).
Micul dejun (intre orele 7.00-10.00):
Am sa enumar o parte din ceea ce am vazut eu la micul dejun in timpul sejurului meu, cu mentiunea ca nu erau toate in aceeasi zi: oua pregatite in toate felurile, cartofi inabusiti cu condimente, carnati preparati diferit, diverse croissoant-uri, cu cascaval, spanac, simple, branza, iaurturi diverse, 6-7 sortimente de cereale, fructe uscate (stafide, caise), clatite, legume crude simple sau sub forma de salate, branzeturi cu condimente sau simple, salamuri, paine, ceaiuri de fructe si negre, cafea neagra sau cu lapte, lapte rece, gemuri si dulceturi, miere, unt, margarina, compoturi, masline, fructe (portocale, mere, grepfrut).
Bucatarii preparau pe loc clatite sau omlete. De asemenea, exista posibilitatea sa iti prepari toast cu cascaval. Langa toaster aveau paine semipreparata feliata pe care puneai cascavalul si apoi il introduceai in toaster, astfel incat painea nu devenea crocanta, ci doar rumenita.
Minus: ciocolata calda si bananele! In Alanya?? « Tinutul bananelor »?? Nu o gaseam decat in tarte, alaturi de capsuni. Mentionez ca in luna mai am mancat la hotelurile bulgaresti banane, capsuni, pepene, cirese. , curmale…. Prin urmare, la capitolul fructe nu exceleaza. Nici la cele uscate (o singura data au fost caise confiate) si nici la cele in stare proaspata.
Pranzul (intre orele 12.30-14.00) si cina (18.30-20.30):
Pranzul si cina au fost suficient de bogate, cat sa ai de unde alege. Nu au lipsit: orezul, ardeii umpluti, pastele cu sos (zilnic), mancarurile gatite cu sau fara carne de pui sau vita, peste la gratar (o data), la tigaie, fripturi de pui la gratar sau tigaie, mici felii sau sub forma de chiftele, cartofi prajiti sau inabusiti ori piure, legume inabusite preparate pe loc, supe de dovlecei, cascaval, rosii, ciuperci si altele neidentificate... , snitele (o data), kebap (o data), salate de legume de toate felurile, muraturi, cateva sortimente de masline, branzeturi, verdeturi, unele de neidentificat... , dar de mancat! Un aspect deloc de neglijat este acela ca intr-o zi am avut supa tiganeasca (in traducerea din franceza), insa in limba engleza scria supa...romaneasca! Buna, de altfel! In orice caz, toate supele erau niste supe-crema. Multe sortimente de prajituri, insa jumatate din ele erau niste chestii colorate pe care nu am avut curajul sa le incerc. In rest, torturi, tarte, pandispan, negrese, checuri, baclava (o data), gogosele insiropate, eclere, rulade, rahat turcesc. Fructe ca si dimineata, numai portocale, grepfrut si mere. Clatitele erau la mare cautare si preparate in diverse feluri. O reteta interesanta mi s-a parut aceea in care peste clatita era pus un amestec de fistic, fulgi de migdale si stafide si deasupra sos de miere...
Snack-barul (intre orele 12.00-15.00):
Un aspect pozitiv era acela ca mancarea la snack bar nu se rezuma numai la niste gustari. Se gaseau cartofi prajiti, pizza, lipie umpluta cu carne sau legume, salate diverse, hamburgeri, paste cu sos, ficatei, pui, prajituri diverse, fructe.
Rusii se ingramadeau sa prinda ora 12, chiar cu o juma de ora inainte, asezandu-se tacticos cu o bauturica la masa, avand in vedere ca restaurantul de snack bar dispunea de putine locuri. Unii isi luau si mancau la piscina. Nu i-am urmarit daca se mai asezau si la masa de praz, dar farfuriile erau pline ca de pranz... Am luat si noi de cateva ori, dar era imposibil sa mai stai la masa de pranz!
Minus: inghetata! Nu exista!
Bautura se putea servi pe parcursul intregii zile la snack bar, sau la barul de la restaurant, ori la discoteca si era compusa din sucuri la dozator, ceva mai diluate decat nectarurile, dar incomparabil mai bune decat la bulgari, sucuri acidulate gen fanta, cola, sprite, ceaiuri, cafea, vin, tarie, bere, destul de bunicele.
Un minus mare l-am considerat pachetelul de mic dejun facut in ziua plecarii noastre, denumit pompos « lunch package ». Tinand cont ca plecam cu noaptea in cap, cei de la hotel ne faceau pachetel pentru dimineata. Intr-o cutie mare si frumoasa era o rosie, juma de mar cam stricat, o chifla minuscula si doua felii stravezii de salam! Salam? Cand plecai pe drum? Macar sa fi fost cascaval, care e mai putin alterabil! Nu e o problema pentru noi adultii, oricum autocarul a oprit undeva sa mancam si sa bem cafea, insa un copil nu poate manca la prima ora biscuiti cumparati de la magazinele din bazar si e mai greu sa il faci sa astepte daca ii e foame, mai ales inainte de un drum cu masina.
Acum daca ne-am saturat de mancare sa trecem la animatie...
Initial nu mi-au placut cei care se ocupau de animatie pentru ca in prima seara am avut un film turcesc cu batai si in a doua seara un spectacol de comedie pueril. In fine, ne-am obisnuit cu ei si au devenit amuzanti. Am avut si concurs de Mr. Holiday Park, bingo, karaoke si minidisco zilnic cu binecunoscutul repertoriu ca si la bulgari. Nu am inteles de ce nu s-au adaptat la rusi macar. Muzica nemteasca?? Erau 90% rusi si restul polonezi. O famile de romani (noi) si parca una de nemti...
Echipa de animatie era prezenta si ziua, la clubul pentru copii si pe terenul de sport cu voleyball, darts, tras cu arma, gimnastica, polo in apa, concurs de inot, etc. Insa destul de modesti la galagie, in cursul zilei hotelurile ce ne flancau ii bateau la distractie si voie buna.
Programul de animatie al unei zile era structurat cam asa:
10.30 volleyball
11.00 darts
11.30 water polo
12.00 pool game
12.30 pauza
14.30 air gun
15.00 water polo
16.00 volleyball
17.00 inchis
20.30 mini disco
21.00 sau 21.30 cinema/altele
23.00-02.00 discoteca cu bauturi locale incluse in pret
Minus: o seara turceasca cu dansatoare din buric!
Imprejurimi
In zona hotelului nu ai ce vedea. Singura posibilitate e sa admiri din exterior o serie de hoteluri celebre (Delphin-urile), dispuse pe o raza de 1 km sau sa te plimbi pe plaja acestora daca pornesti dinspre hotelul nostru.
In afara de asta exista doua bazaruri. Unul la o distanta de 150 de metri, mai mic, insa marfa e destul de proasta si oferta minima, unde se afla insa si o agentie de turism de unde puteti sa cumparati excursii (noi am luat un Boat Tour in Alanya).
Pentru a ajunge la acest bazar, trebuie sa traversati podul inspre directia Antalya si sa o luati pe sub un pasaj subteran lugubru...
La celalalt bazar, aflat la 1500 de metri, puteti ajunge atat pe jos, cat si cu autobuzele lor care circula din 10 in 10 minute si costa 2 euro/persoana. Exista si unul free, Alara Bazar free, insa e cam rar, noi nu l-am prins... Statia este chiar in apropiere de hotel, dar se poate lua si de pe drum. Si aici trebuie sa traversati un pasaj cam mizer. Bazarul este bogat, are zeci de magazine, insa duce cam lipsa de turisti, astfel incat marfa nu este foarte ieftina cum ne-am fi putut imagina. Preturile nu sunt afisate, le fac ei in functie de client... Noi am nimerit intr-un magazin cu un turc foarte amabil, chiar curtenitor, care ne-a servit cu ceai, rahat turcesc si fi-mea a primit si o bratara cadou, desi mare cumparaturi nu am facut (un magnet, o cana, 3 perechi de papucei de duh, o cutie de rahat si un ceas farfurioara).
La intoarcere, fie ca mergeti pe jos, fie ca luati iar autobuzul, opriti-va in dreptul hotelului Holiday Garden Resort (la cateva hoteluri de fratele Holiday Park), deoarece vizavi de acesta se afla si pasajul subteran, altfel, urmatorul pasaj este tocmai in dreptul bazarului mai mic si faceti in total un ocol de 300 de metri.
In concluzie, a fost un concediu placut, intr-un hotel in care ne-am simtit bine din toate punctele de vedere si pe care il recomand tuturor familiilor cu copii, care nu pun totusi pret pe plaja si mare, asa cum nu am facut-o nici noi.
Pentru ca acest concediu sa fie posibil, dupa cum am amintit si la inceputul impresiilor mele, a contribuit agentia Premium Holidays care mi-a oferit premiu un sejur de 7 nopti in minunata Antalya pe care am explorat-o atat cat am putut noi si pentru care ii multumesc, mai ales pentru inspirata alegere a perioadei de petrecere a sejurului (2-9 mai), tinand cont ca erau deja 30 de grade la inceputul lunii mai, precum si agentiei partenere care ne-a preluat in Turcia. In acelasi timp as dori sa ii multumesc lui Cornel datorita caruia acest lucru a fost posibil, prin acest minunat site pe care l-a creat si care reprezinta baza alegerii oricarei vacante pe care mi-o programez, dar si pentru ca s-a ocupat indeaproape de acest sejur, mie revenindu-mi doar «ingrata» sarcina de a ridica biletele de la agentie si, nu in ultimul rand, le multumesc tuturor celor care m-au votat anul trecut (si nu numai) si care m-au citit si poate carora le-am fost de ajutor povestindu-le din experienta mea turistica care s-a mai imbogatit prin vizita mea in Turcia si pe care abia astept sa v-o impartasesc si voua!
Trimis de magdalena in 10.05.11 17:05:19
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (magdalena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 36.66483300 N, 31.65208800 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Ma bucur pentru vacanta ta reusita si mai ales pentru faptul ca Turcia ti-a placut, este mare lucru "primul contact" care iti poate asigura pe viitor dorinta de a vedea si alte locuri interesante din aceasta frumoasa si plina de istorie si traditie tara.
Intr-adevar, Cornel merita toata stima pentru ca a putut face posibil acordarea acestor premii, in opinia mea este principalul "vinovat" pentru vacanta voastra reusita.
Te asteptam si cu alte impresii din aceasta vacanta.
Super review! Felicitari!
Noi vom merge in Alanya in 16 mai si as dori sa te intreb despre temperaturi. Seara e racoare? Ziua cam cate grade sunt?
@cristinaioana, gasesti aici un grafic cu temperaturile medii anuale pentru Alanya, poate iti este de folos
@cristinaioana, in privinta temperaturilor si noi am avut suspiciunile noastre inainte sa plecam. Noi am crezut ca e frig si a si fost cu cateva zile inainte sa sosim, a si plouat.
Noi am prins vreme buna, dar am inteles ca e mai cald acum decat in alte perioade.
Dimineata si seara se racorea binisor, cred ca erau cam la jumatate gradele. Daca ziua urca termometrul pana la 30 de grade chiar, dimineata si seara nu erau mai mult de 12-15 grade si era nevoie de un pantalon lung si un pulover musai, eu imi puneam si o gecuta de blugi sau hanorac peste.
Peste 6 zile ar trebui sa mai urce cateva grade.
am aflat si de acest loc frumos din Turcia, cu multa verdeata, felicitari pentru cele scrise !
Iti multumesc mult pentru raspuns! Am uitat sa intreb daca se putea face baie in mare, care era temperatura apei marii?
@cristinaioana, in mare intrau foarte putini, apa era extrem de rece. La inceput si sotul meu a intrat o singura data. Si asta pentru ca noaptea era scazuta temperatura si nu avea cum sa fie calda.
Eu m-am plimbat totusi pe nisip la malul marii sa simt pana la urma marea... La inceput mi-a fost greu, dar apoi m-am obisnuit.
Dupa cateva zile mi s-a parut mai calda apa (am estimat cca 18-20 de grade). Cand am mers dupa pod, in partea cealalta m-am "jucat" si eu putin cu valurile si nu mi s-a mai parut asa rece, dar nici calda nu era. Sotul meu a facut baie de cateva ori, inclusiv in Alanya cand s-a aruncat de pe vaporasul piratilor. Acolo multi s-au aruncat in apa si faceau baie.
In Side iarasi am vazut lume in apa, asta fiind acum trei zile.
Insa, repet, erau putini care se incumetau sa intre si totusi erau si copilasi. Cred ca peste cateva zile se poate intra lejer, mai ales spre jumatatea sejurului tau.
Ce se poate spune mai mult despre Holiday Park Resort și despre review-ul pe care această locație ți l-a inspirat? Nimic mai mult decât de două ori felicitări: o dată pentru sejurul reușit și încă o dată pentru o lectură completă cu care ne-ai delectat ca de obicei, pe noi toți.
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Web, te rog, poti insera aceasta melodie: http://www.trilulilu.ro/zummagio/ecc7d096af2329?
Multumesc!
Multumesc, insa am sters ultimele cateva ecouri, considerandu-le... off-topic.
Rog ramaneti pe subiect - vacanta la Holiday Park / Alanya
Citind review-ul tau recunosc faptul ca mi-ai rascolit amintirile din vacanta mea din 2010, in Antalia, in Belek.
Fotografiile tale sunt foarte frumoase si ma bucur din suflet ca ai avut parte de o vacanta reusita, alaturi de famila ta. Cei de la agentia Premium Holiday vad ca au fost din nou la inaltime, prin asigurarea zborului, tranferul de la aeroport, cazarea, mancarea si posibilitatile de distractie oferite.
Imi pare rau ca nu ai avut norocul sa fie plaja frumoasa.
Astept cu nerabdare urmatorul review, despre excursia optionala de care aminteai in review. Sincer, nu m-am gandit ca vei scrie atat de repede acest review, pentru ca doar luni ai ajuns in tara! Dar vad ca ai fost harnicuta
Felicitari Magdalena pentru review si pentru premiu! Si eu ii multumesc lui Cornel pentru ca m-a ajutat cu sejurul in Turcia de anul acesta si va sfatuiesc, daca vreti sa plecati in vacanta, sa ii cereti si lui parerea, pentru ca sigur va va sfatui de bine si la pret super.
Dacă nu se putea face baie în mare, înseamnă că de rafting nici nu putea fi vorba.
”Erau 90% rusi si restul polonezi.
Cred ca in acest an datorita problemelor din Egipt acest procent va creste.
Felicitari pentru descrierea completa!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2015 O vacanta reusita — scris în 06.06.15 de ana daniela din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Decent — scris în 24.03.12 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- May.2011 Holiday Park Resort Alanya – raport bun calitate / pret — scris în 09.06.11 de biancuta din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2007 Hotel cochet cu gradina superba — scris în 11.07.08 de basaku din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Oribil din toate punctele de vedere — scris în 22.08.23 de ux130451 din BUCURESTI