76800 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Perla Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
22.03.2017
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAR-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ SEJUR:
650 ron
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.60
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 65 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   

She is Fashionably Late ©Mishu


Rareori prestez în folosul comunității AFA în timpul săptămânii; am remarcat faptul că pe nemilosul zeu Cronos îl cam lasă balamalele pe măsură ce week-end-ul se apropie, iar eu, chiar dacă într-un final voi pierde războiul pe care i l-am declarat, măcar reușesc să-i păcălesc pe moment vigilența și să câștig câteva bătălii în acest interval de timp! :)

Azi însă s-a întâmplat că am ajuns acasă la o oră rezonabilă, că la serviciu nu prea m-a enervat nimeni, că aseară m-am culcat ceva mai devreme și am avut un somn odihnitor, așa că m-am simțit în stare să-i tai calea crudului Cronos: „Halt! Am nevoie de un armistițiu! Urgent! Acum! Îți dau la schimb ziua de duminică! ” „Hmmm?!... ” „Zise Mishu că să scriu cum fuse la Perla! Mishu, da? Nambăroana! Nu te pui cu ea, adică tu da, da' io n-am curaj... ” „... Duminică, da! Și după-amiaza de vineri! ” „Neee! Trebe să mă duc la lansare de carte! Dimineața de sâmbătă, mai bine... ” „Mda, bine, bine! ”

După cum cunoaște toată populația AFA-istă interesată de Întâlnirea 2017 de la Slănicul Moldovei, la început au fost în cărți doar Hotelul Dobru (3*) și cu surioara sa ceva mai simandicoasă, purtând imposibilul nume de Vila Teleconstrucția (4*). Interesul pentru acest eveniment fiind la cote înalte, Cornel a fost nevoit să găsească soluții alternative, așa că au mai intrat în cursă Hotelul Perla (4*) și Vila Pufu (2*). Imediat mi s-au aprins beculețele: Perla = spa=răsfăț maxim! Auzisem chestii faine despre spa-ul Perlei și hotărârea mea era deja luată, dar am mimat rolul jumătății de cuplu și peste vreo două ore, când a ajuns Tati acasă, i-am strecurat pe un ton banal: „Știi că s-a lărgit paleta de locații pentru întâlnirea de la Slănic?! Cornel a anunțat azi că ne putem caza și la Hotel Perla! Știi, ăla despre care ți-am povestit, cu piscina aia mișto! ” „Păi și ce mai așteptăm?! Gata, ne sucim! ” (Ce mult înseamnă să-i dai omului impresia că el a luat hotărârea;) !) Așa că... Dobru, iartă-ne că suntem niște trădători, după ce tu ne-ai primit cu brațele deschise și ne-ai ținut în puf 3 zile!

Spre deosebire de anul trecut, când ne-am pornit spre Întâlnire încă de miercuri seara, de data asta n-am reușit să plecăm decât vineri după-amiaza. Ce-i drept, în două ore și jumătate, adică pe la ora 5, urcam deja delușorul pe care se ridică mândrul edificiu care urma să ne fie gazdă. Parcarea din fața hotelului era plină, așa că am mai mers un pic și ne-am oprit dincolo de steaguri, pe marginea aleii ce duce spre celelalte hoteluri și vile.

Intrarea e prevăzută cu rampă de bagaje și cu ușă rotitoare, dincolo de care te așteaptă un interior spațios și modern, decorat exact atât cât trebuie. Imediat în dreapta am remarcat un afiș mare, din care hotelul Perla ne zâmbea strălucitor și ne asigura că suntem „întotdeauna bineveniți”, iar pe peretele din stânga se etalau în mici nișe mai multe șiruri de fotografii sepia (pe care aveam să le studiez mai târziu, constatând că reprezintă imagini mai vechi sau mai noi ale Slănicului). Pardoseala mi-a plăcut foarte mult, era genul acela de gresie lucitoare, însă antiderapantă, adică și plăcută privirii, și practică.

Pe pereți alternează materiale naturale, precum piatra și lemnul, iar paleta coloristică este elegantă și odihnitoare, combinând nuanțe de bej, crem și maro. Inox și sticlă pe ici, pe colo și două candelabre superbe care completează în mod fericit tabloul; prima impresie a fost mai mult decât promițătoare!

Ne-am îndreptat către recepție, pe care am găsit-o în capătul drept al vastului spațiu de la parter; în spatele ei, trei sau patru domnișoare se ocupau cu amabilitate de turiștii care veniseră înaintea noastră. Cu această ocazie, am aflat că Perla avea să fie în acele zile și gazda unui eveniment medical, de unde am înțeles mai bine aglomerația din parcare... Ne-a venit repede rândul, am spus că noi suntem din gașca ailaltă și mi s-a cerut parola... ăăă, ID-ul. L-am spus fără să clipesc și se pare că am fost convingătoare, căci domnișoara din fața mea a replicat: „Bine, trebuia să treceți întâi pe la Dobru, Cornel ne-a spus să nu primim pe nimeni care nu are ecuson, dar dacă dumneavoastră v-ați știut ID-ul... ” L-am știut, cum păcatele mele să nu-l știu, îl visez ziua și noaptea, pentru el trăiesc! :) După ce am știut să completez și formularul de cazare, ni s-a oferit micuța mapă de carton care adăpostea cartela magnetică ce avea să ne deschidă ușa camerei 404.

Am aruncat în treacăt câteva priviri scărilor elegante care urcau către nivelul mezaninului (unde ni se spusese că se găsește restaurantul), precum și spațiilor de relaxare formate din mai multe seturi de măsuțe rotunde înconjurate de câte 4 fotolii crem (sunt mai multe astfel de spații, unul în fața recepției, altul în stânga sa, iar altul în partea cealaltă a holului, atașat unui bar), apoi ne-am îndreptat către lifturi. Acestea sunt în număr de două și sunt foarte silențioase, iar la fiecare oprire o voce caldă te anunță la ce etaj te afli, să nu care-cumva să nimerești pe la vecini...

Holurile sunt frumos mochetate, iar camerele, din câte m-am prins eu, dau toate spre fața hotelului, adică spre frumosul parc central al stațiunii. Ne-am făcut de cacao și, umblați prin lume cum suntem, n-am nimerit din prima să deschidem ușa camerei. Adică n-am nimerit nici dintr-a doua, așa că am cerut ajutorul uneia din cameristele care s-a întâmplat să fie prin zonă. Ideea e că acel card magnetic nu trebuie apropiat de spațiul special de deasupra clanței, ci de un spațiu lateral, dealtfel luminat cu leduri verzi, pe care scrie „Hotel Perla”. Pătrunși în cameră, același card se introduce într-o fantă, permițând cuplarea prizelor și întrerupătoarelor la rețeaua de electricitate a hotelului.

Arhitectura camerei 404 e una clasică: hol, baie în stânga, dormitor în față, apoi balcon. Spațiul holului și al camerei este acoperit cu o mochetă de culoarea mierii, foarte bine întreținută (sau foarte nouă; am înțeles că hotelul a fost recent renovat). Mobila e din lemn închis la culoare, iar pereții sunt văruiți în alb. Draperiile sunt și ele aurii, asortate cu mocheta. Per ansamblu, potrivirea culorilor mi s-a părut odihnitoare și de bun gust.

Dotările sunt și ele clasice, dar corespunzătoare celor 4 stele pe care hotelul le afișează. Pe hol am găsit un cuier și un suport de bagaje, iar în dormitor - pat matrimonial (nu king size, dar destul de încăpător; saltea excelentă; lenjerie albă, de bumbac de cea mai bună calitate, inscripționată cu sigla hotelului), dulap în două uși căptușite pe exterior cu oglinzi și adăpostind umerașe în număr suficient, seif, papuci de unică folosință, trusă de cusut, burete de lustruit pantofii și halate de baie), un birou cu răcitor încorporat (apă, suc, vin, crănțănele), televizor LCD, cană electrică cu chestii de făcut ceai sau cafea solubilă, tablouri pe pereți - nimic memorabil.

Baia este și ea dotată cu tot ce trebuie; pe lângă mobilierul clasic (chiuvetă, vas de toaletă, cadă), găsim tot felul de accesorii care „fac diferența”: consumabile de calitate (două flaconașe de șampon, gel de duș și loțiune de corp), săpunuri ambalate, căști pentru duș, hârtie igienică „în 3 straturi”, coș de gunoi din inox, câte un set de 3 prosoape albe, ce au fost schimbate de vigilentele cameriste la primul semn de folosire). O chestie utilă pe care nu o găsești în prea multe locuri mi s-a părut bara de inox fixată în peretele pe care se află cada, ca să nu aluneci când ieși afară după baie.

Balconul nu deține niciun fel de mobilier, doar o priveliște superbă asupra parcului, a cupolei sub care se află piscina și a controversatului Hotel Coroana Moldovei (cu o arhitectură plăcută vederii, dealtfel).

Căldură a fost (chiar prea a fost), apă fierbinte cât încape, wi-fi-ul a funcționat brici.

Micul-dejun se servește într-o aripă a restaurantului, oaspeții având la dispoziție mese de 4 sau mai multe persoane. Desigur, ca la orice casă care se respectă, formula este aceea de bufet suedez, iar oferta mi s-a părut... nici prea-prea, nici foarte-foarte. Să încerc să-mi amintesc (că de fotografiat mi-a fost jenă): 3-4 feluri de mezeluri (salam tip Sibiu, șuncă presată, chestii de-ăstea), tot 3-4 de brânzeturi (cașcaval, telemea, urdă), măsline (negre și verzi), ouă (fierte și ochiuri; omletă nu era!), cârnăciori și bacon prăjit, zacuscă, roșii la grătar, iaurt, cereale de vreo 3 feluri, legume tăiate (roșii, ardei, castraveți), fructe (mere, portocale, struguri), pâine (doar toast, albă; plus prăjitor de pâine) și... Doamne! niște mini-croasante absolut delicioase, pe care le-am descoperit în a doua dimineață! Imediat mi s-a dus gândul la întrebarea aceea de la booking, când ești invitat să-ți dai cu presupusul despre câte o locație în care ai fost cazat și ți se sugerează: „De exemplu: a fost proaspăt croasantul? ” Da! Da, a fost foarte proaspăt croasantul! Dacă aș fi făcut rezervarea la Perla de pe booking, cu siguranță cu asta aș fi început; a fost excelent croasantul! Și nici cafeaua n-a fost rea, chiar dacă nu se apropia nici pe departe de cea pe care o fac eu la ibric în fiecare dimineață, și mai ales de cea gen infuzie, pe care o trântesc la plesneală între două consultații la serviciu... Cafeaua se putea procura de la două aparate, care îți puteau oferi, în funcție de butonul pe care apăsai, mai multe tipuri (espresso lung, scurt, capucino, latte machiato etc). Puteai să-ți faci și ceai, dacă doreai. A, și erau și vreo 2 sau 3 tipuri de sucuri (la cutie; nu mă-nnebunesc). Una peste alta, nu știu de ce am zis eu la început că se poate mai bine, că uite ce paragraf lung a ieșit! De cârcotașă, de-aia...

Și acum... Ta-naaam! Ați ghicit, baza spa! Am făcut cunoștință cu ea sâmbătă dimineața, chiulind de la Acțiunea Autobuzul, căci nu trecuseră nici 3 luni de la vizita pe care i-o făcuserăm Salinei Trotuș. Vremea ținea și ea cu noi, închisă și tristă, aproape plângăcioasă, încât să nu regretăm nicio clipă că nu ne vom petrece dimineața în natură. Ne-am echipat în halatele de baie puse la dispoziție (o sugestie pentru managementul hotelului: încercați să achiziționați și alte mărimi înafară de S și XS!) și am coborât la parter, apoi am ocolit lifturile prin dreapta și am ajuns. Lângă ușile masive de sticlă era afișat regulamentul de comportare civilizată în incinta în care urma să intrăm, dar mărturisesc că nu l-am citit, bănuind cam despre ce-i vorba. Am lăsat toaletele și dușurile în stânga și sala de fitness în dreapta și ne-am îndreptat spre imensul spațiu circular ce adăpostește piscina. Am remarcat imediat atmosfera luminoasă și faptul că podeaua era acoperită cu o gresie rugoasă, în ideea de a se limita la minim riscul accidentelor prin alunecare; chiar și așa, tot era o chestie de aia galben-țipător, ca să te atenționeze în acest sens, chiar în fața piscinei.

Nu știu exact ce dimensiuni are aceasta (și mi-e lene să caut pe goagăl), dar nu e tocmai o cadă! Adică e chiar mare! Să zic, vreo 25-30 de metri lungime și vreo 10 lățime?! De adâncă - 1,2-1,3 m într-o parte și... destul de adâncă în capătul celălalt, cât să nu poată atinge fundul nici chiar Tati! :) Apa curată, ușor clorinată, caldă (30-31 grade); o binecuvântare! Neaglomerată la acea oră, am avut ocazia să înotăm și să ne bălăcim în voie. Când oboseam, ne puteam retrage în jacuzzi (și mai caldă apa de aici!) sau pe șezlongurile din imitație de ratan, acoperite cu prosoape albastre „din partea casei”. Nu am simțit nici cel mai mic disconfort termic, nici în apă, nici în aer. Excelent! Nu ne-am putut abține și am revenit la piscină pentru vreo oră și duminică dimineață, desigur.

Despre celelalte dotări ale bazei spa, adică saună umedă, uscată și altele asemenea nu vă pot spune mare lucru, că nu le-am încercat. Urăsc să transpir în altă parte decât sub cerul dogoritor al bătrânei Ellade!

Despre petrecerea de sâmbătă seara care s-a desfășurat în restaurantul de la Perla nu cred că are rost să mai povestesc, cei care au fost acolo știu foarte bine cum a decurs! Și... unele lucruri care s-au petrecut la Slănic e bine să rămână la Slănic! :)) Pentru ceilalți, e de amintit doar faptul că la o adică încape un batalion în acea incintă; abia spre finele petrecerii am aflat că, de fapt, fuseserăm vreo 3 grupuri în seara aceea! Mâncarea mi s-a părut bună, dar nu memorabilă. Unii zic că ar fi și scumpă. Ați înțeles ideea: spa la Perla, de mâncat la Dobru însă!

Cam asta a fost cu hotelul Perla. Un adevărat hotel de 4*, un loc în care mi-aș dori să revin, mai ales pentru superba piscină. Un hotel în care nu mi-ar fi rușine să aduc un prieten venit de peste hotare, spre exemplu...

---
Impresii încărcate de crismis in 22.03.2017 20:40:24

Validat / Publicat: 22.03.17 21:36:01


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1433


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59150 PMA (din 65 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mishu
[22.03.17 21:48:46]
» mesaj pers

   @crismis: Fratilor ce rapizi sunteti, cat eu ma uitam la poze voi votati. Aveti cumva vreun clopotel care suna cand apar articolele, ca la mine pe yahoo apare "now" si cand deschid deja sunt voturi.

   Si ca sa vezi cati asteptau aceasta lectura. Nu este asa ca n-a durut prea tare? Stii ca ma gandeam oare cine a stat la Perla si sa-l somez cumva, iar tu erai victima perfecta 😉 daca tot ai spus ca nu te poti pune cu mine. Mai e putin si spunem "Ei, acum o saptamana ce bine ne distram" dar sa vezi peste 51 de saptamani cum o sa fie.

   As mai scrie eu multe insa mi-este mila de cititori, asa incat pot spune ca ai prezentat minunat Hotelul Perla, il pot prelua pentru promovare si sa iti mai spun ca ma bucur tare mult ca te-am cunoscut si astept cu mare drag urmatoarea intalnire. O seara frumoasa, era sa uit 😉 Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 601 PMA1 (din 3 voturi)]
- rommys
[22.03.17 21:49:05]
» mesaj pers

   @crismis: Felicitari! Foarte fain review!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[22.03.17 21:56:32]
» mesaj pers

   @crismis:

   Super! Incep cu finalul, chiar asa am zis sambata la pranz cand am venit de la Autobuzul si v-am vazut in restaurant la Dobru, ca tot mai buna-i masa noastra. Si mi-a placut diplomatia ta cu mutarea la Perla, insa nu esti singura, cred ca asta face parte din genetica nevestelor destepte!

   Poanta cu cardul am patit-o si noi in afara, camerista dadea de inteles ca suntem noi prosti dar diploma si-a luat-o ea, tocmai se schimbase locul senzorului si ea nu aflase inca!

   Mi-a placut sa va revad pe amandoi, pacat ca a fost atat de scurt totul.

   Aveam sa-ti pun niste intrebari turistice, alta data !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- crismis
[22.03.17 22:20:18]
» mesaj pers

   @mishu, rommy, eviramvio: Multumesc! Deja mi-e dor de voi! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[22.03.17 22:24:15]
» mesaj pers

   @crismis:

   Somn usor!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[22.03.17 22:39:54]
» mesaj pers

   @crismis: Bravo! Un articol excelent! Şi eu aşteptam impresii despre Perla, e un hotel care îmi face cu ochiul mai ales pentru centrul acela spa, pe care eram curios să îl văd în fotografiile unui AFA-ist! Arată bine, n-am ce zice, poate vreodată îi voi face o surpriză soaţei mele cu un minisejur la Perla!

   Am avut intenţia de a trece şi noi la Perla atunci când am văzut că a apărut această posibilitate, dar am rămas în cele din urmă la Dobru pentru că era prima noastră întâlnire AFA şi pentru că acolo erau cazaţi majoritatea participanţilor. Voiam să-i cunoaştem pe toţi şi parţial ne-a reuşit. Aşa că decizia a fost cea corectă în cazul nostru.

   Toate cele bune! Mă bucur că ne-am cunoscut!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[22.03.17 22:58:53]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Cred ca daca n-as fi fost de Craciun la Dobru, n-as fi facut mutarea la Perla, din acelasi considerent: sa stau cu restul lumii! A nu se intelege gresit: mi-a placut la Dobru la nebunie, am spus-o raspicat, dar am vrut sa vad cu ochii mei spa-ul de la Perla, despre care auzisem lucruri frumoase. Si n-am regretat nicio clipa, pt piscina aia m-as intoarce oricand!

   Ceea ce iti doresc si tie!

   Multumesc pt vizita, calatorii frumoase iti doresc si... pana inspirata!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33
[22.03.17 23:16:25]
» mesaj pers

   @crismis:

   Felicitări pentru articol!

   Te invidiez sincer pentru alegerea înţeleaptă şi inspirată făcută atunci când ai schimbat hotelul. Pe mine m-a găsit economia şi... am greşit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[23.03.17 07:10:09]
» mesaj pers

   Prin excepție de la cutuma prin care selectăm ca MG majoritar impresiile ”de călătorie”

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[23.03.17 08:47:37]
» mesaj pers

   @nicole33: Chiar ma gandeam, cunoscandu-ti exigenta in materie de cazari: "Oare ce parere i-a facut Teleconstructia lui Nicole? " Sa inteleg ca nu grozava...

   @webmaster: Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[23.03.17 10:01:35]
» mesaj pers

   @crismis: Aşteptam articolul ăsta, ştiind că voi aţi trădat Dobru pentru Perla şi din ce am citit constat că a meritat.

   Stând aici, voi aţi beneficiat de toate serviciile hotelului, noi ceilalţi am văzut doar recepţia şi restaurantul.

   Din pozele tale cu restaurantul am văzut că iniţial au fost mesele pătrate cu scaunele aferente, iar la petrecerea noastră am avut mese rotunde. Nu ştiu cum v-a fost vouă, dar scunele fiind mai joase decât mesele, când m-am aşezat am avut senzaţia că intru sub masă. Dar în final nu a fost nici o problemă pentru că am stat foarte puţin pe scaun.

   Cât mi-a plăcut expresia ta, pusă în paranteză "Ce mult înseamnă să-i dai omului impresia că el a luat hotărârea";)

   Mi-a făcut mare plăcere reântâlnirea cu voi, calzi şi calmi, aşa v-am perceput eu la această a doua întâlnire a noastră.

   Iar Tati este un simpatic :p

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[23.03.17 10:14:54]
» mesaj pers

   @ANILU: Multumesc pt vizita si aprecieri, precum si pt faptul ca de fiecare data esti o companie... "cum toate ar trebui sa fie"! :)

   Spatiul pt mic dejun este in alta sectiune a restaurantului (nu mai stiu daca esti fumatoare; daca da, e vorba de locul ce trebuia traversat pt a ajunge pe terasa fumatorilor); rezulta ca mesele si scaunele sunt diferite aici.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 450 PMA1 (din 2 voturi)]
- Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[23.03.17 19:35:32]
» mesaj pers

   Mă bucur că am avut ocazia să ne vedem şi să vorbim la micul dejun. Salutări lui Tati din partea mea şi a lui Costel!

   Promit să scriu şi eu la sfârşit de săptămână deşi impresiile mele sunt foarte apropiate de ce ai scris tu...

   Sper să ne revedem cât mai curând!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[23.03.17 19:45:48]
» mesaj pers

   @Floria: Multumim, Floria&Costel! Si noua ne-a facut placere sa schimbam impresii si zambete cu voi! Abia asteptam urmatoarea intalnire!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AdaG
[28.03.17 10:01:40]
» mesaj pers

   @crismis: Foarte interesanta prezentarea hotelului

   Indiferent de cat de putin reusesc sa ma plimb descrierea si pozele m-au facut extrem de curioasa si hotarata sa incerc un week-end de "odihna si tratament sufletesc". Multumesc frumos pentru inspiratie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[28.03.17 10:28:38]
» mesaj pers

   @AdaG: Cu drag, Ada! Sper sa te simti bine la Perla, asa cum ne-am simtit si noi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[28.03.17 20:09:20]
» mesaj pers

   @crismis: Tu știi deja cât de mult te apreciez, și chiar nu glumesc.

Ați înțeles ideea: spa la Perla, de mâncat la Dobru însă!
-dacă TU spui asta înseamnă că nu sunt dusă cu pluta, înseamnă că afirmațiile mele nu au fost în zadar.

   Știi cât m-am chinuit să-mi scap soțul de insulină? 5 ani de lacrimi, studiu, notițe și multe grame alimentare, am încercat și am reușit să înțeleg ce înseamnă o mâncare bună, sănătoasă, gătită sănătos.

   Nu există lună să nu merg undeva, la o cârciumioară, alta mereu, chiar și de câteva ori pe lună, știu ce înseamnă gustos, știu ce înseamnă comercial.

   La Perla totul e spectaculos, mai puțin mâncarea.

   Mulțumesc:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[28.03.17 20:22:42]
» mesaj pers

   @krisstinna: Stiu cat ma iubesti, Cristina, si sentimentele sunt reciproce, esti un om tonic si mereu pozitiv, in acelasi timp sensibil, o combinatie rar intalnita in ziua de azi! Nici eu nu glumesc, te asigur!

   Despre Perla, numai de bine! Despre Dobru, nu mai zic! :) Despre insulina... trebuie sa mai vorbim, sunt un mare fan Paulescu! (Acum glumesc!)

   Te pup si abia astept sa dezbatem pe larg! In curand, sper!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Andox
[28.03.17 20:34:03]
» mesaj pers

   @krisstinna: nu poti spune doar printr-o experienta culinara la un eveniment, ca mancarea nu este buna. In general acestea nu sunt grozave nicaieri, se fac cu mult inainte si se pastreaza calde pana la servire. (de altfel nici la Dobru nu m-a dat pe spate).

   Vita nu a fost stralucita iar orezul a fost naspa dar aperitivul a fost foarte bun iar micul dejun excelent cu un plus la cafea, care nu era apa chioara.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[35] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAR-2017] Hotel Perla, văzut de pe aleea de deasupra parcului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842193">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842193"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842193">Şterge vot</a></div><span id="v9842193" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842193)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842193Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842193MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAR-2017] Hotel Perla, văzut de pe aleea de deasupra parcului
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAR-2017] Hotel Perla, dincolo de ferestrele închise la culoare este restaurantul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842194">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842194"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842194">Şterge vot</a></div><span id="v9842194" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842194)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842194Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842194MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAR-2017] Hotel Perla, dincolo de ferestrele închise la culoare este restaurantul
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAR-2017] Patul dublu îmbrăcat în haine de calitate -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842195">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842195"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842195">Şterge vot</a></div><span id="v9842195" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842195)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842195Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842195MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAR-2017] Patul dublu îmbrăcat în haine de calitate
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAR-2017] Vis-a-vis de pat, biroul, răcitorul și televizorul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842196">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842196"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842196">Şterge vot</a></div><span id="v9842196" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842196)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842196Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842196MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAR-2017] Vis-a-vis de pat, biroul, răcitorul și televizorul
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAR-2017] Setul de ceai/cafea din cameră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842197">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842197"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842197">Şterge vot</a></div><span id="v9842197" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842197)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842197Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842197MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAR-2017] Setul de ceai/cafea din cameră
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAR-2017] Vedere din cameră, spre ferestră -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842198">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842198"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842198">Şterge vot</a></div><span id="v9842198" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842198)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842198Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842198MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAR-2017] Vedere din cameră, spre ferestră
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAR-2017] Dulapul cu uși cu oglinzi -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842199">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842199"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842199">Şterge vot</a></div><span id="v9842199" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842199)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842199Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842199MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAR-2017] Dulapul cu uși cu oglinzi
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAR-2017] Conținutul răcitorului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842200">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842200"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842200">Şterge vot</a></div><span id="v9842200" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842200)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842200Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842200MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAR-2017] Conținutul răcitorului
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAR-2017] Holul camerei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842201">Şterge vot</a></div><span id="v9842201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAR-2017] Holul camerei
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [MAR-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842202">Şterge vot</a></div><span id="v9842202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAR-2017] Baia
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [MAR-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842203">Şterge vot</a></div><span id="v9842203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAR-2017] Baia
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAR-2017] Baia -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842204">Şterge vot</a></div><span id="v9842204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAR-2017] Baia
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [MAR-2017] Consumabile la baie -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842205">Şterge vot</a></div><span id="v9842205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAR-2017] Consumabile la baie
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAR-2017] Vedere din balcon spre parc -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842206">Şterge vot</a></div><span id="v9842206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAR-2017] Vedere din balcon spre parc
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAR-2017] Vedere de pe balcon, spre „ciuperca” piscinei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842207">Şterge vot</a></div><span id="v9842207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAR-2017] Vedere de pe balcon, spre „ciuperca” piscinei
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAR-2017] -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842208">Şterge vot</a></div><span id="v9842208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAR-2017]
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAR-2017] Restaurantul; zona orchestrei -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842209">Şterge vot</a></div><span id="v9842209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAR-2017] Restaurantul; zona orchestrei
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAR-2017] Restaurantul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842210">Şterge vot</a></div><span id="v9842210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAR-2017] Restaurantul
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAR-2017] Vedere de la mezanin către holul de la parter -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842211">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842211"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842211">Şterge vot</a></div><span id="v9842211" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842211)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842211Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842211MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAR-2017] Vedere de la mezanin către holul de la parter
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAR-2017] Decorațiuni pe pereții din hol -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842212">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842212"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842212">Şterge vot</a></div><span id="v9842212" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842212)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842212Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842212MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAR-2017] Decorațiuni pe pereții din hol
foto crismis [22.03.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAR-2017] Vedere de la mezanin spre recepție -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842213">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842213"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842213">Şterge vot</a></div><span id="v9842213" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842213)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842213Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842213MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAR-2017] Vedere de la mezanin spre recepție
foto crismis [22.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAR-2017] Piscina -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842214">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842214"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842214">Şterge vot</a></div><span id="v9842214" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842214)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842214Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842214MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAR-2017] Piscina
foto crismis [22.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAR-2017] Piscina -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842215">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842215"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842215">Şterge vot</a></div><span id="v9842215" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842215)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842215Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842215MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAR-2017] Piscina
foto crismis [22.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAR-2017] „Și când mi-o fi mai rău, așa să-mi fie! ” -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842216">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842216"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842216">Şterge vot</a></div><span id="v9842216" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842216)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842216Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842216MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAR-2017] „Și când mi-o fi mai rău, așa să-mi fie! ”
foto crismis [22.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAR-2017] Sala de fitness -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842217">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842217"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842217">Şterge vot</a></div><span id="v9842217" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842217)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842217Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842217MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAR-2017] Sala de fitness
foto crismis [22.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAR-2017] Intrarea în hotel -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 22.03.17] - <span class="allrVotedi" id="av842218">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv842218"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=842218">Şterge vot</a></div><span id="v9842218" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(842218)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f842218Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e842218MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAR-2017] Intrarea în hotel
foto crismis [22.03.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[35] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.603647947311 sec