ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.08.2012
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Cluj-Napoca
ÎNSCRIS: 13.01.12
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
AUG-2012
DURATA: 2 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Traseu Balea lac - Vf. Moldoveanu / Doi incepatori prin Fagaras

TIPĂREȘTE

Buna seara dragilor! Vin dupa un concediu prin muntii Fagaras si sunt asa ,,plina de impresii” (cum imi spune o vecina suparata) incat nu stiu de unde sa incep.

Pentru inceput o sa va spun ca inainte de concediu ma uitasem doua saptamani pe toate site-urile cu trasee si cazare posibile si ma oprisem in cele din urma la varianta cu cazare la cabana Cartisoara si traseu Balea lac - vf. Moldoveanu - Balea lac. Asa gasisem eu pe un site, pe cineva care zicea ca se poate face traseul asta intr-o zi dus intors si prima mea greseala cu privire la muntii Fagaras a fost sa cred ca eu ca incepatoare as fi in stare sa fac acel traseu intr-o singura zi (vorbesc de mine, ca sotul meu e intruchiparea caprei negre). Cand ma gandesc ca a doua zi imi planificasem sa facem si traseul Balea - vf. Negoiu - Balea, imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras.

Zis si facut! Marti seara ne-am cazat la cabana Cartisoara unde ne facuseram rezervare pe doua nopti (pentru inceput), iar miercuri dimineata la ora 7 ne-am pornit spre cabana Balea lac unde am lasat masina in parcarea cu plata (de platit n-am platit pentru ca daca ajungi mai repede de inceperea programului, nu-ti mai ia nimeni bani, cel putin asa ziceau cei de pe la cabana).

Am inceput sa urcam la ora 7,30 pe traseul cu triunghi albastru si pana sus in saua spre care urcam am facut cam 40 de minute. Ajunsi la urmatorul indicator am avut trei posibilitati: 1) spre vf. Vanatoarea lui Buteanu 2) spre Saua Podragului 3) spre Saua Paltinului, iar noi care nu aveam harta muntilor Fagaras (pentru ca nu o gasisem si nici nu am avut prea mult timp sa o cautam) am crezut ca drumul cel mai bun ar fi spre Vf. Vanatoarea lui Buteanu fara sa stim ca vom face un ocol destul de lung care ne va manca din timpul pentru intoarcere. Una peste alta nu ne pare rau pentru ca pe bucata aceea de traseu vezi niste peisaje uluitoare.

Am pornit spre varf pe traseul cu cruce albastra lasand lacul Capra in dreapta noastra iar undeva pe la jumatatea urcusului am dat peste alt traseu care trimitea spre bifurcatia din valea Vaiuga cu acces la Balea lac. Nu am ajuns pe Vanatoarea lui Butenu chiar pe varf pentru ca la un moment dat se pierde marcajul si ne-a fost frica sa ne aventuram fiindca atunci pe moment parea periculos insa acum dupa ce am trecut pe la ,,trei pasi de moarte” si am urcat de pe Vistea pe Moldoveanu, cred ca as avea curajul sa urc pana pe varf (oricum aveam cativa zeci de metrii pana la el si asta o sa va dati seama si din poza).

Pentru ca nu mai aveam marcaj am coborat pe coama, cu lacul Capra tot in dreapta, pana ne-am intersectat cu traseul spre Saua Podragului care era cu linie rosie (linie rosie cu care am mers pana pe Moldoveanu) iar de acolo am coborat in caldarea Fundu Caprei pe care am traversat-o relativ usor pana la Fereastra Zmeilor sau Portita Arpasului cum I se mai spune. Un lucru pe care l-am observat si care ne-a deranjat a fost faptul ca in momentul in care ajungi la un obiectiv cum ar fi fereastra zmeilor de ex., nu scrie nimic, nici o indicatie sa stii ca ai ajuns in punctul cutare sau cutare, tu trebuie sa ghicesti pur si simplu unde esti. Noi am avut noroc ca am avut pe cine intreba si cand am ajuns la Fereastra Zmeilor si dupa ce am trecut de trecatoarea ,,la trei pasi de moarte” (pe care o puteti ocoli coborand de la Fereastra Zmeilor spre cabana Podragu, iar dupa aproximativ 10 minute se poate urca pe o cararuie inapoi in traseul spre Moldoveanu, insa de treaba asta ne-am dat seama doar uitandu-ne in urma dupa ce ne-am vazut moartea cu ochii).

Tot urmand linia rosie am ajuns la monumentul Robert Nerlinger si lacul Buda pe care l-am privit de sus lasandu-l in partea dreapta, a urmat o carare abrupta de-a curmezisul, un urcus nu prea greu si un coboras abrupt si iata-ne ajunsi la lacul Podul Giurgiului (sub varful Arpasu) unde ne-am tras sufletul 15 minute si ne-am refacut proviziile de apa (lucru pe care e bine sa-l faca oricine trece pe acolo, deoarece sursele de apa sunt rare, defapt pana pe Moldoveanu nu am mai avut de unde lua apa decat daca am fi coborat pana la cabana Podragu, ceea ce ne-ar fi luat mult din timp). De la lac am tinut-o tot intr-un urcus si mers de-a curmezisul pana am ajuns sub varful Vistea, lasand in stanga noastra la un moment dat valea Podragului (cu cabana si lacul Podragu) si valea Vistei pe unde am coborat a doua zi (valea Vistei e a doua parte de poveste si cea mai istovitoare dupa parerea noastra si asta pentru ca nu faci altceva decat sa cobori ore in sir tinandu-ti mereu muschii de la picioare in forta, si te loveste o febra muscular de nu mai stii de pe unde sa te aduni daca esti incepator intr-ale Fagarasului asa ca noi).

Ei dragii mei ajunsa sub varful Vistea m-a palit o spaima si o descurajare uitandu-ma in sus si vazand cat e de abrupt urcusul incat eram gata sa ma intorc de frica sa nu fac atac de cord, dar noroc cu sotul meu care mi-a adus aminte cat de mult imi doream sa ajung pe varf si a avut rabdare cu mine in asa fel incat am ajuns intr-o ora sus pe Vistea si de acolo intr-o jumatate de ora pe Moldoveanu. Pe indicatorul de pe Vistea scria ca faci 15 minute pana pe Moldoveanu insa noua ni s-a parut riscant sa ne grabim pentru ca trebuie sa va spun pentru mine partea cea mai impresionanta din tot traseul a fost traversarea de pe Vistea pe Moldoveanu si inapoi (mai ales ca si acolo am dat de lanturi). Sa spuna cine-o vrea ca e usor, ca mar, ca bar, dar noua ni s-a parut riscant mai ales daca nu esti incaltat cum trebuie (n-a fost si cazul nostru).

De pe vf. vistea (ora 17,30) a mai urmat un coboras abrupt pana la refugiul Vistea unde am ramas peste noapte deoarece in oricare directie am fi luat-o ne-ar fi prins noaptea pe traseu ceea ce nu era de dorit mai ales ca eram obositi. De la refugiu a mai mers sotul meu o ora dus intors pana la lacul Valea rea sa refaca proviziile de apa.

A doua zi de dimineata am inceput sa coboram prin Portita vistei spre orasul Victoria urmand marcajul cu triunghi rosu. Mai era posibilitatea de a cobora pe valea Sambetei prin Fereastra mare, traseu de 4 ore, insa noi l-am ales pe cel spre Victoria crezand ca e mai putin abrupt. Asta a fost a doua greseala, nu de alta dar acest traseu a fost si abrupt si lung si obositos, si pe langa asta pe indicator in Portita vistei scria ca faci 5-6 ore pana in Victoria, insa faci mai mult pentru ca doar pana la refugiul de pe valea Vistei faci 2 ore, mai faci inca vreo 3 ore pana ajungi in drumul forestier unde scrie ca mai ai 9 kilometrii pana in orasul Victoria, insa ei defapt sunt vreo 7-8 doar pana in satul Vistea de unde ajuns la drumul mare mai ai inca vreo 7 pana in oras, dupa spusele soferilor, desi pe tabla scrie ca sunt doar 5. In concluzie nu va bagati pe valea Vistei decat daca nu aveti incotro pentru ca si pe tabla cu traseul afisat scria ca e dificil.

Din satul Vistea am luat o ocazie pana in Victoria, de acolo alta pana la intersectia cu transfagarasanul, si de acolo alta pana la Balea unde ne-am recuperate masina.

La urma trebuie sa va spun ca pe langa frumusetea muntelui care iti taie respiratia si care ne-a umplut sufletele am ramas si cu niste invataminte: pe munte trebuie sa ai intotdeauna harta la tine, sa pleci echipat intotdeauna in asa fel incat sa poti ramane peste noapte daca nu reusesti sa cobori, sa ai intotdeauna macar un bandaj elastic, nu de alta dar sa stiti ca te poate scoate din impas cand incepe sa te doara cate un ligament si mai ales sa nu fii niciodata increzut cu muntele pentru ca te poate dobora!

Va salut de la Cluj si va doresc cat mai multe concedii placute!

ps- dovada ca am ajuns chiar pe varf nu pot sa o afisez ca e cu mutrle noastre si nu-mi da voie sotul sa le afisez atat de clar pe internet, dar ma gandesc ca totusi ma credeti


[fb]
---
Trimis de florentin_dobre in 29.08.12 03:17:16
Validat / Publicat: 29.08.12 09:43:16
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL FĂGĂRAȘ. A mai fost în/la: Piatra craiului, Vf. Galasescu, Muntii Ciucas, Rarau
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 28312 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florentin_dobre); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Traseu Balea lac - Vf. Moldoveanu / lasand in urma lacul Balea
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29000 PMA (din 31 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

22 ecouri scrise, până acum

webmaster28
[29.08.12 06:21:23]
»

Fiind un review de tip calatorie, am retras notele acordate pt cazare, servicii si masa.

Cand ai timp, poate scrii separat despre pensiunea Cartisoara, a carei rubrica o gasesti aici

webmaster
[29.08.12 09:41:44]
»

Excelent articolul - a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru aceasta destinatie.

--

Mutat la rubrica "Redescopera masivul Fagaras" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor

florentin_dobreAUTOR REVIEW
[29.08.12 10:42:41]
»

@webmaster28: Buna, o sa vin incurand si cu impresii de cazare, n-as fi acordat notele de cazare, servicii si masa dar cand am dat sa salvez rewiev-ul mi-a aparut ca n-am acordat acele note si nu am stiut ce sa fac mai departe asa ca nu mi-a ramas decat sa acord notele (cred ca am sa mor si tot n-am sa ajung experta in site-uri si tehnica). o zi buna

florentin_dobreAUTOR REVIEW
[29.08.12 10:46:53]
»

@webmaster: Buna, multumasc pentru aprecieri, dupa cum spuneam si lui webmaster 28 m-am tot invartit ca o gaina beata prin tot site-ul si tot nu am reusit sa postez rewiev-ul meu unde trebuie, noroc ca existati voi sa-i mai puneti in ordine pe cei ca mine. O zi buna in continuare

MCM
[29.08.12 14:15:00]
»

Tare frumos. Si tare curajoasa. Noroc si cu sotul ))

Felicitari. Iar fotografiile sunt o minune

florentin_dobreAUTOR REVIEW
[29.08.12 17:05:19]
»

@MCM: Multumesc, intr-adevar noroc cu sotul ca si pozele sunt facute in mare parte tot de el ca eu eram prea preocupata sa ma uit pe unde calc, asa ca i-am dat doar indicatii din cand in cand, mai fa o poza si acolo, si mai fa una si acolo...

Claudiu U. CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.08.12 22:25:12]
»

Felicitari pentru aceasta frumoasa drumetie. Fagarasul este un munte deosebit si sper ca timpul sa imi permita sa va "calc pe urme" cat de curand.

Si fotografiile sunt minunate dar cand le vad stau si ma intreb cu regret: oare cat ne vom mai putea bucura de aceste spendori ale naturii? Probabil va intrebati de ce spun asa ceva! O sa va dau si raspunsul dar nu inainte de a mentiona ca ceea ce urmeaza nu are nici o legatura cu articolul postat de dumneavoastra. Totusi ma vad nevoit sa-mi cer scuze pentru faptul ca profit de ocazie ca sa va arat un clip ce l-am gasit din intamplare. Pe mine, pur si simplu m-a zguduit destul de serios. In drumetiile noastre am vazut multe distrugeri ale naturii dar asa ceva... !!!

Asadar urmarititi acest filmulet iar la final trageti singuri concluzia.

Sper ca postarea acestui ecou sa nu constituie o problema. Nu am vrut decat sa trag un semnal de alarma, dar nu in sensul Opriti dezastrul (scopul site-ului e cu totul altul) ci mai degraba Bucurati-va din plin de frumusetea muntelui, atata timp cat ea mai exista.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
florentin_dobreAUTOR REVIEW
[29.08.12 23:43:27]
»

@urjanclaudiu: Intr-adevar zguduitor, dar pe mine una ma zguduie orice schimbare facuta de om in natura. Din pacate odata cu drumetia in Fagaras mi s-a demontat si un mit si anume, eu am crezut ca pana acolo sus unde ajungi numai cu piciorul si cu efort, ajung doar adevaratii iubitori de natura si totusi am vazut la refugiul Vistea o gramada de mizerie. Ce-o fi asa greu sa pui mizeria intr-o punga si s-o iei cu tine? Se pare ca unii merg acolo doar ca sa mai puncteze pe lista lor niste obiective turistice. Nu stiu unde va ajunge tara asta asa ca incerc sa ma bucur cat mai pot de ea!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.08.12 00:08:38]
»

@florentin_dobre

Un SB binemeritat! Felicitari in pimul rand pentru curaj, impresiile minunate, dar nu in ultimul rand si pentru superbele poze... de vis, spectaculoase... ce le-ai postat.

Avem o tara ce ascunde frumuseti neasemuite, care trebuie descoperite, dar si pastrate. Bravo pentru toate minunatiile cu care ne-ai incantat ochii si sufletul !

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
florentin_dobreAUTOR REVIEW
[30.08.12 08:29:08]
»

@dananecula: Multumesc, da, tara noastra este foarte frumoasa, pacat ca sunt multi cei care vor sa o distruga bucata cu bucata in loc sa o descopere. Din cei care i-am intalnit pe munte 80% erau straini, romani prea putini. Asta nu va fi singura drumetie in Fagaras, ca e prea frumos ca sa mergi doar o data, vom mai face si alte trasee pe acest munte

Claudiu U. CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[30.08.12 17:31:37]
»

Se pare ca unii merg acolo doar ca sa mai puncteze pe lista lor niste obiective turistice

Intr-adevar, sunt destui care gandesc astfel. Si sunt multi cei care vad drumetia montana ca pe o competitie, laudandu-se cu "obiectivele" pe care le-au atins. Am avut parte sa intalnim si astfel de oameni dar mie unul putin imi pasa de cei ce ne-au ironizat ca nu am fost in zona X sau Y, putin imi pasa de cei ce se cred atotstiutori in ale muntelui, putin imi pasa de aerul de superioritate al acestora. Pe mine ma intereseaza natura, linistea si frumusetea acesteia, relaxarea. Cred ca stiti prea bine despre ce vorbesc si stiti ca nu are nici o importanta locul in care mergi, important este sa gasesti ceea ce cauti.

Nu stiu unde va ajunge tara asta asa ca incerc sa ma bucur cat mai pot de ea

Asa ar trebui sa facem cu totii, acesta era si indemnul din ecoul meu precedent.

P. S. Cu Piatra Craiului cum ramane?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Lumis66
[01.09.12 20:05:11]
»

@florentin_dobre

Am citit cu mare drag. V-ati descurcat foarte bine pentru incepatori si este important ca ati invatat si cate ceva din aceasta tura, care va fi de folos in urmatoarele ture.

florentin_dobreAUTOR REVIEW
[04.09.12 20:56:30]
»

@urjanclaudiu: Buna, mai avem un pic de concediu in septembrie si planul este sa mergem atunci in piatra Craiulu daca va ingadui Dumnezeu ca de El tin toate planurile noastre. Daca ajungem atunci voi descrie din nou pe larg si acesta excursie. Toate cele bune.

florentin_dobreAUTOR REVIEW
[04.09.12 20:58:34]
»

@Lumis66: Multumim, cu adevarat am avut multe subiecte de gandire. Toate cele bune.

dorgo
[08.09.12 09:53:31]
»

Hei @montagnarzilor! @Urjanclaudiu @Lumis66 @florentin_dobre, si altii, ... a facut cineva turul tuturor piscurilor de peste 2500 m? ... eu am deja unul la activ... Vf. Omul (Cabana Omul) 2504... cred ca mi-au mai ramas trei, Parangul Mare (2519 m), Moldoveanu si Negoiu, care au peste 2540 m... acum, ce mai e 40 de metri, cand ai urcat deja 2500? ... incerc vara viitoare cu baietii mei!... vine cineva cu noi? ...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
dorgo
[08.09.12 10:39:39]
»

@dorgo: mai e unul... 2.509 m, Vârful Peleaga, e cel mai înalt vârf din Munții Retezat;

Lumis66
[08.09.12 12:26:21]
»

@dorgo

Lucrurile nu sunt chiar asa de simple cum par.

In Romania sunt 13 varfuri peste 2500m:

- 8 in muntii Fagaras: Moldoveanu - 2.544 m, Negoiu - 2.535 m, Vistea Mare - 2.527 m, Lespezi - 2.522 m, Cornul Caltun - 2.510 m, Vanatoarea lui Buteanu- 2.507 m, Hartopul Darei - 2.506 m, Dara - 2.501 m

- 2 in muntii Reteazat: Peleaga - 2.509 m, Păpușa - 2.508 m

- 2 in muntii Bucegi: Omu - 2.505 m, Bucura Dumbrava - 2.503 m

- 1 in muntii Parang Parângul Mare - 2.519 m

Eu am resusit sa fac 6 dintre acestea: Moldoveanu - 2.544 m, Vistea Mare - 2.527 m, Vanatoarea lui Buteanu- 2.507 m, Peleaga– 2.509 m, Omu - 2.505 m, Bucura Dumbrava - 2.503 m.

Nu vreau sa te necajesc prea tare dar, sa stii ca atunci cand ai fost la Omu ai ratat cel de-al doilea varf ca inaltime din Bucegi, Bucura Dumbrava – 2503m care mai este denumit si Varful Ocolit. In jurul lui sunt poteci facute de ciobani pentru a-l ocoli si turistii le folosesc pentru a ajunge mai repede la Omu, nestiind ce pierd. Cum stai cu fata la cabana Omu vf. Bucura Dumbrava este in stanga, are o cruce mare pe el si acolo se spune ca este punctul cu cea mai mare incarcatura energetica de la noi din tara.

Numele varfului vine de la pseudonimul unei scriitoare slovace, apropiata a reginei Elisabeta, care a iubit foarte mult muntele, in special Bucegii, publicand si o carte ce poarta numele “Cartea muntilor”.

Nu zic ca este imposibi sa facem turul varfurilor de peste 2500m dar mai avem pana acolo.

dorgo
[08.09.12 16:04:37]
»

@Lumis66: Da, m-ai convins, renunt!... stiam ca varful Omul e-un nod energetic cosmic, cel mai puternic de la noi din tara (mai e si un altul, la la Sarmisegetusa sau lacul vulcanic Sfanta Ana, mai slabut), cel din Bucegi figureaza printre cele cateva anomalii energetice ale Romaniei, alaturi de Padurea Baciului de langa Cluj, unde poti sa si dispari cu totul si sa te trezesti in alta dimensiune, apoi, ciudata aeroionizare a statiunii Baile Herculane, dubla decat a oricarei alte statiuni balneare din tara (aici se organizau pe vremuri olimpiade intrenationale de sah), dealul de la Magura (Buzau?), unde automobilul "urca " fara motor, cateva sute de metri (considerat a fi un imens magnet subteran), si poate or mai fi si altele...

Daca n-am reusit sa ajung pe cele 6 varfuri montane pe care ai ajuns tu, eu cel putin am ajuns in cele mai adanci locuri din tara... cele 6 saline accesibile publicului (Praid, Turda, Cacica, Ocnele Mari, Slanic Prahova, Slanic Moldova (Targu Ocna)... (Ocna Dej si Ocna Mures, nu sunt accesibile publicului).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
gregorio
[14.10.13 21:47:07]
»

Super!!! Felicitari!!! Prietene... mi-ai dat de munca... va trebui sa printez articolul... la anul acolo vrem sa ajungem, dupa ce anul asta ne-am distrat (a se citi-chinuit-) pe Retezat!

Ai votul meu fara retineri.

Cat despre "mutrele" voastre... sa fim seriosi... nu scrie pe fruntea voastra ca lucrati la... pentagon.

Sa auzim de bine!

florentin_dobreAUTOR REVIEW
[31.10.13 12:00:19]
»

@gregorio: Buna, ma bucur ca ti-a placut descrierea mea, sper sa te si ajute si-ti doresc sa ajungi cat mai repede acolo iar mai apoi sa te dici si pe creasta Pietrei Craiului, care dupa a mea parere e cel mai frumos munte din Romania!

reatebist
[12.09.14 20:35:10]
»

@florentin_dobre: salut... acum 1 luna am urcat cu fiica mea de 14 ani de la Balea Lac spre Moldoveanu. a durat 3 zile cu popas in fiecare noapte la Podragu. adevarat exista si mizerie, am vazut si langa cabana o mare gramada de gunoi... din pacate ,,manelisti'' sunt peste tot, nu se poate scapa de ei (

reatebist
[12.09.14 20:42:02]
»

@Lumis66: din pacate vf Omu e mult prea accesibil din cauza telecabinei care urca pana la Babe... astfel multa lume in pantofi cu toc si maieuri ajung acolo... si n ar fi nici o problema daca s ar bucura de frumusetea locului... cosurile de gunoi sunt inutile pentru multi dintre ei...

norocul meu schimband vorba este ca am descoperit un partener excelent de drumetie si anume fiica mea care in aceasta vara a implinit 14 ani si cu care anul acesta am ajuns pe Moldoveanu... asa ca in fiecare an in concediu in afara faptului ca trebuie sa multumesc intreaga familie... ...

imi propun cel putin un traseu peste 2500m!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
dananecula, dorgo, florentin_dobre, gregorio, Lumis66, MCM, reatebist
Alte impresii din această RUBRICĂRedescoperă masivul Făgăraș:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2025 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.081945896148682 sec
    ecranul dvs: 1 x 1