86190 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Sovata

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
04.06.2018
DE
Avatar Yersinia pestis
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Mărăşeşti (VN)
înscris/ă în 30.04.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
MAY-2018
DURATA: 2 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
400 de lei
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La Sovata de Rusalii


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

- Alo, doamna Ionescu?

- Da!

- De la spital vă sunăm, în legătură cu rezultatul analizelor soțului dumneavoastră. Știți, avem o problemă. În același timp cu analizele făcute pentru soțul dvs am mai internat un alt bărbat, pe care-l chema exact ca pe soțul dvs și, nu mai știm care-s analizele fiecăruia?!

- Păi, repetați-le!

- Mmm, nu putem, procedura este foarte scumpă, spitalul nu-și poate permite și nici dvs nu puteți să plătiți , că, nah, e greșeala noastră, ne dați în judecată...! Problema este că ambele rezultate sunt foarte grave: unul dintre bărbați are Alzheimer iar celălalt SIDA.

- Aoleu, eu ce mă fac?

- Păi, de asta v-am sunat, să vă recomandăm să vă luați soțul din spital și să-l lăsați în parc! Dacă știe să vină acasă, nu mai faceți sex cu el!

 

Sovata este o țintă pentru mulți, chiar foarte mulți amatori de călătorii sau, de cei care vor să se trateze de diferite afecțiuni, în baza de tratament a stațiunii.

Pentru că, da, Sovata chiar este o stațiune!

Ținând cont despre faptul că numai despre această stațiune au scris vreo 36 de persoane, ce-ar mai fi de spus de către mine? Mai nimic, e drept!

Dar, cum eu am mereu un răspuns doar caut o întrebare , de-aia mă bag și io-n seamă: la Sovata am mai fost în decursul vieții mele de vreo trei-patru ori. Nimic important pentru mine și omenire! Scriu asta pentru a le veni mai ușor istoricilor care-mi vor studia viața după ce eu voi fi plecat pe niște plaiuri evident mai bune, după cum ne amăgește mereu popa atunci când vorbește despre cei plecați întru Domnul. Ultima amintire data de astă vară, atunci când n-am găsit cazare și am fost nevoit să plec spre Cluj. Sovata era absolut full, mai ceva ca stațiunile de pe malul mării așa c-am fost intrigat despre prezența atâtor oameni: ce-i mâna pe ei în luptă, ce-au voit acel Apus?

Așa că m-am decis, cu prima ocazie îmi voi duce luciul ochișorilor în celebra stațiune.

Prilejul ocaziei s-a ivit în minivacanța de Rusalii, o nouă sărbătoare dată ”boborului” de cei ce guvernează cu grijă destinele acestui neam. Neam de neamul lor, fie la ei! Pentru cei de vor să aprofundeze urăturile la adresa guvernanților, de ieri și de astăzi, vă recomand ”Lecția de istorie” a lui Radu Pietreanu.

Ca să fiu sigur că avem vreme frumoasă, am tot studiat saiturile meteo și m-am dus și la conlocuitoare de etnie sa-mi ”gâcească” cum e cu ploaia. Mi-or zis, toți, că n-o să mai am , niciodată-n viața mea, vremea așa de frumoasă într-o excursie !

Cum se ajunge la Sovata

În cazul meu, particular, de această dată am ajuns pe traseul Mărășești-Ojdula (am trecut Munții Vrancei prin Pasul Mușat) -Tg. Secuiesc- Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc- Băile Homorod-Corund-Praid-Sovata.

Am mers, deci, cale de vreo 310 km, am pus contorul din fața porții. La un consum de 7%, cu plinul făcut, a rezultat că, ajuns la Sovata, mai aveam jumate de rezervor de benzină, cu care să mă întorc.

Drumul este frumos, indicatoare cât încape, la un caz de adică, Google Maps să trăiește!

Am plecat pe un soare adânc, atmosfera în mașină a fost de nu se poate, Adriana mea a adus o prietenă de familie și-au vorbit tot drumul. Au vorbit atât de mult că, la un moment dat , prezentatoarea de la Radio e țipat la ele și le-a spus să tacă să-și poată prezenta programul! Când am ajuns la Sovata și-au deschis portierele, s-a umplut curtea hotelului unde am parcat cu vorbele lor! Doamne, cât pot să vorbească două femei?!

Despre cazare, nu poci să vă spui prea multe, am fost cazați la un hotel cu circuit închis. E de ajuns să spun că nu este lux dar este confortabil, utilat cu tot și toate cele necesare pentru un sejur!

Ce poți pentru ca să vezi pe drum?

Păi, drumul în sine este foarte frumos, de la Greșu la Ojdula se merge doar prin munte, de la Tg. Secuiesc la Miercurea Ciuc, drumul este la fel de frumos.

Ne-am oprit, oarecum, la Băile Homorod. Nu prea știu eu unde-s băile alea dar pot spune că, la șosea, este un mic centru comercial. Primul magazin are produse alimentare tradițional secuiești care-s tare bune la gust și sunt și prezentate frumos. Fetele au continuat să vorbească pe la celelalte tarabe iar eu am cumpărat 4 sticle de jumătate de litru cu bere secuiască, nu mă puneți să spun cum se cheamă, că erau mulți de ”s” și ”z” la un loc, iar uneori, găseai și câte-un ”y”. Dar asta nu afecta gustul berii, cum aveam să constatat mai târziu, când, ajuns în cameră, am băut berea din una din acele sticle. Era atât de bună că m-am decis s-o împart numai și numai cu mine, că așa se se spune, împarte ce-ai mai bun cu prietenii! Și eu sunt cel mai bun prieten al meu, nu știți ce amiciție mă leagă de mine însumi, Castor și Polux erau pantaloni scurți!

Apoi, dacă vreți, vă puteți opri la Corund, unde sunt muuulte magazine cu artizanat. Atenție, la intrare-n Corund este o limitare de viteză de ”40” și, ceva mai încolo de acel indicator este un echipaj de la Rutieră, tare interesat de acea restricție. Cred că fac vreun sondaj, ceva, că, uneori opresc diferite mașini și-i întreabă pe șoferi dacă au văzut restricția și ce părere au, ei, șoferii, despre ea. Mă rog, fie la ei, io am scăpat. Jur că dacă mă opreau le lăsam muierile să vorbească cu ei, le trecea de reducerea de viteză, scoteau ei singuri indicatorul.

După Corund ajungi la Praid, unde ființează celebra mină de sare, loc de vizită și alte alea. Noi abia de-am fost în august 2017, amintirile ne erau vii și proaspete. Deși, hm, le-aș fi putut lăsa pe fete-n mină, să vorbească. Nu cred că și-ar fi dat seama! :p

Despre Sovata

Este clar că este stațiune all-season's. Pentru că de ce spun asta, are o grămadă de oferte, nu numai bălăcirea-n lacul Ursu sau Aluniș, ale mai celebre lacuri din Sovata.

Am înțeles că ar fi și pârtie de schi, sunt trasee de mountain bike, este cursa CFR cu mocănița între Sovata și Câmpu Cetății și retur, mă rog, este Parc Adventura pentru cei dornici să-și atârne fizicul prin copaci, atârnați de sfori și funii, dar nu la modul medieval, dacă mă-nțelegeți... m-ați înțeles, nu?

Mie chiar mi-a plăcut, mai ales pentru aerul ei. Este stațiune de bon ton, vezi lume elegant îmbrăcată, chiar dacă, de Rusalii fiind, stațiunea nu este la vârf. Municipalitatea pare preocupată de aspectul stațiunii pentru vara ce stă să-nceapă: se plantau flori și instalații de irigare, se făceau reparații la fațadele clădirilor, dar, cu toate astea, era frumos!

Parcul din centrul stațiunii era amenjat și curat, exemplar de curat! Era ceva de lume bună, cam ca la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Ne-am plimbat îndelung pe străzi, prin parcuri și pe malul lacurilor, toate mi-au plăcut, deci, da, aș mai reveni.

Erau pensiuni care ofereau posibilități de acces la piscină, apa era încălzită la 29 de grade, Celsius, Celsius, nu Richter!

Mergând pe străzi remarci, sau, cel puțin eu, un aer de liniște, de satisfacție, de mulțumire că ești acolo și că te bucuri de asta.

Noi, personal, ne-am umplut cele două zile de stat acolo cu diferite activități: plimbat prin parcul stațiunii, pe străzile localității, pe malul Lacului Tivoli, parte din noi au abuzat de instalația de tiroliană montată aici. Da, nu eu am fost ăla, eu-s așa, mai așezat, de felul meu.

Am vrut să mergem cu mocănița dar, duminică fiind, după un marș de vreo 2 km, odată ajunși la stație, în fața noastră au debarcat pasagerii unui autocar. 60 de persoane, toate dornice să meargă cu mocănița, adică biletele pentru o cursă s-au dusără ca un vânt. Mai era un trenuleț la ora 14, dar, nefiind nici ora 11, nu am avut atâta de multă răbdare așa că am renunțat la ideea mocăniței. Asta e, rămâne pe altă dată!

Pentru că, da, voi reveni cu plăcere în Sovata și data viitoare!

Altfel, am făcut cam tot ceea ce face un român scăpat în concediu :am băut câte-o bere(foarte bună cea nefiltrată de la restaurant Club Dracula), am făcut grătar, pe ploaie, evident, pentru că, în cele trei zile de-am stat acolo, exact când făceam grătarul a început și-a durat ploaia). Las' c-ajung eu acasă și mă duc la baba aia cu ghiocul să i-l sparg de cap! Sau, mai bine nu, cine știe ce bolmoaje-mi poate face ?!

În loc de final

Nu este un review tocmai tehnic, v-am spus, Sovata este o țintă preferată pentru foarte mulți din cei ce scriu pe acest sait, deci, clar, ce-aș fi putut scrie, mai bine decât ăia de-au făcut-o deja ?! Așa că nu mă criticați în exces, am și eu o inimă, ca orice căruță. Ba, pentru moral, mi-ar prinde bine niște mângâieri pe cap și niște murmure-n surdină ”Săracul, poate se face bine! ” Dar, ștergeți-vă repulsia din privire, uneori îmi dau seama !

Haidi, pa!

 

Nene web, pentru pătrunderea cât mai eficace în atmosfera stațiunii, presupun că s-ar potrivi acest cântec: youtube

Te rog io, fă o vrajă de-aia, de-a matale și fă s-apară vidoeclipul în fruntea tentativei de review de-o scrisăi!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Yersinia pestis in 04.06.2018 10:20:02

Validat / Publicat: 04.06.18 11:11:02

VIZUALIZĂRI: 2019


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 43 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[04.06.18 11:10:28]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[04.06.18 11:16:04]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Start vot! Cred ca poți povesti și despre buda din fundul Curții ca tot te -as vota pentru umorul tău, așadar indiferent de subiect, felul in care povestești îți este caracteristic și plin de umor.

   Cât despre cele doua doamne probabil ca aveau multe sa-și spună și pe de alta parte soata ți-a făcut un bine, a vorbit cu altcineva decât cu tine și tu ai scăpat 😂.

   Deci nu pot spune decât ca am acordat acest prim vot cu foarte mare drag și sa fie un start bun😉!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[04.06.18 11:22:13]
» mesaj pers

   @webmasterX: Da, m-am ginit! Mersi!!! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[04.06.18 11:26:55]
» mesaj pers

   @mishu: Sărut mâna pentru vot, așa să fie, să am spor!

   Ei, exagerați și voi de mă lăudați în exces și efectu-i că mi se urcă la cap și, pac, mai vin cu câte-o tentativă de review.

   Dincolo de orice, Sovata chiar este frumoasă și merită câte-o vizită, din când în când. Chiar am de gând să revin, măcar pentru excursia cu ”mocănița” de care-am fost atât de aproape!

   Cât despre fete, mi-am verificat nivelul de suportabilitate, am luat doză forte.

   Aaa, e ca-n bancul cu moșul de bănuia că baba lui nu mai aude.

   Se duce în cameră, în cel mai depărtat punct și-o-ntreabă:

   -Auzi?

   Baba, nimic.

   Vine la jumatea distanței, întreabă, baba, nimic!

   Vine lângă ea și-o întreabă, mai răstit:

   -Auzi?

   Baba:

   -De trei ori ți-am spus că da, ce vrei?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- mishu
[04.06.18 11:32:23]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: 😂😂😂😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- fredutza
[04.06.18 15:26:52]
» mesaj pers

   Daca stiam ca esti in zona te rugam sa mai tii 10 minute mocanita de la ora 17. Atat ne-a lipsit ca sa facem o comparatie intre mocanita de la Sovata cu cele de pe Valea Vaserului, Covasna si Moldovita.

   Intr-adevar doar am reusit sa dam o tura cu masina prin statiune, sa facem o paza lacului si sa luam o inghetata si ploaia a inceput.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[04.06.18 15:58:20]
» mesaj pers

   @fredutza: Ei, păi noi n-am stat nici pentru cea de 14, dar-mi-te pe aia de la 17?!

   Ne-am umplut timpul pe malul Lacului Tivoli și pe Parc Adventura Tivoli, parte din noi am desfășurat activități culturale pe terasa ”Castel Dracula” citind diferite volume de bere nefiltrată.

   Și pe la 17 ne-am dus să facem grătarul, adică eram în plină activitate de menținere în stare aprinsă a jarului, iar ploaia, nu și nu! Eram ca-n reclama aia, la muștar, cu ăla de face micii pe jar cu umbrela-n cap!

   Dar, s-a mâncat în stare preparată termic! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[04.06.18 18:03:57]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Mișto bancurile, pe astea chiar nu le știam, cum o fi ratat prietena mea, Doina, să mi le spună?! (Da' las', că-i dau clasă cu prima ocazie când ne-om întâlni!)

   Cum adică, frate, ce-or tot avut cele 2 doamne de povestit tot drumul?!! Păi ce, nu se găsește?! Chestii, asta or avut!

   Lăsând gluma la o parte, Sovata chiar a fost și pentru mine o frumoasă surpriză! Și noi ne-am propus să revenim, căci ne-au rămas, deasemenea, destule restanțe turistice (Mocănița, salina Praid), dar și chestii pe care vrem să le aprofundam (spa-ul de la Belvedere! Hmmm... Doamne!!)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yersinia pestis
[04.06.18 19:01:22]
» mesaj pers

   @crismis: Ei, bancurile au o dialectică a lor, nimeni nu o poate înțelege și stăpâni în totalitate! De-aia-s și frumoase!

   Cât despre vorbit, nu-s misogin dar se pare că mai ales femeile pot vorbi cât de mult, deci, asta nu are de ce să mă mire! Doar că eram îngrozit pentru drumul de întoarcere! Mă rog, să nu anticipez!

   Da, m-aș întoarce oricând la Sovata! De fapt, în cel mai serios mod, cred că, la anul, vom încerca o cură aici! Să vedem ce va fi, nu de alta dar urmează meetingul din 9 iunie, pentru apărarea libertății în Românica! PSD știe! 😀😀😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[04.06.18 21:14:58]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Stimate dragă domnule, așa cum te-am învățat, F. UTILul a plecatdin degetul meu către tine!

   Nici @mishu, nici eu, nu lăudăm dacă nu e cazul! Mare păcat doar că scrii așa puți și rar!

   Sovata e o stațiune frumoasă, am auzit eu! Iar tu confirmi!

   Cât despre vorbitul la femei... nu știu, nu-s din zonă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[04.06.18 22:20:21]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

   No, da cât pot bârfi doi bărbați știi? Și mai ales dacă un alt bărbat e ținta! Văleu Doamne! Îți spun eu când ne-om cunoaște, depășiți femeile cu muuult, crede-mă că la un moment dat aveam șase colegi în birou și când se apucau de tocat...

   Sovata este un loc frumos, mi-er place să ajung iar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Yersinia pestis
[04.06.18 22:33:33]
» mesaj pers

   @Zoazore: Îți spui io, că-s înțelept, că făcui armata la infanterie: nu io am umor, pe voi vă umflă râsul de ceea ce scriu eu! Adică, mă luați în râs, așa, la mișto!

   ‘Aide, măi mamă, păi dacă nu ne votăm noi între noi cu @F. Util” care noi ne înțelegem și-avem afinități, cine vrei să ne voteze, huh? Asta mi-ar mai lipsi, ca, nici tu să nu-mi acorzi încredere?!

   Scriu puțin și rar c-atâtea idei am, și de-aș vrea nu știu atâtea litere!

   De vreo două zile mă doare spatele de nu mai pot. Când mi-o trece o să văd eu ce mai scriu, deși am și probleme cu văzul: nu mă văd făcând nimic!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Yersinia pestis
[04.06.18 22:40:19]
» mesaj pers

   @elviramvio: Ha, citesc oarece misandrinism în ecoul tău! Nu e vorba de bârfă, era vorba despre cât de mult poa’ să vorbească femeile!

   Cică:

   Durata unei convorbiri telefonice:

   Băiat cu băiat: 00:00:59

   Băiat cu mama lui: 00:00:40

   Băiat cu tatăl lui: 00:00:30

   Băiat cu fata lui: 01:30:50

   Fată cu fată: 05:45:57

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[04.06.18 22:53:53]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis:

   Nu citi pe diagonală, chiar am avut așa colegi! Egalitate de, noi bârfim, voi bârfiți 😁 E mai bine așa decât la analize medicale, nu de alta dar nu sunt parcuri în toate satele!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.06.18 12:38:38]
» mesaj pers

   Bărbații nu bîrfesc, bărbații comentează sau fac mișto. Sau ambele :D De regulă, dacă subiectul e de față, este ironizat. Dacă nu, e comentat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[05.06.18 13:17:49]
» mesaj pers

   @abancor: Da-da! Asa zici tu! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dorinakiss
[03.07.18 18:10:19]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Buna ziua. Am citit cu placere review-ul si doresc sa ajung acolo, pe la sfarsitul lui August, la Hotel Teleki 2*. Nu am gasit nimic despre el pe sait, poate stiti dvs. ceva despre el. Multumesc anticipat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2018] Băile Homorodului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971620">Şterge vot</a></div><span id="v9971620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2018] Băile Homorodului
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2018] Băile Homorodului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971621">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971621"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971621">Şterge vot</a></div><span id="v9971621" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971621)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971621Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971621MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2018] Băile Homorodului
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2018] Chioșc de odihnă în Băile Homorodului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971622">Şterge vot</a></div><span id="v9971622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2018] Chioșc de odihnă în Băile Homorodului
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2018] Băile Homorodului -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971623">Şterge vot</a></div><span id="v9971623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2018] Băile Homorodului
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2018] Parcul din Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971624">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971624"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971624">Şterge vot</a></div><span id="v9971624" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971624)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971624Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971624MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2018] Parcul din Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2018] Statuia lui Petofi Sandor -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971625">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971625"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971625">Şterge vot</a></div><span id="v9971625" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971625)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971625Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971625MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2018] Statuia lui Petofi Sandor
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2018] Răcorea aerul -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971626">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971626"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971626">Şterge vot</a></div><span id="v9971626" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971626)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971626Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971626MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2018] Răcorea aerul
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [MAY-2018] Lacul Ursu la intrarea-n parc -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971627">Şterge vot</a></div><span id="v9971627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2018] Lacul Ursu la intrarea-n parc
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2018] Plimbare cu trăsura în Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971628">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971628"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971628">Şterge vot</a></div><span id="v9971628" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971628)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971628Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971628MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2018] Plimbare cu trăsura în Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2018] Biserica romano catolică “Inima lui Isus” din Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971629">Şterge vot</a></div><span id="v9971629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2018] Biserica romano catolică “Inima lui Isus” din Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2018] Clădire din Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971630">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971630"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971630">Şterge vot</a></div><span id="v9971630" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971630)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971630Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971630MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2018] Clădire din Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2018] Clădire din Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971631">Şterge vot</a></div><span id="v9971631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2018] Clădire din Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2018] Foto e contre jour dar bisericuța din lemn e tare frumoasă! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971632">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971632"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971632">Şterge vot</a></div><span id="v9971632" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971632)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971632Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971632MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2018] Foto e contre jour dar bisericuța din lemn e tare frumoasă!
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2018] În Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971633">Şterge vot</a></div><span id="v9971633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2018] În Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2018] În Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971634">Şterge vot</a></div><span id="v9971634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2018] În Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [MAY-2018] Idee de terasă în Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971635">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971635"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971635">Şterge vot</a></div><span id="v9971635" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971635)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971635Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971635MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2018] Idee de terasă în Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2018] În Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971636">Şterge vot</a></div><span id="v9971636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2018] În Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [MAY-2018] O terasă veselă. Mi-a plăcut ideea umbrelelor atârnate din tavan -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971637">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971637"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971637">Şterge vot</a></div><span id="v9971637" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971637)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971637Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971637MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2018] O terasă veselă. Mi-a plăcut ideea umbrelelor atârnate din tavan
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2018] Lacul Ursu -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971638">Şterge vot</a></div><span id="v9971638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2018] Lacul Ursu
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [MAY-2018] Vila Tivoli spre Lacul Tivoli, evident! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971639">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971639"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971639">Şterge vot</a></div><span id="v9971639" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971639)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971639Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971639MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2018] Vila Tivoli spre Lacul Tivoli, evident!
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2018] Nuferi roz. Nu, nu-s din plastic! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971640">Şterge vot</a></div><span id="v9971640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2018] Nuferi roz. Nu, nu-s din plastic!
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2018] Lacul Tivoli din Sovata -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971641">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971641"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971641">Şterge vot</a></div><span id="v9971641" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971641)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971641Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971641MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2018] Lacul Tivoli din Sovata
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2018] Am fost acolo -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971642">Şterge vot</a></div><span id="v9971642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2018] Am fost acolo
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2018] Zbor deasupra unui cuib de... barză! -- foto by <b>Yersinia pestis</b> [uploaded 04.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av971643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv971643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=971643">Şterge vot</a></div><span id="v9971643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(971643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f971643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e971643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2018] Zbor deasupra unui cuib de... barză!
foto Yersinia pestis [04.06.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.130687952042 sec